Lees de Officiële Beschrijving

Canadese University of Bangladesh (CUB) is een nieuwe universiteit. Ja, het is onlangs opgericht (januari 2016), maar het is ook een geheel nieuw ras van de universiteit, ook. Wat maakt de Canadese University uniek? Het is applicatie gebaseerd. Dat betekent dat "we leren door aan te tonen; We leren door te doen ". Onze benadering van het onderwijs, in dat opzicht, heel veel volgt de Noord-Amerikaanse model.

Het zorgt voor de levering van het universitair onderwijs aan de hoogste Canadese normen ... zonder dat er werkelijk gaande is. Dit betekent dat de Canadese Universiteit van Bangladesh is in staat om een ​​wereld-klasse, toepassingsgericht onderwijs te bieden tegen een betaalbare prijs.

Als gevolg van Bangladesh stijgende economie en de stabiele invloed van zijn leiderschap; het land, vandaag de dag, is een eiland van de economische welvaart en politieke stabiliteit in een zee van wereldwijde onveiligheid. Het is een hoge mate van groei en duurzame ontwikkeling is een voorbeeld voor wereld. De Canadese University of Bangladesh is zeer begaan met het vervullen van haar verantwoordelijkheid voor de wereld-klasse leiders en ervaren professionals die nodig zijn om het succes en de welvaart van het land te verzekeren te produceren.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

Canadian University of Bangladesh

De School van de Liberal Arts biedt Algemene Onderwijsbond (GED) cursussen die zijn delen van de undergraduate programma's van verschillende scholen. Per richtlijnen Univ ... [+]

De School of Liberal Arts biedt Algemene Onderwijsbond (GED) cursussen die delen van de undergraduate programma's van verschillende scholen. Per richtlijnen University Grants Commissie, GED cursussen zijn essentiële elementen in het meegeven van uitgebreide-life-based en value-based kennis over leerlingen ten opzichte van hun reguliere grote concentraties.

GED cursussen GED 101 Inleiding tot Bangla Literature GED 102 Inleiding tot Computer & Application (Dit wordt beschouwd als een geallieerde / Non-Business cursus in BBA) GED 103 Ethiek en Cultuur GED 104 Bangladesh Studies GED 105 Basics in de sociologie GED 106 theoretische benaderingen Media Studies ... [-]
Bangladesh Dhaka
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands