Lees de Officiële Beschrijving

Training ondernemende burgers, competent management en toegewijd aan de duurzame ontwikkeling van de samenleving.

Maak je klaar om te ondernemen

Geïnspireerd door het Oostenrijkse model en aangepast aan de Braziliaanse realiteit, de School of Management Training - EFG prioriteit uitmuntendheid en de kwaliteit van het onderwijs, het voorbereiden van studenten voor ondernemende activiteiten in de markt.

Naast de basisvorming, de methodologie biedt een solide training gericht op de bedrijfsvoering.

Het EFG BH is de enige school van Belo Horizonte met behulp van een methode die de basis disciplines van de middelbare school combineert technische opleiding in de administratie.

In de loop van de 20 jaar, heeft de school opgeleid meer dan achtduizend jonge ondernemers, en 71,9% zijn al in de arbeidsmarkt en 53,8% in posities van leiderschap in de bedrijven waarvoor ze werken.

De school, die begon met een drive in Belo Horizonte, is aanwezig in 14 andere mijnbouw steden en telt nu met een nieuwe fabriek in São Luis, Maranhão.

Het is in de praktijk wat je leert

Naast de cursussen in het Management Training School, de student heeft de mogelijkheid om het dagelijks leven van organisaties ervaren door de ontwikkeling van projecten die deel uitmaken van de cursus programma: Practice Firm Project en business plan.

High School College

In aanvulling op de middelbare school vakken, de Management Training School biedt de student de mogelijkheid om de belangrijkste gebieden van het management weten op operationeel niveau, bestuurlijke en strategische, verder voorbereiden op de arbeidsmarkt.

technische opleiding in administratie

De technische opleiding in Business Administration met de nadruk in Business Management is bedoeld voor mensen die aan de ondernemende ontwikkelen en professionals op zoek naar de constante verbetering en de kwalificatie om competent handelen in de verschillende bedrijfssectoren.

Opleidingen te volgen in:
  • Portuguese (Brazil)

Deze school biedt ook:

Cursus

Escola de Formação Gerencial Sebrae - EFG

Het is een school van medium + technisch onderwijs in het management, met de nadruk op ondernemerschap en management, die studenten voorbereidt op hun toekomst te onderne ... [+]

Het is een school van medium + technisch onderwijs in het management, met de nadruk op ondernemerschap en management, die studenten voorbereidt op hun toekomst te ondernemen. Het selectieproces is jaarlijks met toegang voor studenten die het 1e jaar van de middelbare school.

STRUCTURELE PROJECTEN

Mentoring project (1 jaar): Het biedt de eerste contact met het bedrijfsleven, zodat de student de basisbegrippen van het management en ondernemerschap te assimileren. Deze ervaring wordt mogelijk gemaakt door middel van bijeenkomsten met ondernemers, technische bezoeken en interdisciplinaire activiteiten.

Gesimuleerde bedrijf (2de jaar): Onderwijs technologie tool, internationaal bekend als Practice Firms of Virtual Enterprise, waarmee u de theorieën van het management te koppelen aan de praktijk van de zakelijke activiteiten in een gesimuleerde virtuele markt, gekoppeld aan een netwerk van 7.500 Gesimuleerde Enterprises aanwezig op vijf continenten. ... [-]

Brazilië Belo Horizonte
Maart 2020
Portuguese (Brazil)
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Processo Seletivo 2016