Lees de Officiële Beschrijving

Over het PGA International Golf Institute

Het PGA International Golf Institute (PGA IGI) biedt onderwijs door haar golf management colleges, combineren van bedrijfs- en golfopleiding en praktische golfvaardigheden om je voor te bereiden op een carrière in de golfindustrie. Of u nu interesse heeft in een golfcarrière of een carrière in golfmanagement, dan helpen de PGA IGI cursussen u daar te bereiken.

De PGA IGI bereidt zijn afgestudeerden voor een carrière in het bedrijfsleven en management van golf als een industrie. De PGA IGI, die eigendom is van de Professional Golfers Association of Australia, heeft nu een artikulatieovereenkomst met de Griffith University en het International College of Management Sydney (ICMS), die de diversiteit verschaft om verschillende golfbaanbanen te kiezen en mogelijkheden voor elite atleten, Coaches en bestuurders in de golfindustrie en aanverwante bedrijfssectoren.

Ons golf professionele trainingsprogramma en zakelijke kwalificaties worden hoog aangeschreven binnen de industrie, en worden steeds meer erkend als de beste in het bedrijf. We houden regelmatig contact op met golfindustriexperts om ervoor te zorgen dat onze curriculum- en golfopleiding de vaardigheden en geleerde resultaten biedt die onze afgestudeerden inzetbaar maken. Het grootste voordeel voor alle werkgevers is dat onze afgestudeerden een voorwaarde worden voor de golfindustrie.

PGA IGI training vergemakkelijkt een aantal golfbanen, waaronder de PGA Trainee Programma, Tour School, University of Industry resultaten. Er zijn veel voordelen voor de PGA IGI. Alle programma's complimenteren elkaar, zodat u in een meer geavanceerde golfopleiding kunt verhuizen als u ervoor kiest. Programma-kosten zijn inclusief alles inclusief onbeperkte toegang tot de golfbaan, toegang tot de rijbaan, wedstrijdkosten, uniformen en leesteksten.

PGA IGI - Afgestudeerden in de golfindustrie

In de loop der jaren na de afstuderen van PGA IGI, zijn veel studenten gegaan om carrière in de golfindustrie te behouden. De posities worden gehouden in Australië en over de hele wereld.

Vacatures die afstuderen van de PGA IGI die momenteel in de golfindustrie behoren, zijn onder andere:

 • Golf Club General Manager
 • Assistent manager
 • Directeur van golf
 • Golf Operations Manager
 • Event Manager
 • Toernooi directeur
 • Sales & Marketing Manager
 • Golf Toerisme Operator
 • Toernooi coördinator
 • Apparatuurvertegenwoordiger
 • Media Persoonlijkheid
 • Tour Professional
 • Golfcoach
 • Onderwijskundige
Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

Diploma

PGA International Golf Institute Australia

Het PGA International Golf Institute (PGA IGI) levert Australië's enige 10459NAT Diploma of Golf Management kwalificatie. Gedurende meer dan een jaar studie, zullen de st ... [+]

Diploma van Golfmanagement

Het PGA International Golf Institute (PGA IGI) levert Australië's enige 10459NAT Diploma of Golf Management kwalificatie. Gedurende meer dan een jaar studie, zullen de studenten een programma van academische studie en golf ontwikkeling ondernemen, om de eerste stappen te nemen naar een carrière in golf.

Sinds de opening in 2005 is de PGA IGI een leider in golfonderwijs geweest. De kwalificatie is ontwikkeld door de PGA IGI in overleg met golfinstituten, die de beste praktijkbeginselen voor het bedrijfsleven en het management van de golfindustrie bestrijken.

Tijdens hun studie krijgen studenten toegang tot een aantal leiders uit de golfindustrie. Studenten zullen ook tijd doorbrengen met PGA Golf Professionals die een aantal golfleiderspecialisten hebben geholpen. Zij zullen inzicht krijgen van golfmanagers, consultants en professionals in de industrie, die hen zullen voorzien van de huidige vaardigheden en kennis om een ​​golfmanager te worden.... [-]

Australië Gouden Kust Australië Online
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 - 2 jaren
Campus
Online
Lees meer in Nederlands