Lees de Officiële Beschrijving

Visie
Unity College Australia is een geregistreerd beroepsgericht tertiair college dat invloed wil uitoefenen op het leven door mensen in een christelijke omgeving op te leiden voor werk, interesse of bediening.

Missie

Onze missie is om training te geven die:
 • is relevant en van hoge kwaliteit
 • helpt studenten bij het bereiken van topkwaliteit op de werkplek
 • ontwikkelt een bewustzijn van de behoeften en vaardigheden van anderen om op gepaste wijze te reageren
 • bevordert een waardering van de bijdrage van het christelijk geloof aan zichzelf en de samenleving
 • bevordert persoonlijke volwassenheid en karakterontwikkeling die leidt tot een vermogen om effectief bij te dragen aan de samenleving als geheel

Verklaring van overtuigingen

Doctrinally, Unity College Australia is in de hoofdstroom van de christelijke kerk, met zijn toewijding aan de inspiratie en het gezag van de Schriften, de verkondiging van het evangelie en de genoegzaamheid van Jezus Christus voor alle menselijke behoeften. Onze kernopvattingen zijn ontleend aan de traditionele geloofsbelijdenissen van de kerk (Nicene en de apostelen).

College Ethos

Unity College Australia zet zich in om kwalitatief hoogstaande beroepsopleidingen en trainingsprogramma's te leveren vanuit een christelijk perspectief, gericht op het toerusten van mensen om effectief bij te dragen aan de hedendaagse samenleving.
Unity College Australia streven naar:
 • academische excellentie (ontwikkeling van intellectuele discipline en expertise voor het bereiken en ontwikkelen van kennis en vaardigheden, alsmede het bieden van een basis voor verdere opleiding),
 • beroepscompetentie (praktische vaardigheden en methoden die verband houden met christelijke bediening en / of werkgerelateerde vaardigheden) en
 • karakterontwikkeling - persoonlijke groei op basis van christelijke karakter.
Beroepsuitkomsten variëren van service en leiderschap in christelijke bediening tot bekwame, professionele dienstverlening in de algemene gemeenschap (bijv. Informatietechnologie, gemeenschapszorg, management en creatieve kunst). Unity College Australia volgt een uitgesproken christelijke onderwijsfilosofie die is gebaseerd op principes die op alle gebieden van het leven en werk kunnen worden toegepast.
Dit omvat Christian Ministry-cursussen die studenten in staat stellen om het christelijke leven praktisch toe te passen in het dienen van anderen. De algemene beroepsopleidingen van het college staan ​​open voor studenten van alle nationaliteiten, geloofsovertuigingen en culturele achtergronden. Omdat het college trans-confessioneel en onafhankelijk is, kan het in staat zijn om studenten aan te spreken uit een brede dwarsdoorsnede van christelijke stromingen.

waarden

De beginwaarden zijn van toepassing op al onze cursussen:
 • Verwelkoming: we willen een omgeving bieden die alle studenten verwelkomt.
 • Relatie: Effectiviteit in werk en bediening komt van sterke relaties. We streven naar het ontwikkelen van sterke relaties en duurzame vriendschappen tussen studenten, personeel en met de gemeenschap om ons heen.
 • Relevantie: Het College wil relevant en profetisch zijn voor onze samenleving. Het heeft een eigentijdse focus en probeert een scala aan culturele uitingen te omvatten.
 • Excellentie: Het College streeft naar excellentie, niet omwille van zichzelf, maar in onze toewijding aan en omwille van de eer van God in de kerk en in de bredere gemeenschap.
 • Marktplaats: Het College zet zich in voor effectieve training voor toepassing op de werkplekken en op de marktplaatsen van de maatschappij.
 • Hele persoon: wij geloven dat training meer inhoudt dan alleen het verwerven van kennis en vaardigheden, en dat karakter en spirituele ontwikkeling belangrijke aspecten van leren en persoonlijke groei zijn.
De volgende waarden zijn specifiek van toepassing op christelijke ministry-cursussen:
 • Eenheid: Het college is trans-confessioneel en staat open voor alle leden van het lichaam van Christus en een bredere gemeenschap die ons ethos en onze waarden onderschrijven. We willen de kerk dienen en complementeren in plaats van duplicaten van activiteiten die door anderen worden ondernomen.
 • Het koninkrijk: we willen dat mensen zich inzetten voor het dienen van Gods koninkrijk, of dit nu via de kerk, de werkplek of de markt is.
 • De kerk: we moedigen deelname aan plaatselijke gemeenten van gelovigen en de kerk als geheel aan.
 • Creativiteit: Het College wil de creativiteit weerspiegelen en koesteren die God ons heeft gegeven. We proberen de christelijke creatieve ervaring te verkennen.
 • Ministry Skills: Het College zet zich in voor de ontwikkeling van effectieve vaardigheden in het leven van studenten.
 • Godgericht: we geloven in de noodzaak om een ​​voortdurende intieme relatie met de Levende God te ontwikkelen. Dit omvat de ontwikkeling van een passie om Gods Woord beter te begrijpen en toe te passen.
 • Het evangelie: de doctrinaire basis van het college zijn de gevestigde christelijke geloofsbelijdenissen (Nicene, apostelen). Op het gebied van geloof zoeken we eenheid in essentials en tolerantie in de niet-essentiële dingen.
 • Heilige Geest: Wij geloven dat bediening het meest effectief is wanneer het gedaan wordt onder de kracht van de Heilige Geest. We verlangen ernaar om Gods bovennatuurlijke aanwezigheid aan het werk te zien in en door de levens van allen die in contact komen met het college

Geschiedenis

Unity College werd opgericht in Canberra, Australië, in 1995 en heeft zijn basis in het basisonderwijs voor lokale kerken. De naam Unity College werd gekozen om de eenheid tussen de kerken in Canberra te weerspiegelen om hun bronnen te bundelen en training te bieden die voorheen alleen werd geboden door grotere kerken in de hoofdsteden.
In 1998 behaalde het college de status van geregistreerde opleidingsorganisatie (RTO) en begon met het leveren van door de overheid erkende opleidingen met een bijzondere nadruk op christelijk ministerie en creatieve kunsten. Sindsdien heeft het college een nationale focus gekregen om via partnerschappen opleidingen te geven in andere centra in het land.
Vanaf 2004 hebben locaties in New South Wales, Victoria, Queensland, Zuid-Australië, West-Australië en Tasmanië toegezegd om een ​​groter aantal cursussen te geven.
In de afgelopen jaren zijn er mogelijkheden gekomen om ook internationaal opleidingen aan te bieden. Het college heeft ook de noodzaak erkend om in de algemene gemeenschap te trainen met een christelijk wereldbeeld en heeft een aanzienlijk aantal cursussen met meer algemene beroepsresultaten toegevoegd aan de reikwijdte van de registratie in de afgelopen jaren. In 2015 vierde het college zijn 20e verjaardag en we verheugen ons op verdere groei en ontwikkeling gedurende ons 3de decennium van operatie.
Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

Advanced Diploma

Unity College Australia

De BSB50215-cursus Diploma of Business (BSB50215) is bedoeld om studenten training te bieden om het werk van anderen te beheren of om waarde toe te voegen aan of om manag ... [+]

CursusbeschrijvingAIMS

De BSB50215-cursus Diploma of Business (BSB50215) is bedoeld om studenten training te bieden om het werk van anderen te beheren of om waarde toe te voegen aan of om managementpraktijken te beoordelen.

Deze kwalificatie weerspiegelt de rol van individuen met aanzienlijke ervaring in een reeks van instellingen die hun vaardigheden in een breed scala van zakelijke functies verder willen ontwikkelen. Deze kwalificatie is ook geschikt voor de behoeften van personen met weinig of geen beroepservaring, maar die over goede theoretische zakelijke vaardigheden en kennis beschikken die zij zouden willen ontwikkelen om verdere educatieve en werkgelegenheidskansen te creëren.... [-]

Australië Queanbeyan
Januari 2020
Engels
Voltijd
8 maanden
Campus
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands
Unity College Australia

De 10435NAT Advanced Diploma of Christian Ministry and Theology cursus is bedoeld om studenten het vermogen te geven om het evangelie te communiceren en de gemeenschap te ... [+]

CursusbeschrijvingAIMS

De 10435NAT Advanced Diploma of Christian Ministry and Theology cursus is bedoeld om studenten het vermogen te geven om het evangelie te communiceren en de gemeenschap te dienen, zowel in het formele christelijke werk als op het werk. De cursus leidt leiders op in een reeks gebieden van het christelijke ministerie die relevant zijn voor de plaatselijke kerk, christelijke organisatie en / of de werkplek.

RESULTATEN

Deze cursus geeft studenten:

Een dieper begrip van de Bijbel en de toepassing ervanHoogwaardige vaardigheden in theologisch redeneren en ethische besluitvormingGoed ontwikkelde communicatie (vooral bij het communiceren van bijbelse concepten) en vaardigheden voor people managementPastoraat, gevorderd leiderschap en bediening met een hart voor God en mensenPraktische gelegenheid voor verdere ontwikkeling van gespecialiseerde bedieningsvaardighedenOVERZICHT... [-]
Australië Queanbeyan
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Certificaat

Unity College Australia

Het CUA30915-certificaat III in de muziekindustrie, afgeleverd in het kader van het Creative Ministries-programma, is bedoeld om mensen de gelegenheid te geven vaardighed ... [+]

CursusbeschrijvingAIMS

Het CUA30915-certificaat III in de muziekindustrie, afgeleverd in het kader van het Creative Ministries-programma, is bedoeld om mensen de gelegenheid te geven vaardigheden en kennis te ontwikkelen ten behoeve van het christelijke muziekwerk. Studenten die het programma voltooien, behalen een CUA30915-certificaat III in de muziekindustrie en geselecteerde eenheden uit het certificaat III of IV in de kwalificatie Christelijk ministerie en theologie.

Het programma traint mensen in muzikale vaardigheden en versterkt hun vermogen om deze in samenhang met hun christelijk geloof te implementeren. Dit programma wordt normaal gesproken geleverd met een focus op hedendaagse muziek, maar zal een basis vormen voor verdere muzikale studie in een scala van muziekgenres.... [-]

Australië Queanbeyan
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 semester
Campus
Lees meer in Nederlands
Unity College Australia

Dit programma biedt de praktische technische basis voor een reeks IT-diplomacursussen. Deze cursus is ook geschikt voor ICT-afgestudeerden die hun praktische vaardigheden ... [+]

CursusbeschrijvingAIMS

Kennis en vaardigheden ontwikkelen in het gebruik van informatie- en communicatietechnologie (ICT). Deze cursus haalt studenten binnen de ICT - niet langer de gebruikers. Dit programma biedt de praktische technische basis voor een reeks IT-diplomacursussen.

Deze cursus is ook geschikt voor ICT-afgestudeerden die hun praktische vaardigheden op pc- en servergebied willen verbeteren en mensen met praktische vaardigheden die een formele Australische kwalificatie in IT willen behalen.

RESULTATEN

Deze cursus in ICT biedt studenten de nodige vaardigheden voor de volgende doeleinden:

Om als ICT-technicus aan het werk te gaanOm werkzaamheden uit te voeren in een reeks ICT-ondersteunende rollen (bijv. Gebruiker, activiteiten, pc, technische en / of klant)De toegang tot werk vergemakkelijken, inclusief het opzetten van een klein bedrijfAls een voorloper van studies op een hoger niveau.OVERZICHT... [-]
Australië Queanbeyan
Januari 2020
Engels
1 semester
Campus
Lees meer in Nederlands
Unity College Australia

Het 10433NAT-certificaat IV in de cursus Christian Ministry and Theology is bedoeld om studenten het vermogen te bieden om een ​​effectief christelijk leven te leiden, he ... [+]

CursusbeschrijvingAIMS

Het 10433NAT-certificaat IV in de cursus Christian Ministry and Theology is bedoeld om studenten het vermogen te bieden om een ​​effectief christelijk leven te leiden, het evangelie te communiceren en hun gemeenschap en werk te dienen. Deze cursus zal potentiële leiders trainen in een reeks activiteiten van christelijke bediening die relevant zijn voor de plaatselijke kerk, christelijke organisatie en werkplek.

RESULTATEN

Deze cursus geeft studenten:

Een praktisch begrip van de BijbelEen toegenomen vermogen om van God te horen en de werking van de Heilige Geest te kennenEen basis om bijbels te denken en ethische beslissingen te nemenCompetentie in communicatie (vooral bij het communiceren van bijbelconcepten), conflictoplossing en vaardigheden voor people managementPastorale zorg en bedieningsvaardigheden met een hart voor God en mensenOVERZICHT... [-]
Australië Queanbeyan
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Cursus

Unity College Australia

De ELICOS - 089714G cursus Algemeen Engels is ontworpen om vaardigheden en kennis te bieden bij het gebruik van de Engelse taal voor algemene doeleinden. Het omvat academ ... [+]

CursusbeschrijvingAIMS

De ELICOS - 089714G cursus Algemeen Engels is ontworpen om vaardigheden en kennis te bieden bij het gebruik van de Engelse taal voor algemene doeleinden. Het omvat academische doeleinden, maar is niet beperkt tot dergelijke doeleinden. De Intermediate, Upper Intermediate en Advanced modules bieden studenten de mogelijkheid om zich te concentreren op specifieke gebieden van het Engels die relevant zijn voor de interesse van de student.

RESULTATEN

De ELICOS - Algemene cursus Engels biedt studenten de nodige Engelse vaardigheden voor de volgende doeleinden:

Om het bereiken van educatieve, beroeps en sociale doelen te vergemakkelijken.De toegang tot werk vergemakkelijken door ontwikkeling van taalvaardigheden.Om het vermogen van de leerling om effectief te functioneren in de Australische gemeenschap te verbeteren.Om te voldoen aan de Engelse taalvereisten voor interculturele organisaties.Voorbereiding voor het uitvoeren van andere studies bij Unity College Australia .Voorbereiding op studies bij andere onderwijsinstellingen in Australië.OVERZICHT... [-]
Australië Queanbeyan
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
10 weken
Campus
Lees meer in Nederlands

Diploma

Unity College Australia

De BSB50215-cursus Diploma of Business (BSB50215) is bedoeld om studenten training te bieden om het werk van anderen te beheren of om waarde toe te voegen aan of om manag ... [+]

CursusbeschrijvingAIMS

De BSB50215-cursus Diploma of Business (BSB50215) is bedoeld om studenten training te bieden om het werk van anderen te beheren of om waarde toe te voegen aan of om managementpraktijken te beoordelen.

Deze kwalificatie weerspiegelt de rol van individuen met aanzienlijke ervaring in een reeks van instellingen die hun vaardigheden in een breed scala van zakelijke functies verder willen ontwikkelen. Deze kwalificatie is ook geschikt voor de behoeften van personen met weinig of geen beroepservaring, maar die over goede theoretische zakelijke vaardigheden en kennis beschikken die zij zouden willen ontwikkelen om verdere educatieve en werkgelegenheidskansen te creëren.... [-]

Australië Queanbeyan
Januari 2020
Engels
Voltijd
8 maanden
Campus
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands
Unity College Australia

De BSB51915-cursus Diploma of Leadership and Management is bedoeld om studenten training te bieden om het werk van anderen te beheren of om waarde toe te voegen aan of om ... [+]

CursusbeschrijvingAIMS

De BSB51915-cursus Diploma of Leadership and Management is bedoeld om studenten training te bieden om het werk van anderen te beheren of om waarde toe te voegen aan of om managementpraktijken te beoordelen. Op dit niveau geven managers leiderschap en begeleiding aan anderen en nemen zij verantwoordelijkheid voor het effectief functioneren en de prestaties van het team en de uitkomsten van het team.

RESULTATEN

Studenten die deze kwalificatie voltooien, kunnen verschillende bestuurlijke en / of toezichthoudende functies vervullen. Functierollen en titels variëren in verschillende industriesectoren.

OVERZICHT

De veranderende werkplek heeft geleid tot de ontwikkeling van een aanzienlijk andere rol voor managers en hun teams. Er is een stap verwijderd van de traditionele vaardigheden van de supervisor die de discipline beheert, regisseert en onderhoudt, tot de teamleider die verantwoordelijk is voor het coachen, faciliteren en ontwikkelen van teamsamenwerking binnen een strategisch kader.... [-]

Australië Queanbeyan
Januari 2020
Engels
Voltijd
10 maanden
Campus
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands
Unity College Australia

De BSB50215-cursus Diploma of Business (BSB50215) is bedoeld om studenten training te bieden om het werk van anderen te beheren of om waarde toe te voegen aan of om manag ... [+]

CursusbeschrijvingAIMS

De BSB50215-cursus Diploma of Business (BSB50215) is bedoeld om studenten training te bieden om het werk van anderen te beheren of om waarde toe te voegen aan of om managementpraktijken te beoordelen.

Deze kwalificatie weerspiegelt de rol van individuen met aanzienlijke ervaring in een reeks van instellingen die hun vaardigheden in een breed scala van zakelijke functies verder willen ontwikkelen. Deze kwalificatie is ook geschikt voor de behoeften van personen met weinig of geen beroepservaring, maar die over goede theoretische zakelijke vaardigheden en kennis beschikken die zij zouden willen ontwikkelen om verdere educatieve en werkgelegenheidskansen te creëren.... [-]

Australië Queanbeyan
Januari 2020
Engels
Voltijd
8 maanden
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands
Unity College Australia

De 10434NAT-opleiding Diploma van het christelijke ministerie en theologie is bedoeld om studenten op te leiden tot een effectief christelijk leven, om effectief het evan ... [+]

CursusbeschrijvingAIMS

De 10434NAT-opleiding Diploma van het christelijke ministerie en theologie is bedoeld om studenten op te leiden tot een effectief christelijk leven, om effectief het evangelie te communiceren en de gemeenschap te dienen, hetzij op de werkplek, hetzij in christelijk werk.

Deze cursus leidt leiders en potentiële leiders op in een reeks activiteiten op het gebied van christelijke bediening die relevant zijn voor de plaatselijke kerk, christelijke organisatie en werkplek.

RESULTATEN

Deze cursus geeft studenten:

Een toegenomen vermogen om van God te horen en de leiding van de Heilige Geest te volgenEen dieper begrip van de Bijbel en de toepassing ervanVerdere vaardigheden in theologisch redeneren en ethische besluitvormingVerbeterde communicatie (vooral bij het communiceren van bijbelconcepten), conflictoplossing en vaardigheden voor people managementVerbeterde pastorale, leiderschaps- en bedieningsvaardigheden met een hart voor God en mensenKansen voor de ontwikkeling van gespecialiseerde bedieningsvaardighedenOVERZICHT... [-]
Australië Queanbeyan
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Unity College Australia

De vaardigheden en kennis aan een individu leveren om als onafhankelijke ICT-specialist of als onderdeel van een team de installatie van een reeks netwerken te beheren, i ... [+]

CursusbeschrijvingAIMS

De vaardigheden en kennis aan een individu leveren om als onafhankelijke ICT-specialist of als onderdeel van een team de installatie van een reeks netwerken te beheren, inclusief integratie van internetwerk, beveiliging en e-business. Deze cursus stelt individuen in staat zich te specialiseren in netwerken na de voltooiing van ICT30115-certificaat III in informatie, digitale media

RESULTATEN

Deze cursus biedt studenten de nodige vaardigheden voor de volgende doelen:

Werk verrichten als ICT-specialist in computernetwerken.Mogelijke functietitels die relevant zijn voor deze kwalificatie zijn: Netwerkbeheerder, IT-beheerder, IT-bewerkingsbeheerder, Netwerkservicebeheerder, Netwerkondersteuningscoördinator, Analysen netwerkoperaties, Netwerkbeveiligingscoördinator, coördinator netwerk-e-businessDe toegang tot werk vergemakkelijken, inclusief het opzetten van een klein bedrijfAls een voorloper van studies aan andere onderwijsinstellingen.OVERZICHT... [-]
Australië Queanbeyan
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Unity College Australia
Address
Churches Centre, Belconnen, Benjamin Way, Belconnen
Queanbeyan, Nieuw Zuid-Wales, Australië
Website
Telefoonnr.
+61 2 6161 0050