Canadian University of Bangladesh

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Canadese University of Bangladesh (CUB) is een nieuwe universiteit. Ja, het is onlangs opgericht (januari 2016), maar het is ook een geheel nieuw ras van de universiteit, ook. Wat maakt de Canadese University uniek? Het is applicatie gebaseerd. Dat betekent dat "we leren door aan te tonen; We leren door te doen ". Onze benadering van het onderwijs, in dat opzicht, heel veel volgt de Noord-Amerikaanse model.

Het zorgt voor de levering van het universitair onderwijs aan de hoogste Canadese normen ... zonder dat er werkelijk gaande is. Dit betekent dat de Canadese Universiteit van Bangladesh is in staat om een ​​wereld-klasse, toepassingsgericht onderwijs te bieden tegen een betaalbare prijs.

Als gevolg van Bangladesh stijgende economie en de stabiele invloed van zijn leiderschap; het land, vandaag de dag, is een eiland van de economische welvaart en politieke stabiliteit in een zee van wereldwijde onveiligheid. Het is een hoge mate van groei en duurzame ontwikkeling is een voorbeeld voor wereld. De Canadese University of Bangladesh is zeer begaan met het vervullen van haar verantwoordelijkheid voor de wereld-klasse leiders en ervaren professionals die nodig zijn om het succes en de welvaart van het land te verzekeren te produceren.

Locaties

Dhaka

Canadian University Of Bangladesh

Address
Plot: 99 Block: C Road:11, Banani
Dhaka-1213

Dhaka, Divisie Dhaka, Bangladesh
Telefoonnr.
+880 1707-070280