Melbourne Polytechnic

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Melbourne Polytechnic levert al beroepsopleiding al sinds 1912 en biedt vandaag de dag een breed scala aan innovatieve, hands-on TAFE (VET) en Hoger Onderwijs (Degree) programma's om u uit te rusten met de kennis en vaardigheden om uit te blinken in een evoluerende en uitdagende markt.

Melbourne Polytechnic cursussen zijn ontworpen en ontwikkeld met deelname van de industrie om studenten de beste werkgelegenheid uitkomsten geven.

Melbourne Polytechnic heeft vijf grootstedelijke campussen, Preston, Collingwood, Epping, Fairfield, en Heidelberg. Elke campus biedt een individuele, unieke en verrijkende ervaring student. Er zijn ook zes opleidingscentra, Northern Lodge - Eden Park, Northern Lodge - Yan Yean, Yarra Glen Racing Centre, Northern AMEP (Adult Allochtone Engels Program) Centre in Broadmeadows, Growling Kikker Wijngaard en Melbourne Polytechnic Kyneton Park.

Met meer dan 60.000 inschrijvingen per jaar, is Melbourne Polytechnic geaccrediteerd te leveren ongeveer 550 nationaal erkende opleidingen, Vele die beschikbaar zijn op ofwel een full-time of part-time basis zijn. Het biedt ook meer dan 400-instituut geaccrediteerde opleidingen. Melbourne Polytechnic biedt momenteel drie jaar (en een vier jaar), specialist bachelor- en masteropleidingen binnen onze unieke hands on leeromgeving en optimale belichting industrie in:

Boekhouding Landbouw & Land Management bedrijf Onderwijs (Early Years) Early Years Studies Equine Studies hospitality management illustratie informatie technologie muziek Music Industry Wijnbouw en Wijnbereiding Schrijven & Publishing

We zijn voortdurend ontwikkelen van nieuwe articulatie paden en graden om de kansen groeien voor onze studenten. In 2016 introduceerden we de Masters of Professional en Practising Accounting met CPA accreditatie, blijken erg populair reeds als onze eerste postdoctorale cursus aangeboden. We zullen de details van elke nieuwe cursussen op onze website plaatsen zodra ze zijn afgerond.

Melbourne Hogeschool-diploma cursussen aan te bieden krediet overdracht en erkenning van verworven competenties voor studenten die al een landelijk erkend diploma, Advanced Diploma of andere kwalificaties hebben afgerond.

Directe invoer Associate graden (2 jaar) ingebed in alle Melbourne Polytechnic opleidingen bieden een grote pathway (overschrijving en erkenning van verworven competenties) mogelijkheden voor voortgezet onderwijs.

Melbourne Polytechnic heeft internationale erkenning bereikt met meer dan 10.000 offshore-inschrijvingen per jaar en 24 educatieve partnerships in Azië, en is erkend door de Victoriaanse regering voor excellentie in het internationaal onderwijs, het winnen van de beste aanbieder in zijn categorie in 2014 en runner up in 2015.

Melbourne Polytechnic nauwe banden met het bedrijfsleven te waarborgen hebben de studenten de mogelijkheid om toegekende studiebeurzen geschonken door de industrie sponsors, ook de uitbreiding van hun eigen netwerken voor toekomstig succes.

Net als het kiezen van een cursus, de omstandigheden elke student zijn verschillend wanneer het tijd is voor collegegeld en wij kunnen u door de tariefstructuur. Elke cursus pagina zullen specifieke vergoedingen schetsen, of bezoek de International Student vergoedingen pagina voor meer informatie.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Advanced Diploma's » Bekijk Certificaten » Bekijk Diploma's » Bekijk Bachelors » Bekijk Masters »

Programma's

Deze school biedt ook:

Advanced Diploma

Geavanceerde diploma van grafisch ontwerp

Campus Voltijd 1 jaar February 2019 Australië Melbourne

Garanderen uw toekomst met een diploma van Graphic Design. Deze cursus bij Melbourne Polytechnic heeft een uitstekende reputatie in de grafische industrie en biedt echte kansen op werk voor afgestudeerden via onze brede industrie netwerken. [+]

Garanderen uw toekomst met een diploma van Graphic Design. Deze cursus bij Melbourne Polytechnic heeft een uitstekende reputatie in de grafische industrie en biedt echte kansen op werk voor afgestudeerden via onze brede industrie netwerken.

Opvallen

In deze cursus zult u uw ontwerp vaardigheden te ontwikkelen met een hoge mate van innovatie, waardoor je zeer inzetbaar.

In navolging van het diploma cursus wordt u hoger niveau studies uit te voeren met meer complexe slips en visuele communicatie problemen, het aanpakken van een reeks economische, sociale en milieuaspecten.

Uw studies omvatten:

reclame en marketing ontwerp bedrijf ontwerpend onderzoek en analyse professionele ontwerppraktijk motion graphics geavanceerde illustratie culturele branding milieu-ontwerp complexe verpakking en publicatie ontwerp ontwikkeling van een verscheidenheid aan toepassingen voor het web ... [-]

Geavanceerde diploma van het gebouwontwerp (bouwkundig)

Campus Voltijd 2 jaar January 2019 Australië Melbourne

Sta op in de wereld van design met Advanced Diploma van Building Design (Architectural) Melbourne Polytechnic's. Zet uw droom van het werken voor een architect, de bouw van ontwerper of het runnen van uw eigen gebouw design bedrijf, in realiteit. [+]

Sta op in de wereld van design met Advanced Diploma van Building Design (Architectural) Melbourne Polytechnic's. Zet uw droom van het werken voor een architect, de bouw van ontwerper of het runnen van uw eigen gebouw design bedrijf, in realiteit. Een carrière in het ontwerpen van gebouwen kunnen zowel creatief en belonen.

Diverse mogelijkheden voor je toekomst

Deze cursus zal u uitrusten met de kennis en vaardigheden om het ontwerp, de presentatie en documentatie proces voor residentiële en commerciële bouwprojecten te bereiken.

De cursus richt zich rond het idee van 'de gesimuleerde kantoor' met een project op basis van de levering structuur waar studenten passen de opgedane kennis om projecten als ze vooruitgang door de cursus.... [-]


Geavanceerde diploma van sieraden en objecten ontwerp

Campus Voltijd 2 jaar February 2019 Australië Melbourne

Verbeter uw vaardigheden verder en maken sieraden die industrienormen voldoet. Melbourne Polytechnic Advanced Diploma van Juwelen en Object ontwerp richt zich op de hand werken vaardigheden en introduceert technologische vaardigheden om individuele bereiken promoten. [+]

Verbeter uw vaardigheden verder en maken sieraden die industrienormen voldoet. Melbourne Polytechnic Advanced Diploma van Juwelen en Object ontwerp richt zich op de hand werken vaardigheden en introduceert technologische vaardigheden om individuele bereiken promoten.

Leer in onze professionele sieraden scholen

Als u wilt een carrière in de sieraden na te streven of te versterken, dit Advanced Diploma is voor u. Focussen voornamelijk op uw hand werken vaardigheid basis, zult u de technologische aspecten van het maken van juwelen en winst kennis van de industrie en ervaring te leren.

Hand-bijscholing competenties zijn:

creatie van sieraden items met historische technieken ontwikkeling van een serie van werken voor de productie van sieraden uitvoering van de mechanismen in juwelen productie creatie van het werk voor een afgestudeerde sieraden project ... [-]

Certificaat

Certificaat iii in hang- en sluitwerk

Campus Voltijd 18 maanden February 2019 Australië Melbourne

Veiligheid is een steeds belangrijke overweging voor de gemeenschap en de Locksmithing industrie is voortdurend in ontwikkeling om de vraag naar nieuwe producten, nieuwe technologie en nieuwe methoden te voldoen. Melbourne Polytechnic's Certificate III in Locksmithing is ontworpen na uitvoerig overleg met de industrie en wordt ook aangeboden aan internationale studenten. [+]

Lock-up van een veilige carrière in Locksmithing! Veiligheid is een steeds belangrijke overweging voor de gemeenschap en de Locksmithing industrie is voortdurend in ontwikkeling om de vraag naar nieuwe producten, nieuwe technologie en nieuwe methoden te voldoen. Melbourne Polytechnic's Certificate III in Locksmithing is ontworpen na uitvoerig overleg met de industrie en wordt ook aangeboden aan internationale studenten.

Kraak de code vroeg en beveilig uw toekomst

Melbourne Polytechnic's Certificate II in de ingenieurswetenschappen bereidt je voor op het werk in de hang-en sluitwerk industrie. Deze hands-on praktische cursus leert u de vaardigheden die zeer gewild door de Slotenmaker industrie.... [-]


Certificaat iii in patisserie

Campus Voltijd 1 jaar February 2019 Australië Melbourne

Word het gezicht achter deze heerlijke banketbakker creaties. Melbourne Polytechnic's Certificate III in Patisserie zal uw creativiteit en passie te ontwikkelen voor detail als je de eerste stap in je carrière als een banketbakker te nemen. [+]

Word het gezicht achter deze heerlijke banketbakker creaties. Melbourne Polytechnic's Certificate III in Patisserie zal uw creativiteit en passie te ontwikkelen voor detail als je de eerste stap in je carrière als een banketbakker te nemen.

Je bent een artiest

In deze dynamische industrie worden reputatie ontwikkeld op de rug van hard werken. Patissiers zijn de kunstenaars van de horeca en gekwalificeerde banketbakkers zijn in constante vraag. Gebruik het Certificaat III in Patisserie om erkenning te verdienen voor uw vaardigheden en toewijding.

Zoet uw carrièremogelijkheden

Je werkt samen met gekwalificeerde professionals uit de industrie met behulp van de nieuwste gebak methodieken en faciliteiten. U zult uw vak te leren in onze commerciële keukens in Melbourne en Preston, dan presenteren van uw creaties in volledig operationeel, bekroonde restaurant Melbourne Polytechnic's, St Georges.... [-]


Certificaat iv commerciële kookkunst

Campus Voltijd 6 maanden February 2019 Australië Melbourne

Wilt u chef-kok te zijn? Of zelfs eigenaar van het restaurant? Melbourne Polytechnic's Certificate IV in Commercial Cookery heeft alle ingrediënten en technieken die je nodig hebt om uw perfecte carrière te maken. [+]

Wilt u chef-kok te zijn? Of zelfs eigenaar van het restaurant? Melbourne Polytechnic's Certificate IV in Commercial Cookery heeft alle ingrediënten en technieken die je nodig hebt om uw perfecte carrière te maken.

Het volledige pakket voor jou

Melbourne Polytechnic is de enige opleiding facility in Victoria dat de toegang tot een volledig operationele wijnmakerij en vleesverwerkende fabriek biedt, op de Epping Campus. We hebben de beste, om u het beste te maken.

Een boeiende carrière menu

Melbourne Polytechnic's Certificate IV in Commercial Cookery zal uw technische koken vaardigheden te combineren met hospitality management training. Je leert van de industrie-gekwalificeerde professionals in de moderne, state-of-the-art faciliteiten, waaronder de populaire St Georges restaurant Preston campus.... [-]


Certificaat iv foto imaging

Campus Voltijd 1 jaar February 2019 Australië Melbourne

Ontwikkel uw fotografische carrière bij Melbourne Polytechnic. Studie voor een Certificaat IV in Photo Imaging met de mogelijkheid van het opnemen van deze in het diploma van Photo Imaging. Onder de vlag van NMIT, heeft Melbourne Polytechnic drie keer award in de Australische Professional Photography Awards (APPA) Instituut van het Jaar geweest. [+]

Ontwikkel uw fotografische carrière bij Melbourne Polytechnic. Studie voor een Certificaat IV in Photo Imaging met de mogelijkheid van het opnemen van deze in het diploma van Photo Imaging. Onder de vlag van NMIT, heeft Melbourne Polytechnic drie keer award in de Australische Professional Photography Awards (APPA) Instituut van het Jaar geweest.

Krijg in focus voor een carrière in de fotografie

Bestuderen Photo Imaging bij Melbourne Polytechnic, ontwikkel je je creativiteit, technische kennis en zakelijke vaardigheden, zodat u freelance of begin je eigen fotostudio. U krijgt praktische ervaring in de vele fotografische beeldvormende technieken en praktijken (zowel analoog als digitaal) die momenteel in gebruik te krijgen.... [-]


Certificaat iv in de beeldende kunst

Online en Campus gecombineerd Voltijd 1 jaar January 2019 Australië Melbourne

Laat je innerlijke kunstenaar losbreken - Melbourne Polytechnic's Certificate IV in Visual Arts is ontworpen om u een sterke basis in de beeldende kunst te geven, met praktische studio onderwerpen schilderen, tekenen, illustratie, grafiek, photomedia, digitale media en onze nieuwe specialisatie gericht op textiel (verkrijgbaar vanaf 2014 bij Prahran campus). [+]

Laat je innerlijke kunstenaar breken - Melbourne Polytechnic's Certificate IV in Visual Arts is ontworpen om u een sterke basis in de beeldende kunst, met praktische studio onderwerpen in schilderen, tekenen, illustratie, grafiek, photomedia, digitale media en onze nieuwe specialisatie gericht op textiel (beschikbaar vanaf 2014 Prahran campus) te geven.

Een solide weg naar een carrière iets wat je graag doet

Het Certificaat IV in Visual Arts geeft je een brede ervaring van 2D kunstvormen, waaronder schilderen, grafiek, tekening, illustratie, digitale kunst en foto media. Ontwikkeld met de industrie-ingang, en het benadrukken van innovatie en zelfvoorziening, wordt u aangemoedigd om carrière netwerken en routes te ontwikkelen voor uw toekomst.... [-]


Certificaat iv in geluidsproductie

Campus Voltijd 6 maanden February 2019 Australië Melbourne

Kun je ons horen? Melbourne Polytechnic kan u helpen een carrière in geluid productie beginnen. Certificaat IV in Sound Production is de beste plek om te beginnen met het ontwikkelen van je kennis en vaardigheden in dit spannende gebied. [+]

Kun je ons horen? Melbourne Polytechnic kan u helpen een carrière in geluid productie beginnen. Certificaat IV in Sound Production is de beste plek om te beginnen met het ontwikkelen van je kennis en vaardigheden in dit spannende gebied.

Krijg een voorsprong in de wereld van geluid

Het Certificaat IV in Sound Production cursus is zeer hands-on. Werken in Melbourne Polytechnic's goed uitgeruste geluidsstudio's, leert u de principes en technieken van de opname. Beide campussen (Fairfield en Prahran) hebben standaard industrie Mac laboratoria met de juiste software voor beginnende geluid producenten en componisten.

In deze praktische cursus zult u uw vaardigheden met behulp van live-geluid en de basis computer muziek te ontwikkelen. Je zal dit doen op de hedendaagse high-end geluidsapparatuur.... [-]


Diploma

Diploma of Hospitality Management

Campus Voltijd 6 maanden February 2019 Australië Melbourne

[+]

Hotelmanager Toegang tot gekwalificeerde professionals uit de industrie

Bij Melbourne Polytechnic, zullen wij u door uw Diploma van Hospitality met de industrie gekwalificeerde professionals in moderne faciliteiten.

Full-time: 1,5 jaar Internationale studenten: 52 weken na afloop van het Certificaat III in Hospitality of Certificaat III in Commercial Cookery of Certificaat III in Patisserie.

Elke cursus pagina zal een overzicht van de specifieke kosten, of bezoek de lokale Student vergoedingen pagina of International Student vergoedingen pagina voor meer informatie.

[-]

Diploma of Information Technology

Campus Voltijd 1 jaar February 2019 Australië Melbourne

[+]

Werken met u om uw carrière doelen te bereiken

Deze cursus is bedoeld om een ​​breed scala aan kennis en vaardigheden over een breed scala van computers en informatietechnologie gebieden te bieden, vooral in netwerken, ICT-ondersteuning, database ontwikkeling, programmering, IT project management, web development en systeemanalyse.

Leer cruciale elementen van de informatie-technologie-industrie. Je zult al het laatste industrie hardware en software te gebruiken, evenals de mogelijkheid hebben om zich te specialiseren in uw gekozen gebied van netwerkbeveiliging, software ontwikkeling of informatiesystemen door middel van het hoger onderwijs.

De cursus biedt belangrijke industrie certificering training, waaronder Cisco CCNA (Cisco Certified Network Associate), evenals MTA (Microsoft Technology Associate).... [-]


Diploma van Accounting

Campus Voltijd 6 maanden February 2019 Australië Melbourne

In het zwart met Melbourne Polytechnic's Diploma van Accounting. Leer de fundamenten van de boekhouding en het werken aan de academische vaardigheden die nodig zijn om een ​​geregistreerd fiscale agent. [+]

In het zwart met Melbourne Polytechnic's Diploma van Accounting. Leer de fundamenten van de boekhouding en het werken aan de academische vaardigheden die nodig zijn om een ​​geregistreerd fiscale agent.

Zijn job-ready, snel

Profiteer van onze reputatie in de industrie en inzichtelijke onderwijs zodat u zult job-klaar in zes maanden. De cursus is geaccrediteerd door beroepsorganisaties van de Accounting industrie en Melbourne Polytechnic biedt een carrière-ready conferentie, met mogelijkheden om te netwerken. Je bent op weg naar een rol als assistent accountant, de ideale start van een boeiende accountancy carrière.

Een evenwichtige grootboek van vaardigheden

Het Diploma van Accounting biedt u de essentiële vaardigheden en kennis die nodig is op de weg aan het zijn een geregistreerde belasting-agent en een assistent accountant.... [-]


Diploma van de bouw en constructie (gebouw)

Campus Voltijd 2 jaar January 2019 Australië Melbourne

Beheer uw gebouw carrière bij Diploma van Building and Construction (Bouw) Melbourne Polytechnic's. Je hebt de hands-on ervaring, dus neem je carrière naar het volgende niveau en het beheer van een commerciële of binnenlandse bouwterrein met uw leiderschap. [+]

Beheer uw gebouw carrière bij Diploma van Building and Construction (Bouw) Melbourne Polytechnic's. Je hebt de hands-on ervaring, dus neem je carrière naar het volgende niveau en het beheer van een commerciële of binnenlandse bouwterrein met uw leiderschap.

De bouwsector heeft uw leiderschapskwaliteiten

De bouw is een bloeiende industrie en het gebruik van je vaardigheden als een leider in deze snelle handel, neem de gelegenheid om vaardigheden aan te scherpen, te leren en te groeien uw eigen bedrijf. Als alternatief, uitgegroeid tot een nog waardevoller werknemer aan een constructie werkgever.

Leer de essentie van het bouwen van management, met inbegrip van project risico's, kwaliteit van normen met betrekking tot de bouw, client liaison, en relevante kosten systemen.... [-]


Diploma van de gebeurtenissen beheer

Campus Voltijd 12 maanden February 2019 Australië Melbourne

Zie je jezelf het coördineren van een muziekfestival, het organiseren van een dynamische zakelijke evenement of starten van een eigen huwelijk planning bedrijf? Melbourne Polytechnic Diploma's van Events ziet u de sterke en praktische organisatorische vaardigheden van essentieel belang voor een carrière in de snelle en dynamische gebeurtenissen management industrie te ontwikkelen. [+]

Zie je jezelf het coördineren van een muziekfestival, het organiseren van een dynamische zakelijke evenement of starten van een eigen huwelijk planning bedrijf? Melbourne Polytechnic Diploma's van Events ziet u de sterke en praktische organisatorische vaardigheden van essentieel belang voor een carrière in de snelle en dynamische gebeurtenissen management industrie te ontwikkelen.

Perfecte uitvoering telkens

Melbourne Polytechnic Diploma's van Events leert u alle vaardigheden die nodig zijn om gebeurtenissen te draaien zonder een hapering, waaronder:

budgettering people management ticketing systemen regie Food and Beverage diensten Te helpen bij het organiseren van dynamische gebeurtenissen in Melbourne Polytechnic en hebben de mogelijkheid te winnen betaald of vrijwilligerswerk op festivals, conferenties en grote culturele en sportieve evenementen. ... [-]

Diploma van de geluidsproductie

Campus Voltijd 1 jaar February 2019 Australië Melbourne

Als je passie is het produceren van je eigen muziek en sound design, zal Melbourne Polytechnic's Diploma of Sound Production uw vaardigheden aan te scherpen om een ​​professionele, commerciële release standaard. [+]

Als je passie is het produceren van je eigen muziek en sound design, zal Melbourne Polytechnic's Diploma of Sound Production uw vaardigheden aan te scherpen om een ​​professionele, commerciële release standaard.

Word een expert in geluid productie en produceren van je eigen muziek

In het Diploma of Sound Production natuurlijk zul je je vaardigheden als DJ, componist, sound designer en / of geluid producer scherpen.

Ofwel full-time, part-time of via de snelle optie - u wellicht al het Certificaat IV in Sound Production hebben afgerond.

Melbourne Polytechnic's geluidsstudio's (in Fairfield en Prahran) zijn volledig uitgerust, zodat u zich te specialiseren in de productie van elektronische muziek en geluid voor commerciële release, live performance, theater, film en televisie.... [-]


Diploma van de landbouw

Campus Voltijd 18 maanden February 2019 Australië Melbourne

Met Melbourne Polytechnic Diploma's van Landbouw vindt u in de voorhoede van de specialistische kennis en vaardigheden die in de vraag aan de overkant van Australië. Met een verhoogde bezorgdheid over het welzijn en de verzorging van het vee, bodemgezondheid, en duurzame landbouw en klimaat risicomanagement, Landbouw is een dynamische industrie die een mooie carrière zal bieden. [+]

Met Melbourne Polytechnic Diploma's van Landbouw vindt u in de voorhoede van de specialistische kennis en vaardigheden die in de vraag aan de overkant van Australië. Met een verhoogde bezorgdheid over het welzijn en de verzorging van het vee, bodemgezondheid, en duurzame landbouw en klimaat risicomanagement, Landbouw is een dynamische industrie die een mooie carrière zal bieden.

Versterk uw werkgelegenheidsvooruitzichten

Met het diploma van Landbouw vindt u gespecialiseerde, professionele vaardigheden en kennis die je kunt gebruiken in een verscheidenheid van bedrijven rond Victoria en het land te krijgen. Leer de grondgedachte achter verschillende landbouwpraktijken, waarom grasland en de gezondheid van de bodem is van vitaal belang voor de dierlijke productie, en in staat zijn om praktijken vast te stellen om de landbouw te verbeteren.... [-]


Diploma van engineering technologie - civil

Campus Voltijd 1 jaar February 2019 Australië Melbourne

Engineeren je carrière voor de toekomst met de Civiele Techniek stroom van Melbourne Polytechnic's Diploma of Engineering Technology. Werken aan belangrijke infrastructuur in de gemeenschap, breng je analytische en design vaardigheden en oog voor nauwkeurigheid tot leven. [+]

Engineeren je carrière voor de toekomst met de Civiele Techniek stroom van Melbourne Polytechnic's Diploma of Engineering Technology. Werken aan belangrijke infrastructuur in de gemeenschap, breng je analytische en design vaardigheden en oog voor nauwkeurigheid tot leven.

Brede waaier van mogelijkheden in de techniek

Civiele techniek verbetert onze omgeving en levensstandaard met het ontwerp en de aanleg van infrastructuur grote werken. Carrièremogelijkheden voor vakbekwame medewerkers zijn talrijk in deze bloeiende sector.

Mogelijke carrièrepaden voor het opstellen van personen omvatten:

ontwerp opstellers ingenieurs technische ondersteuning stedenbouw assistent ... [-]

Diploma van het interieur en decoratie

Campus Voltijd 1 jaar February 2019 Australië Melbourne

Ontwerp uw perfecte carrière. Gebruik uw huidige interieur vaardigheden om u te plaatsen in de wereld van de commerciële interieur. Werk voor grote zakelijke klanten en prestigieuze klanten naar uw creatieve flair ontketenen in hun wereld. [+]

Ontwerp uw perfecte carrière. Gebruik uw huidige interieur vaardigheden om u te plaatsen in de wereld van de commerciële interieur. Werk voor grote zakelijke klanten en prestigieuze klanten naar uw creatieve flair ontketenen in hun wereld.

Gedijen in een beroep dat cutting-edge design waarden in een commerciële omgeving.

Mogelijke carrière uitkomsten na afloop van het Diploma van interieur en decoratie zijn onder andere: ondernemer / manager interieurontwerper interieurs consultant Gekwalificeerd om u te helpen uw doelen te bereiken

Melbourne Polytechnic leert u de basisprincipes en technieken om je carrière te starten in het interieur. Onze gekwalificeerde en ervaren ontwerp docenten richten op uw vooruitgang tijdens de cursus, het leveren van kwaliteit persoonlijke aandacht om ervoor te zorgen dat u de industrie klaar. U krijgt de gelegenheid om waardevolle bezoeken ter plaatse bij te wonen en te leren van de industrie speakers hebben.... [-]


Diploma van het internationale bedrijfsleven

Campus Voltijd 6 maanden January 2019 Australië Melbourne

Baan klaar zijn in zes maanden - Afgestudeerden van het Diploma van International Business verkrijgen van een praktische kennis van het internationale bedrijfsleven en marketing theorie toe te passen op een breed scala van functies en taken zodat leerlingen na afloop van de cursus bewegen recht in de werkgelegenheid. [+]

Zijn job klaar in zes maanden - Afgestudeerden van het Diploma van International Business het verkrijgen van een praktische kennis van het internationale bedrijfsleven en marketing theorie toe te passen op een breed scala van functies en taken zodat leerlingen na afloop van de cursus bewegen recht in de werkgelegenheid.

Krijg een kwalificatie industrie er de voorkeur

Onze industrie inzichten en aansluitingen zorgen voor studenten verwerven de huidige industriële vaardigheden en opleiding.

Afgestudeerden van deze cursus zal worden gewild als entry level managers door elke onderneming die internationaal actief en de instellingen die zij samen met, met inbegrip van de exporteurs, de wereldwijde consumenten, fabrikanten, financiële dienstverleners en reizen en toerisme operators.... [-]


Diploma van het scherm en de media

Campus Voltijd 1 jaar February 2019 Australië Melbourne

Uitgegroeid tot een van morgen mediamakers in Melbourne Polytechnic. Schrijf je in het diploma van Screen en Media en de ontwikkeling van uw productie vaardigheden, creativiteit, vindingrijkheid en veerkracht als een internet filmproducent. [+]

Uitgegroeid tot een van morgen mediamakers in Melbourne Polytechnic. Schrijf je in het diploma van Screen en Media en de ontwikkeling van uw productie vaardigheden, creativiteit, vindingrijkheid en veerkracht als een internet filmproducent.

Ontwikkel een folio en het promoten van uw personal brand in de digitale werkplek

Als onderdeel van het Diploma van Screen en Media Natuurlijk zal schrijven webisodes en micro-blogs, houden actieve blogs, middelen, plakboeken en werkinstrumenten te ontwikkelen, om u te helpen uw werkwijze en het merk te definiëren. U zult kleine zakelijke veerkracht en een creatieve veelzijdigheid die een uitstekende bron voor toekomstige freelance of ondernemende werk zal ontwikkelen.... [-]


Diploma van marketing

Campus Voltijd 6 maanden February 2019 Australië Melbourne

Leer de fundamenten van marketing en zijn job-ready in zes maanden met een diploma van Marketing Melbourne Polytechnic's. Profiteer van de cursus sterke reputatie in de industrie, opgedaan door onze nadruk op de praktische toepassing van de hedendaagse marketing theorie. [+]

Leer de fundamenten van marketing en zijn job-ready in zes maanden met een diploma van Marketing Melbourne Polytechnic's. Profiteer van de cursus sterke reputatie in de industrie, opgedaan door onze nadruk op de praktische toepassing van de hedendaagse marketing theorie.

Gediplomeerde met praktische en theoretische vaardigheden

Afstuderen met stevige theoretische kennis en praktische werkervaring, het verhogen van uw inzetbaarheid in een reeks van entry-level marketing rollen.

Theorie en praktijk is de sleutel tot succes

De cursus geeft een inleiding op de fundamentele concepten van marketing, met inbegrip van gespecialiseerde marketing theorie en hoe het van toepassing is in de commerciële wereld van vandaag.... [-]


Diploma van vroegschoolse educatie en zorg

Campus Voltijd 18 maanden February 2019 Australië Melbourne

Melbourne Polytechnic's Diploma van Early Childhood Education and Care is een dankbare manier om uw professionele kwalificaties en skills.With groeiende vraag te consolideren in de sector Early Childhood Education and Care, is er geen betere tijd om uw kwalificaties te verbeteren. [+]

Melbourne Polytechnic's Diploma van Early Childhood Education and Care is een dankbare manier om uw professionele kwalificaties en vaardigheden te consolideren.

Advance uw kinderen diensten carrière

Met de groeiende vraag in de sector Early Childhood Education and Care, er is geen betere tijd om uw kwalificaties te verbeteren.

Met Melbourne Polytechnic's hoog aangeschreven Diploma, zult u gekwalificeerd als een kinderopvang kamer leider, verantwoordelijk voor het programma van plan om de ontwikkeling van kinderen te bevorderen in uw zorg. Je zult ook gekwalificeerd om te werken als een nanny in particuliere woningen zijn.

U kunt ook drie-jaar-oude kinder programma's geregistreerd in kleuterscholen of de voortgang oplopen tot universitair niveau studies, met inbegrip van Melbourne Polytechnic's Bachelor in de Early Years Studies of Bachelor of Education (Early Years).... [-]


Contact

Melbourne Polytechnic

Adres Melbourne, Victoria, Australië
Website http://www.melbournepolytechnic.edu.au/
Telefoon +61 3 9269 1200