Lees de Officiële Beschrijving

OVER ONS

De oprichting van de Olinda School in 2010 was het resultaat van een samenwerking tussen de twee Brazilianen en een Australiër. Oud-leraar en leerling relatie, werd een bedrijf in combinatie met de enige school speciaal gevormde voor buitenlanders in Brazilië te bouwen. We zijn trots om aan u Olinda Portugees Language School.

Wij bieden onze studenten, precisie in het onderwijzen van Portugees. Ook het geven van elk van hen, een ervaring die hun verwachtingen overtreft.

Onze aandacht voor de individuele student behoeften zijn onze primaire zorg.

Wat ons onderscheidt van andere scholen is de zorg die wij geven aan onze studenten. Uw welzijn en positieve feedback is wat ons motiveert.

School eigenaren wonen op het terrein, krijgen onze studenten het antwoord ze willen en wanneer dat nodig is.

De stad Olinda is een historische koloniale stad met steile geplaveide wegen en kleurrijke huizen die populair is bij de artistieke, creatieve en muzikale gemeenschap.

UNESCO het een historische site in 1982. Kortom, het is een prachtige plek.

Voor degenen die de polsslag van een grote stad, Recife wilt, met zijn prachtige stranden is het gewoon een bus of taxi, en / of 10 minuten met de metro.

Opleidingen te volgen in:
  • Portuguese (Brazil)

Deze school biedt ook:

Cursus

Olinda School

Wij bieden regelmatig cursussen in de Portugese taal instructie voor buitenlanders in zowel groeps- en privé-lessen voor beginners, intermediate en gevorderden. Om de bes ... [+]

Portugese Taal Instructie voor Buitenlanders

Wij bieden regelmatig cursussen in de Portugese taal instructie voor buitenlanders in zowel groeps- en privé-lessen voor beginners, intermediate en gevorderden. Om de beste leerervaring te krijgen, zijn groepscursussen beperkt tot een maximum van 6 personen per klas, en elke klasse komt maandag tot en met vrijdag.

Prive-lessen zijn beschikbaar voor en nieuwe of geavanceerde professionele studenten die een specifieke focus, of op bepaalde kwesties en mondelinge of schriftelijke communicatie, of privéles woordenlijsten zijn perfect voor mensen die weinig tijd hebben om te leren talen. Deze lessen zijn ook op weekdagen.

Niet beginners en particuliere programma's studenten kunnen iedere maandag beginnen. Voor de absolute beginner, neem dan contact met ons op voor de start data.... [-]

Brazilië Olinda
Open Inschrijving
Portuguese (Brazil)
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

Olinda School Student review: Tom from London, UK

Olinda School Student review: Candyce from USA

Olinda School Student review: Brian from Oklahoma City, USA

Olinda School Student review: Anja from Germany