Miami Ad School - São Paulo

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Miami Ad School / ESPM: beste school van reclame creatie Land

De Miami Ad School / ESPM is een school van de schepping gelijk aan zijn leerlingen: anders.

Anders omdat wij zijn een school van ideeën.

In 2002, door middel van een partnerschap met ESPM, de Miami Ad School aangekomen in Brazilië. Destijds sommige technologieën verstreken, anderen kwamen. Slechts één ding niet voorbij: de goede ideeën.

Nu, meer dan ooit, moeten ze in alle middelen. Een afdruk kan draaien hoek. Een post kan draaien film. Een film kan draaien tweet. En dit alles kan veranderen klas.

In Miami Ad School / ESPM klassen zijn als volgt: alle geïntegreerd met echte vent.

De oprichting van het gebied hebben Copywriting cursussen, Art Direction en Graphic Design, alle met een looptijd van 2 jaar. De mededeling Planning Bootcamp natuurlijk - de eerste in zijn soort in de Verenigde Staten en Brazilië - harde een kwart. We hebben ook nog twee: Bootcamp dienst agentschappen en de Bootcamp sociale netwerken en betrokkenheid bij de consument. Professionals die willen meer dan één onderwerp te begrijpen, de Miami / ESPM Miami Pro biedt de cursussen, kortere cursussen op het gebied van creatie, design, media, klantenservice en planning.

De Miami Ad School / ESPM is een school zonder leraren. We hebben professionele markt: de beste, door de manier waarop. Denken geesten die lesgeven in de praktijk het creatieve proces van de grote bureaus. Na het doorlopen van hier, de student laat klaar, en de beste: gerespecteerd. Leren professionals agentschap Hier is hoe: F / Nazca, AlmapBBDO, Ogilvy, DM9DDB, Neogama / BBH, A10, Oz Design, Santa Clara, Talent, Publicis, Afrika en anderen.

Copywriters, art directors en ontwerpers komen om les te geven. Copywriters, art directors en ontwerpers komen klaar om te werken.

De Miami Ad School / ESPM is een plek voor de nieuwsgierigen, voor de ontevreden, aan de onvermoeibare. Voor degenen die meer willen.

Welkom buitenbeentjes de wereld nodig heeft uw ideeën. Vreemd Engels? Moet niet. De Miami Ad School / ESPM is een scholengemeenschap waarin hun leerlingen de hele wereld kan lopen en te leren van de beste organisaties in plaatsen als New York, Londen, Hamburg en vele anderen. En in tegenstelling tot wat velen denken, om een ​​goed idee hebben geen behoefte om te leren, moet je afleren.

We zijn 's werelds eerste school waarin de belangrijkste methode is om afleren.

Terwijl anderen te leren volgens de regels, we leren ze om de regels te breken. Terwijl anderen te leren om te zoeken naar een hoek, hebben we geleerd om uit te kijken voor iedereen.

Er is geen formule, zijn wars van formules. En zo zijn meest gewaardeerde creatie van de school. Al gewonnen CLIO, CANNES, ONE SHOW, D & AD, Young Guns, etc..

De Miami Ad School / ESPM is een school van de schepping, dat bloed geeft voor degenen die bloed in hun ogen. Hier is de juiste plaats onrustig, ontevreden, nieuwsgierig te zijn.

Alleen dan kan evolueren en net zo goede ideeën: uniek.

Locaties

São Paulo

R. Madre Cabrini, 495

Address
Rua Madre Cabrini, 495 - Vila Mariana
04020-001 São Paulo, Staat São Paulo, Brazilië
Telefoonnr.
+55 11 5085-4600