Up With People

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Up with People is een wereldwijde organisatie onderwijs dat tot doel heeft de wereld bij elkaar door middel van service en muziek brengen. De unieke combinatie van internationale reizen, service learning, ontwikkeling van leiderschap en podiumkunsten biedt studenten een ongeëvenaarde ervaring en een weg naar een verschil in de wereld, een gemeenschap op een moment te maken.

Sinds 1965 Up with People heeft verstrekt jongeren uit de hele wereld een unieke internationale onderwijservaring ongeëvenaard door een ander programma. Meer dan 22.000 jonge leiders uit 131 landen hebben in het buitenland gereisd met Up with People en maken nu deel uit van onze wereldwijde alumni-netwerk.

Opgericht als een 501 (c) (3) non-profit organisatie, muziek en kunst hebben altijd een integraal onderdeel van onze student ervaring. Zoals de wereld is veranderd, heeft zo ook ons ​​programma. Zodra de eerste plaats invloed gemeenschappen door onze muzikale producties, de huidige Up with People programma richt zich ook de zeer reële behoefte aan jongeren uit de hele wereld tot wereldburgers te worden, om een ​​appreciatie van diversiteit en culturen te ontwikkelen, en om de waarde van vrijwilligerswerk als leren een manier om een ​​positieve impact op de wereld te maken.

Vandaag is onze duidelijke één of twee semester programma neemt de deelnemers tot bijna 20 gemeenschappen op ten minste twee verschillende continenten. 7 dagen leven met gastgezinnen, vrijwilligerswerk met lokale non-profit of maatschappelijke organisaties, het bijwonen van educatieve workshops, het leren over de regio, en het uitvoeren van een 2 uur durende professioneel podium show voor de leden van de gemeenschap - in elke gemeenschap, zullen de studenten 4 doorbrengen .

In elke gemeenschap die we bezoeken, werken wij nauw samen met onze sponsors en geselecteerde begunstigden om een ​​blijvende positieve impact door honderden uren vrijwilligerswerk uitgevoerd door onze studenten te maken. Ons verblijf is kort, maar onze impact is langdurig. We werken hard om het bewustzijn voor lokale non-profit en maatschappelijke organisaties te verhogen en te inspireren leden van de gemeenschap om betrokken te raken in hun gemeenschappen te krijgen en "vinden hun stem 'om een ​​positieve impact te maken, lokaal en wereldwijd.

Locaties

Brussel

Address
Up with People Europe
Rue De Belle Vue 3-b1

1000 Brussel, België

Denver

Address
6800 Broadway, Suite 106

80221-2851 Denver, Colorado, Verenigde Staten