Escola de Formação Gerencial Sebrae - EFG

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Training ondernemende burgers, competent management en toegewijd aan de duurzame ontwikkeling van de samenleving.

Maak je klaar om te ondernemen

Geïnspireerd door het Oostenrijkse model en aangepast aan de Braziliaanse realiteit, de School of Management Training - EFG prioriteit uitmuntendheid en de kwaliteit van het onderwijs, het voorbereiden van studenten voor ondernemende activiteiten in de markt.

Naast de basisvorming, de methodologie biedt een solide training gericht op de bedrijfsvoering.

Het EFG BH is de enige school van Belo Horizonte met behulp van een methode die de basis disciplines van de middelbare school combineert technische opleiding in de administratie.

In de loop van de 20 jaar, heeft de school opgeleid meer dan achtduizend jonge ondernemers, en 71,9% zijn al in de arbeidsmarkt en 53,8% in posities van leiderschap in de bedrijven waarvoor ze werken.

De school, die begon met een drive in Belo Horizonte, is aanwezig in 14 andere mijnbouw steden en telt nu met een nieuwe fabriek in São Luis, Maranhão.

Het is in de praktijk wat je leert

Naast de cursussen in het Management Training School, de student heeft de mogelijkheid om het dagelijks leven van organisaties ervaren door de ontwikkeling van projecten die deel uitmaken van de cursus programma: Practice Firm Project en business plan.

High School College

In aanvulling op de middelbare school vakken, de Management Training School biedt de student de mogelijkheid om de belangrijkste gebieden van het management weten op operationeel niveau, bestuurlijke en strategische, verder voorbereiden op de arbeidsmarkt.

technische opleiding in administratie

De technische opleiding in Business Administration met de nadruk in Business Management is bedoeld voor mensen die aan de ondernemende ontwikkelen en professionals op zoek naar de constante verbetering en de kwalificatie om competent handelen in de verschillende bedrijfssectoren.

Locaties

Belo Horizonte

Address
Av. Barão Homem de Melo, 329 - Nova Granada

30460-090 Belo Horizonte, Staat Minas Gerais, Brazilië