Tec-NQ

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

OVER ONS

Bij Tec-NQ zijn trades een eerste keuze carrière. Tec-NQ is een geregistreerde opleidingsorganisatie (RTO) en een hogere middelbare school die sinds 2007 in gebruik is geweest. Tec-NQ biedt een scala aan trainings- en educatieve programma's aan Townsville en North Queensland, waaronder full-time leerlingopleiding, op aanvraag industrieopleiding, pre-employment programma's en schoolopleidingsprogramma's.

Onze geschiedenis

Oorspronkelijk opgericht als Australisch Technisch College North Queensland, werd de organisatie gefinancierd als onderdeel van het programma van de Australische Technische Hogeschool van de federale overheden. In 2009 was de afsluiting van dit programma en de start van Tec-NQ als onafhankelijke organisatie begin 2010.

Tec-NQ is sinds zijn opkomst progressief gegroeid en momenteel studenten en leerlingen op het gebied van timmerwerk, loodgieterij, elektrotechniek, auto-industrie, engineering en IT.

In 2015 heeft Tec-NQ een Regional Training Accommodation Facility (RTAF) geopend voor zowel regio-based studenten als leerlingen.

Tec-NQ levert ook certificaat 111 in elektrotechnologie in Mackay voor leerlingopleiding. Studeren dienen als leerling in de branche werkzaam te zijn.

De Tec-NQ Board en het personeel zijn trots om de lokale gemeenschap te dienen.

Ons verschil

Waarom kies TEC-NQ?

 • Wij zijn lokaal
 • Flexibele trainingsmogelijkheden
 • Samenwerkende aanpak
 • Persoonlijke service
 • Expert trainers
 • STATE-of-the-art faciliteiten

Ons trainingsmodel

 • Om meer tijd te geven voor uw leerling om te werken en uw bedrijf te helpen groeien, is ons trainingsmodel een gestroomlijnde functionele weg voor uw leerling om maximale praktische vaardigheden en kennis te krijgen om snel vakkundiger te worden.
 • Training op de werkbaan : we komen naar uw werkplek om trainingen en evaluaties met de leerling uit te voeren.
 • e-Learning : Ons e-Learning platform biedt zelfstandig leren tussen contact met de facilitator waardoor minder tijd uit de werkplek mogelijk is.
 • Op school gebaseerde training : waar geïdentificeerd zal Tec-NQ blokopleiding aanbieden met behulp van de collegeworkshops waardoor vitale praktische vaardigheden worden opleidingen die mogelijk niet op de werkplek worden verkregen.
 • Competentiebeoordelingsprocessen : voor ervaren medewerkers die nooit een kwalificatie hebben behaald in hun handel, kunnen we een snel bekwaamheidsproces ondernemen waarin de personeelsleden de huidige vaardigheden beoordelen tegen de nationale trainingspakketnormen om de kwalificatie te bespoedigen. Dit proces is gebruiksvriendelijk en snel waardoor ervaren medewerkers in korte tijd een handelskwalificatie kunnen behalen.

Voordelen van blended learning

 • Tec-NQ's leveringsmodel zorgt voor meer flexibiliteit in hoe vaak je leerling uit de werkplek wordt ingetrokken om opleiding te geven, zodat je je personeel beter kunt beheren en de huidige werklast.
 • Leerkrachten worden verzorgd door middel van meerdere trainingsmethoden om ervoor te zorgen dat zij verloofd en vooruitgang blijven.
 • Opleiding op de werkplek zorgt ervoor dat je leerlingen in hun eigen tempo vooruitgang kunnen maken en niet door andere leerlingen in blokopleiding worden opgehouden. Beschikbare blokopleiding wordt onderhandeld bij inschrijving en loopt voor 2 weken alleen maar waardoor je leerling snel terug in de werkplek kan komen.
 • Tec-NQ is in staat om opleidingen in de werkplek te verrichten die betrekking heeft op het werk dat momenteel wordt uitgevoerd op het moment van het bezoek. Bijvoorbeeld: als je leerling draaibankwerk doet, kan Tec-NQ aanpassen door je leerling te trainen en te evalueren op de competenties die betrekking hebben op draaibankwerk.

Locaties

Townsville City

Address
54 Discovery Drive. Douglas Townsville QLD Australia
4814 Townsville City, Queensland, Australië

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Accreditaties

Opleidingen

Geen programma's om te laten zien

Verfijn zoekopdracht hierboven, kijk op onze populaire categorieën hieronder of voer een trefwoord zoeken.


... or simply by choosing your degree: