Sydney School of Business and Technology (SSBT)

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

over SSBT

Wij zijn een uitgebreide, multicultureel, het beroepsonderwijs instituut dat gevestigde paden biedt om de kwaliteit van het onderwijs te zorgen dat uw toekomst schijnt helderder.

Wij nodigen u uit om te komen en te studeren onder onze grote zuidelijke hemel.

geschiedenis

Sydney School of Business and Technology werd opgericht in 1999 om aan de behoeften van de opkomende DOT.COM zakelijke wereld te ontmoeten. In 2000 werd SSBT een Private Limited Company. In hetzelfde jaar kreeg SSBT Registered Training Organisation-status (RTO) en werd ook de Commonwealth Register van instellingen en opleidingen voor buitenlandse studenten (CRICOS) geregistreerd.

We kozen voor Sydney en het CBD als voorkeurslocatie in het licht van buitenlandse studenten. We hebben vele jaren ervaring in het aanbieden van diensten aan buitenlandse studenten die we hebben ervaren management team en gekwalificeerde trainers om de kwaliteit van het onderwijs te bieden aan zowel binnenlandse als buitenlandse studenten.

Shine Brighter

SSBT wil dat je een dynamische toekomst. Wij geloven dat open boeken en een open geest leiden tot nieuwe ervaringen en spannende avonturen. Studeren in onze voortdurend evoluerende instituut en aan te passen aan deze voortschrijdende technologische wereld.

Laat ons u helpen uw horizon te verbreden, schijnen helderder!

Locaties

Sydney

Address
Level 1,
301 George Street

NSW 2000 Sydney, Nieuw Zuid-Wales, Australië