Lees de Officiële Beschrijving

Hallo, ik ben Jennifer

Een ondernemer, cheerleader, netwerker en foodie die zich inzetten om jongeren te helpen de persoon te worden die ze echt willen zijn. Ik heb mijn bedrijf Go For it Brussels opgericht om kansen te creëren voor bachelor- en masterstudenten om professioneel vooruitgang te boeken terwijl ze genieten van een once in a lifetime ervaring.

Bij Go For it Brussels werken we samen in een klein maar divers team dat samen bijna dertig jaar ervaring heeft met studenten werken. Wij geloven dat reizen, nieuwe culturen ervaren, nieuwe mensen ontmoeten, belangrijke ervaringen zijn die vorm kunnen geven aan wie je bent als persoon en je opties direct kunnen vermenigvuldigen.

Voor mij waren de zes maanden die ik in Frankrijk in het buitenland studeerde enkele van de beste momenten in mijn leven. Ik werkte zo hard en sliep niet goed genoeg - en ik draaide al mijn kleren groen omdat ik de was niet scheidde. Mijn moeder was niet tevreden! Maar de vrienden die ik heb gemaakt, de vaardigheden die ik heb geleerd en het zelfvertrouwen dat ik heb opgedaan als gevolg van het feit dat ik veel verschillende dingen heb moeten bedenken, zijn wat ik nog jaren trouw zal blijven, jaren later, wanneer mijn scheidingstechniek (praktisch) perfect is . We geloven ook in kwaliteit en in het bieden van waarde die je nergens anders kunt vinden. Daarom leggen we het accent op professionele vooruitgang in onze programma's.

We willen dat elke student verzekerd is van een diepgaande ervaring, of ze nu een heel semester in het buitenland beginnen of een week reizen, daarom hebben we in al onze programma's een portfolio builder ingebouwd: een duidelijk waardevol element om een ​​toekomstige werkgever te laten zien.

Dat komt omdat we in het tijdperk van gratis wifi- en reis-apps geloven dat er nog steeds veel meer te winnen valt bij reizen dan alleen een leuke tijd.

Waar we van gemaakt zijn

Ons team heeft in de afgelopen vijftien jaar honderden studenten ontvangen en meer dan 130 coaches gecoacht en begeleid om hen te helpen uitgroeien tot de superhelden die ze zijn bedoeld. Dit zijn de voordelen die ze uit hun ervaring melden:

  • Ik had een onvergetelijke ervaring, ik zou het helemaal opnieuw doen
  • Toen ik solliciteerde voor een graduate school / een baan / een stage, hielp mijn ervaring in de stage echt de deal te verzegelen
  • Ik heb veel over mezelf geleerd en ik heb inzicht gekregen in mijn mogelijke loopbaantrajecten
  • Ik heb praktische levensvaardigheden geleerd en over mezelf.


Geen kleine plannen

We hebben een bewezen staat van dienst in het aanbieden van de beste stages en het hosten van de beste studenten. We leren onze studenten hoe ze het beste kunnen worden en we onderhandelen over geweldige functies voor hen op de hostkantoren. Win-win! We bieden voortdurend mentorschap en coachen studenten om een ​​visie voor hun carrière te creëren.


Begrip

We snappen het, soms is het moeilijk om lange tijd weg te zijn van familie en vrienden en tussen werken en studeren kan het leven moeilijk worden. We zijn er geweest en we hebben de gevoeligheid en het mededogen ontwikkeld om de hand van studenten vast te houden in hun uur van nood en hen te helpen door moeilijkheden heen te komen


Lokale knowhow

We zijn stevig gevestigd in Europa, waar we al jaren actief zijn en netwerken. We kunnen geweldige stages en sitebezoeken opzetten omdat we de contacten hebben om het goed te doen. Bij ons begint de culturele uitwisseling zodra we het gesprek beginnen, en u zult worden aangemoedigd om na te denken over uzelf en uw cultuur en waardevolle inzichten te verkrijgen in interculturele communicatie bij elke stap.

Waarom Brussel

EU-instellingen

Brussel vormt het hart van de EU-beleidsvorming en huisvest de drie belangrijkste organen van het EU-beleid

Regeringszaken

Met honderden groepen, bedrijven en verenigingen die zich bezighouden met belangenbehartiging en Europese zaken, is Brussel de thuisbasis van meer lobbyisten dan Washington DC.

Internationale zaken

Bedrijven die groot en klein zijn, verzamelen zich rond het hoofdkantoor van de EU

Handig reizen

Tientallen goedkope vluchten per dag om overal in Europa te komen, evenals treinen, bussen, elke reismogelijkheid die u maar wilt.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

Go For it Brussels

Dit is jouw kans om die ongrijpbare regel in je cv te krijgen: ervaring! Het programma omvat de toelating tot het Vesalius College voor een kort academisch programma met ... [+]

We helpen u toegang te krijgen tot de professionele wereld - terwijl u nog steeds student bent.

Denk je in het geheim dat je voor grotere dingen bent bedoeld, maar kan je je volgende stap niet helemaal achterhalen? Ben je geboren om te vliegen, maar wil je ook echt je voeten op de grond hebben?

Een stage waar je niet naar huis wilt

We zullen een geweldige stageplek in Brussel vinden met behulp van je profiel en ons netwerk en onze reputatie. Jij, mijn vriend, in plaats van je hoofd tegen de muur te slaan, je afvragend waarom je krekels hoort nadat je je hebt aangemeld bij tweehonderd organisaties, dan strik je je overhemd en pak je je tas in. Vergis je niet: je zult hard moeten werken en het respect van je kantoor verdienen - dat kunnen we niet voor je doen. Maar je hebt een coach en mentor beschikbaar om je te begeleiden, aan te moedigen en bij elke stap te plannen.... [-]

België Brussel
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
1 - 3 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

Zomercursussen

Go For it Brussels

Niets zegt een internationale professional als een CV met ervaring in verschillende landen, maar hoe stel je dat samen als je vers van school bent of zelfs nog op de univ ... [+]

Ben je het beu om door vacatures te bladeren die ervaring vereisen? En hoe moet je eigenlijk toch ervaring krijgen?

Wij kunnen helpen

Als u een niet-gegradueerde, afgestudeerde student of recent afgestudeerde aan een universiteit of hogeschool bent, is dit het programma voor u! We helpen je om soepel over te schakelen van de academische naar de professionele wereld.

Wat je krijgt:

een stageplaats in jouw interessegebied, 100% gegarandeerd!Een gepolijste cv en sollicitatiebrief, probleemlooslokale oriëntatie en advies, zodat u zich snel thuis voelt in uw nieuwe omgevingBackpacker-optie: ons meest betaalbare programma!Het programmakosten zijn inclusief stageplaatsing, cv-polijsten en loopbaancoaching, evenals academische studiepunten: 2250 € vast bedrag... [-]
België Brussel
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
1 - 3 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

Go For It Brussels helped me change my life and redirect my career

Financial Policy internship