IED – Istituto Europeo di Design Sao Paulo

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

FDI in de wereld en de wereld in de directe buitenlandse investeringen

O Istituto Europeo di Design is een internationaal netwerk van hoge opleiding in design, mode, visuele communicatie en het beheer van creatieve disciplines.

Sinds de opening in 1966, nog voordat het ontwerp universiteiten ontstond in Italië, FDI wordt gepresenteerd als een centrum van de zeer innovatieve voorstellen, met een pragmatische onderwijsmodel en cultureel rijk. Het samenbrengen van de beste eigenschappen van scholen voor beroepsonderwijs en de Academie, het Istituto is de realisatie van een model instelling, op basis van de synthese van de gedachte van de oprichter en huidige president, Francesco Morelli. "Kennis en know-how" is het leidende beginsel van de leer van FDI project.

Op dit moment, het Istituto is een internationale universiteit-level netwerk. Het heeft kantoren in Italië, Spanje en Brazilië, te beginnen met China, uitbreiding van haar internationale aanwezigheid met speciale aandacht voor de landen protagonisten van de nieuwe economie, de voortzetting van een cultureel project en ondernemer voortdurend in ontwikkeling zijn.

Milieu, duurzaamheid, kunst, uitmuntendheid gemaakt in Italië en digitale media zijn enkele van de professionele scenario's waarvoor de door de IED voorgestelde nieuwe opleidingstrajecten aan te pakken.

FDI SAO PAULO

O Istituto Europeo di Design - IED São Paulo, De eerste eenheid buiten Europa, geopend in 2005, toen Brazilië begon de economische groei. De grote natuurlijke rijkdommen aan de ene kant en de bevestiging van hun eigen culturele waarden van de andere cast Brazilië in de grootte van de landen die een verschil maken in de nieuwe economische wereldorde die wordt getrokken kan maken.

De beoordeling door de Brazilianen van Italiaanse creativiteit op het gebied van mode en design bevrucht de grond voor het college en liet FDI traceren een cursus in staat zijn om gewaardeerde professionals voor te bereiden en gespeeld door Braziliaanse bedrijven.

Elk jaar, de directe buitenlandse investeringen draagt ​​bij aan São Paulo te positioneren als de hoofdstad van de Latijns-Amerikaanse mode. Op het gebied van het ontwerp, de school draagt ​​bij aan de emancipatie van de Braziliaanse product in de buitenlandse markt. Het didactisch model van de directe buitenlandse investeringen is ook toegestaan ​​de realisatie van educatieve programma's voor de ontwikkeling van verschillende productiesectoren in sommige Braziliaanse staten, met de strategische partnerships met publieke en private sector.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Portuguese (Brazil)

Bekijk cursussen » Bekijk Bachelors » Bekijk Masters »

Programma's

Deze school biedt ook:

Cursus

Oneyear Cursus In Sieraden Ontwerpen

Campus Voltijd 184 uur April 2019 Brazilië São Paulo

Jewelry Design De cursus is zorgvuldig ontworpen voor professionals in de mode-industrie, ambachtslieden, architecten en ontwerpers die proberen om de productie praktijken, voorbereiding en projetação domineren. [+]

WAAROM?

De cursus biedt systemische uitzicht op de sieraden markt, het in perspectief factoren die verbeteren, organiseren en maken het strategisch design. De deelnemer leert de nieuwste technieken voor het maken van handgemaakte sieraden en industrieel.

VOOR WIE?

Ontworpen voor professionals of geïnteresseerde die willen leren of hun kennis in de sieraden universum uit te breiden. Het is de bedoeling zowel voor degenen die willen werken in de nationale en internationale merken, als voor degenen die willen ondernemen of verbeteren van uw bedrijf.

HOE?

Het ontwerpen van juwelen en collecties vervolging van sieraden technieken, door de kennis van de geschiedenis van sieraden en Gems en de bedrijfsvoering. De student zal worden geleid tot een duik in het sieraden universum, door onderzoek en praktijk.... [-]


éénjarige Cursus Automobielontwerp

Campus Voltijd 184 uur April 2019 Brazilië São Paulo

Poort naar de automotive markt overeenkomen, de cursus heeft strategische partnerships met grote autofabrikanten, zoals Jaguar, Fiat, Nissan, Mercedes-Benz, onder anderen. Een groot deel van de activiteit wordt uitsluitend ontwikkeld laboratorium. [+]

WAAROM?

Poort naar de automotive markt overeenkomen, de cursus heeft strategische partnerships met grote autofabrikanten, zoals Jaguar, Fiat, Nissan, Mercedes-Benz, onder anderen. Een groot deel van de activiteit wordt uitsluitend ontwikkeld laboratorium.

VOOR WIE?

gepassioneerde professionals voor auto's en de automotive wereld die willen het dagelijkse leven van een echte studio projecten en werkervaring in alle stadia van het ontwerp van nieuwe voertuigen, denk aan de uitdagingen van de mobiliteit en duurzaamheid.

HOE?

De cursus is een project laboratorium dat voldoet aan de actuele technische gegevens, onder toezicht van een aantal van de meest gerenommeerde professionals in Automotive Design en zendt alle technieken en trucs. Nadruk op internationale ervaring in Turijn.... [-]


Videos

Nova Pós - IED São Paulo

Brazilian Design Mission Silicon Valley 2015

IED conecta você com as empresas

Contact

IED - Istituto Europeo di Design

Adres Rua Maranhão 617 HIGIENÓPOLIS
01240-001 São Paulo, São Paulo, Brazilië
Website http://www.ied.edu.br/
Telefoon +55 11 3660-8000