Go For it Brussels

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Hallo, ik ben Jennifer

Een ondernemer, cheerleader, netwerker en foodie die zich inzetten om jongeren te helpen de persoon te worden die ze echt willen zijn. Ik heb mijn bedrijf Go For it Brussels opgericht om kansen te creëren voor bachelor- en masterstudenten om professioneel vooruitgang te boeken terwijl ze genieten van een once in a lifetime ervaring.

Bij Go For it Brussels werken we samen in een klein maar divers team dat samen bijna dertig jaar ervaring heeft met studenten werken. Wij geloven dat reizen, nieuwe culturen ervaren, nieuwe mensen ontmoeten, belangrijke ervaringen zijn die vorm kunnen geven aan wie je bent als persoon en je opties direct kunnen vermenigvuldigen.

Voor mij waren de zes maanden die ik in Frankrijk in het buitenland studeerde enkele van de beste momenten in mijn leven. Ik werkte zo hard en sliep niet goed genoeg - en ik draaide al mijn kleren groen omdat ik de was niet scheidde. Mijn moeder was niet tevreden! Maar de vrienden die ik heb gemaakt, de vaardigheden die ik heb geleerd en het zelfvertrouwen dat ik heb opgedaan als gevolg van het feit dat ik veel verschillende dingen heb moeten bedenken, zijn wat ik nog jaren trouw zal blijven, jaren later, wanneer mijn scheidingstechniek (praktisch) perfect is . We geloven ook in kwaliteit en in het bieden van waarde die je nergens anders kunt vinden. Daarom leggen we het accent op professionele vooruitgang in onze programma's.

We willen dat elke student verzekerd is van een diepgaande ervaring, of ze nu een heel semester in het buitenland beginnen of een week reizen, daarom hebben we in al onze programma's een portfolio builder ingebouwd: een duidelijk waardevol element om een ​​toekomstige werkgever te laten zien.

Dat komt omdat we in het tijdperk van gratis wifi- en reis-apps geloven dat er nog steeds veel meer te winnen valt bij reizen dan alleen een leuke tijd.

Waar we van gemaakt zijn

Ons team heeft in de afgelopen vijftien jaar honderden studenten ontvangen en meer dan 130 coaches gecoacht en begeleid om hen te helpen uitgroeien tot de superhelden die ze zijn bedoeld. Dit zijn de voordelen die ze uit hun ervaring melden:

  • Ik had een onvergetelijke ervaring, ik zou het helemaal opnieuw doen
  • Toen ik solliciteerde voor een graduate school / een baan / een stage, hielp mijn ervaring in de stage echt de deal te verzegelen
  • Ik heb veel over mezelf geleerd en ik heb inzicht gekregen in mijn mogelijke loopbaantrajecten
  • Ik heb praktische levensvaardigheden geleerd en over mezelf.


Geen kleine plannen

We hebben een bewezen staat van dienst in het aanbieden van de beste stages en het hosten van de beste studenten. We leren onze studenten hoe ze het beste kunnen worden en we onderhandelen over geweldige functies voor hen op de hostkantoren. Win-win! We bieden voortdurend mentorschap en coachen studenten om een ​​visie voor hun carrière te creëren.


Begrip

We snappen het, soms is het moeilijk om lange tijd weg te zijn van familie en vrienden en tussen werken en studeren kan het leven moeilijk worden. We zijn er geweest en we hebben de gevoeligheid en het mededogen ontwikkeld om de hand van studenten vast te houden in hun uur van nood en hen te helpen door moeilijkheden heen te komen


Lokale knowhow

We zijn stevig gevestigd in Europa, waar we al jaren actief zijn en netwerken. We kunnen geweldige stages en sitebezoeken opzetten omdat we de contacten hebben om het goed te doen. Bij ons begint de culturele uitwisseling zodra we het gesprek beginnen, en u zult worden aangemoedigd om na te denken over uzelf en uw cultuur en waardevolle inzichten te verkrijgen in interculturele communicatie bij elke stap.

Waarom Brussel

EU-instellingen

Brussel vormt het hart van de EU-beleidsvorming en huisvest de drie belangrijkste organen van het EU-beleid

Regeringszaken

Met honderden groepen, bedrijven en verenigingen die zich bezighouden met belangenbehartiging en Europese zaken, is Brussel de thuisbasis van meer lobbyisten dan Washington DC.

Internationale zaken

Bedrijven die groot en klein zijn, verzamelen zich rond het hoofdkantoor van de EU

Handig reizen

Tientallen goedkope vluchten per dag om overal in Europa te komen, evenals treinen, bussen, elke reismogelijkheid die u maar wilt.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Summer courses » Bekijk cursussen »

Programma's

Deze school biedt ook:

Cursus

Semester Stage en studieprogramma's

Campus Voltijd 1 - 2 semesters January 2019 België Brussels

25 uur per week werken op het door jou gekozen carrièregebied in Brussel, België. Een ster op je cv die je punten voor een graduate school oplevert, je onderscheidt in je toekomstige sollicitaties, je die verfijnde voorsprong geeft waar je naar verlangde in je netwerk. Neem tegelijkertijd lessen en verdien krediet voor je diploma. Vier maanden die je wereldbeeld veranderen en je vooruitzichten verbeteren, wat je ook kiest om te doen. [+]

Studeren in het buitenland - Intern - Veel plezier - Ontdek de wereld en ontdek jezelf

Denk je in het geheim dat je voor grotere dingen bent bedoeld, maar kan je je volgende stap niet helemaal achterhalen? Ben je geboren om te vliegen, maar wil je ook echt je voeten op de grond hebben?

Wees niet bang. Opwinding en planning zijn beide mogelijk - op hetzelfde moment. Avontuur kan worden gecombineerd met veiligheid - en dat zou het ook moeten zijn!

Doe met ons mee en ontdek hoe je kunt schijnen en groeien.

Een stage waar je niet naar huis wilt

25 uur per week werken op het door jou gekozen carrièregebied in Brussel, België. Een ster op je cv die je punten voor een graduate school oplevert, je onderscheidt in je toekomstige sollicitaties, je die verfijnde voorsprong geeft waar je naar verlangde in je netwerk.... [-]


Zomercursussen

Zomer stageprogramma

Campus Voltijd 6 - 10 weken September 2019 België Brussels

Waarom zou u uw zomer niet gebruiken om uw cv te verbeteren en echte ervaringen op te doen in het domein waarin u bent geïnteresseerd? Brussel is de kosmopolitische smeltkroes van Europa, een geweldige plek om aan de slag te gaan met het opbouwen van je internationale carrière. [+]

Een stage waar je niet naar huis wilt

Meeslepende, fulltime stage in een gebied naar keuze. Flexibele start en duur: we raden een minimum verblijf van 8 weken aan.

Train je superkrachten

Geef je cv een boost met een werkervaring in de multiculturele hoofdstad van Europa. Of u zich nu op een bepaald gebied concentreert of niet precies weet waar u moet beginnen, wij kunnen u helpen.

Individueel succesplan: we nemen de tijd om u te leren kennen en helpen u bij het opstellen van uw plan voor een succesvolle carrière.Stageplaatsing: we zullen je aanvragen, je hoeft je geen zorgen te maken over het sollicitatieproces.Coaching: in groeps- of één-op-één sessies leert u hoe u uw weg kunt vinden naar mooie professionele verbindingen. Je krijgt waardevolle tips voor het onderhandelen over je taken, je tijd en je relaties op kantoor.Portfolio: neem een ​​complete toolkit mee naar huis voor uw volgende toepassing. Voel je nooit meer verloren!... [-]

Videos

Go For It Brussels helped me change my life and redirect my career

Financial Policy internship