Lees de Officiële Beschrijving

OVER ONS

Bij Tec-NQ zijn trades een eerste keuze carrière. Tec-NQ is een geregistreerde opleidingsorganisatie (RTO) en een hogere middelbare school die sinds 2007 in gebruik is geweest. Tec-NQ biedt een scala aan trainings- en educatieve programma's aan Townsville en North Queensland, waaronder full-time leerlingopleiding, op aanvraag industrieopleiding, pre-employment programma's en schoolopleidingsprogramma's.

Onze geschiedenis

Oorspronkelijk opgericht als Australisch Technisch College North Queensland, werd de organisatie gefinancierd als onderdeel van het programma van de Australische Technische Hogeschool van de federale overheden. In 2009 was de afsluiting van dit programma en de start van Tec-NQ als onafhankelijke organisatie begin 2010.

Tec-NQ is sinds zijn opkomst progressief gegroeid en momenteel studenten en leerlingen op het gebied van timmerwerk, loodgieterij, elektrotechniek, auto-industrie, engineering en IT.

In 2015 heeft Tec-NQ een Regional Training Accommodation Facility (RTAF) geopend voor zowel regio-based studenten als leerlingen.

Tec-NQ levert ook certificaat 111 in elektrotechnologie in Mackay voor leerlingopleiding. Studeren dienen als leerling in de branche werkzaam te zijn.

De Tec-NQ Board en het personeel zijn trots om de lokale gemeenschap te dienen.

Ons verschil

Waarom kies TEC-NQ?

 • Wij zijn lokaal
 • Flexibele trainingsmogelijkheden
 • Samenwerkende aanpak
 • Persoonlijke service
 • Expert trainers
 • STATE-of-the-art faciliteiten

Ons trainingsmodel

 • Om meer tijd te geven voor uw leerling om te werken en uw bedrijf te helpen groeien, is ons trainingsmodel een gestroomlijnde functionele weg voor uw leerling om maximale praktische vaardigheden en kennis te krijgen om snel vakkundiger te worden.
 • Training op de werkbaan : we komen naar uw werkplek om trainingen en evaluaties met de leerling uit te voeren.
 • e-Learning : Ons e-Learning platform biedt zelfstandig leren tussen contact met de facilitator waardoor minder tijd uit de werkplek mogelijk is.
 • Op school gebaseerde training : waar geïdentificeerd zal Tec-NQ blokopleiding aanbieden met behulp van de collegeworkshops waardoor vitale praktische vaardigheden worden opleidingen die mogelijk niet op de werkplek worden verkregen.
 • Competentiebeoordelingsprocessen : voor ervaren medewerkers die nooit een kwalificatie hebben behaald in hun handel, kunnen we een snel bekwaamheidsproces ondernemen waarin de personeelsleden de huidige vaardigheden beoordelen tegen de nationale trainingspakketnormen om de kwalificatie te bespoedigen. Dit proces is gebruiksvriendelijk en snel waardoor ervaren medewerkers in korte tijd een handelskwalificatie kunnen behalen.

Voordelen van blended learning

 • Tec-NQ's leveringsmodel zorgt voor meer flexibiliteit in hoe vaak je leerling uit de werkplek wordt ingetrokken om opleiding te geven, zodat je je personeel beter kunt beheren en de huidige werklast.
 • Leerkrachten worden verzorgd door middel van meerdere trainingsmethoden om ervoor te zorgen dat zij verloofd en vooruitgang blijven.
 • Opleiding op de werkplek zorgt ervoor dat je leerlingen in hun eigen tempo vooruitgang kunnen maken en niet door andere leerlingen in blokopleiding worden opgehouden. Beschikbare blokopleiding wordt onderhandeld bij inschrijving en loopt voor 2 weken alleen maar waardoor je leerling snel terug in de werkplek kan komen.
 • Tec-NQ is in staat om opleidingen in de werkplek te verrichten die betrekking heeft op het werk dat momenteel wordt uitgevoerd op het moment van het bezoek. Bijvoorbeeld: als je leerling draaibankwerk doet, kan Tec-NQ aanpassen door je leerling te trainen en te evalueren op de competenties die betrekking hebben op draaibankwerk.
Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

Certificaat

Tec-NQ

Deze cursus is een geweldige manier om opleidingsniveau vaardigheden in de automotive industrie te behalen. Deze kwalificatie omvat de vaardigheden en kennis die nodig zi ... [+]

Cursus Beschrijving

Deze cursus is een geweldige manier om opleidingsniveau vaardigheden in de automotive industrie te behalen. Deze kwalificatie omvat de vaardigheden en kennis die nodig zijn om een ​​reeks taken uit te voeren met lichte voertuigen, zware voertuigen of motorfietsen.

Cursusduur

Deze cursus wordt over een periode van 22 weken geleverd. U bent ingeschreven in een klasgebaseerde modus voor 33,75 uur per week. Om het beste uit je cursus te halen, moet je zelfstudie in je eigen tijd doen.

Cursusvereisten

Voor buitenlandse deelnemers wier eerste taal niet Engels is, is het vereiste niveau van inschrijving voor dit vak minimaal:

IELTS (International English Language Testing System) met een score van 6 zonder individuele score van minder dan 5 of gelijkwaardig. Deelnemers moeten ouder zijn dan 18 jaar. ... [-]
Australië Townsville City
Januari 2020
Engels
Voltijd
22 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Tec-NQ

Deze cursus is een geweldige manier om vaardigheden op het gebied van binnenvaart te behalen in de ingenieursindustrie. Deze kwalificatie omvat de vaardigheden en kennis ... [+]

Cursus Beschrijving

Deze cursus is een geweldige manier om vaardigheden op het gebied van binnenvaart te behalen in de ingenieursindustrie. Deze kwalificatie omvat de vaardigheden en kennis die nodig zijn om een ​​reeks taken binnen de ingenieursindustrie uit te voeren.

Cursusduur

Deze cursus wordt over een periode van 20 weken afgeleverd. U bent ingeschreven in een klasgebaseerde modus voor 33,75 uur per week. Om het beste uit je cursus te halen, moet je zelfstudie in je eigen tijd doen.

Cursusvereisten

Voor buitenlandse deelnemers wier eerste taal niet Engels is, is het vereiste niveau van inschrijving voor dit vak minimaal:

IELTS (International English Language Testing System) met een score van 6 zonder individuele score van minder dan 5 of gelijkwaardig. Deelnemers moeten ouder zijn dan 18 jaar. ... [-]
Australië Townsville City
Januari 2020
Engels
Voltijd
20 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Tec-NQ

Deze cursus is een geweldige manier om instapvaardigheden te verwerven in de elektrotechnische industrie. Deze kwalificatie biedt basisvaardigheden in de veiligheid en ba ... [+]

Beschrijving van de cursus

Deze cursus is een geweldige manier om instapvaardigheden te verwerven in de elektrotechnische industrie. Deze kwalificatie biedt basisvaardigheden in de veiligheid en basisvaardigheden en kennis voor de deelnemer om te werken in elke discipline van de elektrotechniek.

Cursusduur

Deze cursus wordt gedurende een periode van 20 weken afgeleverd. Je bent 33,75 uur per week ingeschreven in een klas-gebaseerde modus. Om het meeste uit je cursus te halen, moet je zelfstudie doen in je eigen tijd.

Cursus benodigd heden

Voor deelnemers uit het buitenland waarvan de eerste taal geen Engels is, is het vereiste niveau voor deelname aan deze cursus minimaal:

IELTS (International English Language Testing System) met een score van 6 zonder individuele score van minder dan 5 of gelijkwaardig.Deelnemers moeten ouder zijn dan 18 jaar.... [-]
Australië Townsville City
Januari 2020
Engels
Voltijd
20 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Tec-NQ

... [+]

Cursusvereisten

Voor buitenlandse deelnemers wier eerste taal niet Engels is, is het vereiste niveau van inschrijving voor dit vak minimaal:

IELTS (International English Language Testing System) met een score van 6 zonder individuele score van minder dan 5 of gelijkwaardig. Deelnemers moeten ouder zijn dan 18 jaar.

Voor nadere informatie over toelatingsvereisten kunt u contact opnemen met de internationale administratief medewerker op +61 7 4779 2199. Na ontvangst van betaling van het niet terugbetaalbare inschrijfgeld, inschrijvingsformulier en getekend aanvaarding van cursusaanbod documentatie, wordt de deelnemersplaats bevestigd.

Erkenning van vroeger leren (RPL)

Studenten die relevante studies hebben afgerond of een aantal competenties hebben in de cursus, kunnen een aanvraag indienen voor erkenning van vroeger leren (RPL). Let op: RPL kan niet leiden tot een internationale student met minder dan een voltijdse studielast (20 uur).... [-]

Australië Townsville City
Januari 2020
Engels
Voltijd
20 weken
Campus
Lees meer in Nederlands