Read the Official Description

Denk je aan studeren in Australië? De University of Southern Queensland (USQ) trots op het bieden van de best mogelijke ondersteuning om jouw studie- en carrièredoelen te bereiken. USQ-studenten genieten van kleine klaslokalen, samenwerkende leerruimtes en een reeks ondersteunende diensten om je studie-ervaring te verbeteren. Met studenten uit meer dan 80 landen en internationaal geaccrediteerde graden en programma's, kun je kiezen om te studeren op de campus, extern of online.

Over ons

De University of Southern Queensland is een dynamische universiteit die zich toelegt op het leveren van kwaliteitscursussen en -programma's in een flexibele en ondersteunende omgeving. In meer dan 50 jaar is USQ uitgegroeid tot een vooraanstaande onderwijs- en onderzoeksinstelling die wereldwijd onderwijs biedt vanuit drie regionale locaties: Toowoomba, Springfield en Ipswich. We hebben ook een outreach-hub in Stanthorpe.
Onze studenten worden onderwezen door docenten die toonaangevend zijn in hun vakgebied en die, net als onze programma's, op de hoogte blijven van het voortdurend veranderende gezicht van de industrie. We zijn er trots op de nr. 1 in Queensland te zijn voor afgestudeerden in voltijds werk (Graduate Destinations Survey, 2014-2016). Ongeacht of onze studenten online of op de campus studeren, onze focus is om hen persoonlijke ondersteuning te bieden.
Elke student heeft toegang tot USQ's Student Relationship Officers (SRO's) die hen kunnen ondersteunen tijdens hun leertraject.

cursussen

De programma's die worden aangeboden bij USQ zijn ontworpen met het oog op de voorbereiding van industrie-klaar, internationaal erkende en gekwalificeerde afgestudeerden. Bij USQ kun je studeren aan diploma's, undergraduates, postdoctorale en onderzoeksniveaus. U kunt ook profiteren van onze Professional Development Single Courses, Pathway programma's en Engelse taalcursussen om uw carrière te verbeteren.

Bijna 28.000 studenten uit Australië en de rest van de wereld kiezen ervoor om bij USQ te studeren op het gebied van:

 • Zaken en handel
 • Creatieve kunst en media
 • Onderwijs
 • Engineering en gebouwde omgeving
 • Gezondheid en gemeenschap
 • Geesteswetenschappen en communicatie
 • Informatie Technologie
 • Wet en rechtvaardigheid
 • Sciences
 • Onderzoek
 • Engelse taal- en Pathway programma's
 • Professionele ontwikkeling.

USQ Toowoomba

USQ Toowoomba is de oorspronkelijke universiteitscampus en is goed uitgerust met een breed scala aan faciliteiten die tegemoet komen aan verschillende behoeften van studenten. USQ Toowoomba, de grootste van USQ's drie campussen met betrekking tot zijn omvang, biedt de volledige ervaring op de campus met residentiële universiteitsaccommodatie en een groot scala aan activiteiten voor studentenleven als aanvulling op het academische programma.

USQ Toowoomba ligt in een van de grootste steden in het binnenland van Australië, op slechts een uur en veertig minuten rijden ten westen van Brisbane en dicht bij de luchthaven Toowoomba Wellcamp.

USQ biedt ook een gratis dagelijkse pendelbus tussen de USQ Toowoomba, USQ Springfield en USQ Ipswich, zodat studenten meer opties en flexibiliteit hebben om lessen bij te wonen, afhankelijk van hun behoeften.

USQ Springfield

USQ Springfield is een frisse, moderne campus in het hart van een van de snelstgroeiende regio's van Queensland.

USQ Springfield biedt een breed scala van undergraduate en postdoctorale opties in een levendige omgeving op slechts 25 minuten van het Ipswich CBD, 45 minuten van Brisbane City en een uur van de Gold Coast.

Een hub voor digitale productie en prestaties voor de universiteit, de campus omvat een industriestandaard televisie- en radioproductiefaciliteit en repetitieruimtes, evenals gezamenlijke onderwijsruimten, gloednieuwe laboratoria.

USQ Springfield's flight-flight van wereldklasse is de eerste in zijn soort in Queensland. USQ's simulator is een smalle bodyjet, waar luchtvaartstudenten een hele vlucht kunnen repliceren, zowel normale als abnormale scenario's, terwijl ze de controles en procedures voltooien.

USQ Ipswich

De IPswich-campus van USQ bevindt zich op een erfgoedlocatie in een van de oudste steden van Australië. We zijn sinds 2006 onderdeel van Ipswich en naarmate de regio groeit, breiden we onze betrokkenheid bij de regio uit.

De lommerrijke campus van USQ Ipswich heeft grote vergezichten over de stad en een prachtige bibliotheek met een levend regenwoud. De campus ligt op 55 minuten van de stad Brisbane, een uur en 15 minuten van de Gold Coast en is bereikbaar met het openbaar vervoer. USQ Ipswich, de thuisbasis van USQ's School of Health en Wellbeing, omvat op maat gemaakte paramedische trainingsfaciliteiten en nieuwe klinische verpleeglaboratoria, sportvelden, een café en een fitnessruimte.

Online

Met online-onderzoek bij USQ is het gemakkelijker dan ooit om een ​​studie in uw leven te laten passen. We zijn gefocust op studentensucces, dus we maken het gemakkelijker voor u om onze op carrière gerichte, volledig geaccrediteerde graden in uw drukke leven te passen. In feite zijn we de nummer één universiteit in Queensland voor afgestudeerden in voltijds werk (Graduate Destinations Survey, 2014-2016). Je kunt parttime of voltijds studeren, of je studielast veranderen terwijl het leven voor je verandert - je klas is zo dichtbij als je computer.

Onze studenten die ervoor kiezen om online te studeren, maken deel uit van onze gemeenschappen op de campus en zijn van harte welkom om samen met ons op de campus te zijn en te profiteren van het brede scala aan faciliteiten en ondersteunende diensten die we te bieden hebben.

Online studenten hebben toegang tot hun flexibele online klaslokaal, waardoor ze kunnen kiezen waar ze studeren wanneer ze studeren, en zelfs hoe ze studeren. Het is geen wonder dat meer dan 75% van onze studenten ervoor kiezen om via deze modus te studeren.

Internationale studentenondersteuning

 • Gratis luchthaveninzameling en transfer naar uw accommodatie voor nieuw aankomende studenten
 • Residentiële hogescholen en accommodatie buiten de campus
 • Internationale studentenwerkgroep op USQ Career Hub
 • Welzijn van studenten, gezondheid, counseling en welzijn
 • Ondersteuning en services voor meerdere religies
 • Regelmatige studentenevenementen en activiteiten
 • Handicap middelen.

Lees meer informatie over de diensten van USQ International.

Waar te verblijven?

Als u van plan bent om met USQ op de campus te studeren, zijn er een aantal accommodatiemogelijkheden beschikbaar voor elk budget - allemaal in de nabijheid van alle campussen van USQ. Lees meer over accommodatie met USQ.

Ben je klaar om je aan te melden bij USQ?

Een aanvraag indienen om met USQ te studeren is eenvoudig! Lees meer over ons aanvraagproces en laat uw aanvraag starten. Let op: er zijn geen kosten verbonden aan het aanvragen bij USQ.

Onderzoek

USQ zet zich in voor onderzoek dat niet alleen van academische relevantie is, maar ook betrokken is bij de industrie en onze stakeholders en bijdraagt ​​aan innovatie die onze gemeenschappen, het land en daarbuiten ten goede komt.

De sleutel tot onze onderzoekscultuur is om samen met de industrie de problemen van de sector te begrijpen en samen nieuwe ideeën en technologieën te ontwikkelen die een reële impact hebben op een tastbaar voordeel. We hebben aanzienlijke onderzoekscapaciteit en expertise op de volgende gebieden;

 • Landbouw en agribusiness
 • astrofysica
 • Cultureel erfgoed en archeologie
 • Digitaal leven
 • Milieuwetenschappen
 • Gezondheid en gedragswetenschappen
 • Wiskundige wetenschappen en hypersoon
 • Materiaaltechniek en engineeringtechnologie
 • Regionale gemeenschap en economische ontwikkeling

We worden internationaal erkend voor ons werk in toekomstige materialen en composieten, en werken nauw samen met internationale industriële partners en andere onderzoeksinstellingen om haalbare milieuvriendelijke oplossingen te vinden voor enkele van 's werelds grootste grondstoffen.

USQ is ook snel in opkomst als een wereldwijde onderzoeksleider in landbouwsystemen en het beheer van duurzame landelijke landschappen, met onderzoek op het gebied van milieuwetenschappen, computationele en wiskundige wetenschappen, landbouwwetenschappen en engineering. Internationale onderzoeksprojecten in Azië helpen onder andere om irrigatie, plantaardige productie en koffiehandel te verbeteren.

Van superfoods tot regionale overleving van kanker, onze onderzoekers werken aan het verbeteren van de kwaliteit van leven voor iedereen via ons gezondheidsonderzoek. Projecten omvatten onder meer aandacht voor de unieke behoeften van regionale en landelijke bevolkingsgroepen met onderzoek op het gebied van gezondheidssystemen, wetenschap en technologie, toegang en zorg, infrastructuur en innovatie. USQ-onderzoekers onderzoeken ook het potentieel voor functioneel voedsel om menselijke obesitas en chronische ontstekingsziekten terug te draaien, waardoor de basis wordt gelegd om uiteindelijk optimale gezondheidsvoordelen te bieden om de risico's van chronische leefstijlstoornissen te verminderen.

Postdoctorale onderzoeksstudenten bij USQ hebben toegang tot een breed scala aan faciliteiten en worden begeleid door onze onderzoekers en partners om een ​​dynamische en belonende omgeving te creëren. USQ's innovatieve Higher degree by Research (HDR) -programma's verbreden de horizon van studenten en bereiden hen voor op uitdagende carrières in hun gekozen vakgebied, om hun inzetbaarheid en innovatievaardigheden te vergroten.

Programs taught in:
Engels

Deze school biedt ook:

Associate Degree

University of Southern Queensland (USQ)

Maak deel uit van de toekomst met USQ's Associate Degree of Engineering (Computer Systems Engineering) om je carrièrevooruitzichten uit te breiden en je de mogelijkheid t ... [+]

Programmeren, ontwerpen en ontwikkelen

Maak deel uit van de toekomst met USQ's Associate Degree of Engineering (Computer Systems Engineering) om je carrièrevooruitzichten uit te breiden en je de mogelijkheid te geven om een ​​Ingenieursambtenaar te worden. De Associate Degree of Engineering geeft je de keuzevrijheid om direct in de industrie te beginnen of een springplank te zijn voor verdere studie.

Vorige ervaring via TAFE of werk?

Heeft u al een Diploma via TAFE of ervaring door middel van werk? Volg dan snel je diploma met het krediet dat je al hebt verdiend.

Waarom computersystemen?

USQ's Computer Systems Engineering Degree stelt je in staat om jezelf onder te dompelen in het programmeren, ontwerpen en ontwikkelen van grote software- en hardwareprogramma's, terwijl je verbindingen creëert met medestudenten en professionals die in de industrie werken.... [-]

Australië Toowoomba Australia Online
February 2019
Voltijd
Deeltijd
2 jaar
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
University of Southern Queensland (USQ)

USQ's Associate Degree of Engineering (Mining) is ontwikkeld als onderdeel van het Minerals Industry National Associate Degree-project (MINAD), opgezet door de Minerals C ... [+]

Word onderdeel van de mijnindustrie

USQ's Associate Degree of Engineering (Mining) is ontwikkeld als onderdeel van het Minerals Industry National Associate Degree-project (MINAD), opgezet door de Minerals Council of Australia (MCA). Deze graad geeft je de keuzevrijheid om je carrière op te starten of een springplank te zijn om verder te studeren.

Je zult de planning, het ontwerp, het testen en de werking van open en ondergrondse mijnen bestuderen, maar ook de kans krijgen om je kennis en vaardigheden in de praktijk en in mijnsites te implementeren.

Onderwerpen zijn fundamentele wiskunde, toegepaste mechanica, materiaalkunde, technisch ontwerp, geologie, geomechanica, constructie, landmeetkunde, mijnbouwtechnologie en mijnplanning.... [-]

Australië Toowoomba Australia Online
February 2019
Voltijd
Deeltijd
2 jaar
Campus
Online
Lees meer in Nederlands

Graduate Certificate

University of Southern Queensland (USQ)

Of u nu eerder zaken hebt gestudeerd, heeft relevante professionele werkervaring zonder te studeren, of een niet-gerelateerd gebied hebt bestudeerd, USQ's Graduate Certif ... [+]

Advance in uw werkplek met een postdoctorale kwalificatie

Of u nu eerder zaken hebt gestudeerd, heeft relevante professionele werkervaring zonder te studeren, of een niet-gerelateerd gebied hebt bestudeerd, USQ's Graduate Certificate of Business kan uw carrièremogelijkheden uitbreiden met een postdoctorale kwalificatie.

U kunt kiezen om te studeren:

Een Business Administration specialisatie waar u vier core business courses uit de Master of Business Administration kiest. Als u de Master of Business Administration wil voortzetten, moet u deze specialisatie kiezen. Een algemene specialisatie waarbij u vier nagraadse handels- en handelscursussen of een ander studiegebied met goedkeuring van de universiteit kunt selecteren, om uw diploma aan uw wensen te personaliseren. Een Benoemd specialisatie Waar u kunt kiezen om te specialiseren in een gebied, waaronder: Agribusiness (niet beschikbaar in 2017) Big Data en Visualisatie bedrijfskunde Bedrijfsleiderschap (verkrijgbaar bij semsester 2, 2017) Crisis Management Digital Marketing Analytics (beschikbaar vanaf semester 2, 2017) DIGITALE TRANSFORMATIE Nood- en rampcommunicatie (beschikbaar vanaf semester 2, 2017) Enterprise Leadership financiën Global business management internationale bedrijfsleven Professionele Communicatie project Leadership Projectmanagement Property Development and Management Strategisch Human Resource Management Strategische marketing Duurzaam Ondernemen Als u de Master of Business and Innovation, Master of Project Management, Master of Information Systems of Master of Professional Accounting wenst te studeert, dient u een naam te kiezen. ... [-]
Australië Toowoomba Springfield Australia Online
July 2019
Voltijd
Deeltijd
6 - 24 maanden
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
University of Southern Queensland (USQ)

... [+]

Niet alle cursussen zijn beschikbaar in elke modus in elk semester of jaar. Studenten worden geadviseerd om de cursus- en modeaanbiedingslijsten voor elk semester / jaar te bekijken. [-]
Australië Toowoomba Springfield Australia Online
February 2019
Voltijd
Deeltijd
6 - 24 maanden
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
University of Southern Queensland (USQ)

Leren stopt niet als we eenmaal van school zijn. Het is nu een intrinsiek onderdeel van de hedendaagse werkomgeving. Er is een groeiende vraag naar opvoeders die een reek ... [+]

Verken opleidingsmogelijkheden

Leren stopt niet als we eenmaal van school zijn. Het is nu een intrinsiek onderdeel van de hedendaagse werkomgeving. Er is een groeiende vraag naar opvoeders die een reeks leermogelijkheden voor volwassenen op de werkplek en de bredere gemeenschap kunnen ontwerpen, implementeren en leveren.

USQ's Graduate Certificate of Education (Adult, Professional en Workplace Learning) biedt u de mogelijkheid om gefaciliteerd leren te bestuderen buiten de schoolomgeving. Ontworpen om aan te sluiten bij uw werkomgeving, met leren dat relevant en nuttig is, deze graad stelt u in staat een werkgebaseerd project voor beoordeling te voltooien.

Verdere studie

Na het behalen van het Graduate Certificate of Education (Adult, Professional en Workplace Learning) met een minimale GPA van 4,0, heb je de mogelijkheid om het krediet te nemen van je studies en de Master of Education te voltooien (Volwassene, Professional en Workplace Learning) ).... [-]

Australië Toowoomba Australia Online
February 2019
Voltijd
Deeltijd
6 maanden
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
University of Southern Queensland (USQ)

USQ's Graduate Certificate of Education (loopbaanontwikkeling) is ideaal als u werkt in de onderwijs-, counseling-, opleidings-, werkgelegenheids- of gemeenschapsontwikke ... [+]

Vergroot uw expertise

USQ's Graduate Certificate of Education (loopbaanontwikkeling) is ideaal als u werkt in de onderwijs-, counseling-, opleidings-, werkgelegenheids- of gemeenschapsontwikkeling en de carrièreplanning en ontwikkeling van studenten, klanten en organisaties ondersteunt. Dit certificaat voor afgestudeerden is bedoeld voor nieuwe en ervaren beoefenaars die zich willen concentreren op grootschalige kwesties in loopbaanontwikkeling, waaronder beleid, inzetbaarheid en leren.

Studie Flexibiliteit

Na het behalen van het Graduate Certificate of Education (Career Development) met een minimale GPA van 4,0, heb je de mogelijkheid om het krediet te nemen van je studie en de Master of Education (loopbaanontwikkeling) te volgen.... [-]

Australië Toowoomba Australia Online
February 2019
Voltijd
Deeltijd
6 maanden
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
University of Southern Queensland (USQ)

Wenst u uw loopbaan in het veld van Begeleiding en Counseling uit te breiden als een begeleider, een adviseur of een schoolbegeleider? Het Graduate Certificate of Educati ... [+]

Maak een verschil in de levens van anderen

Wenst u uw loopbaan in het veld van Begeleiding en Counseling uit te breiden als een begeleider, een adviseur of een schoolbegeleider? Het Graduate Certificate of Education (Counselling in Educational Contexts) zal je helpen om je voor te bereiden op deze overgang.

Ontwikkel basisbegeleidingsvaardigheden en een goed begrip van de belangrijkste problemen waarmee studenten worden geconfronteerd en hoe de hedendaagse professionals in het onderwijs deze aanpakken. Deze specialisatie zal je kennis laten maken met de belangrijkste theorieën en praktijken van counseling in onderwijscontexten. Je krijgt de kans om een ​​cursus Mental Health Promotion en Intervention of reacties op kindermishandeling en verwaarlozing te ondernemen.... [-]

Australië Toowoomba Australia Online
February 2019
Voltijd
Deeltijd
6 maanden
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
University of Southern Queensland (USQ)

USQ's Graduate Certificate of Education (Curriculum en Pedagogy) is ideaal voor bestaande en aspirant-onderwijsleiders die hun kennis van curriculaontwikkeling en pedagog ... [+]

Versterk je vaardigheden op het gebied van onderwijsbestuur

USQ's Graduate Certificate of Education (Curriculum en Pedagogy) is ideaal voor bestaande en aspirant-onderwijsleiders die hun kennis van curriculaontwikkeling en pedagogische praktijk in hedendaagse onderwijsomgevingen willen verbeteren.

Vervolgopleiding

Na het behalen van het Graduate Certificate of Education (Curriculum en Pedagogy) met een minimale GPA van 4,0, heb je de mogelijkheid om het krediet te nemen van je studies en de Master of Education (Curriculum en Pedagogisch Leiderschap) te volgen.

Als je geen GPA van 4.0 behaalt, heb je de mogelijkheid om je studie voort te zetten met een Graduate Diploma of Education (Curriculum en Pedagogical Leadership) voordat je doorgaat naar een Master of Education (Curriculum en Pedagogisch Leiderschap) (mits andere programma-items worden vermeld) vereisten zijn voldaan).... [-]

Australië Toowoomba Australia Online
February 2019
Voltijd
Deeltijd
6 maanden
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
University of Southern Queensland (USQ)

De Graduate Certificate of Professional Studies van specifiek ontworpen voor professionals om hun vaardigheden te ontwikkelen en een postdoctorale opleiding te behalen me ... [+]

Illustreer uw hoog niveau van deskundigheid

De Graduate Certificate of Professional Studies van specifiek ontworpen voor professionals om hun vaardigheden te ontwikkelen en een postdoctorale opleiding te behalen met behoud van hun huidige werk positie.

Je zult in staat zijn om je studies te combineren met projecten en onderzoek in jouw vakgebied, wat voordelen oplevert voor zowel jou als je werkplek. Professional Studies is een moderne manier om universitaire leermogelijkheden en kwalificaties voor drukke professionals te ontsluiten.

Carrièremogelijkheden

Door het behalen van de Graduate Certificate of Professional Studies verkrijgt u een postdoctorale kwalificatie die het hoge niveau van deskundigheid dat u in uw beroep heeft opgedaan, een bijdrage levert aan uw organisatie en aan uw eigen ontwikkeling en carrière.... [-]

Australië Toowoomba Australia Online
February 2019
Voltijd
Deeltijd
6 maanden
Campus
Online
Lees meer in Nederlands

Graduate Diploma

University of Southern Queensland (USQ)

Wil je je carrièremogelijkheden uitbreiden of een gespecialiseerde postdoctorale studie uitvoeren? Met een breed scala van specialisaties, of de mogelijkheid om een ​​ze ... [+]

Breid uw zakelijke vaardigheden en kennis

Wil je je carrièremogelijkheden uitbreiden of een gespecialiseerde postdoctorale studie uitvoeren? Met een breed scala van specialisaties, of de mogelijkheid om een ​​zekere mate af te stemmen op uw interesses, USQ Graduate Diploma van bedrijf geeft u de mogelijkheid om je studie belangen af ​​te stemmen op gebieden die het beste ondersteuning van uw carrière ambities. De Graduate Diploma van Business 'flexibiliteit biedt u ook de mogelijkheid om twee specialisaties kiezen.

U kunt een specialisatie kiezen uit:

Agribusiness (niet beschikbaar in 2017) Big Data en Visualisatie bedrijfskunde Business Leadership Crisis Management Digital Marketing Analytics DIGITALE TRANSFORMATIE Nood- en rampcommunicatie Enterprise Leadership financiën Algemeen Global business management internationale bedrijfsleven Projectmanagement Professionele Communicatie Strategisch Human Resource Management Strategische marketing Duurzaam Ondernemen. ... [-]
Australië Toowoomba Springfield Australia Online
February 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 4 jaar
Campus
Online
Lees meer in Nederlands

Postgraduate Certificate

University of Southern Queensland (USQ)

USQ's Graduate Certificate of Education (Applied Linguistics) is ideaal als je werkt met tweedetaalluidsprekers en hun gemeenschappen, of op het gebied van logopedie en p ... [+]

Vergroot uw kennis in de toegepaste taalkunde

USQ's Graduate Certificate of Education (Applied Linguistics) is ideaal als je werkt met tweedetaalluidsprekers en hun gemeenschappen, of op het gebied van logopedie en pathologie, gelieerde gezondheid, psychologie of training in verschillende omgevingen die vaardigheden vereisen in communicatiemanagement en interculturele interactie.

Met deze viercursussenopleiding kun je je kennis en vaardigheden verbeteren als een facilitator van leren in een context in de tweede taal en kritisch reflecteren over taalgerelateerde kwesties.

Pathway om verder te studeren

Na het behalen van het Graduate Certificate of Education (Applied Linguistics) met een minimale GPA van 4,0, heb je de mogelijkheid om het krediet te nemen van je studie en de Master of Education (Applied Linguistics) te volgen.... [-]

Australië Toowoomba Australia Online
February 2019
Voltijd
Deeltijd
6 maanden
Campus
Online
Lees meer in Nederlands

USQ | You've got this (45 sec)

USQ | You've got this (30 sec)

USQ | You've got this (15 sec)

USQ | Become more (30sec)

University of Southern Queensland
Address
USQ Toowoomba West St
4350 Toowoomba, Queensland, Australië
Website
Telefoonnr.
+61 74631 5543
Address
USQ Springfield Sinnathamby Boulevard
4300 Springfield, Queensland, Australië
Address
USQ Ipswich 11 Salisbury Road
4305 Brisbane, Queensland, Australië
Address
Australia Online, Australië
Telefoonnr.
undefined