University of Technology Sydney

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Bij UTS denken we anders: we nemen een globale benadering van onderwijs waarbij innovatie centraal staat. Wat meer is, we zijn een universiteit voor de echte wereld. Al onze cursussen zijn nauw afgestemd op de behoeften van de industrie, dus wat u leert, zal u voorbereiden op uw toekomstige carrière.

Het UTS verschil

  • Wij zijn de nummer 1 jonge universiteit van Australië en staan ​​op de 9e plaats in de wereld (QS Top 50 onder 50 2019 en 16e in de Times Higher Education (THE) Young University ranglijst 2018). We zijn ook gerangschikt in de top 200 van universiteiten in de wereld volgens QS (2019).
  • We hebben een campus van wereldklasse gecreëerd met levendige, onderling verbonden studentenruimtes. Profiteer van onze bekroonde gebouwen, ultramoderne faciliteiten en duurzaam ontwerp.
  • Wij zijn de universiteitsuniversiteit van Sydney - we leven in het hart van een van 's werelds grootste steden, omringd door de creatieve en digitale industriegebieden van Sydney.
  • We hebben connecties die tellen. Meer dan 150 partners uit de industrie geven vorm aan onze cursusinhoud en bieden stages, beurzen en middelen aan.
  • Onze studenten staan ​​voorop - als je bij ons studeert, ondersteunen we je onderweg. Studentenvoorzieningen omvatten gezondheid en counseling, academische en Engelse taalhulp, ondersteuning van huisvesting en carrière, en een reeks clubs en verenigingen.

Onderzoek dat telt
Bij UTS reageert ons onderzoek op de grote vragen. We hebben een groeiende reputatie voor toekomstgericht onderzoek in opkomende disciplines, met een focus op vijf themagebieden: gezondheid, data science, duurzaamheid, toekomstig werk en industrie en sociale toekomst. Van vragen over technologische verstoring tot de toekomst van de gezondheidszorg , big data en nieuwe manieren van werken, we leveren echte oplossingen voor de uitdagingen van vandaag - en morgen. We werken ook samen: we werken nauw samen met branchegenoten en academische partners overal ter wereld om een ​​betekenisvolle verandering in de wereld om ons heen teweeg te brengen.

Beurs succes

We hebben A $ 30 miljoen besteed aan het verstrekken van beurzen en beurzen voor internationaal succesvolle studenten tot 2020 - inclusief universitaire of facultaire financiering voor internationale studenten zoals jij.

www.int-beurzen. UTS .edu.au

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Graduate Diploma's » Bekijk Graduate Certificaten » Bekijk cursussen » Bekijk Law MLS » Bekijk Law Diploma's » Bekijk Health Cursus » Bekijk Health Diploma's » Bekijk Health Certificates » Bekijk Health Master » Bekijk Doctor of Educations » Bekijk Law Certificaten » Bekijk Law PhD » Bekijk PhD » Bekijk Masters »

Programma's

Deze school biedt ook:

Cursus

afgestudeerde certificaat in de financiële wereld

Campus Voltijd Deeltijd 0.5 - 1 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

De Graduate Certificate in Finance geeft een inleiding op theorie en praktijk te financieren. Het is van bijzonder belang voor degenen die werkzaam zijn in de verschillende gebieden van financiële en bancaire wiens achtergronden zijn op andere gebieden dan business, finance, handel of boekhouding. [+]

De cursus biedt studenten de mogelijkheid om kennis van financiën theorie en technieken voor toonaangevende beroepspraktijk doeleinden verwerven.

Career opties omvatten het beheer-level posities in de industrie of de overheid.

[-]

Afgestudeerde certificaat in de informatietechnologie

Campus Voltijd Deeltijd 0.5 - 1 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

Deze cursus stelt mensen met een IT of gerelateerd diploma aan een gespecialiseerde reeks van onderwerpen om te scholen of de proefpersonen te voeren in een gebied dat niet onder in hun eerdere studies. [+]

In deze cursus zijn IT-professionals om hun kennis en vaardigheden op een essentieel gebied actualiseren van IT om te helpen bij loopbaanontwikkeling.

Carrière opties omvatten de database ontwikkelaar, junior programmeur / analist of business analist.

[-]

Afgestudeerde certificaat in de informatietechnologie studies

Campus Voltijd Deeltijd 0.5 - 1 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

Deze cursus biedt mensen met een niet-IT of gerelateerd mate een inleidende reeks van onderwerpen om te scholen of de proefpersonen te voeren in een gebied dat niet onder in hun eerdere studies. [+]

In deze cursus zijn niet-IT-professionals om hun kennis en vaardigheden op het gebied van IT om te helpen bij loopbaanontwikkeling te werken.

Carrière opties omvatten de database ontwikkelaar, junior programmeur / analist of business analist.

[-]

Afgestudeerde certificaat in de toegepaste taalkunde en TESOL

Campus Voltijd Deeltijd 0.5 - 1 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

UTS is een toonaangevende leverancier van postgraduate taal en alfabetiseringscursussen, met academici die worden gepubliceerd auteurs en internationaal erkende experts in het veld. Deze cursus biedt studenten de mogelijkheid om kennis te vergaren over de professionele domeinen van het onderwijs Engels naar sprekers van andere talen (TESOL) en toegepaste taalkunde door middel van een eerste TESOL onderwijsbevoegdheid. [+]

Deze cursus is geschikt voor postdoctorale studenten die willen een eerste TESOL onderwijsbevoegdheid en geavanceerde en geïntegreerde kennis van de taal en geletterdheid onderwijs, alsmede de toepassing ervan in hun gebied van de praktijk te verkrijgen. De cursus bestaat uit een practicum plaatsing bij een erkende taalonderwijs organisatie in Australië of de geselecteerde buitenlandse instellingen.

Carrière opties omvatten een leraar van TESOL in Australië of een leraar van het Engels als een internationale taal (EIL) in de overzeese contexten (aanvragers wordt geadviseerd om te controleren met potentiële tewerkstellende instanties met betrekking tot eisen werkgelegenheid).

[-]

Afgestudeerde certificaat in financiële analyse

Campus Voltijd Deeltijd 0.5 - 1 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

De Graduate Certificate in Financial Analysis biedt algemeen begrip op een reeks van hedendaagse accounting en financiële kwesties. [+]

De cursus is bedoeld voor studenten zonder een sterke undergraduate achtergrond in de boekhouding en / of te financieren die het nodig een aantal van de belangrijkste bouwstenen alvorens tot gevorderd niveau onderwerpen in een masteropleiding. Het is ook geschikt voor studenten die geen bachelordiploma, maar uitgebreide praktische ervaring en wie kan het programma gebruiken om hun vermogen om postdoctorale studie uit te voeren bewijzen.

Carrièremogelijkheden volgende aanvullende studie omvatten financieel analist en financiële planning posities in de financiële sector, de industrie en de overheid.

[-]

Afgestudeerde certificaat in goede praktijken bij het vervaardigen

Campus Voltijd Deeltijd 0.5 - 1 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

De Graduate Certificate in Good Manufacturing Practice biedt up-to-date en in de diepte goede fabricagemethoden (GMP) kennis binnen de farmaceutische, biotechnologische en medische apparatuur industrie. De cursus biedt essentiële kennis met betrekking tot regelgeving, compliance / GxP, productontwikkeling en kwaliteitsborging in deze sterk gereguleerde sector, een essentieel ingrediënt voor loopbaanontwikkeling of lopend onderzoek. [+]

Dit is de enige cursus in zijn soort in de regio Azië-Pacific. Uitgelijnd binnen UTS: Apotheek, de cursus biedt studenten een praktijkgericht en onderzoek onder leiding van onderwijs is het werken met toonaangevende experts in het veld. De cursus biedt professionele ontwikkeling opties en loopbaantrajecten voor studenten op alle niveaus van de brancheorganisaties. Het is ideaal voor studenten die hun farmaceutische industrie productie carrière beginnen met een door de industrie erkende kwalificatie of commence studie in het GMP-omgeving met de mogelijkheid voor verdere studie. De cursus is ontworpen door toonaangevende experts in het veld.

Carrière opties omvatten laboratorium en productie personeel, managers en professionals in bedrijven waar goede productie praktijken vereist.... [-]


afgestudeerde certificaat in het merkenrecht en de praktijk

Campus Voltijd Deeltijd 0.5 - 1 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

UTS heeft expertise en een reputatie voor het geven van cursussen die relevant zijn voor de behoeften van het octrooi en handelsmerken beroepen. Deze cursus geeft de scala van onderwerpen die nodig zijn voor registratie als merk advocaat in Australië onder de relevante regelgeving. [+]

Deze cursus biedt afgestudeerden met een inzicht in de principes van het ingeschreven merk-systeem, de bescherming van niet-geregistreerde merken en verwante vormen van bescherming tegen misleidende of oneerlijke handelspraktijken gedrag in Australia.The uniek kenmerk van deze cursus is dat het kan volledig online worden uitgevoerd , het verwijderen van de noodzaak voor studenten om face-to-face lessen bij te wonen.

Afgestudeerden kunnen zoeken inschrijving als merk advocaat in Australië.

[-]

Afgestudeerde certificaat in internetworking

Campus Voltijd Deeltijd 0.5 - 1 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

Deze cursus is bedoeld voor de informatica, informatie technologie of techniek afgestudeerden met of zonder ervaring met netwerken die willen leren of hun kennis van netwerken en netwerktechnologieën breiden. Als studenten komen uit een verscheidenheid van achtergronden, er is een zekere mate van onderwerpkeuze in het programma aan individuele behoeften te voldoen. [+]

Het internetworking programma biedt praktische, hands-on leerervaring met behulp van verschillende middelen, inclusief de steun van Cisco Systems voor brede computernetwerk en relevante toepassingen. Het programma omvat alle aspecten van de organisatie gebruik van netwerken.

Het programma heeft tot doel: voldoen aan de behoeften van de industrie voor het computernetwerk professionals en software en applicaties programmeurs (focus op internet diensten onderhoud / ondersteuning) omscholen IT-professionals die willen verhuizen naar het computernetwerk en de relevante velden zorgen voor een praktische basis in netwerken en in het netwerk ontwerp, administratie en beheer, en zorgen voor een inleiding op het schrijven van applicaties op het netwerk met behulp van Unix, Java en WWW technologieën. ... [-]


Afgestudeerde certificaat in milieu engineering management

Campus Voltijd Deeltijd 0.5 - 1 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

Deze cursus behandelt de brede aspecten van milieubeheer voor het beoefenen van professionals in de technische wetenschappen, planning, architectuur, recht, landmeten, de gezondheid en het gebouw relevant. Ingenieurs, wetenschappers, stedenbouwkundigen en andere professionals die werkzaam zijn in dit gebied hebben een dwingende plicht ervoor te zorgen dat de negatieve effecten van de ontwikkeling van de totale milieu worden geminimaliseerd. De aangeboden in deze cursus onderwerpen volgen een geïntegreerde aanpak van de beroepspraktijk door middel van een keuze van de verplichte vakken in de professionele engineering, milieutechniek management en een keuzevak. [+]

Milieu-engineering en management staat hoog op de politieke agenda. Het heeft ook een hoge professionele prioriteit. Studenten ontwikkelen een achtergrond en competentie in milieubeheer. Deze cursus is ideaal voor het beoefenen van professionals die geïnteresseerd zijn in het milieu management vraagstukken, maar die hebben niet de tijd om te verbinden tot een masteropleiding.

De cursus beoogt een bewustzijn en begrip van de menselijke impact op het milieu te ontwikkelen met betrekking tot afvalvermindering en waterkwaliteitsbeheer, en de professionele vaardigheden die nodig zijn om te werken als onderdeel van een geïntegreerd team dat verantwoordelijk is voor de ruimtelijke ordening en beheer.... [-]


Afgestudeerde certificaat in strategisch supply chain management

Campus Voltijd Deeltijd 0.5 - 1 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

De Graduate Certificate in Strategic Supply Chain Management biedt een stevige inleiding tot de bedrijfsvoering beheer voor diegenen die om wat ervaring op dit gebied te krijgen. [+]

Deze cursus is ontworpen om competenties van mensen in nood van nieuwe en eigentijdse vaardigheden en capaciteiten in de industrie of dienstensector leveren, zij het private, publieke of not-for-profit organisaties. Deze cursus biedt in het bijzonder een voorlopige set van vaardigheden en capaciteiten die nodig zijn om de inter- en intra-organisatorische middelen en de bedrijfseconomische functies te beheren. Door het bestuderen van deze basiscursus, afgestudeerden 'vermogen om te creëren, vastleggen en juiste waarde binnen hun organisatorische context wordt versterkt.

De cursus introduceert de deelnemers aan de aard en de bijdrage van de supply chain en operationele management functies in de organisatorische context.... [-]


Afgestudeerde certificaat in techniek

Campus Voltijd Deeltijd 0.5 - 1 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

Deze cursus is bedoeld om een ​​gelegenheid voor het beoefenen van professionele ingenieurs en technici om hun technische kennis uit te breiden en om hun kennis en vaardigheden in de lijn updaten met recente ontwikkelingen bieden. [+]

In deze cursus zijn drukke professionele ingenieurs om te beginnen aan postdoctorale studies tijdens het werken aan het creëren van een work-life balance alvorens een verbintenis om een ​​master's degree te starten. De onderwerpen volgen een geïntegreerde aanpak van de beroepspraktijk door middel van de verplichte professionele engineering onderwerpen en verplichte vakken aan een bepaalde belangrijke relevant. Zodra dit is afgerond, kunnen alle onderwerpen in deze cursus worden gecrediteerd naar een masteropleiding voor een bepaalde grote.

Studenten die een basic engineering undergraduate degree in staat zijn om hun vermogen en kennis te vergroten door middel van dit postgraduaat in hun respectieve majors, waardoor ze te krijgen en te houden werkgelegenheid in hun respectieve technische velden. ... [-]


Afstuderen diploma in de toegepaste taalkunde en TESOL

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

UTS is een toonaangevende leverancier van postgraduate taal en alfabetiseringscursussen, met academici die worden gepubliceerd auteurs en internationaal erkende experts in het veld. Deze cursus voldoet aan de professionele ontwikkeling behoeften van een breed scala van het Engels taal leraren en opvoeders lesgeven kinderen, tieners en volwassenen. In zijn stichting en specialisatie onderwerpen, de cursus presenteert hedendaagse modellen en analyse van het leren van talen en onderwijs. Het is geschikt voor diegenen die een eerste onderwijsbevoegdheid in het onderwijzen van Engels tot volwassen sprekers van andere talen en voor degenen die al een onderwijsbevoegdheid bezit, op zoek naar erkenning van studiepunten en die een specialist graad in het veld te krijgen. [+]

Studenten bestuderen onderwerpen die hen uit te rusten met vaardigheden en kennis om Engels te leren in een verscheidenheid aan lokale en internationale context. Voor diegenen die een eerste onderwijsbevoegdheid kan de beroepspraktijk plaatsingen worden genomen in Australië of op een geselecteerde buitenlandse instelling. De cursus is voorzien van flexibele studie opties, met verschillende klassen gehouden op tijden die geschikt zijn voor studenten die standaard full-time uren. Het is ontworpen door een team van ervaren TESOL professionals die bekend zijn met het volledige scala van het Engels taalonderwijs contexten. De afgestudeerde diploma expliciet voldoet aan de behoeften van studenten en docenten in de volgende contexten: het werken met migranten en autochtone leerlingen op alle niveaus van het onderwijs leraren die willen discipline gebieden onderwijs Engels buiten Australië internationale studenten die TESOL studeren met de mogelijkheid van verlenging in het veranderen masteropleiding. ... [-]


Doctor in de filosofie

Campus Voltijd Deeltijd 4 - 8 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

De PhD is een University-grote mate dat een intensieve periode van begeleid studie en onderzoek gaat. De graad van Doctor in de Filosofie wordt toegekend aan kandidaten die een duidelijke bijdrage aan de kennis van oorspronkelijk onderzoek, recensie of commentaar hebben gemaakt, of. Met erkenning van de Vereniging van Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) International, UTS Business School is een van een select groepje elite business schools wereldwijd. Veel personeel UTS Business School zijn leiders in hun vakgebied, zowel academisch als in de industrie, werkzaam als senior medewerkers of adviseurs, of met sterke banden met grote bedrijven. Het PhD-programma biedt de mogelijkheid voor kandidaten om training te krijgen in geavanceerde disciplinair en cross-disciplinaire methoden die de basis waarop de kandidaten in staat zijn om onderzoekscapaciteit te bouwen bieden. Promovendi worden begeleid door een commissie van drie, met een voorzitter zich gewoonlijk in de discipline meest fundamentele promotieonderzoek van de kandidaat. Interdisciplinair onderzoek wordt aangemoedigd, en PhD commissies kunnen bestaan ​​uit onderzoekers van verwante of andere disciplines buiten waar de kandidaat zich bevindt. [+]

De doctorstitel in de economie biedt eersteklas opleiding in de fundamenten van de economische theorie en econometrie. Dit resultaat wordt bereikt door middel van een programma van de kern PhD klassen, die door alle studenten, die de concepten en analytische instrumenten die nodig zijn van elke econoom bieden. Bovendien heeft elke student ontwikkelt expertise op twee gebieden van hun keuze. Een veld bestaat uit een paar onderzoeksveld klassen waarin studenten studeren geavanceerde onderwerpen en vertrouwd te raken met de grenzen van het onderzoek op dat gebied. Velden aangeboden zijn onder andere: behavioral economics experimentele economie dynamische systemen econometrie gezondheidseconomie industriële organisatie arbeidseconomie marktontwerp micro-economische theorie van de publieke economie. ... [-]


Graduate Certificate in beheer

Campus Voltijd Deeltijd 0.5 - 1 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

De Graduate Certificate in Management introduceert studenten om kennis, vaardigheden en conceptuele kaders om hun professionele vaardigheden en inzicht van het management, gekenmerkt door omstandigheden van complexiteit en onzekerheid, waar het vonnis en gerelateerde verantwoordelijkheden definieert mogelijkheden te vergroten. [+]

Een innovatieve structuur biedt studenten een inleiding tot de vaardigheden, attitudes en professionele mogelijkheden betrokken bij het beheer en leidt over sectoren.

De Graduate Certificate in Management is ontworpen om de behoeften van individuen, cliëntenorganisaties en beroepsorganisaties voor het beheer van het onderwijs te voldoen.

Career opties omvatten het beheer-level posities in de industrie of de overheid.

[-]

Graduate Certificate in Business Administration

Campus Voltijd Deeltijd 0.5 - 1 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

De Graduate Certificate in Business Administration biedt foundation vaardigheden gebruikt in de algemene leiding van een zakelijke onderneming voor niet-afgestudeerden die beschikken over ruime ervaring in het bedrijfsleven. [+]

Algemeen management vaardigheden worden ontwikkeld om expertise te leveren in strategisch denken, kritische analyse, ontwikkeling en implementatie van business plannen, besluitvorming onder onzekerheid, het begrijpen van de organisatorische dynamiek, effectieve communicatie en het bevorderen van verandering.

Career opties omvatten het beheer-level posities in de industrie of de overheid.

[-]

Graduate Certificate in Business Practice

Campus Voltijd January 2019 Australië Sydney

The Graduate Certificate in Business Practice aims to upskill professionals with latest knowledge and methodologies in key business practice areas. This is achieved by knowledge- and capability-building subjects that have been co-developed with industry to provide an applied learning experience, and a studio subject focused on understanding, analysing and evaluating challenges and opportunities organisations face. Students examine a range of environmental, social and economic drivers of megatrends influencing organisations, industry sectors and societies as they operate within planetary boundaries, and become familiar with systems thinking, multi-level perspectives and multidisciplinary methods for envisioning futures. Students are also introduced to digital technologies and explore how they change existing practices. [+]

The course is designed for professionals wishing to strengthen their career by extending their analytical skills and leadership capability. It features: applied and customised training in key discipline-based and transdisciplinary tools and methodologies applied, work-integrated problem solving with a focus on identifying and analysing complex problems and opportunities in digital contexts development of leadership skills and capabilities all subjects are taught in intensive mode over full Fridays and Saturdays, which means students can keep working while they study, applying what they learn right away on their jobs; weekly sessions are only scheduled for in-class assessments and group coaching and mentoring sessions delivery by leading academics from UTS Business School who are joined by experts from other UTS faculties; students also engage with an extensive network of adjuncts and industry partners a cohort model fostering the development of lasting relationships with like-minded peers. ... [-]


Graduate Certificate in de wetenschap

Campus Voltijd Deeltijd 0.5 - 1 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

De Graduate Certificate in Science is ontworpen om een ​​mogelijkheid te bieden voor het werken wetenschappers generieke professionele kennis en vaardigheden te verwerven, alsook uit te breiden en hun kennis in lijn met recente ontwikkelingen in de wetenschap. [+]

De cursus verbetert carrièrevooruitzichten door het bieden van mogelijkheden om kennis uit te breiden dan een eerste graad.

De cursus geeft een ruggengraat van vaardigheden van belang om een ​​professionele wetenschapper, of ze nu bezig met onderzoek, wetenschap bedrijfsleven, industrie of overheid.

[-]

Graduate Certificate in de wiskunde

Campus Deeltijd 1 jaar January 2019 Australië Sydney

De Graduate Certificate in de wiskunde is een vier-onderwerp natuurlijk. De flexibele cursus structuur zorgt voor opleidingen ontworpen om verschillende universitair afgestudeerden aan te passen, van wiskundigen die hun kennis op te frissen of te verdiepen in een bepaalde wiskundige discipline, aan houders van diploma zaken, technisch of wetenschappelijk bachelor die een wiskundige basis voor verdere studies. [+]

De cursus wordt aanbevolen voor mensen met onvoldoende wiskunde in hun bachelordiploma die wensen om de toelatingseisen van de Wiskundige en statistische Modelling majoor in het Master of Science (C04241) voldoen.

De cursus is gericht op afgestudeerden te voorzien van toegang tot opleiding en omscholing in de wiskunde en statistiek, met als doel om studenten te richten op bepaalde wiskundige onderwerpen in plaats van op bredere gebieden van de wiskunde.

[-]

Graduate Certificate in engineering management

Campus Voltijd Deeltijd 0.5 - 1 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

Deze cursus is bedoeld om het beheer van kennis die kan worden afgestemd op de behoeften van de studenten 'fit te bieden. Het is ontworpen om het beoefenen van ingenieurs met uitgebreide kennis bieden buiten hun eerste graad en om kennis en vaardigheden te actualiseren in de recente ontwikkelingen in de techniek, technologie en zakelijke praktijk. De aangeboden vakken volgen van een geïntegreerde aanpak van de beroepspraktijk door middel van een keuze van de professionele engineering onderwerpen en een keuzevak. [+]

Veel werkende technici en technologen hebben niet de tijd om te verbinden tot een masteropleiding. De vraag naar beheer bekend onder ingenieurs toeneemt.

Kennis en vaardigheden in het technisch beheer opgedaan met het voltooien van deze cursus kan helpen bij het beoefenen van professionals aan het management jargon en praktijken te begrijpen en krijgen voordeel bij het aanvragen van technische management posities.

[-]

Graduate Certificate in human resource management

Campus Voltijd Deeltijd 0.5 - 1 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

De Graduate Certificate in Human Resource Management introduceert de deelnemers om kennis en ervaringen op het gebied van human resource management (HRM) en arbeidsverhoudingen. [+]

De cursus rust afgestudeerden met de essentiële vaardigheden en kennis om effectieve, ijverig en succesvolle human resource beoefenaars.

De Graduate Certificate in Human Resource Management is een goed startpunt voor studenten die hun begrip van HRM te versterken. Het biedt deelnemers de mogelijkheid om te studeren aan een professioneel niveau en hun kritisch inzicht te verbeteren. In de meeste gevallen kunnen de deelnemers kiezen om de voortgang aan de graduate diploma of Master in HRM op het succesvol afronden van de afgestudeerde certificaat.

Career opties omvatten het beheer-level posities in de industrie of de overheid.

[-]

Graduate Certificate in innovatie publieke sector

Campus Voltijd Deeltijd 0.5 - 1 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

Deze cursus stelt professionals in de publieke sector die zichzelf zien als 'change agents' om het vermogen te verwerven om complexe problemen die zij ondervinden in de praktijk beïnvloeden. Studenten leren bewezen innovatie methodieken ontwikkeld met publieke organisaties en het ontwikkelen van praktische vaardigheden te initiëren en te leiden innovatieprojecten om deze complexe maatschappelijke problemen aan te pakken. Studenten ontwikkelen ook de innovatie competentie door het toepassen van verworven leren een real-world complexe kwestie van hun keuze door middel van een ervaringsgerichte, praktijkgericht leren model. [+]

De cursus maakt gebruik van een peer-learning model binnen het lesprogramma. Studenten profiteren van het leren van collega-professionals publieke sector over de disciplines heen. Sponsoring door een dienst organisatie is een vereiste, als studenten werken aan een zelf gekozen probleem binnen hun eigen beroepspraktijk. Sponsoren organisaties profiteren van de studenten die zich inschrijven in de cursus op twee manieren: ten eerste door meer vermogen vernieuwing van hun medewerkers, en ten tweede door de interventie die is ontwikkeld door deze studenten binnen de cursus.

De cursus is bedoeld voor de publieke sector professionals op zoek naar hun carrière vooruitgang door middel van innovatie en leiderschap capaciteit.... [-]


Graduate Certificate in Laws

Campus Voltijd Deeltijd January 2019 Australië Sydney

The UTS Graduate Certificate in Laws (GradCertLL) caters to the changing demands of the legal profession. Providing the opportunity for law graduates to specialise in particular areas that are relevant to their area of legal practice, the UTS GradCertLL is vocationally relevant and intellectually rewarding. [+]

Successful interaction between the legal profession and UTS: Law guarantees a close match between a first-class education and a marketable postgraduate legal qualification. Classes are taught by a mix of practising professionals, full-time academic staff and international visiting academics, and opportunities for cross-institutional study, both inside and outside Australia, are encouraged.

Specialisation and development of expertise leads to careers in a range of sought-after specialist vocations in the practice of law.

[-]

Graduate Certificate in Legal Studies

Campus Voltijd Deeltijd 0.5 - 1 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

The Graduate Certificate in Legal Studies meets the growing need for non-law graduates working in the public and private sectors to have a thorough understanding of the legal and regulatory framework in which they operate. This includes an understanding of foundational legal concepts such as contract law, criminal law and foundations of law. [+]

The course attracts students from a wide variety of backgrounds interested in expanding their skill portfolio to include an understanding of the legal framework, including professionals from the insurance, human resources, banking and finance industries, managers and administrators, and HSC legal studies teachers.

This course particularly benefits accountants and auditors, business development managers, compliance managers, engineers and architects, financial advisers and planners, IT professionals, law enforcement officers, paralegals, policy officers in the public, private and non-profit sectors, property developers and public sector managers and administrators (especially those who work in Department of Foreign Affairs and Trade, the Attorney-General's Department and Treasury). ... [-]


Graduate Certificate in Planning

Campus Voltijd Deeltijd 0.5 - 1 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

The Graduate Certificate in Planning offers an entry pathway to the Master of Planning (C04007) for students who have professional experience in planning but do not have an appropriate undergraduate qualification, or have a bachelor's degree in an unrelated field. [+]

The degree enables professionals to change careers due to the multidisciplinary nature of the learning.

Graduates are employed in strategic planning on major developments and projects, master planning with financial analysis, and the increasingly important area of sub-regional planning.

[-]

Graduate Certificate in professionele boekhouding

Campus Voltijd Deeltijd 0.5 - 1 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

De Graduate Certificate in Accounting Professional is een vier-subject inleidende cursus ontworpen om een ​​algemeen begrip van de boekhoudkundige en aanverwante gebieden van het bedrijfsleven onderzoek te bieden. Het biedt stichting kennis op het gebied van boekhouding, financiën, economie en recht. [+]

Deze cursus is bedoeld voor studenten die: niet over een undergraduate achtergrond in de boekhouding en die hun kennis van zaken te bevorderen, orhave uitgebreide zakelijke ervaring, maar niet over de formele kwalificaties voor directe toegang tot de master 's programma's in professionele boekhouding, orwant te voltooien van een inleidende cursus in de boekhouding en aanverwante gebieden en willen hun vermogen om postdoctorale studie uit te voeren en het bereiken van postdoctorale qualifications.As deze cursus articuleert in de master 's programma's in professionele boekhouding, deze studenten die niet in het bezit formele undergraduate kwalificaties kunnen bewijzen, waaronder TAFE diplomaten, de relevante academische kwalificatie te verwerven voor het lidmaatschap van CPA Australië, het Institute of Chartered Accountants in Australië (ICAA) en het Institute of Public Accountants (IPA).... [-]


Graduate Certificate in Project Management

Campus Voltijd Deeltijd 0.5 - 1 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

UTS's Project Management program provides an immersive learning environment for both aspiring and experienced project managers. This course equips students with the underlying knowledge and practical experience that drive project delivery across all industry sectors, from construction to information technology. The UTS program was the first Australian program to be accredited by the Project Management Institute's (PMI) Global Accreditation Centre. The foundation subjects are compatible with the structures used by the PMI and Australian Institute of Project Management (AIPM) to certify practitioners. [+]

To cater for busy work schedules, UTS delivers classes in an intensive block mode. This creates an immersive experience where students work with their peers in a team-based, simulated project environment. Students also gain practical experience by working on real-life projects, in the classroom, on site or using computer simulations. For example, students have recently developed project plans for the Jack Thompson Foundation, Complimentary Health Care Council of Australia (CHC), and a number of industry associations. UTS academics are at the forefront of project management research, internationally. This breadth of knowledge ensures that students have access to leading-edge thinking applied in both project-specific and organisational contexts. Our teaching staff also includes specialist guest lecturers from within UTS and institutions and organisations in Australia and overseas. Graduates possess a detailed understanding of just how project management directly improves business productivity and profitability. They are able to deliver projects that help organisations achieve their strategic objectives.... [-]


Graduate Certificate in project risicomanagement

Campus Voltijd Deeltijd 0.5 - 1 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

Deze cursus stelt projectmanagement studenten en ervaren professionals uit de industrie om een ​​specialisatieopleiding project risicomanagement voltooien. Project risico specialisten hebben een groeiend scala aan carrièremogelijkheden. Cursussen over commerciële projectmanagement, complexiteit beheren project en geavanceerde risicomanagement voor projectleiders. Studenten hebben de mogelijkheid om een ​​keuzevak in een gebied van specialisatie kiezen. Onderwerpen worden aangeboden in blok-modus, en leeractiviteiten benadrukken toepassing van concepten om echte problemen, effectieve professionele kwaliteit van communicatie, en de rol van de analyse in het identificeren en beheren van project risico. [+]

Dit programma biedt praktijkgerichte kennis, vaardigheden en hulpmiddelen voor de identificatie en het beheer van risico's in projecten in verschillende sectoren, ondersteund door theorie en onderzoek.

De cursus is ontwikkeld in reactie op de verzoeken van de industrie voor een gespecialiseerde cursus in risico gericht op projectmanagers. Het is gericht op het beoefenen van professionals die willen gespecialiseerde vaardigheden te ontwikkelen op dit gebied. Het is van toepassing op professionals in tal van sectoren, waaronder het bankwezen en financiën, bouw en techniek, event management, overheid, gezondheidszorg en IT.

[-]

Graduate Certificate in Property Development

Campus Voltijd Deeltijd 0.5 - 1 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

The Graduate Certificate in Property Development offers an entry pathway to the Master of Property Development (C04008) for students who have professional experience in property but do not have an appropriate undergraduate qualification, or who have a bachelor's degree in an unrelated field. [+]

The course gives property development students an introduction to the principles and practice of sustainable urban development, and experience in developing a plan for a real-world urban renewal site. The course provides students with a combination of experiential learning experiences, teamwork and exposure to practical skills development, together with a thorough understanding of economic, environmental and other knowledge underpinning urban management and development.

The degree enables professionals to change careers due to the multidisciplinary nature of the learning. Graduates are in public sector positions, including working for state and local government, and in private consulting and property development firms.... [-]


Graduate diploma in business administration

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

De Graduate Diploma in Business Administration biedt een basis voor de ontwikkeling van een carrière in het management voor afgestudeerden die niet eerder hebben ondernomen een administratieve studies opleiding. [+]

Algemeen management vaardigheden worden ontwikkeld om expertise te leveren in strategisch denken, kritische analyse, ontwikkeling en implementatie van business plannen, besluitvorming onder onzekerheid, het begrijpen van de organisatorische dynamiek, effectieve communicatie en het bevorderen van verandering.

Career opties omvatten het beheer-level posities in de industrie of de overheid.

[-]

graduate diploma in creatief schrijven

Campus Voltijd Deeltijd 1 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

De Graduate Diploma in Creatief schrijven is een onderdeel van een gelede programma dat is ontworpen om een ​​scala van behoeften voor mensen die willen een carrière in het schrijven en voor ervaren schrijvers die willen beginnen met te voldoen aan de verdere ontwikkeling van hun theoretische kennis en vaardigheden. [+]

Studenten ontwikkelen: zowel algemene als specifieke vaardigheden in het schrijven van een heel scala aan genres, het bestuderen van een genre in de diepte of het verkennen van de mogelijkheden van een scala aan genres en Mediaan vermogen te ontwikkelen en kritisch te herzien hun eigen workan begrip van de relaties van het schrijven van de praktijk en de publicatie in een heel scala van hedendaagse culturele formsa kritische kennis van de culturele en esthetische debatten, Andan mogelijkheid om creatief en kritisch denken, en bijdragen aan de ontwikkelingen in de culturele industrieën.

Career opties omvatten reclame, informatica, freelance schrijven en bewerken, journalistiek, media onderzoek, publicaties, scenario's, en bewerken in de gemeenschap organisaties of overheidsdiensten.... [-]


graduate diploma in de Australische wet

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 1.5 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

Deze cursus is ontworpen om voldoende gekwalificeerde advocaten toestaan ​​van jurisdicties buiten Australië aan de academische vereisten voor toelating als advocaat van het Hooggerechtshof van NSW voldoen. [+]

Natuurlijk elke leerling wordt individueel afgestemd op hun academische vereisten, zoals beoordeeld door de Advocatuur toelatingscommissie van het Hooggerechtshof van NSW (LPAB).

Career opties omvatten advocaat in NSW binnen een staats-of bedrijfsobligaties afdeling, een eigen advocatenkantoor of het Gemeenschapsrecht centrum, de studenten een cursus te mogen ook in de juridische stage (PLT).

[-]

graduate diploma in de gezondheidszorg beheer

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

Dit is een tussenliggend niveau cursus in de gezondheidszorg management en heeft tot doel uit te breiden studenten 'kennis en toekomstige carrièremogelijkheden. De cursus ontwikkelt studenten 'kennis en vaardigheden, wat leidt tot een verbeterde capaciteit te plannen en te beheren gezondheidszorg. [+]

Afgestudeerden van deze cursus worden blootgesteld aan academische en industrie leiders die hun ervaring en kennis om inzicht te vergemakkelijken in de hedendaagse gezondheidszorg management omgeving.

Deze cursus is ontworpen om nieuwe, aspirant-, en midden managers in de gezondheidszorg voor te bereiden op functies in de gezondheidszorg management in een verscheidenheid van instellingen.

Career opties omvatten posities in gezondheidsinstanties, ziekenhuizen, eerstelijns-en gemeenschappelijke zorg, ouderenzorg en andere zorginstellingen in de publieke, private, not-for-profit, overheid en niet-gouvernementele sectoren van de gezondheidszorg.

[-]

Graduate diploma in de sport beheer

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

De Graduate Diploma in Sport Management is ontworpen om de ontwikkeling van kritische, interpretatieve en probleemoplossende vaardigheden, en een breed overzicht van de sport industrie. [+]

De cursus ontwikkelt vaardigheden die nodig zijn voor managers om te werken in de sport-industrie.

De cursus biedt theorieën, modellen en case studies met het oog op de complexe aard van de sport-industrie te begrijpen.

Carrière opties omvatten sport marketing en sponsoring, sport public relations, sport venue management, sport event management, human resource management in de sport, speler van het beheer en de ontwikkeling van het sportbeleid.

[-]

Graduate diploma in de toegepaste beleid

Campus Voltijd Deeltijd January 2019 Australië Sydney

De Graduate Diploma in de Toegepaste beleid, die door de UTS Institute for Public Policy and Governance (UTS: IPPG), is ontworpen voor de huidige of aspirant-professionals en beoefenaars in de publieke, private en non-profit sectoren die hun kennis, vaardigheden base te vergroten en carrièremogelijkheden. De baan heeft een aangebrachte aandacht die theoretisch wordt onderbouwd. Het bevat actieve benaderingen van leren, met inbegrip beleidsdebatten, case studies, rollenspellen, groepsdiscussies, presentaties en gastsprekers. De cursus wordt geïnformeerd door de toegepaste beleid en sociaal onderzoek ervaring van de UTS: IPPG met de overheid, het bedrijfsleven en de gemeenschap in de Australische context en internationaal. [+]

De cursus biedt studenten de mogelijkheid om hun leren getrokken uit UTS case studies kritisch toepassen: onderzoeksprogramma IPPG en hun eigen werkplek om oplossingen te innoveren. De kernvakken van de cursus onderzoekt hedendaagse beleidsuitdagingen; beleid in de praktijk; het beleid en de middelen en indicaties en besluitvorming. Om hun opleiding op maat kunnen studenten hun keuzevakken kiezen uit een scala van onderwerpen uit UTS: IPPG, de Faculteit Design en Building en de UTS Business School. De cursus biedt ook een sub-majoor in Project Management. De cursus maakt gebruik van verschillende werkvormen, waaronder de intensieve block-modus en online levering, ontworpen door academici, artsen en industrie leiders. De meeste onderwerpen worden aangeboden in flexibele modus en geleverd in blokken of online voor meer effectieve integratie van studie en werk verplichtingen.... [-]


Graduate diploma in digitaal informatiebeheer

Campus Voltijd Deeltijd 1 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

De Graduate Diploma in Digital Information Management is een onderdeel van een gelede programma ontworpen om informatie professionals in staat om te creëren en beheren van informatie die steeds meer in digitale formaten te produceren. Het onderzoekt ook strategieën en praktijken voor de levering van kennis diensten voor zowel organisaties en gemeenschappen in de 21e eeuw. [+]

In deze cursus, afgestudeerden krijgen een inzicht in de relatie tussen individuen en informatie en kennis praktijken.

Afgestudeerden hebben: aangetoond geavanceerde informatie-handling vaardigheden die geschikt is voor de professionele praktijk in diverse environmentsan begrip van de relatie tussen individuen en publiek / private opgenomen informatie en kennis praktijken, stilzwijgende / expliciete kennis en hoe deze kunnen worden gewaardeerd, gevangen, gestructureerde en gedeeld voor een effectieve usean begrip van de hedendaagse problemen, trends, innovaties en krachten voor verandering in de informatie de praktijk, evenals de bredere politieke, beleidsmatige en technologische contextsan begrip van ethische praktijk en de mogelijkheid om te werken met integriteit, nauwkeurigheid, zelfstandigheid en samenwerking in de professionele contextsdemonstrated creatieve , kritisch, reflectief probleemoplossend vermogen in het kader van hun professionele rollen en een verbintenis tot levenslang leren.... [-]


Graduate diploma in event management

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

De Graduate Diploma in Event Management is ontworpen voor high-level management vaardigheden en kennis voldoende te ontwikkelen om studenten in staat stellen een belangrijke rol bij de planning en levering van zowel de publieke en zakelijke evenementen te spelen. [+]

De cursus beoogt vakbekwaamheid te bouwen, samen met de algemene leiding, het beheer en kritisch denken vaardigheden, in lijn met de prestaties van de event manager rol. Het programma omvat een scala aan kernvakken die streven naar zowel een goed begrip van het evenement project management proces en de algemene business-gerelateerde vaardigheden en kennis op te bouwen.

Het doel van de cursus is het ontwikkelen van studenten over de vereiste kennis, inzicht en vaardigheden om te creëren, te plannen, de markt en het gedrag zowel publieke en zakelijke evenementen in de Australische en internationale context.

Afgestudeerden hebben de mogelijkheid om de ontwikkeling van hun loopbaan in een aantal gebieden, waaronder: festivals, tentoonstellingen, sportevenementen, conferenties / vergaderingen, liefdadigheidsinstellingen, niet-gouvernementele organisaties, hotels / resorts / cruiseschepen en locaties. Daarnaast kunnen afgestudeerden willen hun loopbaan in specialistische uitgelijnd gebieden zoals event design / thematisering, event planning milieu, locatie of risicobeheer / crowd control ontwikkelen.... [-]


Graduate diploma in financiën

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

De Graduate Diploma in Finance biedt financiële kennisinstelling en besluitvorming vaardigheden voor executives in de financiële instellingen, bedrijven en financiële adviesbureaus. [+]

De cursus biedt deelnemers de mogelijkheid om kennis van financiën theorie en technieken verwerven voor leading-edge beroepspraktijk doeleinden.

Career opties omvatten het beheer-level posities in de industrie of de overheid.

[-]

Graduate diploma in geavanceerde journalistiek

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 1.5 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

De Graduate Diploma in Advanced Journalism leidt studenten met de vaardigheden, kennis en behendigheid om een ​​carrière in de huidige snel veranderende, multidisciplinair en vaak zeer verstoord digitale medialandschap te bouwen. [+]

Studenten krijgen hands-on ervaring in de rapportage, bewerken en aanverwante productie en ontwerp vaardigheden in een breed scala van tekst, audio en visuele media. Er is een nadruk op storytelling met digitale hulpmiddelen, het verkennen van innovatie en ondernemerschap omarmen. Studenten hebben de mogelijkheid om te gebruiken, ervaring en na te denken over de opkomende gebied journalistieke praktijken, met inbegrip van drones, virtual reality en computer assisted reporting. Deze cursus is onderdeel van een gelede programma van de studie en is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in het leren hoe om de kracht van de journalistiek ten volle te benutten.

Afgestudeerden van het programma: hebben een sterke en flexibele onderzoek, rapportage en productie vaardigheden en een kritische begrip van de hedendaagse media zijn innovatief beoefenaars en behendige denkers die in staat zijn om nieuwe ideeën en praktijken te ontwikkelen over de journalistiek en de media streven naar leidinggevende posities die zijn geworteld in de ethische , professionele en transparante praktijk beschikken over de mogelijkheid om te werken op verschillende platforms, kanalen en disciplines in digitale en nieuwe omgevingen. ... [-]


Graduate diploma in goede praktijken bij het vervaardigen

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

De Graduate Diploma in Good Manufacturing Practice biedt up-to-date en in de diepte goede fabricagemethoden (GMP) kennis binnen de farmaceutische, biotechnologische en medische apparatuur industrie. Het biedt essentiële kennis met betrekking tot regelgeving, compliance / GxP, productontwikkeling en kwaliteitsborging in deze sterk gereguleerde sector, een essentieel ingrediënt voor loopbaanontwikkeling. [+]

Dit is de enige cursus in zijn soort in de regio Azië-Pacific. Uitgelijnd binnen UTS: Apotheek, de cursus biedt studenten een praktijkgericht en onderzoek onder leiding van onderwijs is het werken met toonaangevende experts in het veld. De cursus biedt professionele ontwikkeling opties en loopbaantrajecten voor studenten op alle niveaus van de brancheorganisaties. Het is ideaal voor studenten die hun farmaceutische industrie productie carrière beginnen met een door de industrie erkende kwalificatie. De cursus is ontworpen door toonaangevende experts in het veld.

Carrière opties omvatten laboratorium en productie personeel, managers en professionals in bedrijven waar goede productie praktijken vereist.... [-]


Graduate diploma in het lokale management overheid

Campus Voltijd Deeltijd 2 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

Lokale overheid manager van vandaag moet een hoge mate van professionele expertise samen met een breed scala aan leidinggevende vaardigheden en een goed begrip van de bijzondere kenmerken van de lokale overheid. Deze cursus is afgestemd op de lokale overheid milieu, waardoor managers om hun verschillende professionele behoeften te voldoen, terwijl het houden van up-to-date met de nieuwste onderwerpen. [+]

De cursus biedt de mogelijkheid om een ​​educatief programma dat inspeelt op de individuele behoeften als het laat studenten een studie plan dat overeenkomt met de eisen van hun professionele ontwikkeling te ontwikkelen bouwen. Onderwerpen kunnen worden bestudeerd op de werkplek, door intensieve blok vrijkomen, of, in sommige gevallen, aan een universiteit of hogeschool dichter bij huis. Het programma kan ook gebruikt worden als een opstap naar een Master of Local Government (C04257).

De cursus is bedoeld om studenten te voorzien van kennis, vaardigheden en competenties in de principes en praktijken van het lokale management overheid, met bijzondere aandacht voor de eigen organisatie. Door middel van de cursus hebben studenten toegang tot een combinatie van zowel algemene en gespecialiseerde studie-eenheden via een waaier van flexibele levering modes. Studenten ontwikkelen het leren vaardigheden die hen in staat stellen om hun eigen professionele ontwikkeling voort te zetten door middel van korte cursussen of verdere academische studie.... [-]


Graduate diploma in het management

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

De Graduate Diploma in Management heeft tot doel studenten inzicht in de complexiteit en onzekerheid die het beheer van contexten uit te breiden. Samen met inzichten, capaciteiten en vaardigheden opgedaan in de Graduate Certificate in Management, worden de studenten de gelegenheid om deze vaardigheden te verkennen in een grotere breedte en diepte. [+]

Een innovatieve, flexibele structuur biedt studenten met een maximale keuze bij het selecteren van onderwerpen en opleidingen op maat van hun persoonlijke en professionele behoeften en verantwoordelijkheden op het gebied van management.

De Graduate Diploma in Management is ontworpen om de behoeften van individuen, cliëntenorganisaties en beroepsorganisaties voor het beheer van het onderwijs te voldoen.

Career opties omvatten het beheer-level posities in de industrie of de overheid.

[-]

Graduate diploma in human resource management

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

De Graduate Diploma in Human Resource Management biedt de deelnemers met gedegen kennis en vaardigheden op het gebied van human resource management (HRM), waardoor de deelnemers aan expertise in op het gebied van HRM en haar problemen, met inbegrip van de arbeidsverhoudingen (IR) en andere management praktijken te ontwikkelen. [+]

De cursus biedt een weg voor de deelnemers aan de theoretische en praktische vaardigheden te verwerven op het gebied van HRM en IR. Het is gebaseerd op de masteropleiding, maar vereist minder eenheden van de studie. In de meeste gevallen kunnen de deelnemers kiezen om de voortgang aan de Meester van Human Resource Management (C04286) op een goede afloop van de cursus.

De cursus is bedoeld om de carrière behoeften van professionals met enige ervaring in een gebied met betrekking tot de arbeidsverhoudingen.

Career opties omvatten het beheer-level posities in de industrie of de overheid.

[-]

Graduate Diploma in juridische studies

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

De Graduate Diploma in Legal Studies tegemoet aan de groeiende behoefte aan niet-juristen die werkzaam zijn in de publieke en private sector aan een grondige kennis van de wettelijke en regelgevende kader waarin zij opereren. Dit geldt ook voor een goed begrip van fundamentele juridische begrippen als contractenrecht en aansprakelijkheidsrecht, methoden van juridisch onderzoek en theorie, evenals de mogelijkheid om specialistische juridische gebieden zoals compliance en intellectueel eigendomsrecht proeven. [+]

De cursus trekt studenten uit een breed scala aan achtergronden geïnteresseerd in het uitbreiden van hun vaardigheden portfolio om een ​​goed begrip van het juridisch kader, met inbegrip van professionals uit de verzekering, human resources, bank-en financiële sector, managers en bestuurders, en HSC juridische studies leraren omvatten.

Deze cursus profiteert vooral boekhouders en accountants, business development managers, compliance managers, ingenieurs en architecten, financieel adviseurs en planners, IT-professionals, politiemensen, paralegals, beleidsmedewerkers in de publieke, private en non-profit sector, projectontwikkelaars en openbare sector managers en bestuurders (vooral degenen die in het Ministerie van Buitenlandse Zaken en Handel, het Ministerie van de procureur-generaal en Treasury werken).... [-]


Graduate Diploma in Migration Law and Practice

Campus Voltijd Deeltijd January 2019 Australië Sydney

This course allows students to develop expertise in migration law and practice. The course offers students an integrated program with a focus on applied knowledge and practical skills. [+]

This course is undertaken entirely online, removing the need for students to attend face-to-face classes. All lectures, tutorials, course materials and assessments are distributed by a combination of web-based technology and electronic media. Optional on-campus workshops for each subject and an internship opportunity are also offered. Some course materials are available on YouTube. Audio recordings and/or PowerPoint slides can be made available for the weekly lectures and workshops to accommodate students based outside of Australia who undertake this course in countries where YouTube access is restricted. On completion of this course, students intending to work in the area of migration practice have the required knowledge and skills to provide immigration assistance, and are eligible to sit a capstone exam approved and facilitated externally by the Office of Migration Agents Registration Authority to satisfy the prescribed knowledge requirements for registration as an Australian migration agent.... [-]


Graduate Diploma in Sports Media

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 1.5 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

The Graduate Diploma in Sports Media equips students with the skills, techniques and knowledge to build careers across multiple areas of sports management, administration, journalism and communication. The course draws from the disciplines of journalism, public relations and business to deliver invaluable learning experiences in media management, sports administration and marketing, audience development, and reporting and editing across text, video and audio. [+]

UTS's unique arrangement with the Sydney Cricket Ground Trust delivers a range of opportunities for students across sporting codes, adding an in-house, hands-on element to every aspect of the course. Students are behind the scenes and in front of the action. The course is delivered by teachers from UTS's School of Communication and School of Business along with leading industry practitioners. The emphasis is on delivering both practical and reflective learning opportunities, so that graduates are doers and thinkers, and possess both practical and strategic skills.

Graduates of the program: have strong and flexible research, reporting and production skills, and a critical understanding of contemporary sports media possess the ability to work across platforms, channels and disciplines in digital and emerging environments are innovative practitioners and agile thinkers who are able to develop new ideas, solve problems and engage audiences strive towards industry positions armed with a sound understanding of current ethical, professional and policy debates in sport. ... [-]


Graduate diploma in strategische supply chain management

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

De Graduate Diploma in Strategic Supply Chain Management breidt de afgestudeerde certificaat en biedt de mogelijkheid voor verdere specialisatie in supply chain management. [+]

De cursus is bedoeld om te voorzien in de behoeften van de werknemers in de verwerkende industrie of dienstensector, zowel private, publieke of not-for-profit organisaties, of dat het een kleine en middelgrote onderneming of een multinational. Deze cursus bevordert verdere academische, onderzoeks- en functionele mogelijkheden om het ontwerp, de planning en de exploitatie van een netwerk van onderling verbonden bedrijven die betrokken zijn bij de levering van producten en diensten aan eindgebruikers effectief te vergemakkelijken. Door het invullen van deze cursus, de student suite van bestaande vaardigheden die nodig zijn om de inter- en intra-organisatorische middelen, mogelijkheden en de bedrijfseconomische functies te beheren zijn aanzienlijk verbeterd voor superieure prestaties en waardecreatie.... [-]


Graduate Certificate

Afgestudeerde certificaat in de engineering studies

Campus Voltijd Deeltijd 0.5 - 1 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

Deze cursus komt in aanmerking personen die een geheel van kennis toe te passen in een waaier van contexten om professionele werk te verrichten en biedt een route voor een vervolgopleiding in de techniek. Studenten met een bachelor's degree in een niet-technische gebied, die zijn professionals in gebieden met betrekking tot engineering en geïnteresseerd zijn in het nastreven van techniek op postdoctoraal niveau, kunnen zich aanmelden voor deze cursus. Alle aanvragen worden individueel beoordeeld en de cursus structuur is op maat gemaakt op basis van de startkwalificatie die studenten hebben. Kandidaten zonder diploma, maar die hebben een TAFE diploma of gelijkwaardig in de engineering en met aanzienlijke gerelateerde werkervaring, kan ook gelden voor deze cursus. [+]

Deze cursus creëert een route voor studenten zonder een bachelor's degree in engineering of met een andere achtergrond om hun potentieel om postdoctorale opleidingen in de techniek te verkennen. Zodra studenten voltooien van deze cursus met succes, is individuele beoordeling ondernomen om ofwel 12, 18 of 24 studiepunten articuleren naar een masteropleiding.

In deze cursus zijn professionals die momenteel in dienst zijn, of zouden willen werkgelegenheid voort te zetten in technische organisaties, te begrijpen en te krijgen voordeel bij het beveiligen en het behoud van werkgelegenheid.

[-]

Afgestudeerde certificaat in de lokale overheid leiderschap

Campus Voltijd Deeltijd 1 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

Deze cursus verkent de trends, uitdagingen en kansen van de toonaangevende in de lokale overheid. Het helpt bouwen geavanceerde vaardigheden en kennis om de huidige en aspirant lokale overheid leiders in staat te stellen een grotere bijdrage aan de verbetering van de economische, sociale, milieu en governance prestaties van hun organisaties ten behoeve van de gemeenten nu en in de toekomst te maken. [+]

De cursus is afgestemd op de lokale overheid milieu en maakt het mogelijk de huidige en aspirant-leiders om contextueel begrip en professionele capaciteiten die nodig zijn voor leiderschap in de publieke sector te ontwikkelen. Er is een bijzondere aandacht voor de noodzaak voor de lokale overheid leiders te begrijpen en aan te tonen betrokkenheid bij de productie van 'publieke waarde' (Moore 1995); uitkomsten die echt worden gewaardeerd in de gemeenschap. De cursus biedt de mogelijkheid om een ​​onderwijsprogramma dat reageert op de individuele behoeften en die van de werkplek en de bredere gemeenschap te ondernemen. Onderwerpen te betrekken intensieve blok modus workshops, action learning, self-directed studie scenario's gebaseerde uitdagingen en een real-life gemeenschap leiderschap project.... [-]


Graduate Diploma

Afstuderen diploma in de planning

Campus Voltijd 1 jaar January 2019 Australië Sydney

Het Graduate Diploma in Planning biedt een nieuw carrierepad voor ontwerp-, planning- en vastgoedprofessionals, die afgestudeerden voorzien van een breed begrip van planningskwesties naast de onderhandelingsvaardigheden en het creatieve denken dat nodig is om ze op te lossen. [+]

Terwijl planning vaak gezien is als een goedkeuringsproces, benadert UTS de discipline als een kritieke taak, die gemeenschappen verbindt met overheden, instellingen en ontwikkelaars. UTS is ervan overtuigd dat de beste planners niet alleen de bestaande regelgeving toepassen. UTS-afgestudeerden zijn creatieve probleemoplossers en onderhandelaars die in teams en met belanghebbenden effectief kunnen werken om werkbare oplossingen te leveren voor complexe ontwikkelingsproblemen in woon-, handels- en infrastructuurontwikkeling.

Via deze cursus gaan de studenten proactief met beleids-, milieu- en demografische kaders om te begrijpen hoe planningsbesluiten de stedelijke omgeving op lange termijn vormen. Studenten leren over landmarkten en haalbaarheidsstudies en verwerven de technische vaardigheden om complexe en evidence-based prognoses uit te voeren. Ze leren ook hoe ze grootschalige structuurplanning uitvoeren en ontwerpen van masterplanplannen voor gemeenschappen ontwerpen. Studenten bereiken deze uitkomsten door het toepassen van theorie in real-world scenario's in real-world leeromgevingen, waaronder peer-led, multidisciplinair teamwork en discussies, case studies en veldreizen, met mogelijkheden om internationaal te reizen.... [-]


Graduate diploma in de not-for-profit en social enterprise management

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

De Graduate Diploma in Not-for-profit en Social Enterprise biedt vaardigheden en kennis op het human resource en juridische aspecten van het beheer van de not-for-profit organisaties. Deze cursus biedt belangrijke inzichten in sociaal ondernemerschap en sociale innovatie als bestuurders van not-for-profit, community-georiënteerde ondernemingen. [+]

De cursus is de industrie-relevante en flexibele studie modes worden meestal aangeboden.

Deze cursus biedt leidinggevende vaardigheden voor personen die werken in de grote en complexe gebieden van sociale innovatie en ondernemerschap als zij betrekking hebben op not-for-profit ondernemingen.

Career opties omvatten het beheer van niet-overheid of not-for-profit organisaties.

[-]

Graduate diploma in financiële analyse

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

De Graduate Diploma in Financial Analysis biedt geavanceerde niveau materiaal in de kern van de hedendaagse boekhoudkundige en financiële kwesties. [+]

De kernvakken zijn ontworpen om een ​​evenwichtige dekking van de boekhouding, financiën en investeringen onderwerpen bieden.

Carrière opties omvatten financiële analisten en financiële planning posities in de financiële sector, de industrie en de overheid.

[-]

Graduate Diploma in Property Development

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

[+]

Student voordeel uit nauwe banden met de industrie. UTS academici hebben professionele achtergronden en verbindingen, en klasprojecten zijn vaak gebaseerd op echte ontwikkelingsscenario's. Recente projectvoorbeelden zijn de website van Gladesville Hospital, Lindfield Town Center en de Sydney Light Rail Corridor. Zoveel studenten hebben uitgebreide ervaring in de industrie, er zijn uitstekende mogelijkheden voor peer-to-peer learning en netwerken op allerlei gebieden, waaronder vastgoedontwikkeling, waardering, bouw, engineering, stedenbouw en architectuur.

Deze cursus is gericht op ontwikkeling en geleverd met een praktische focus. Het zorgt voor een grondige en geavanceerde grondslag in alle aspecten van het ontwikkelingsproces, de markten en instellingen van het vastgoed, met inbegrip van de politieke, management-, juridische en fysieke systemen die bijdragen aan het effectief beheer en de ontwikkeling van vastgoedbeleggingen, vastgoedbeleggingsportefeuilles en ontwikkelingsvoorstellen. Het is ontworpen om waarnemers en andere beoefenaars van onroerend goed kansen te bieden om hun kwalificaties en expertise te verbeteren en professionals uit andere vakgebieden te voorzien van een begrip van eigendomsontwikkeling en investeringsproblemen en -technieken.... [-]


Videos

Discover UTS

Welcome to our new UTS campus

UTS in the Rugby Australia Building at Moore Park

UTS International Student: Nicoline Falcon – Day in the life

UTS International Student: Mellisa Soesanto - Day in the life

Contact

University of Technology, Sydney

Adres 15 Broadway Ultimo, Sydney
2007 Sydney, Nieuw-Zuid-Wales, Australië
Website http://www.uts.edu.au/international
Telefoon +61 3 9627 4816