University Senior College Adelaide

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

University Senior College werd in 2002 opgericht als een seculiere, co-educatieve, onafhankelijke middelbare school voor leerlingen van het 11e en 12e jaar die op zoek waren naar een academische en ondersteunende Pathway naar universitaire studies en daarbuiten. In 2020 introduceerde University Senior College Year 10.

Bij University Senior College zetten we ons in om studenten voor te bereiden om de kloof tussen secundaire en tertiaire studie te overbruggen. USC is momenteel een van de belangrijkste feederscholen voor de universiteitssector in Zuid-Australië, met name de universiteit van Adelaide.

Terwijl ons gespecialiseerde en ervaren team van docenten met studenten werkt om een onderwijs- en leerpartnerschap te creëren, worden studenten aangemoedigd om verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen leerproces. De schooldag op het University Senior College is zodanig vormgegeven dat studenten kunnen kiezen uit een uitgebreide reeks vakken die duidelijk verband houden met toegang tot de universiteit. In deze dynamische, volwassen omgeving zijn studenten in staat authentieke studieprogramma's te identificeren en te volgen die Pathways naar lonende carrièremogelijkheden bieden.

Onze unieke samenwerking met de Universiteit van Adelaide creëert een leren Pathway die inspirerend kan zijn. Directe toegang tot academisch personeel en gespecialiseerde faciliteiten zorgt voor een verrijkte en innovatieve leerervaring. We streven naar een coöperatieve omgeving die de ontwikkeling van kennis, vaardigheden, attitudes, zelfredzaamheid en een gevoel van eigenwaarde bevordert, waardoor studenten hun persoonlijke potentieel kunnen maximaliseren . Onze studenten hebben een zeer diverse achtergrond met meer dan 80 scholen die onze lokale intakes verzorgen.

Locaties

Adelaide

Address
Kintore Avenue
5005 Adelaide, Zuid Australië, Australië

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Geen programma's om te laten zien

Verfijn zoekopdracht hierboven, kijk op onze populaire categorieën hieronder of voer een trefwoord zoeken.


... or simply by choosing your degree: