Lees de Officiële Beschrijving

Melbourne Polytechnic levert al sinds 1912 beroepsopleidingen en biedt vandaag een gevarieerd aanbod van innovatieve, praktische TAFE (VET) en hogeronderwijs (graad) -programma's om u te voorzien van de kennis en vaardigheden om uit te blinken in een zich ontwikkelende en uitdagende markt.

Melbourne Polytechnic cursussen zijn ontworpen en ontwikkeld met deelname van de industrie om studenten de beste werkresultaten te geven.

Melbourne Polytechnic heeft zeven grootstedelijke campussen , Preston, Collingwood, Epping, Fairfield, Greensborough Campus en Heidelberg. Elke campus biedt een individuele, unieke en verrijkende studentenervaring.

Er zijn ook zes trainingscentra : Northern Lodge - Eden Park, Northern Lodge - Yan Yean, Yarra Glen Racing Center, het Northern AMEP (Adult Migrant English Program) Center in Broadmeadows, Growling Frog Vineyard en Melbourne Polytechnic Kyneton Park.

Met meer dan 26.000 inschrijvingen per jaar is de Melbourne Polytechnic geaccrediteerd voor het leveren van ongeveer 550 landelijk geaccrediteerde cursussen , waarvan er vele full-time of part-time beschikbaar zijn. Het biedt ook meer dan 400 door het Instituut geaccrediteerde cursussen.

Melbourne Polytechnic biedt momenteel drie jaar (en één vier jaar), gespecialiseerde bachelor- en mastergraden aan in onze unieke praktische leeromgeving en optimale blootstelling van de industrie in:

 • Accounting
 • landbouw
 • Bedrijf
 • Creatieve industrieën
 • Onderwijs (vroege jaren)
 • Early Years Studies
 • Hospitality Management
 • Illustratie
 • Informatie Technologie
 • Muziek
 • Muziek industrie

We zijn voortdurend ontwikkelen van nieuwe articulatie Pathways en graden om de kansen groeien voor onze studenten. In 2016 hebben we de Masters of Professional and Practising Accounting met CPA-accreditatie geïntroduceerd, wat erg populair is gebleken als onze eerste postuniversitaire cursus. We zullen details van eventuele nieuwe cursussen op onze website plaatsen zodra ze zijn voltooid.

Melbourne Polytechnic opleidingen bieden studiepuntenoverdracht en erkenning van eerder geleerd onderwijs aan studenten die al een nationaal erkend diploma, geavanceerd diploma of andere kwalificaties hebben behaald.

Directe toegang Associate degrees (2 jaar) die zijn ingebed in alle Melbourne Polytechnic opleidingen bieden uitstekende Pathway (studiepuntenoverdracht en erkenning van eerder leren).

Melbourne Polytechnic heeft internationale erkenning gekregen met meer dan 6.000 offshore inschrijvingen per jaar en 24 educatieve partnerschappen in Azië, en wordt door de Victoriaanse regering erkend als excellentie in het internationale onderwijs, en won de beste aanbieder in zijn categorie in 2014 en de tweede plaats in 2015.

Melbourne Polytechnic nauwe banden van de Melbourne Polytechnic met de industrie zorgen ervoor dat studenten de kans krijgen om studietoelagen te ontvangen die zijn geschonken door sponsors uit de sector, waardoor ook hun eigen netwerken worden uitgebreid voor toekomstig succes.

Net zoals bij het kiezen van een cursus, zijn de omstandigheden van elke student anders als het tijd is voor collegegeld en kunnen we je door de vergoedingenstructuur leiden. Op elke cursuspagina worden specifieke tarieven vermeld of ga je naar de pagina Internationale studentenprijzen voor meer informatie.

Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

Advanced Diploma

Melbourne Polytechnic

Stijg op in de wereld van design met Melbourne Polytechnic 's Advanced Diploma of Building Design (Architectural). Verander uw droom om voor een architect te werken, ontw ... [+]

Stijg op in de wereld van design met Melbourne Polytechnic 's Advanced Diploma of Building Design (Architectural). Verander uw droom om voor een architect te werken, ontwerper te bouwen of uw eigen bouwontwerpbureau te runnen. Een carrière in het ontwerpen van gebouwen kan zowel creatief als lonend zijn.

Diverse kansen voor uw toekomst

Deze cursus zal u voorzien van kennis en vaardigheden om het ontwerp-, presentatie- en documentatieproces voor residentiële en commerciële bouwprojecten te realiseren.

De cursus concentreert zich rond het idee van 'het gesimuleerde kantoor' met een op projecten gebaseerde leveringsstructuur waarbij studenten de opgedane kennis toepassen op projecten terwijl ze door de cursus gaan.... [-]

Australië Melbourne
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Melbourne Polytechnic

Garandeer uw toekomst met een diploma van grafisch ontwerp. Deze cursus aan de Melbourne Polytechnic heeft een uitstekende reputatie in de grafische ontwerpindustrie en b ... [+]

Garandeer uw toekomst met een diploma van grafisch ontwerp. Deze cursus aan de Melbourne Polytechnic heeft een uitstekende reputatie in de grafische ontwerpindustrie en biedt reële kansen op werk voor afgestudeerden via onze wijdverspreide industriële netwerken.

Opvallen

In deze cursus ontwikkel je je ontwerpvaardigheden met een hoge mate van innovatie, waardoor je zeer inzetbaar bent.

In vervolg op de diplomacursus, voer je studies op hoger niveau uit met complexere opdrachten en visuele communicatieproblemen, waarbij een aantal economische, sociale en milieukwesties worden aangepakt.

Je studies omvatten:

adverteren en marketingdesign bedrijfontwerp onderzoek en analyseprofessionele ontwerppraktijkbewegende beeldengeavanceerde illustratieculturele brandingontwerp van de omgevingcomplex ontwerp van verpakkingen en publicatiesontwikkelen van verschillende applicaties voor het web... [-]
Australië Melbourne
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Melbourne Polytechnic

Verbeter uw vaardigheden verder en maak sieraden die voldoen aan industriestandaarden. Melbourne Polytechnic Advanced Diploma of Jewellery and Object Design van Melbourne ... [+]

Verbeter uw vaardigheden verder en maak sieraden die voldoen aan industriestandaarden. Melbourne Polytechnic Advanced Diploma of Jewellery and Object Design van Melbourne Polytechnic richt zich op handvaardigheid en introduceert technologische vaardigheden om individuele prestaties te bevorderen.

Leer het in onze professionele juweliersschool

Als je een carrière in sieraden wilt nastreven of verbeteren, is dit geavanceerde diploma iets voor jou. Door je vooral te concentreren op je vaardigheden als handwerker, leer je technische aspecten van het maken van sieraden en krijg je kennis en ervaring uit de sector.

Competenties voor handvaardigheid zijn onder andere:

creatie van sieraden met behulp van historische techniekenontwikkeling van een reeks werken voor de productie van juwelenimplementatie van mechanismen bij de productie van juwelencreatie van werk voor een graduaat juwelenproject... [-]
Australië Melbourne
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Certificaat

Melbourne Polytechnic

Wil jij chef-kok zijn? Of zelfs eigenaar van het restaurant? Melbourne Polytechnic 's Certificate IV in Commercial Cookery heeft alle ingrediënten en technieken die je no ... [+]

Wil jij chef-kok zijn? Of zelfs eigenaar van het restaurant? Melbourne Polytechnic 's Certificate IV in Commercial Cookery heeft alle ingrediënten en technieken die je nodig hebt om je perfecte carrière te creëren.

Het volledige pakket alleen voor jou

Melbourne Polytechnic is de enige trainingsfaciliteit in Victoria die toegang biedt tot een volledig operationeel wijnmakerij en vleesverwerkingsbedrijf op de Epping Campus. We hebben de beste, om u de beste te maken.

Een opwindend carrièemenu

Melbourne Polytechnic 's Certificate IV in Commercial Cookery combineert uw technische kookvaardigheden met training voor hospitality management. Je leert van professionals uit de branche in moderne, ultramoderne faciliteiten, waaronder het populaire restaurant St Georges op de campus van Preston.... [-]

Australië Melbourne
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 maand
Campus
Lees meer in Nederlands
Melbourne Polytechnic

Ontwikkel je fotografische carrière bij Melbourne Polytechnic . Studie voor een certificaat IV in fotografie en foto-imaging met de optie om dit op te nemen in het diplom ... [+]

Ontwikkel je fotografische carrière bij Melbourne Polytechnic . Studie voor een certificaat IV in fotografie en foto-imaging met de optie om dit op te nemen in het diploma van foto-imaging. Onder de vlag van NMIT heeft de Melbourne Polytechnic een drievoudige prijswinnaar gewonnen in de Australian Professional Photography Awards (APPA) Institute of the Year.

Maak je klaar voor een carrière in fotografie

Door fotografie en foto-imaging te studeren aan de Melbourne Polytechnic , ontwikkel je je creativiteit, technische kennis en zakelijke vaardigheden, waardoor je freelance kunt beginnen of je eigen fotostudio kunt beginnen. Je zult praktijkervaring opdoen in de vele fotografische beeldvormingstechnieken en -praktijken (zowel analoog als digitaal) die momenteel in gebruik zijn.... [-]

Australië Melbourne
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Melbourne Polytechnic

Kun je ons horen? Melbourne Polytechnic kan je helpen een carrière op te bouwen in de geluidsproductie. Certificaat IV in de muziekindustrie (geluidsproductie) is de best ... [+]

Kun je ons horen? Melbourne Polytechnic kan je helpen een carrière op te bouwen in de geluidsproductie. Certificaat IV in de muziekindustrie (geluidsproductie) is de beste plaats om je kennis en vaardigheden op dit spannende gebied te ontwikkelen.

Krijg een voorsprong in de wereld van geluid

De cursus Certificaat IV in de muziekindustrie (Sound Production) is zeer praktisch. Als u in de goed uitgeruste geluidsstudio's van Melbourne Polytechnic in Melbourne Polytechnic werkt, leert u de beginselen en technieken van het opnemen. Beide campussen (Fairfield en Prahran) hebben industriestandaard Mac-laboratoria met alle geschikte software voor beginnende geluidsproducenten en -componisten.... [-]

Australië Melbourne
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
6 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Melbourne Polytechnic

Laat je innerlijke kunstenaar los - het certificaat IV van Visual Arts van Melbourne Polytechnic is ontworpen om je een sterke basis te geven in de beeldende kunst, met p ... [+]

Laat je innerlijke kunstenaar los - het certificaat IV van Visual Arts van Melbourne Polytechnic is ontworpen om je een sterke basis te geven in de beeldende kunst, met praktische studioonderwerpen in schilderen, tekenen, illustreren, grafiek maken, fotomedia, digitale media en onze nieuwe specialisatie gericht op textiel (beschikbaar vanaf 2014 op de campus van Prahran).

Een solide Pathway naar een carrière waarbij je iets doet waar je van houdt

Het Certificate IV in Visual Arts geeft je een brede ervaring met 2D-kunstvormen, waaronder schilderkunst, grafiek, tekeningen, illustratie, digitale kunst en fotomedia. Ontwikkeld met input van de industrie en met de nadruk op innovatie en zelfredzaamheid, wordt u aangemoedigd om loopbaannetwerken en Pathways voor uw toekomst te ontwikkelen.... [-]

Australië Melbourne
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands

Diploma

Melbourne Polytechnic

Wees in het zwart met de Melbourne Polytechnic ... [+]

Wees in het zwart met het Diploma of Accounting van Melbourne Polytechnic . Leer de grondslagen van de boekhouding en werk aan de academische vaardigheden die vereist zijn om geregistreerd fiscaal agent te zijn.

Wees snel klaar voor de baan

Profiteer van onze reputatie in de industrie en inzichtelijk onderwijs, zodat u binnen zes maanden klaar bent voor het werk. De cursus is geaccrediteerd door de professionele instanties van de boekhoudingsindustrie en Melbourne Polytechnic biedt een carrière-klaar conferentie, met netwerkmogelijkheden. Je bent op weg naar een rol als assistent-accountant, de ideale start voor een spannende boekhoudcarrière.

Een uitgebalanceerd overzicht van vaardigheden... [-]

Australië Melbourne
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
6 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Melbourne Polytechnic

Ontwikkel je carrière voor de toekomst met de stroom van de civiele techniek van het technische diploma van de Melbourne Polytechnic . Werk aan belangrijke infrastructuur ... [+]

Ontwikkel je carrière voor de toekomst met de stroom van de civiele techniek van het technische diploma van de Melbourne Polytechnic . Werk aan belangrijke infrastructuur in de gemeenschap, breng uw analytische en ontwerpvaardigheden en oog voor nauwkeurigheid tot leven.

Diverse mogelijkheden in engineering

Civiele techniek verbetert onze omgeving en levensstandaard met het ontwerp en de bouw van grote infrastructuurwerken. Carrièremogelijkheden voor geschoolde werknemers zijn er in overvloed in deze bloeiende sector.

Mogelijke loopbaantrajecten voor het opstellen van personen zijn onder meer:

ontwerp-opstellerstechnische technische ondersteuningstadsplanningsassistent... [-]
Australië Melbourne
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Melbourne Polytechnic

Ontketen uw leiderschapspotentieel in hospitality - gebruik sterke praktische vaardigheden, praktische ervaring en uitstekende leiderschapscapaciteiten met het Diploma of ... [+]

Ontketen uw leiderschapspotentieel in hospitality - gebruik sterke praktische vaardigheden, praktische ervaring en uitstekende leiderschapscapaciteiten met het Diploma of Hospitality van Melbourne Polytechnic . Verkrijg alle vaardigheden die nodig zijn om een ​​leidinggevende positie te verwerven binnen deze opwindende en groeiende industrie.

Wees de leider van je toekomst in gastvrijheid

Melbourne Polytechnic Diploma of Hospitality van Melbourne Polytechnic helpt u uw leiderschapsdoelstellingen te bereiken. Loopbaangebieden voor senior hospitality professionals zijn onder meer:

restaurant eigenaar / managerlocatiemanagerresort catering managerhotel Manager

Toegang tot gekwalificeerde professionals uit de industrie... [-]
Australië Melbourne
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
6 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Melbourne Polytechnic

Werk in zes maanden klaar - Afgestudeerden van het Diploma of International Business verkrijgen een praktisch inzicht in de internationale bedrijfs- en marketingtheorie v ... [+]

Werk in zes maanden klaar - Afgestudeerden van het Diploma of International Business verkrijgen een praktisch inzicht in de internationale bedrijfs- en marketingtheorie voor toepassing op een breed scala aan functies en taken waardoor studenten direct na het voltooien van de cursus in de arbeidsmarkt kunnen gaan.

Zorg dat een kwalificatie-industrie de voorkeur geeft

Onze inzichten in de branche en verbindingen zorgen ervoor dat studenten de huidige vaardigheden en training van de industrie verwerven.

Afgestudeerden van deze cursus zullen worden gezocht als instapmanagers door elk bedrijf dat internationaal actief is en de instellingen waarmee zij samenwerken, waaronder exporteurs, internationale consumenten, fabrikanten, financiële dienstverleners en reis- en touroperators.... [-]

Australië Melbourne
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
6 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Melbourne Polytechnic

Als je passie je eigen muziek en geluidsontwerpen produceert, zal het Diploma of Sound Production van Melbourne Polytechnic je vaardigheden verbeteren tot een professione ... [+]

Als je passie je eigen muziek en geluidsontwerpen produceert, zal het Diploma of Sound Production van Melbourne Polytechnic je vaardigheden verbeteren tot een professionele standaard voor commerciële releases.

Word een expert in geluidsproductie en produceer je eigen muziek

In de opleiding Diploma of Sound Production werk je je vaardigheden als DJ, componist, geluidsontwerper en / of geluidsproducent verder uit.

Mogelijk hebt u het certificaat IV in klankproductie al voltooid - voltijds, in deeltijd of via de optie snel volgen.

Melbourne Polytechnic geluidsstudio's van Melbourne Polytechnic (bij Fairfield en Prahran) zijn volledig uitgerust om u te specialiseren in het produceren van elektronische muziek en geluid voor commerciële releases, live-optredens, theater, film en televisie.... [-]

Australië Melbourne
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Melbourne Polytechnic

Beheer je carrière in het bouwen met het Diploma van Bouw en Constructie (Bouw) van Melbourne Polytechnic . Je hebt de praktische ervaring, dus neem je carrière naar het ... [+]

Beheer je carrière in het bouwen met het Diploma van Bouw en Constructie (Bouw) van Melbourne Polytechnic . Je hebt de praktische ervaring, dus neem je carrière naar het volgende niveau en beheer een commerciële of binnenlandse bouwsite met je leiderschap.

De bouwsector heeft uw leiderschapskwaliteiten nodig

Bouw is een bloeiende industrie en gebruikmakend van je capaciteiten als leider in deze snelle handel, maak je van de gelegenheid gebruik te maken van vaardigheden, te leren en je eigen bedrijf te laten groeien. Of word een nog waardevollere werknemer voor elke bouwwerkgever.

Leer de essentie van het beheer van gebouwen, inclusief projectrisico's, kwaliteitsnormen met betrekking tot de bouwsector, klantcontacten en relevante calculatiesystemen.... [-]

Australië Melbourne
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Melbourne Polytechnic

Voed je interesse in alles wat groen is door een goedgevraagde kwalificatie te behalen in het Diploma van de Tuinbouw. Geef advies aan plantgeschiktheid, gezondheid en on ... [+]

Voed je interesse in alles wat groen is door een goedgevraagde kwalificatie te behalen in het Diploma van de Tuinbouw. Geef advies aan plantgeschiktheid, gezondheid en ontwerp en word de expert in deze steeds veranderende en dynamische industrie - een lonende carrière wacht.

Word een tuinbouwer met een gespecialiseerde carrière

Tuinbouw speelt een steeds belangrijker rol in het behoud van onze omgeving en het behoud van de flora voor toekomstige generaties.

Ons tuinbouwprogramma is divers en faciliteert toegang tot een scala van industriesectoren, waaronder landschapsbouw en ontwerp, lokaal bestuur, contractonderhoud, adviesdiensten, botanische tuinen en tuinbouwbedrijven.

Verbindingen en bronnen in de industrie... [-]
Australië Melbourne
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Melbourne Polytechnic

Zie je jezelf een muziekfestival coördineren, een dynamisch bedrijfsevenement organiseren of je eigen bruiloftplanningsbedrijf beginnen? Melbourne Polytechnic Diploma of ... [+]

Zie je jezelf een muziekfestival coördineren, een dynamisch bedrijfsevenement organiseren of je eigen bruiloftplanningsbedrijf beginnen? Melbourne Polytechnic Diploma of Events van de Melbourne Polytechnic ontwikkel je de sterke en praktische organisatorische vaardigheden die essentieel zijn voor een carrière in de snel veranderende en dynamische evenementenbeheersector.

Perfecte uitvoering elke keer opnieuw

Melbourne Polytechnic 's Diploma of Events leert je alle vaardigheden die nodig zijn om evenementen probleemloos te leiden, waaronder:

budgetteringpeople managementticketingsystemenregieeten en drinkenAssisteren bij het organiseren van dynamische evenementen in Melbourne Polytechnic en hebben de mogelijkheid om betaald of vrijwilligerswerk te krijgen op festivals, conferenties en grote culturele en sportieve evenementen.... [-]
Australië Melbourne
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Melbourne Polytechnic

Ga vooruit in je carrière in informatietechnologie. Vind je Pathway naar een lonende carrière in computersystemen en informatietechnologie-advies of wees een toonaangeven ... [+]

Ga vooruit in je carrière in informatietechnologie. Vind je Pathway naar een lonende carrière in computersystemen en informatietechnologie-advies of wees een toonaangevende ontwikkelaar van bedrijfssystemen.

Samen met u werken aan uw carrièredoelen

Deze cursus is bedoeld om een ​​breed scala aan kennis en vaardigheden te bieden op een breed scala van computer- en informatietechnologiegebieden, met name op het gebied van netwerken, ICT-ondersteuning, databaseontwikkeling, programmering, IT-projectbeheer, webontwikkeling en systeemanalyse.

Leer cruciale elementen van de IT-industrie. Je gebruikt de nieuwste hardware en software uit de industrie en hebt de mogelijkheid om je te specialiseren in het door jou gekozen gebied van netwerkbeveiliging, softwareontwikkeling of informatiesystemen via hoger onderwijs.... [-]

Australië Melbourne
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Melbourne Polytechnic

Ontwerp je perfecte carrière. Gebruik uw huidige interieurontwerpvaardigheden om u in de wereld van commercieel interieurontwerp te plaatsen. Werk voor grote zakelijke kl ... [+]

Ontwerp je perfecte carrière. Gebruik uw huidige interieurontwerpvaardigheden om u in de wereld van commercieel interieurontwerp te plaatsen. Werk voor grote zakelijke klanten en prestigieuze klanten om uw creatieve talent in hun wereld te laten stromen.

Gedijen in een beroep dat baanbrekend design waardeert in een commerciële omgeving.

Mogelijke carrière-uitkomsten bij voltooiing van het Diploma voor Interieurontwerp en Decoratie zijn onder andere:bedrijfseigenaar / managerbinnenhuisarchitectinterieurs consultantGekwalificeerd om u te helpen uw doelen te bereiken

Melbourne Polytechnic leert je de kernprincipes en technieken om je carrière in interieurontwerp te starten. Onze gekwalificeerde en ervaren ontwerpdocenten richten zich op uw voortgang gedurende de cursus en bieden persoonlijke aandacht van hoge kwaliteit om ervoor te zorgen dat u klaar bent voor de branche. U krijgt de gelegenheid om waardevolle bezoeken ter plaatse bij te wonen en te leren van sprekers uit de industrie.... [-]

Australië Melbourne
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
6 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Melbourne Polytechnic

Met het Diploma of Agriculture van Melbourne Polytechnic bent u een voorloper op het gebied van specialistische kennis en vaardigheden die overal in Australië in trek zij ... [+]

Met het Diploma of Agriculture van Melbourne Polytechnic bent u een voorloper op het gebied van specialistische kennis en vaardigheden die overal in Australië in trek zijn. Met toenemende bezorgdheid over het welzijn en de veeteelt van dieren, de gezondheid van de bodem, en duurzame landbouw en klimaatrisicobeheer, is de landbouw een dynamische industrie die een lonende carrière zal opleveren.

Versterk uw kansen op werk

Met het Diploma of Agriculture behaalt u gespecialiseerde, professionele vaardigheden en kennis die u kunt gebruiken in een verscheidenheid aan ondernemingen in Victoria en het land. Leer de reden achter veel verschillende landbouwpraktijken, waarom weiland en bodemgezondheid van vitaal belang zijn voor de veeteelt, en in staat zijn om praktijken te identificeren om de landbouwefficiëntie te verbeteren.... [-]

Australië Melbourne
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Melbourne Polytechnic

Leer de basisprincipes van marketing kennen en werk binnen zes maanden klaar met het diploma van Marketing en Communicatie van de Melbourne Polytechnic . Profiteer van de ... [+]

Leer de basisprincipes van marketing kennen en werk binnen zes maanden klaar met het diploma van Marketing en Communicatie van de Melbourne Polytechnic . Profiteer van de sterke reputatie van de cursus in de industrie, gewonnen door onze nadruk op praktische toepassing van de hedendaagse marketingtheorie.

Afgestudeerd met praktische en theoretische vaardigheden

Afgestudeerd met gedegen theoretische kennis en praktische werkervaring, het vergroten van uw inzetbaarheid in een reeks instapniveau marketingfuncties.

Theorie en praktijk is de sleutel tot succes

De cursus biedt een inleiding tot de fundamentele concepten van marketing, inclusief gespecialiseerde marketingtheorie en hoe deze van toepassing is in de hedendaagse commerciële wereld.... [-]

Australië Melbourne
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
6 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Melbourne Polytechnic

Melbourne Polytechnic 's Diploma voor Early Childhood Education and Care is een dankbare manier om uw professionele kwalificaties en vaardigheden te consolideren. Met de ... [+]

Melbourne Polytechnic 's Diploma voor Early Childhood Education and Care is een dankbare manier om je professionele kwalificaties en vaardigheden te consolideren.

Verbeter de carrière van uw kinderdiensten

Met de groeiende vraag in de sector Early Childhood Education and Care, is er geen betere tijd om je kwalificaties te upgraden.

Met het hoog aangeschreven Diploma van Melbourne Polytechnic wordt u gekwalificeerd als een leider in de kinderopvangruimte, die verantwoordelijk is voor de planning van het programma om de ontwikkeling van kinderen onder uw hoede te bevorderen. Je zult ook gekwalificeerd zijn om als oppas in privéwoningen te werken.

Je kunt ook drie jaar oude kinderprogramma's uitvoeren in geregistreerde kleuterscholen of doorgaan naar universitaire studies, waaronder Melbourne Polytechnic 's Bachelor of Early Years Studies of Bachelor of Education (Early Years).... [-]

Australië Melbourne
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Melbourne Polytechnic

Word een van de mediamakers van morgen aan de Melbourne Polytechnic . Schrijf je in voor het diploma van scherm en media en ontwikkel je productievaardigheden, creativite ... [+]

Word een van de mediamakers van morgen aan de Melbourne Polytechnic . Schrijf je in voor het diploma van scherm en media en ontwikkel je productievaardigheden, creativiteit, vindingrijkheid en veerkracht als een internetfilmproducent.

Ontwikkel een folio en promoot uw persoonlijke merk op de digitale werkplek

Als onderdeel van de cursus Diploma of Screen and Media schrijft u webisodes en microblogs, houdt u actieve blogs bij, ontwikkelt u bronnen, plakboeken en werktools om u te helpen bij het definiëren van uw werkmethoden en merk. U ontwikkelt veerkracht van kleine bedrijven en een creatieve veelzijdigheid die een uitstekende hulpbron zal zijn voor toekomstig freelance of ondernemend werk.... [-]

Australië Melbourne
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Melbourne Polytechnic
Address
Melbourne, Victoria, Australië
Website
Telefoonnr.
+61 3 9269 1200