Lees de Officiële Beschrijving

Up with People is een wereldwijde organisatie onderwijs dat tot doel heeft de wereld bij elkaar door middel van service en muziek brengen. De unieke combinatie van internationale reizen, service learning, ontwikkeling van leiderschap en podiumkunsten biedt studenten een ongeëvenaarde ervaring en een weg naar een verschil in de wereld, een gemeenschap op een moment te maken.

Sinds 1965 Up with People heeft verstrekt jongeren uit de hele wereld een unieke internationale onderwijservaring ongeëvenaard door een ander programma. Meer dan 22.000 jonge leiders uit 131 landen hebben in het buitenland gereisd met Up with People en maken nu deel uit van onze wereldwijde alumni-netwerk.

Opgericht als een 501 (c) (3) non-profit organisatie, muziek en kunst hebben altijd een integraal onderdeel van onze student ervaring. Zoals de wereld is veranderd, heeft zo ook ons ​​programma. Zodra de eerste plaats invloed gemeenschappen door onze muzikale producties, de huidige Up with People programma richt zich ook de zeer reële behoefte aan jongeren uit de hele wereld tot wereldburgers te worden, om een ​​appreciatie van diversiteit en culturen te ontwikkelen, en om de waarde van vrijwilligerswerk als leren een manier om een ​​positieve impact op de wereld te maken.

Vandaag is onze duidelijke één of twee semester programma neemt de deelnemers tot bijna 20 gemeenschappen op ten minste twee verschillende continenten. 7 dagen leven met gastgezinnen, vrijwilligerswerk met lokale non-profit of maatschappelijke organisaties, het bijwonen van educatieve workshops, het leren over de regio, en het uitvoeren van een 2 uur durende professioneel podium show voor de leden van de gemeenschap - in elke gemeenschap, zullen de studenten 4 doorbrengen .

In elke gemeenschap die we bezoeken, werken wij nauw samen met onze sponsors en geselecteerde begunstigden om een ​​blijvende positieve impact door honderden uren vrijwilligerswerk uitgevoerd door onze studenten te maken. Ons verblijf is kort, maar onze impact is langdurig. We werken hard om het bewustzijn voor lokale non-profit en maatschappelijke organisaties te verhogen en te inspireren leden van de gemeenschap om betrokken te raken in hun gemeenschappen te krijgen en "vinden hun stem 'om een ​​positieve impact te maken, lokaal en wereldwijd.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Propedeuse

Up With People

Op zoek naar een Gap Year-programma? Wil je 6 of 12 maanden door te brengen reist de hele wereld? Up with People is het aanbieden van een van de meest unieke Gap Year erv ... [+]

Op zoek naar een Gap Year-programma? Wil je 6 of 12 maanden door te brengen reist de hele wereld? Up with People is het aanbieden van een van de meest unieke Gap Year ervaring voor jongeren uit de hele wereld al meer dan vijf decennia. De diversiteit van de ervaringen beschikbaar Up with People is perfect voor de persoon die wil om hun Gap Year kans te maximaliseren!

Een Gap Year wordt vaak gedefinieerd als een periode waarin de studenten een pauze nemen van het formele onderwijs om iets dat persoonlijke groei biedt door te reizen, dienstverlening aan de gemeenschap en / of stage te doen.

"Ik zou niet de persoon die ik nu ben zonder mijn Gap jaar doorgebracht met Up with People tussen de middelbare school en universiteit zijn. Ik ben zo dankbaar dat mijn hele jaar op de leeftijd van 18 werd besteed reizen de hele wereld. " - UWP Alumna Juli uit Minnesota, USA Voor velen een Gap Year wordt genomen tussen de middelbare school / middelbare school en universiteit. Anderen kiezen om hun Gap Year tijdens universiteit of zelfs na het voltooien van hun opleiding en voor het begin van een carrière. Up with People studenten leeftijden 17-29, zodat we u deze kans op elk gewenst moment het past bij uw persoonlijke en educatieve plannen bieden!... [-]

België Brussels Hoofdstedelijk Gewest Verenigde Staten Denver
September 2019
Engels
Voltijd
1 semester
Campus
Lees meer in Nederlands