IED – Istituto Europeo di Design Sao Paulo

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

FDI in de wereld en de wereld in de directe buitenlandse investeringen

O Istituto Europeo di Design is een internationaal netwerk van hoge opleiding in design, mode, visuele communicatie en het beheer van creatieve disciplines.

Sinds de opening in 1966, nog voordat het ontwerp universiteiten ontstond in Italië, FDI wordt gepresenteerd als een centrum van de zeer innovatieve voorstellen, met een pragmatische onderwijsmodel en cultureel rijk. Het samenbrengen van de beste eigenschappen van scholen voor beroepsonderwijs en de Academie, het Istituto is de realisatie van een model instelling, op basis van de synthese van de gedachte van de oprichter en huidige president, Francesco Morelli. "Kennis en know-how" is het leidende beginsel van de leer van FDI project.

Op dit moment, het Istituto is een internationale universiteit-level netwerk. Het heeft kantoren in Italië, Spanje en Brazilië, te beginnen met China, uitbreiding van haar internationale aanwezigheid met speciale aandacht voor de landen protagonisten van de nieuwe economie, de voortzetting van een cultureel project en ondernemer voortdurend in ontwikkeling zijn.

Milieu, duurzaamheid, kunst, uitmuntendheid gemaakt in Italië en digitale media zijn enkele van de professionele scenario's waarvoor de door de IED voorgestelde nieuwe opleidingstrajecten aan te pakken.

FDI SAO PAULO

O Istituto Europeo di Design - IED São Paulo, De eerste eenheid buiten Europa, geopend in 2005, toen Brazilië begon de economische groei. De grote natuurlijke rijkdommen aan de ene kant en de bevestiging van hun eigen culturele waarden van de andere cast Brazilië in de grootte van de landen die een verschil maken in de nieuwe economische wereldorde die wordt getrokken kan maken.

De beoordeling door de Brazilianen van Italiaanse creativiteit op het gebied van mode en design bevrucht de grond voor het college en liet FDI traceren een cursus in staat zijn om gewaardeerde professionals voor te bereiden en gespeeld door Braziliaanse bedrijven.

Elk jaar, de directe buitenlandse investeringen draagt ​​bij aan São Paulo te positioneren als de hoofdstad van de Latijns-Amerikaanse mode. Op het gebied van het ontwerp, de school draagt ​​bij aan de emancipatie van de Braziliaanse product in de buitenlandse markt. Het didactisch model van de directe buitenlandse investeringen is ook toegestaan ​​de realisatie van educatieve programma's voor de ontwikkeling van verschillende productiesectoren in sommige Braziliaanse staten, met de strategische partnerships met publieke en private sector.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Portuguese (Brazil)

Bekijk cursussen » Bekijk Bachelors » Bekijk Masters »

Programma's

Deze school biedt ook:

Cursus

OneYear Travel in sieradenontwerp

Campus Voltijd 184 uur April 2019 Brazilië São Paulo

De JEWELRY DESIGN cursus is zorgvuldig ontworpen voor professionals in de mode-industrie, vakmensen, architecten en ontwerpers die zich willen toeleggen op fabricage-, productie- en ontwerppraktijken. [+]

DEZE CURSUS WORDT AANGEBODEN IN DE PORTUGESE TAAL

WAAROM?

De cursus biedt een systematisch beeld van de juweliersmarkt, met perspectieffactoren die het strategische ontwerp potentiëren, organiseren en mogelijk maken. De deelnemer leert de meest recente technieken voor het maken van handgemaakte en industriële juwelen.

VOOR WIE?

Geoptimaliseerd voor professionals of geïnteresseerden die hun kennis in de wereld van sieraden willen kennen of uitbreiden. Het is bedoeld voor diegenen die willen werken in nationale en internationale merken, maar ook voor diegenen die hun bedrijf willen of willen verbeteren.

HOE IS HET?

Van het ontwerpen van juwelen en collecties tot het experimenteren van sieradentechnieken, door de kennis van de geschiedenis van juwelen en edelstenen en door het management van het bedrijfsleven. De student zal worden geleid naar een onderdompeling in het universum van juweliers, door onderzoek en praktijk.... [-]


Videos

Nova Pós - IED São Paulo

Brazilian Design Mission Silicon Valley 2015

IED conecta você com as empresas

Contact

IED - Istituto Europeo di Design

Adres Rua Maranhão 617 HIGIENÓPOLIS
01240-001 São Paulo, São Paulo, Brazilië
Website http://www.ied.edu.br/
Telefoon +55 11 3660-8000