TAFE Western Australia

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Waarom studeren in West-Australië?

West-Australië heeft een sterke economie. Het is een resource-rijke groei staat met lage werkloosheid, het verstrekken van de mogelijkheid voor de industrie werkervaring en part-time werk, terwijl je studeert.

Perth is een van Australië's meest opwindende steden, het aanbieden van een dynamische mix van het nachtleven, restaurants en culturele ervaringen, evenals heldere blauwe luchten, witte stranden en prachtige parken en tuinen. In 2015 werd Perth in de top 10 van de meest leefbare steden in de wereld (Economist Intelligence Unit).

Western Australia kunt u verbazingwekkende reiservaringen en avonturen van een leven te bieden. Van de noordelijke rode woestijn naar de zuidelijke groene bossen en sprankelende turquoise wateren van de Indische en Zuidelijke Oceaan - er valt zo veel te verkennen!

JenniferTest

WAT IS TAFE?

TAFE staat voor Technisch en Voortgezet Onderwijs. TAFE colleges liggen verspreid over West-Australië en worden door de overheid gesteunde en gegarandeerd is. TAFE Western Australia hogescholen bieden een breed scala van de werkgelegenheid gerichte cursussen, moderne faciliteiten en een uitstekende wegen naar universitaire opleidingen.

Waarom studeren aan de TAFE?

 • De overheid in eigendom en beheer
 • TAFE biedt hoge kwaliteit landelijk erkende cursussen voor internationale studenten en is de overheid gesteunde en gegarandeerd.
 • Pathways to University
 • TAFE hogescholen bieden programma's die flexibele toelatingseisen hebben en bieden kansen voor verdere studie aan de universiteit.
 • Grote koers selectie
 • U kunt kiezen uit meer dan 250 cursussen om te studeren aan locaties in grootstedelijke Perth en regionale West-Australië.
 • moderne voorzieningen
 • TAFE hogescholen beschikken over moderne faciliteiten ontworpen om nauw samen te bootsen echte werkomgevingen.
 • Workplace praktische vaardigheden
 • TAFE kwalificaties bieden u praktische vaardigheden en de industrie training die u vaardigheden werkgevers nodig.
 • Waarde van geld
 • U zult een hoge kwaliteit training en ondersteuning krijgen tegen een betaalbare prijs.
ThomasTest

Kiezen uit een breed scala aan cursussen aangeboden aan internationale studenten door TAFE West-Australië. Cursussen om te studeren onder meer:

 • Associate Degrees
 • Advanced Diploma's
 • Diermanagement + Marine
 • Art, Design + Multimedia
 • luchtvaart
 • Building Design, Bouw + Techniek
 • Zakelijke + Beheer
 • Kinderen + Community Services
 • Gezondheid, Recreatie + Lifestyle
 • Hospitality + Toerisme
 • informatie technologie
 • Maritiem
 • Science + Environmental Studies

U kunt een TAFE diploma van Certificaat niveau studeren om Associate Degree.

TAFE cursussen bieden u de hands-on praktische ervaring die nodig is voor de door u gekozen carrière, en kan ook gebruikt worden als een pad in universitaire studies. U kunt kiezen uit meer dan 250 cursussen TAFE.

NadiaTest

TAFE praktische benadering van onderwijs, gegeven door docenten die zijn experts in hun vakgebied, verzekert de studenten leren van de vaardigheden die aan de hedendaagse steeds veranderende wereld van belang zijn.

LisaTest

RTO-code 52395. CRICOS IPC 00020G

tafeinternational.wa.edu.au

Deze school biedt programma's in:
 • Engels

Bekijk Advanced Diploma's » Bekijk Certificaten » Bekijk Associate Degrees » Bekijk Diploma's - AcademicCourses » Bekijk cursussen » Bekijk Diploma's - HealthcareStudies » Bekijk Certificates »

Programma's

Deze school biedt ook:

Advanced Diploma

Advanced Diploma Of Accounting

Campus Voltijd 1 semester February 2019 Australië Perth Albany Osborne Rockingham Margaret River Mandurah +5 more

Deze cursus laat u kennismaken met zowel handmatige en geautomatiseerde administratieve processen en stellen u in staat om de vaardigheden die je nodig hebt om de samenvattingen van financiële transacties te creëren voor het bedrijfsleven te ontwikkelen. [+]

Deze cursus laat u kennismaken met zowel handmatige en geautomatiseerde administratieve processen en stellen u in staat om de vaardigheden die je nodig hebt om de samenvattingen van financiële transacties te creëren voor het bedrijfsleven te ontwikkelen.

Je zal ook vaardigheden te ontwikkelen om te kunnen produceren en financiële verslagen te analyseren, voor te bereiden eenvoudige en complexe fiscale aangiften en deponeringen en ontwikkelen van business plannen. U zult ook leren hoe je interne audits uit te voeren, de uitvoering van fiscale plannen en naleving van de belastingwetgeving, terwijl het maken en het gebruik van complexe spreadsheets te evalueren.

[-]

Advanced Diploma of Civil & Structural Engineering

Campus Voltijd 1 jaar January 2018 Australië Perth Bentley Geraldton Broome Bunbury Albany Osborne Rockingham Margaret River Mandurah +9 more

[+]

Studenten verlengen hun vermogen om technische problemen aan te pakken, behalve wat er in de diploma cursus is behaald.

eenheden Produceren een geavanceerd technisch ontwerp voor een staalconstructie [-]

Geavanceerd Diploma Hospitality Management

Campus Voltijd 1 semester January 2018 Australië Bentley Perth Margaret River Mandurah +3 more

Deze cursus biedt u de vaardigheden om te werken als hooggekwalificeerde senior manager, die een breed scala aan gastvrijheidsvaardigheden kan gebruiken, gecombineerd met gespecialiseerde managementvaardigheden en kennis van de industrie om de horeca-activiteiten te coördineren. [+]

Deze cursus biedt u de vaardigheden om te werken als hooggekwalificeerde senior manager, die een breed scala aan gastvrijheidsvaardigheden kan gebruiken, gecombineerd met gespecialiseerde managementvaardigheden en kennis van de industrie om de horeca-activiteiten te coördineren. U leert hoe u zelfstandig kunt werken en verantwoordelijk bent voor het nemen van strategische bedrijfsbeheersbeslissingen.

Deze cursus biedt een manier om te werken in elke sector van de horeca sector en voor een verscheidenheid aan werkgevers, waaronder restaurants, hotels, motels, horeca, clubs, pubs, cafés en koffiewinkels.

[-]

Geavanceerd Diploma Van Reis- En Toerismebestuur

Campus Voltijd 1 semester July 2019 Australië Perth

Het geavanceerde diploma van reis- en toerismebestuur heeft tot doel je praktische vaardigheden te leren op het gebied van management, marketing, human resources, wet, het begrijpen van risico's, financiën en budgetten. [+]

Het geavanceerde diploma van reis- en toerismebestuur heeft tot doel je praktische vaardigheden te leren op het gebied van management, marketing, human resources, wet, het begrijpen van risico's, financiën en budgetten. Na afloop van de cursus beschikt u over de benodigde vaardigheden van een medewerker van de toeristische industrie en heeft u de mogelijkheid om zich te specialiseren op het gebied van uw interesse, zoals marketing, management en productontwikkeling. Tegen het einde van deze cursus bent u in staat zal zijn om:

Administratieve technieken en technologieën ondernemen; Ontwikkelingsstrategieën ontwikkelen en implementeren; Ontwikkelingswebsites ontwikkelen en onderhouden; Bron en voorbereid informatie voor klanten op toeristische bestemmingen; Schrijf bedrijfs- en marketingplannen; en Werkgroepen beheren [-]

Geavanceerde Diploma Van Civiele Techniek Ontwerp

Campus Voltijd 1 semester February 2020 Australië Perth Margaret River Mandurah +2 more

Deze cursus zal u voorzien van een scala aan vaardigheden die uw kans om een ​​carrière in de civiele ontwerp kantoren na te streven zal toenemen. [+]

Deze cursus zal u voorzien van een scala aan vaardigheden die uw kans om een ​​carrière in de civiele ontwerp kantoren na te streven zal toenemen. Je zal vaardigheden in burgerlijke detail opstellen en het ontwerp van beton, staal of hout structuren, wegen en trottoirs te verwerven.

U leert ook over risicobeheer van een project en stellen een kwaliteitssysteem. Daarnaast vindt u ook algemene werkruimte vaardigheden te verwerven om uw vermogen om te presteren in burgerlijke ontwerpbureaus verbeteren.

[-]

Geavanceerde Diploma Van De Fotografie

Campus Voltijd 2 semesters February 2018 Australië Perth Osborne Rockingham Margaret River Mandurah +4 more

Advance uw vaardigheden om succesvol samen te werken als een professionele fotograaf met inbegrip van de beoordeling van behoeften van de klant en esthetiek, en leren om de omgeving te veranderen om je heen om een ​​grote foto te nemen. [+]

Advance uw vaardigheden om succesvol samen te werken als een professionele fotograaf met inbegrip van de beoordeling van behoeften van de klant en esthetiek, en leren om de omgeving te veranderen om je heen om een ​​grote foto te nemen. Je zal vaardigheden in het bedrijfsleven, onderzoek, illustratie, tentoonstelling, zelfpromotie en hedendaagse studiofotografie ontwikkelen. U kunt ook kiezen voor vaardigheden in industriële en wetenschappelijke fotografie, kunstfotografie, design of fotojournalistiek.

Je zal ondernemen een begeleide stage, zodat u de vaardigheden en kennis die je hebt geleerd in het echte leven situaties van toepassing.

[-]

Geavanceerde Diploma Van Engineering Technologie - Elektrisch

Campus Voltijd 4 semesters February 2019 Australië Perth Margaret River Mandurah +2 more

Deze cursus zal u voorzien van de vaardigheden en kennis die je nodig hebt om te ontwikkelen, ontwerp, commissie en de elektrische componenten / sub-assemblages van elektrische apparatuur en systemen te onderhouden. [+]

Deze cursus zal u voorzien van de vaardigheden en kennis die je nodig hebt om te ontwikkelen, ontwerp, commissie en de elektrische componenten / sub-assemblages van elektrische apparatuur en systemen te onderhouden. U leert ook hoe u storingen of foutief diagnosticeren alsmede de planning vaardigheden te ontwikkelen en, indien nodig, te initiëren een alternatieve benadering van een bepaalde taak of beheerder taak eisen.

Deze cursus zal u voorzien van de vaardigheden en kennis die je nodig hebt om te ontwikkelen, ontwerp, commissie en de elektrische componenten / sub-assemblages van elektrische apparatuur en systemen te onderhouden. U leert ook hoe u storingen of foutief diagnosticeren alsmede de planning vaardigheden te ontwikkelen en, indien nodig, te initiëren een alternatieve benadering van een bepaalde taak of beheerder taak eisen.... [-]


Geavanceerde Diploma Van Het Interieur

Campus Voltijd 2 semesters February 2018 Australië Perth Osborne Rockingham Margaret River Mandurah +4 more

Deze cursus biedt u de vaardigheden en kennis om u in staat te stellen een scala aan interieur- en decoratiediensten uit te voeren. U zal werken aan een aantal 'live' design projecten die u zullen helpen de kennis en vaardigheden te ontwikkelen om residentieel en commercieel interieur te ontwerpen, zoals restaurants en werkplekken. [+]

Deze cursus biedt u de vaardigheden en kennis om u in staat te stellen een scala aan interieur- en decoratiediensten uit te voeren. U zal werken aan een aantal 'live' design projecten die u zullen helpen de kennis en vaardigheden te ontwikkelen om residentieel en commercieel interieur te ontwerpen, zoals restaurants en werkplekken.

U vindt er ook de kennis en vaardigheden die nodig zijn om te werken met leveranciers, vertegenwoordigers product, interieur ontwerpers en aannemers te leren in het bijzonder in het specificeren van afwerkingen voor design projecten. Dit omvat kleurenschema's, meubels, stoffen en armaturen, terwijl het ontwerpen van de ruimte planning lay-outs met gedetailleerde specificaties in combinatie met een bedrijf verslag of client voorstel. Na het voltooien van deze cursus moet je in staat om de doelstellingen van de klant en eisen onderzoeken en te analyseren en voor te bereiden professioneel ontworpen client presentaties met een bereik van de huidige industriële methodologie die handmatig tekenen en CAD-toepassingen document bevat en illustreren en presenteer uw creatief ontwerp voorstellen.... [-]


Geavanceerde Diploma Van Ingenieur (HVAC) Koeling + Airconditioning

Campus Voltijd 2 semesters February 2018 Australië Perth Margaret River Mandurah +2 more

Krijgen geavanceerde kennis en vaardigheden met de opkomende technologieën in deze steeds meer verfijnde omgeving. Industries zijn veeleisend en deskundig "HVAC" ingenieurs en technische medewerkers op het gebied van het bouwen van diensten en facility management. [+]

Krijgen geavanceerde kennis en vaardigheden met de opkomende technologieën in deze steeds meer verfijnde omgeving. Industries zijn veeleisend en deskundig "HVAC" ingenieurs en technische medewerkers op het gebied van het bouwen van diensten en facility management.

Dit is een uitgebreide en praktische cursus die zich richt op echte HVAC-systemen, die grote energieverbruikers zijn. Met nieuwere technologieën die altijd worden geïntroduceerd om de energie-efficiëntie te verbeteren, is er steeds meer behoefte aan hoogwaardige HVAC engineering medewerkers om HVAC systeem ontwerp problemen op te lossen.

[-]

Geavanceerde Diploma Van Ingenieur (olie En Gas)

Campus Voltijd 1 jaar January 2018 Australië Perth Bentley Geraldton Broome Bunbury Albany Osborne Rockingham Margaret River Mandurah +9 more

Deze cursus verkent de geofysische en chemische vorming van aardolie en de concepten van aardolie geologie. [+]

Advanced Diploma of Engineering (Olie en Gas)

Deze cursus verkent de geofysische en chemische vorming van aardolie en de concepten van aardolie geologie.

U leert over het boren, zowel onshore als offshore; concepten van downhole druk omstandigheden en de vorming mechanismen, en goed controle methodieken. Deze cursus behandelt ook de milieu-effecten van de techniek.

Deze cursus bouwt voort op de Diploma cursus en biedt mogelijkheden voor werk in de semi-professionele technische posities in verschillende gebieden van de olie- en gasindustrie.

Eenheden

Studenten moeten een totaal van 10 eenheden, die bestaan ​​uit 10 core eenheden te voltooien. Keuzevakken worden bepaald door het Instituut je bent ingeschreven bij. Core eenheden zijn:... [-]


Geavanceerde Diploma Van Landmeten

Campus Voltijd 2 semesters February 2020 Australië Perth Margaret River Mandurah +2 more

Deze cursus leert u hoe u ruimtelijke gegevens verzamelt en analyseert voor complexe constructiestructuren, wegen, spoorwegen en oppervlakte- en ondergrondse mijnbouw. [+]

Deze cursus leert u hoe u ruimtelijke gegevens verzamelt en analyseert voor complexe constructiestructuren, wegen, spoorwegen en oppervlakte- en ondergrondse mijnbouw. In deze cursus leert u over de werking van geavanceerde landmeterapparatuur en -software (inclusief GPS) en de verwerking van enquêtegegevens om computer-aktechnische tekeningen en mijnplannen te produceren.

[-]

Geavanceerde Diploma Van Leiderschap & Beheer

Campus Voltijd 2 semesters January 2018 Australië Perth Margaret River Mandurah +2 more

Deze cursus biedt studenten de mogelijkheid om in staat om hun kennis toe te passen in het management en leiderschap vaardigheden die ze ontwikkeld op Diploma niveau en het gebruik van deze vaardigheden in een heel scala van ondernemingen en industrie contexten. [+]

Deze cursus biedt studenten de mogelijkheid om in staat om hun kennis toe te passen in het management en leiderschap vaardigheden die ze ontwikkeld op Diploma niveau en het gebruik van deze vaardigheden in een heel scala van ondernemingen en industrie contexten. Studenten zullen worden verplicht om hun initiatief en oordeel te plannen en implementeren van een scala aan leiderschap en management functies, met de verantwoording voor persoonlijke en team uitkomsten binnen ruime parameters verder te ontwikkelen.Zij moeten cognitieve en communicatievaardigheden toepassing te identificeren, te analyseren en te synthetiseren informatie uit verschillende bronnen en deze kennis overdragen aan anderen. Zij zullen ook de ontwikkeling van creatieve en conceptuele vaardigheden die hen in staat stellen om ideeën en perspectieven te uiten en te reageren op complexe problemen.... [-]


Geavanceerde Diploma Van Procesinstallatie Technologie

Campus Voltijd 1 semester July 2019 Australië Perth Margaret River Mandurah +2 more

Deze cursus zal u voorzien van de praktische vaardigheden en kennis om deel te nemen in de planning en het beheer van fabriekssluitingen en wijzigingen, het nemen van een leidende rol in de totstandkoming van systemen ter voorkoming of staat reacties op incidenten of calamiteiten en de volgende milieu-werkpraktijken. [+]

Deze cursus zal u voorzien van de praktische vaardigheden en kennis om deel te nemen in de planning en het beheer van fabriekssluitingen en het nemen van een leidende rol in de totstandkoming van systemen ter voorkoming of staat reacties op incidenten of calamiteiten. U leert over de veiligheid bij de voorbereiding, incident response management, installatie documentatie en milieueffecten van het proces.

[-]

Gevorderd Diploma Van De Muziekindustrie

Campus Voltijd 2 semesters January 2018 Australië Perth Bentley Geraldton Broome Bunbury Albany Osborne Rockingham Margaret River Mandurah +9 more

Deze kwalificatie stelt u in staat om geavanceerde analytische, technische, creatieve, conceptuele en managementvaardigheden te ontwikkelen voor uw gekozen gebied van de muziekindustrie. [+]

Deze kwalificatie stelt u in staat om geavanceerde analytische, technische, creatieve, conceptuele en managementvaardigheden te ontwikkelen voor uw gekozen gebied van de muziekindustrie. Deze cursus combineert inhoud die eerder is gedekt in het Advanced Diploma of Music (CUS60109), Advanced Diploma of Sound Production (CUS60209) en het Advanced Diploma of Music Business (CUS60309).

[-]

Gevorderd Diploma Van Scherm- En Media-games Ontwikkeling

Campus Voltijd 2 jaar February 2020 Australië Perth

Een kwalificatie in spelletjesontwikkeling is perfect voor mensen die technologisch zijn, creatief, flexibel zijn en de mogelijkheid hebben om te werken tot een deadline. [+]

Het Advanced Diploma of Screen & Media (Games Development) zal zien dat u deel uitmaakt van een van 's werelds grootste en snelst groeiende mediabedrijven.

Een kwalificatie in spelletjesontwikkeling is perfect voor mensen die technologisch zijn, creatief, flexibel zijn en de mogelijkheid hebben om te werken tot een deadline. Na voltooiing heb je ook de mogelijkheid om verder te studeren bij de universiteit Murdoch, ECU en Curtin via onze universitaire trajecten. Als u interesse heeft in de creatieve industrieën, zoals om ideeën tot leven te brengen en de leiding te geven aan nieuwe technologieën, is er een loopbaan in spelsontwikkeling de keuze om te kiezen.

[-]

Gevorderd Diploma Van Scherm- En Media-uitgezonden Televisie

Campus Voltijd 2 semesters January 2018 Australië Perth Rockingham Margaret River Mandurah +3 more

Gekwalificeerde technische televisiedeskundigen worden intensief gezocht in Australië en overzee. [+]

Regisseur Producent Directeurassistent EVS Operator [-]

Gevorderd Diploma Van Scherm En Media - Animatie

Campus Voltijd 2 semesters January 2018 Australië Perth

Het geavanceerde diploma van scherm en media (animatie) biedt u praktische vaardigheden en kennis om uw eigen animatiefilms te maken met behulp van industriële standaardsoftware en professionele werkpraktijken. [+]

Het geavanceerde diploma van scherm en media (animatie) biedt u praktische vaardigheden en kennis om uw eigen animatiefilms te maken met behulp van industriële standaardsoftware en professionele werkpraktijken. U creëert een showreel van werk, inclusief een korte animatiefilm.

Animatie is een zeer concurrerende industrie. De vaardigheden en kennis die u uit dit geavanceerde diploma behaalt, stelt u op de goede weg voor een carrière in animatie. Werkmogelijkheden bestaan ​​over de hele wereld. Het geavanceerde diploma van scherm en media (animatie) ontwikkelt je vaardigheden in:

Concept art 3D karakter creatie VFX Motion Graphics CG cinematografie 2D- en 3D karakter animatie Kortfilmproductie [-]

Gevorderd Diploma Van Scherm En Media - Animatie + Visualisatie

Campus Voltijd 2 semesters January 2018 Australië Perth

Deze kwalificatie biedt u de praktische vaardigheden en degelijke theoretische kennisbasis om een ​​reeks gespecialiseerde, technische of managementcompetenties te gebruiken om werk in de digitale media-industrie te plannen, uitvoeren en evalueren. [+]

Deze kwalificatie biedt u de praktische vaardigheden en degelijke theoretische kennisbasis om een ​​reeks gespecialiseerde, technische of managementcompetenties te gebruiken om werk in de digitale media-industrie te plannen, uitvoeren en evalueren.

U leert vaardigheden om webomgevingen, informatie-architectuur, interactie en digitale simulaties te ontwerpen. U kunt kiezen om de scripttaal te leren toepassen in het maken van auteurs, technische documentatie op te stellen en freelance diensten te verlenen.

[-]

Gevorderd Diploma Van Scherm En Media - Digitale Bioscoop

Campus Voltijd 2 semesters January 2018 Australië Perth Rockingham Margaret River Mandurah +3 more

Deze Advanced Diploma cursus zal u voorzien van de vaardigheden en kennis die nodig is om te werken in de film- en televisieindustrie. [+]

Deze Advanced Diploma cursus zal u voorzien van de vaardigheden en kennis die nodig is om te werken in de film- en televisieindustrie. Het geeft u ook de mogelijkheid om de aard van het verhaalverhaal door middel van Digital Cinema te verkennen. Je zou je kunnen vinden op content zoals gevarieerd als solo-komedieprojecten die op een telefoon zijn gemaakt, door middel van muziekvideo's, documentaires, bedrijfswerk en narratieve kortfilms.

Carrierewegen zijn breed in de media-industrie, waaronder:

Directeur Producent Cinematograaf Editor Productie assistent Diverse camera afdeling posities Assistent-directeur Junior editor [-]

Gevorderd Diploma Van Scherm En Media - Radio-omroep

Campus Voltijd 2 semesters January 2018 Australië Osborne Perth Rockingham Margaret River Mandurah +4 more

Deze Advanced Diploma cursus zal u voorzien van de vaardigheden en kennis die nodig is om te werken in de film- en televisieindustrie. [+]

Deze Advanced Diploma cursus zal u voorzien van de vaardigheden en kennis die nodig is om te werken in de film- en televisieindustrie. Het geeft u ook de mogelijkheid om de aard van het verhaalverhaal door middel van Digital Cinema te verkennen. Je zou je kunnen vinden op content zoals gevarieerd als solo-komedieprojecten die op een telefoon zijn gemaakt, door middel van muziekvideo's, documentaires, bedrijfswerk en narratieve kortfilms.

Carrierewegen zijn breed in de media-industrie, waaronder:

Directeur Producent Cinematograaf Editor Productie assistent Diverse camera afdeling posities Assistent-directeur Junior editor [-]

Associate Degree

Associate Degree Of Design - 3D Product Design

Campus Voltijd 4 semesters February 2018 Australië Perth Rockingham Margaret River Mandurah +3 more

Deze cursus biedt het volledige spectrum van 3D-ontwerp exploratie, variërend van het ontwerpen van producten voor massaproductie eenmalige meubels en object ontwerp. [+]

TEQSA code: PRV14273.

Deze cursus biedt het volledige spectrum van 3D-ontwerp exploratie, variërend van het ontwerpen van producten voor massaproductie eenmalige meubels en object ontwerp. Je leert het combineren van design processen en strategieën om creatieve ideeën uit een ontwerp brief te ontwikkelen. U zult ook de studie van de belangrijkste factoren die van invloed zijn op de ontwikkeling van innovatieve, unieke en creatieve producten, meubels en design, die wordt geleverd in een hands-on studio-omgeving. U zal verschillende materialen en productietechnieken onderzoeken, evenals de communicatie van ideeën en marketing.

North Metropolitan TAFE indrukwekkende track record van het opleiden van ontwerpers in West-Australië omspant 115 jaar. Deze cursus wordt geleerd in uitgebreide, doelgerichte faciliteiten en gespecialiseerde studio's op de Perth Campus, met de meest in-depth en eigentijdse studio-based ervaring in West-Australië. Het programma wordt ondersteund door docenten en technici met ervaring in de industrie en een breed netwerk van contacten.... [-]


Associate Degree of Design - Fashion + Textile

Campus Voltijd 4 semesters February 2018 Australië Perth Rockingham Margaret River Mandurah +3 more

[+]

Mode en Textiel ontwerp is een intensieve industrie die veelzijdige en creatieve probleemoplossers.

[-]

Associate Degree Of Design - Juwelen + Object Design

Campus Voltijd 4 semesters February 2018 Australië Perth Rockingham Margaret River Mandurah +3 more

Deze cursus bereidt je voor op een carrière als ontwerper door ervoor te zorgen dat u de juiste mix van voorwetenschap kennis, praktische vaardigheden, sieraden ontwerp-industrie verbindingen en de mogelijkheid om te ontwikkelen en unieke design ideeën toe te passen. [+]

TEQSA code: PRV14273.

Deze cursus bereidt je voor op een carrière als ontwerper door ervoor te zorgen dat u de juiste mix van voorwetenschap kennis, praktische vaardigheden, sieraden ontwerp-industrie verbindingen en de mogelijkheid om te ontwikkelen en unieke design ideeën toe te passen. Juwelen en object ontwerp vereist fijngeslepen vaardigheden en een uitgebreide kennis van metalen, edelstenen en andere gespecialiseerde materialen, processen en apparatuur. U ontwikkelt uw vakmanschap en verwerven huidige digitale ontwerpvaardigheden, zodat u uw ideeën kunt opbouwen en fabriceren in marktgerichte vormen. Het programma wordt ondersteund door docenten en technici met ervaring in de sector en een uitgebreid netwerk van contacten.... [-]


Certificaat

Certificaat III In Commerciële Kookkunst

Campus Voltijd 2 semesters July 2019 Australië Perth Bentley Geraldton Bunbury Rockingham Margaret River Mandurah +6 more

Deze cursus zal u voorzien van de praktische vaardigheden en kennis te plannen, organiseren, voorbereiden en koken van voedsel in een commerciële keuken omgeving. [+]

Deze cursus zal u voorzien van de praktische vaardigheden en kennis te plannen, organiseren, voorbereiden en koken van voedsel in een commerciële keuken omgeving. U leert over effectieve communicatie, gezondheid en veiligheidsprocedures en arbeidshygiëne.

Deze vaardigheden worden geoefend in een gesimuleerde werkomgeving of op een passend horecagelegenheid.

[-]

Certificaat Iii In Detailbakken - Gecombineerd

Campus Voltijd 2 semesters July 2018 Australië Perth Rockingham +1 more

In deze cursus wordt u uitgerust met de kennis en vaardigheden die nodig zijn om in de bakkerij te werken en een verscheidenheid aan brood, gebak, gebak en gistproducten te produceren. [+]

In deze cursus wordt u uitgerust met de kennis en vaardigheden die nodig zijn om in de bakkerij te werken en een verscheidenheid aan brood, gebak, gebak en gistproducten te produceren. U leert hoe u een uitgebreid assortiment cake, gebak en andere gebakken producten kunt versieren. U zult ook leren over OHandS procedures, voedselhygiëne en sanitatie en effectieve communicatie op de werkplek. Succesvolle afronding van deze cursus stelt u in staat om als gekwalificeerde bakker op grote schaal plantagerij, warme broodwinkel, banketbakkerij of in een hotel of ziekenhuis bakkerij te werken.

[-]

Certificaat Iii In De Wijnindustrie Operaties

Campus Voltijd 2 semesters January 2018 Australië Margaret River

Deze cursus geeft u praktische vaardigheden en kennis om een ​​waaier aan activiteiten in een wijngaard of wijnmakerij te ondernemen. [+]

Deze cursus geeft u praktische vaardigheden en kennis om een ​​waaier aan activiteiten in een wijngaard of wijnmakerij te ondernemen. U leert over gezondheid en veiligheid, kwaliteitsborgende producten en communicatie op de werkplek. U zult ook leren over alle gebieden van de operatie in de wijnindustrie, waaronder bottelen en verpakkingen, kelderdeurverkoop, kelderbedrijven, laboratorium-, opslag- en wijndruivenbouw.

[-]

Certificaat III In Metselen / Blocklaying

Campus Voltijd 4 semesters July 2018 Australië Perth Margaret River Mandurah +2 more

Deze cursus zal de vaardigheden en kennis die je nodig hebt om een ​​succesvolle carrière in de bouw en constructie metselen handel moeten ontwikkelen. [+]

Deze cursus zal de vaardigheden en kennis ontwikkelen die u nodig hebt om een ​​succesvolle carrière in de bouw- en constructiewerkhandel te behalen. Leer hoe u stenen en soortgelijke bouwstenen legt en bindt en hoe u sierplaten, wanden, bogen en kolommen kunt bouwen.

U leert ook hoe u stenen legt voor huishoudelijke, commerciële en openbare gebouwen en hoe u steenwerk kunt voorbereiden en onderhouden.

Om deze cursus succesvol af te ronden, kunnen de studenten verplicht zijn om in de door hen gekozen werkplaats te werken. Meer informatie, advies en industrie contacten worden ter oriëntatie en tijdens hun cursus verstrekt.

[-]

Certificaat IV In Fitness

Campus Voltijd 1 semester July 2018 Australië Perth

Deze cursus biedt u een breed scala van praktische vaardigheden en kennis die u nodig heeft om te kwalificeren als een persoonlijke trainer, zodat u fitnessprogramma's in een reeks contexten kunt plannen en uitvoeren. [+]

Deze cursus biedt u een breed scala van praktische vaardigheden en kennis die u nodig heeft om te kwalificeren als een persoonlijke trainer, zodat u fitnessprogramma's in een reeks contexten kunt plannen en uitvoeren. U leert hoe u met geassocieerde gezondheidspersoneel werkt, basisbehoeftes aanneemt, een breed scala aan fitnessapparatuur gebruikt en klantengedrag en strategieën analyseert om de deelname aan de oefening te vergroten. Tijdens de cursus ontwikkelt u ook de vaardigheden, kennis en expertise die u nodig hebt om te werken met specifieke klantengroepen, waaronder oudere volwassenen, kinderen en adolescenten.

[-]

Certificate III in Carpentry

Campus Voltijd 4 semesters January 2018 Australië Perth Rockingham Bentley Geraldton Broome Bunbury Albany Osborne Margaret River Mandurah +9 more

Deze cursus zal de vaardigheden en kennis die je nodig hebt om een ​​succesvolle carrière als timmerman in de binnenlandse woningbouw of utiliteitsbouw gebied hebben te ontwikkelen. [+]

[-]

Certificate IV in Patisserie

Campus Voltijd 1 semester July 2018 Australië Perth Bentley +1 more

Deze cursus zal de vaardigheden en kennis die je nodig hebt om te werken als een gekwalificeerde chef-kok of kok die gespecialiseerd is in patisserie ontwikkelen. [+]

Deze cursus zal de vaardigheden en kennis die je nodig hebt om te werken als een gekwalificeerde chef-kok of kok die gespecialiseerd is in patisserie ontwikkelen. U krijgt de kans om te werken in diverse horeca bedrijven waar patisserie producten worden bereid en geserveerd, inclusief banketbakkerijen, restaurants, hotels, cateringactiviteiten, clubs, pubs, cafés en coffeeshops hebben.

[-]

Cursus

Diploma of Website Development

Campus Voltijd 1 maand February 2019 Australië Perth

Deze cursus ontwikkelt de vaardigheden en kennis die nodig zijn om websites te ontwerpen, bouwen, beheren en beheren met behulp van een aantal webtechnologieën zoals opkomende technologieën, sociale media en mobiele / webapplicaties. [+]

[-]

Diploma

Diploma of Building Design

Campus Voltijd 4 semesters February 2018 Australië Perth Rockingham Margaret River Mandurah +3 more

[+]

De diploma boete stemt in met je vaardigheden voor de bouw van commerciële en industriële bouwprojecten van klasse 2 tot en met 9.

[-]

Diploma of Environmental Monitoring & Technology

Campus Voltijd 3 semesters February 2019 Australië Perth Geraldton Margaret River Mandurah +3 more

Deze cursus zal u uitgerusten met de kennis en vaardigheden die u nodig heeft om milieu-bemonsteringen, testen en monitoring in de meeste sectoren uit te voeren. [+]

[-]

Diploma Of Information Technology

Campus Voltijd 1 semester January 2018 Australië Perth Albany +1 more

Deze cursus biedt u de vaardigheden en kennis om informatie- en communicatietechnologie (ICT) ondersteuning in kleine en middelgrote ondernemingen te beheren met behulp van een breed scala van algemene ICT-technologieën. [+]

Deze cursus biedt u de vaardigheden en kennis om informatie- en communicatietechnologie (ICT) ondersteuning in kleine en middelgrote ondernemingen te beheren met behulp van een breed scala van algemene ICT-technologieën. U leert vaardigheden om computersystemen te ondersteunen, waarbij mensen, hardware, software en procedures in een netwerkomgeving betrokken zijn. U leert ook vaardigheden die u in staat stellen teams te onderhouden en te begeleiden en projecten te beheren.

[-]

Diploma Van Begeleiding

Campus Voltijd 2 semesters January 2018 Australië Geraldton Perth Margaret River Mandurah +3 more

Deze kwalificatie biedt de vaardigheden die nodig zijn om te werken in ondersteunde counselingrol binnen gemeenschapsdiensten, geestelijke gezondheidszorg en jeugdwerkbureaus. [+]

Deze kwalificatie biedt de vaardigheden die nodig zijn om te werken in ondersteunde counselingrol binnen gemeenschapsdiensten, geestelijke gezondheidszorg en jeugdwerkbureaus. Studenten zullen de kennis ontwikkelen om klanten te helpen met persoonlijke problemen met behulp van gevestigde counseling modaliteiten communicatievaardigheden, micro-counseling, interviewvaardigheden en counseling therapieën. Afgestudeerden gebruiken deze vaardigheden om klanten te helpen en hulp te verlenen en dagelijkse ondersteuning in de gemeenschapssituaties.

[-]

Diploma Van De Aquacultuur

Campus Voltijd 2 semesters February 2018 Australië Geraldton

Deze cursus zal u uitrusten met de praktische vaardigheden en kennis die je nodig hebt om de activiteiten van viskwekerijen, marine boerderijen en broederijen beheren. [+]

Diploma van de aquacultuur

Deze cursus zal u uitrusten met de praktische vaardigheden en kennis die je nodig hebt om de activiteiten van viskwekerijen, marine boerderijen en broederijen beheren. U krijgt vaardigheden in het ontwikkelen en implementeren van een fokkerij strategie, planning van ecologisch duurzame praktijken, het beheren van voorraad gezondheid en de ontwikkeling van een voorraad productieplan. Je zult ook leren hoe het opzetten en beheren van een klein bedrijf, waaronder het personeelsbeleid, het ontwikkelen van een business plan en marketing strategieën.

Eenheden

Studenten moeten een totaal van 21 eenheden die bestaan ​​uit 4 core eenheden plus 17 electieve eenheden te voltooien. Keuzevakken worden bepaald door het Instituut je bent ingeschreven bij. Core eenheden zijn:... [-]


Diploma Van De Autotechnologie

Campus Voltijd 1 semester January 2018 Australië Perth Margaret River Mandurah +2 more

Deze cursus zal de vaardigheden en kennis die je nodig hebt om te kunnen in de auto-industrie te analyseren en te evalueren motor van het voertuig en brandstof systeemfouten en elektrische / elektronische systemen ontwikkelen. [+]

Deze cursus ontwikkelt de vaardigheden en kennis die u nodig hebt om de motor- en brandstofsysteemfouten en elektrische / elektronische managementsystemen in de automotive-industrie te kunnen analyseren en evalueren. U zult ook leren hoe u specificaties en procedures ontwikkelt en documenteert en reviseert. Motoren en bijbehorende motorkomponenten.

Deze cursus geeft u de kennis en een aantal vaardigheden van een automotive mechanic; U ontvangt echter geen handelscertificaat of kan als een volledig gekwalificeerde monteur werken zonder de vereiste vereisten voor de beoordeling van vaardigheden van Trades Recognition Australia te behalen. Houd er rekening mee dat dit niet haalbaar is binnen de voorwaarden van uw visum kan zijn.... [-]


Diploma Van De Informatietechnologie Netwerken

Campus Voltijd 1 semester January 2018 Australië Perth

Deze cursus geeft u de praktische vaardigheden en kennis om de behoeften van de klantnetwerk te beoordelen, de systeeminfrastructuur te ontwerpen en het ontwerpplan te implementeren. [+]

Deze cursus geeft u de praktische vaardigheden en kennis om de behoeften van de klantnetwerk te beoordelen, de systeeminfrastructuur te ontwerpen en het ontwerpplan te implementeren. U leert ook vaardigheden in internet / intranet, gateways, bruggen / switches en installatie / configuratie van routers en netwerken, projectmanagement en het lopende beheer van netwerken, waaronder beveiliging, onderhoud, probleemoplossing en upgrading.

[-]

Diploma Van De Tuinbouw

Campus Voltijd 1 semester July 2018 Australië Perth Rockingham Margaret River Mandurah +3 more

Deze cursus ontwikkelt de vaardigheden die u nodig hebt om de bewerkingen en processen in uw gekozen vakgebied van tuinbouwspecialisatie te ontwerpen, plannen, implementeren, beheren en evalueren. [+]

Deze cursus ontwikkelt de vaardigheden die u nodig hebt om de bewerkingen en processen in uw gekozen vakgebied van tuinbouwspecialisatie te ontwerpen, plannen, implementeren, beheren en evalueren. Opleiding wordt verleend op het gebied van tuinieren, kwekerijen, ongedierte, onkruid, irrigatie, bodem, machines, chemicaliën, tuinbouw, gezondheid en veiligheid.

U leert ook hoe u een tuinbouwbedrijf of project kunt opzetten en beheren dat schattingen omvat; Offertes en offertes; Het beheer van plantengezondheidsprogramma's, het ontwikkelen van productieplannen en het beheer van personeel en diensten.

Je vaardigheidsniveau omvat het beheer en onderhoud van openbare en privéparken, reserves, tuinen, natuurlijk bosland en recreatiegebieden van de gemeenschap. Daarnaast krijgt u kennis in het ontwerpen en implementeren van speciale plantenschermen en het verstrekken van advies over plantenselectie en landschapsoplossingen voor huishoudelijke en commerciële situaties.... [-]


Diploma Van Digitale Media Technologieën

Campus Voltijd 2 semesters January 2018 Australië Geraldton Perth +1 more

Deze cursus geeft u praktische vaardigheden en kennis bij het ontwerpen, ontwikkelen en verfijnen van digitale media technologieën als een onafhankelijke ICT specialist of als onderdeel van een team. [+]

Deze cursus geeft u praktische vaardigheden en kennis bij het ontwerpen, ontwikkelen en verfijnen van digitale media technologieën als een onafhankelijke ICT specialist of als onderdeel van een team. Het biedt de mogelijkheid om te werken in nieuwe en opkomende digitale media technologie gebieden, waaronder online en interactief ontwerp en ontwikkeling. U leert ook hoe u werkt met gereedschap en apparatuur, zoals software, Web 2-tools, technologieën en mobiele apparaten.

[-]

Diploma Van Het Event Management

Campus Voltijd 2 jaar January 2018 Australië Perth Bentley +1 more

Dit diploma zal u uitrusten met de vaardigheden om te plannen en uit te voeren evenementen. Het zal uw vaardigheden op te bouwen in alle aspecten van de productie van het evenement, met inbegrip van logistiek, marketing en budgettering. [+]

Diploma van Event Management

Dit diploma zal u uitrusten met de vaardigheden om te plannen en uit te voeren evenementen. Het zal uw vaardigheden op te bouwen in alle aspecten van de productie van het evenement, met inbegrip van logistiek, marketing en budgettering.

Je zult in staat zijn om deze vaardigheden toe te passen en te leveren echte live evenementen. Heb je de mogelijkheid om te werken met gebeurtenissen coördinatoren en managers die hebben gewerkt in de industrie voor vele jaren en kan inzicht geven in wat de industrie is echt leuk te hebben.

U zult ook worden gegeven over de vaardigheden om taken effectief te beheren en toezicht event operaties (vóór, tijdens en na het evenement). Je zult in staat om te werken met professionele conferentie of beursorganisatoren, corporate bedrijven, event management bedrijven, de overheid en not-for-profit groepen te zoeken.... [-]


Diploma Van Het Jeugdwerk

Campus Voltijd 1 semester February 2018 Australië Perth Margaret River Mandurah +2 more

Deze cursus weerspiegelt de rol van de mensen die verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling van de resultaten van programma's en diensten voor jongeren beheerd via een reeks van agentschappen en ontworpen om te voldoen aan de sociale, gedrags-, gezondheid, welzijn, ontwikkeling en de behoefte aan bescherming van jongeren. Deze werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd door middel van de werkgelegenheid in de gemeenschap, zal de overheid en welzijnsinstellingen en de werknemers die verantwoordelijk zijn voor de uitvoering van het beleid en de richtlijnen van de dienst organisatie. Afgestudeerden kunnen werken in een autonome besluitvorming capaciteit onder de indirecte toezicht van een manager. [+]

Diploma van het jeugdwerk

Deze cursus weerspiegelt de rol van de mensen die verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling van de resultaten van programma's en diensten voor jongeren beheerd via een reeks van agentschappen en ontworpen om te voldoen aan de sociale, gedrags-, gezondheid, welzijn, ontwikkeling en de behoefte aan bescherming van jongeren. Deze werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd door middel van de werkgelegenheid in de gemeenschap, zal de overheid en welzijnsinstellingen en de werknemers die verantwoordelijk zijn voor de uitvoering van het beleid en de richtlijnen van de dienst organisatie. Afgestudeerden kunnen werken in een autonome besluitvorming capaciteit onder de indirecte toezicht van een manager.... [-]


Diploma Van Het Landschap Ontwerp

Campus Voltijd 1 semester July 2018 Australië Perth Margaret River Mandurah +2 more

Deze kwalificatie biedt u de praktische vaardigheden en kennis om tuinlandschappen te ontwerpen of bestaande tuinen te renoveren. [+]

Deze kwalificatie biedt u de praktische vaardigheden en kennis om tuinlandschappen te ontwerpen of bestaande tuinen te renoveren. Je leert hoe je een landschap vestigingsplaats, beoordelen of de bouw van landschapselementen, de productie van computer-aided tekeningen en offertes en aanbestedingen voor te bereiden.

U leert ook over duurzaam landschapsontwerpen, beheren van landschapsprojecten en permacultuurbeginselen en -praktijken.

[-]

Diploma Van Instandhouding + Landbeheer

Campus Voltijd 1 semester February 2019 Australië Perth Geraldton Broome Bunbury Albany Osborne Rockingham Margaret River Mandurah +8 more

Deze kwalificatie zal de vaardigheden ontwikkelen die u nodig heeft voor het behartigen van instandhoudings- en landbeheeractiviteiten. [+]

Deze kwalificatie zal de vaardigheden ontwikkelen die u nodig heeft voor het behartigen van instandhoudings- en landbeheeractiviteiten. U leert over de verschillende sectoren van de industrie, zoals landbeheer, natuurbeheer, herplaatsing, bosbouw en nationale parken. U ontwikkelt ook vaardigheden bij het beheren van projecten, programma's en personeel.

[-]

Diploma Van Mariene Studies

Campus Voltijd 2 semesters February 2018 Australië Geraldton

Het doel van deze cursus is om u een carrièrepad te bouwen in de Visserij- en Marine Science Industries. [+]

Het doel van deze cursus is om u een carrièrepad te bouwen in de Visserij- en Marine Science Industries. Het is een kennis- en praktijkgerichte opleiding die brede thema's van mariene studies en zeeschepen omvat. De cursus is ontwikkeld in overleg met de industrie en stelt studenten in staat om een ​​brede kennis op het gebied van de maritieme industrie te verwerven.

Je zal vaardigheden en kennis opdoen in het exploiteren van een klein schip en zeevaart, met behulp van kustnavigatie en meteorologie, toepassen van de beginselen van mariene biologie en ecologie op praktische taken, werken aan projecten binnen de kust- en mariene omgeving, het ontwikkelen van het visserijbeheer en het gebruik van technologie op het gebied Van de aquacultuur.... [-]


Diploma Van Massacommunicatie

Campus Voltijd 1 jaar February 2018 Australië Perth Rockingham Margaret River Mandurah +3 more

Deze cursus is ontwikkeld voor mensen die een carrière in de hedendaagse media, communicatie en informatie-industrie na te streven. [+]

Diploma of Mass Communication

Deze cursus is ontwikkeld voor mensen die een carrière in de hedendaagse media, communicatie en informatie-industrie na te streven. Het biedt u de flexibiliteit om je studie voort te zetten in een aantal vakgebieden zoals film en televisie, IT-studies, Multimedia, journalistiek, reclame, design en fotografie. Het zal u voorzien van de vaardigheden, kennis en praktische opleiding die u nodig hebt om ofwel voer de beroepsbevolking of doorgaan met je studie op een van beide TAFE of universiteit.

Zie de Folio Eisen voor deze cursus.

Studenten moeten een totaal aantal van 19 core eenheden te voltooien. Core eenheden zijn:

Media en Communicatie Media Journalistiek Reading (Media) Screen Studies Schrijven en grammatica (Media) Samenwerken in een creatief proces Zorgen voor een veilige werkplek Vestigen netwerken Interviews Schiet een breed scala van televisie-inhoud Maak gebruikersinterfaces Edit-scherm content voor snelle doorlooptijd Produceren programma's en programma-segmenten Schrijf vertelling en actualiteitenprogramma materiaal Geluid opnemen op locatie Experimenteren met technieken om digitale foto's te verbeteren Vastleggen fotografische beelden Verbeteren, manipuleren en output foto beelden Produceren media foto beelden [-]

Diploma Van Softwareontwikkeling

Campus Voltijd February 2019 Australië Perth

Deze cursus biedt u de vaardigheden en kennis die nodig is om de bevoegde in de programmering en de ontwikkeling van software. Het zal u kennis geven bij het coderen van systemen om software te ontwikkelen door middel van de fasen van ontwerp, ontwikkeling en implementatie. [+]

Diploma van Software Development

Deze cursus biedt u de vaardigheden en kennis die nodig is om de bevoegde in de programmering en de ontwikkeling van software. Het zal u kennis geven bij het coderen van systemen om software te ontwikkelen door middel van de fasen van ontwerp, ontwikkeling en implementatie. U leert ook de voor de voortdurende monitoring van softwareprogramma's vaardigheden, integratie van het testen, aanpassen, herstel na een ramp en projectmanagement integratie en beheer. U zult ook vaardigheden te verwerven bij het coderen van systemen om de computer programma's te ontwikkelen en in staat zijn om business software applicaties te ontwikkelen en vooruitgang hen door het ontwerp, de ontwikkeling en implementatie fasen. U zal zich richten op vaardigheden die nodig zijn voor de verdere ontwikkeling en monitoring van software programma's, waarin het testen, aanpassen, herstel na een ramp en projectmanagement integratie en beheer. Na voltooiing van deze cursus bent u in staat om nieuwe software producten te creëren om een ​​eerste project kort ontmoeten of aanpassen van bestaande software producten aan de behoeften van de klant te voldoen.... [-]


Videos

Study Perth International Student Stories: Yumika from Japan

Mehreen's story - Mass Communication at TAFE Western Australia

Chikondi's story - Mass Communication at TAFE Western Australia

Contact

TAFE International Western Australia

Adres TAFE International Western Australia Department of Training and Workforce Development - Customer Service Centre Level 7, 3 Forrest Place
WA 6000 Perth, West-Australië, Australië
Website http://tafeinternational.wa.edu.au
Telefoon +61 8 9218 2100

PERTH CAMPUS

Adres Perth, West-Australië, Australië

BENTLEY CAMPUS

Adres Bentley, West-Australië, Australië

GERALDTON CAMPUS

Adres Geraldton, West-Australië, Australië

BROOME CAMPUS

Adres Broome, West-Australië, Australië

BUNBURY CAMPUS

Adres Bunbury, West-Australië, Australië

ALBANY CAMPUS

Adres Albany, West-Australië, Australië

Adres Oxford St & Richmond St, Leederville WA 6007, Australia
Osborne, New South Wales, Australië
Telefoon undefined

Adres 35 Kendrew Cres, Joondalup WA 6027, Australia
Perth, West-Australië, Australië
Telefoon undefined

Adres Simpson Ave, Rockingham WA 6168, Australia
Rockingham, West-Australië, Australië
Telefoon undefined

Adres 18 Loxwood Rd, Balga WA 6061, Australia
Perth, West-Australië, Australië
Telefoon undefined

Adres Burslem Drive, Thornlie WA 6108, Australia
Perth, West-Australië, Australië
Telefoon undefined

Adres 272 Bussell Hwy, Margaret River WA 6285, Australia
Margaret River, West-Australië, Australië
Telefoon undefined

Adres 2 Education Drive, Greenfields WA 6210
Mandurah, West-Australië, Australië
Telefoon undefined