Lees de Officiële Beschrijving

GBS Consultancy is gelieerd aan Geneva Business School Switzerland. Geneva Business School Zwitserland biedt professionele certificeringen, postgraduaatcertificaten en Masters of Business Administration voor individuen en bedrijven die expertise willen verdiepen of uitbreiden, om professionele excellentie te bouwen of om hun leiderschapskwaliteiten te verbeteren. Onze programma's zijn goed thuis in onderzoek, gestructureerd op toegepaste resultaten, erkend door de industrie en geleverd door hooggekwalificeerde en ervaren academici.
Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Diploma

Geneva Business School - Bahrain

De kwalificaties zijn ontwikkeld om de bedrijfsmanagers van vandaag en de toekomst te ontwikkelen en belonen, en om erkenning en professionalisme te blijven bieden aan de ... [+]

Kwalificatiebeschrijving

De kwalificaties zijn ontwikkeld om de bedrijfsmanagers van vandaag en de toekomst te ontwikkelen en belonen, en om erkenning en professionalisme te blijven bieden aan de managementsectoren. Het niveau 7-programma vereist dat de leerders een breed scala van huidige managementtools, -technieken en -modellen kritisch evalueren, uitdagen en synthetiseren. De nadruk die wordt gelegd op de huidige managementconcepten en -modellen ligt op de concepten die relevant zijn voor de zakelijke omgeving en context van de 21e eeuw en gaat verder dan het normale onderzoek van de Anglo-Amerikaanse managementmodellen.

LeerresultatenDe principes van leiderschap in een zakelijke o... [-]
Bahrein Sanabis
Open Inschrijving
Engels
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands