Bedrijfskunde Scholen in Benin

Beste Scholen & Universiteiten in Benin 2018/2019

Op deze pagina kunt u zoeken naar universiteiten, hogescholen en Business scholen in Benin. Vind je snel alle informatie over de top gerangschikt universiteiten in Benin. Klik op "lezen " voor een uitgebreide beschrijving van de universiteit en een overzicht van de opleidingen aangeboden.

Zoek universiteiten in Benin en bladeren door hun programma's aan degenen die het beste bij u past te vinden. Krijg alle informatie over de verschillende studiemogelijkheden in Benin en vergelijk het collegegeld en de duur van de studie. U kunt tijd en contact universiteiten in Benin rechtstreeks opslaan: vul het "Vraag gratis informatie " formulier, dat u in contact brengen met het Admissions Office.

Start het zoeken naar uw toekomstige onderwijs meteen!

1 Resultaten in Benin

African School of Economics

Certificaat Benin Cotonou Verenigde Staten Princeton

Het pad naar innovatief leiderschap De Afrikaanse School van Economie heeft zijn hoofdkantoor in Abomey-Calavi, (Cotonou, Benin). Momenteel bieden wij vier afgestudeerde programma's op het niveau van de masteropleiding: Master in Wiskunde, Economie en Statistiek (MMES), Master in Bedrijfswetenschappen, MBA, Master in Ontwikkelingsstudies. We hebben ook een executive opleiding en een Ph.D. programma in de economie. Bekijk onze website om meer te weten te komen over onze huidige… [+] en toekomstige programma's. ASE is de uitbreiding van het Instituut voor Empirisch Onderzoek in Politieke Economie (IERPE), opgericht in 2004, in een volwaardige pan-Afrikaanse universiteit. Een totaal van 95 studenten zijn ingeschreven bij ASE (71 MMES programma, 24 MBA) voor het academiejaar 2015-2016, afkomstig uit 15 verschillende landen. Faculteitsleden (19) komen uit topuniversiteiten uit de VS, Canada en Europa. Goals De Afrikaanse School van Economie combineert Afrikaanse wortels met een wereldwijde vooruitzichten, en we zijn enthousiast om onze verplichtingen na te komen door uitmuntendheid te volgen in de volgende aspecten: Om onze studenten superieure opleiding te geven in hun gekozen vakgebieden; Een goed afgerond onderwijs dat hun creativiteit, kritisch denken, mondiale vooruitzichten en cultuurbewustzijn bevordert; En een campusleven dat hen voorbereidt op gemeenschapsleiders en levenslange leerlingen. Om een ​​toonaangevende instelling voor onderzoek en nagraadse studie te zijn, kennis te verrichten op zowel kern- als toegepaste terreinen en nauw samen te werken met overheidsinstanties, bedrijven en industrie om technologische innovatie en economische ontwikkeling te bevorderen. Om een ​​open omgeving te verschaffen die bevorderlijk is voor de uitwisseling van kennis, standpunten en innovatieve ideeën tussen studenten, faculteiten, medewerkers en bezoekende geleerden uit de hele wereld, met gediversifieerde achtergronden en uitstekende leer- en onderzoeksprestaties. [-]