Phoenix Academy

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Bericht Opdrachtgever Welkom in Perth, West-Australië - de poort naar Australië, een stad met een benijdenswaardige klimaat en een vriendelijke, veilige omgeving.

Phoenix Academy is een volledig Australische eigendom van en beheerd familiebedrijf.

We zijn trots om met u delen:

Een mooie en unieke tuin campus, op 10 minuten van het CBD. Een best practice instelling die de kwaliteit van wereldklasse collegegeld. Een locatie in een van de beste lifestyle steden ter wereld. Onderwijs- en administratief personeel aan het bereiken van je doelen.

Sinds onze oprichting in 1989 ons motto is altijd geweest 'We Care'. We hebben inderdaad de zorg heel veel dat uw behoeften en verwachtingen zijn niet alleen ontmoet, maar overtrof! Ik ben altijd beschikbaar met studenten persoonlijk te spreken.

Robynne Walsh B.Ed M.Ed Principal en directeur

De Phoenix Advantage

Mooie tuin campus. International bevolking. Kleine klassen. Klaslokalen zijn uitgerust met de nieuwste technologieën onderwijs. Ervaren en hoog gekwalificeerde docenten. Uitstekende computing en Internet diensten plus op de campus WiFi. Online leren opties. Volledige scala van onderzoek cursussen. Fliexible cursussen aan alle behoeften en niveaus aan te passen. Innovatie en flexibel curriculum. Sterke focus op spreekvaardigheid. Volledige Orientation Program en Placement Test bij aankomst. Werkervaring / Stage Programma's. Adventure Travel Centre en diensten. Recreatie voorzieningen op loopafstand. Op de campus Residence (Beatty Lodge) De vriendelijkste en beste gastgezinnen in Perth. Internet gebaseerde Phoenix Engels Proficiency Test (iPEPT)

In 25 jaar 36.000 studenten uit meer dan 50 landen zijn welkom op de luchthaven, geregeld in een liefdevolle gastgezin of in de studentenresidentie en verzorgd in een kwaliteit taal-programma.

Deze 36.000 studenten hebben altijd in de bezienswaardigheden van Robynne en Brian, die met hun team van loyale en toegewijde medewerkers hebben gemaakt van hun missie om elke student het gevoel dat ze zijn net zo belangrijk als Megumi en Kaz waren in 1989 te geven geweest.

Marie Gorman, Manager van Student Services is een gewaardeerd lid van het bedrijf na 23 jaar, Kate Tarrant als Senior Director is ook markering haar 23e jaar. Ann Lyall de Demi Pair / Au Pair Manager heeft 21 jaar onder haar riem net als onze griffier, Jessica Gorman en directeur van de Young Learners Program Margaret Stuart. Mark Belton onze General Manager heeft 15 jaar bereikt met het bedrijf net als onze Academic Director, Lisa Barbagiovanni en managers van onze Teacher Training Division, Antony Atkinson en Daniela Multari.

De stabiliteit en de veiligheid van het personeel betekent dat continue verbetering optreedt en systemen goed werken. Iedereen heeft een gevoel van trots en prestatie in die deel uitmaken van het Phoenix-team.

Festiviteiten gedurende het hele jaar opgenomen middel cocktailparty's, studentenfeesten, 25ste verjaardag beurzen en erkenningen voor medewerkers en studenten.

Locaties

Perth

Phoenix Academy

Address
223 Vincent St
West Perth
Western Australia, 6005

Perth, West Australië, Australië
Telefoonnr.
+61 8 9235 6000