Sirromet Wines - Wine and Spirits Education Training

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

OVER ONS

Een van de grote literaire thema is de persoonlijke ontdekkingsreis en de vreugde die kan worden afgeleid uit afkanten notionele sluitingen en omarmen nieuwe ervaringen. Wij nodigen u uit om 'Open Up' te Sirromet. We zijn er trots op te hebben verzameld meer dan 800 prestigieuze nationale en internationale wijnen onderscheidingen sinds de opening in 2000.

Voor de meesten van ons, genoeg voor een wijn betekent 'Open Up' waardoor het ademen en de vaak complexe smaken en aroma vrij te geven. Sinds kwaliteitswijnen begint op de wijnstok, Sirromet schrijft de smaak en de kwaliteit van onze wijnen op de uitzonderlijke fruit geteeld in onze Granite Belt wijngaarden. Met 100 hectare wijnstokken, zijn de wijngaarden Sirrromet gevestigd in de grote hoogte van naam Granite Belt regio Queensland.

state of the art faciliteiten Sirromet is gelegen aan het schilderachtige Mount Cotton, slechts een korte rit van Brisbane en de Gold Coast, bieden voedsel en wijnliefhebbers de ultieme wijnmakerij ervaring - het combineren van de productie, de kelderdeur en 5-sterren restaurant, levend met een unieke architectuur en adembenemende landschap. Een bezoek aan Sirromet is een belofte van nieuwe avonturen, nieuwe vriendschappen en prachtige nieuwe ontdekkingen.

Er is niets saaier dan vast te zitten in uw wegen. Als je open staat voor nieuwe dingen proberen bent, zal Sirromet niet teleurstellen. In feite, zal het genot. En zo zal de herinneringen die u maakt wanneer je open te stellen 'met Sirromet.

GESCHIEDENIS

Tijdens een bezoek aan Victoria, Queensland ondernemer en zakenman, Terry Morris deelgenomen aan een etentje met enkele van zijn vrienden. Terry zei dat hij een geweldige wijn uit Queensland Granite Belt waarop zijn Victoriaanse vrienden lachte en zei had geprobeerd "Er is niet zoiets als een goede wijn uit Queensland." Dit was de vonk die Terry nodig had om zijn visie voor Sirromet creëren.

Terry koos om te landen in de Granite Belt regio die bekend staat om zijn unieke combinatie van rijke bodem, grote hoogte en koel klimaat, het verstrekken van de perfecte locatie voor de teelt van druiven. Gebruikmakend van zowel traditionele methoden en nieuwe technologie, Sirromet produceert uitstekende kwaliteitswijnen erkend op het wereldtoneel.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Programma's
Geen programma's om te laten zien

Verfijn zoekopdracht hierboven, kijk op onze populaire categorie├źn hieronder of voer een trefwoord zoeken.


... or simply by choosing your degree: