Lees de Officiële Beschrijving

Passie, Voorbereiding, Prestaties en Purpose - Onze vier pijlers voor het succes van Perth College of Business & Technology (PCBT) is één van de nationaal erkende en geregistreerde Hospitality, Management & Business Training providers, gelegen in het hart van de stad Perth, de hoofdstad en snel groeiende stad van West-Australië.

International en de Australische studenten hebben de mogelijkheid om te worden opgeleid en ervaren in een echte horeca Placement.

Aangename en levendige grote IT uitgeruste leslokalen in East Perth Campus evenals Platinum Restaurant & State-of-the-art faciliteiten Function Centre, gelegen op 13 kilometer van het noorden van de belangrijkste campus in één van de bruisende wijk van Westminster verzekeren studenten krijgen onschatbare kennis en ervaring.

geschiedenis

Snelgroeiende Toerisme & Horeca kon niet voldoen aan de vraag in 2008, toen PCBT werd opgericht om de vaardigheden te bieden aan werknemers; de opleiding en bijscholing personeelsbestand.

Registraties & Accreditaties

PCBT is een multiculturele college aanbod geaccrediteerde opleidingen in het kader van de Australian Qualifications Framework (AQF), een CRICOS geregistreerd provider (Code 03051J), een Registered Training Organisation (RTO 52014) onder de Australische Skills Quality Authority (ASQA) regelgevende instantie, evenals een actief lid van de Australische Raad voor Private Education & de Training (ACPET).

Wanneer u zich inschrijft bij de Perth College of Business and Technology u niet alleen deelnemen aan een Australische regering erkend en geregistreerd training provider u een deel van een dynamische gemeenschap die zal uitdagen en ondersteunen je in je zoektocht naar een sterkere leider te worden. Het college zet zich in voor het bevorderen van een divers nog inclusieve gemeenschap die alle leden aanmoedigt om hun volledige potentieel door leren, inzet en toewijding te bereiken.

We zien een school gemeenschap waar alle personen te omarmen en te bevorderen dat kader en geloof. Wij geloven dat dit ideaal is in het centrum van alles wat we doen.

Bij PCBT je bent nooit alleen maar een naam op een rooster. Dankzij de kleine klassen zorgen voor elke student krijgt persoonlijke aandacht en neemt deel in een levendige, gedacht veroorzakend groepsdiscussies met collega's en de faculteit.

Studenten profiteren van PCBT's sterke relatie met het lokale bedrijfsleven, die hen in staat stelt om een ​​interactief leren gelegenheid met een sterke focus op handen te creëren - on ervaring in een echte werkomgeving.

Onze visie

Om de meest geprefereerde geregistreerde training organisatie in Perth die de kwaliteit van beroepsonderwijs en opleiding voorziet in internationale en lokale studenten

Onze Missie

Het verstrekken van hoge kwaliteit van de opleiding in het bedrijfsleven, het beheer en de gastvrijheid voor de internationale en lokale studenten door het ontwikkelen van de inzetbaarheid vaardigheden en kennis door middel van het uitvoeren van een effectieve klas sessies, implementeren industrie blootstelling en voorlichtingsactiviteiten en het verstrekken van de industrie plaatsing kansen voor onze cursisten in staat zijn om de industrie te voldoen en standaarden.

Welcome To PCBT Waarom studeren aan PCBT Ons team Faciliteiten Galerij Events Promotions

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Advanced Diploma

Perth College of Business and Technology

Deze kwalificatie weerspiegelt de rol van de personen die werkzaam als marketing directeuren, marketing strategen en nationale, regionale of wereldwijde marketing manager ... [+]

Deze kwalificatie weerspiegelt de rol van de personen die werkzaam als marketing directeuren, marketing strategen en nationale, regionale of wereldwijde marketing managers. Individuen in deze posities te verstrekken leiderschap en strategische richting in de marketing activiteiten van een organisatie. Ze analyseren, ontwerpen en uitvoeren van rechterlijke beslissingen met behulp van een brede technische, creatieve, conceptuele en leidinggevende competenties. Hun kennis kan zeer gespecialiseerde en breed binnen het marketing vakgebied. Deze personen zijn vaak verantwoordelijk voor de resultaten groep en voor de algemene prestaties van de marketing functie van een organisatie.

CURSUS INFORMATIE... [-]

Australië Perth
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

Certificaat

Perth College of Business and Technology

PCBT trots op hun hoge kwaliteit leveren en evaluatie voor studenten om competentie te bereiken als een kok met het Certificaat III in Commercial Cookery SIT30830. ... [+]

PCBT trots op hun hoge kwaliteit leveren en evaluatie voor studenten om competentie te bereiken als een kok met het Certificaat III in Commercial Cookery SIT 30.830. Wij bieden de laatste training pakket zodat studenten kunnen er zeker van zijn dat ze zijn een van de eerste in de industrie met de nieuwe set van competentie normen.

Deze kwalificatie weerspiegelt de rol van commerciële koks die een breed scala aan koken vaardigheden te gebruiken. Zij maken gebruik van discretie en oordeel en hebben een gedegen kennis van de keuken operaties. Ze werken met een zekere onafhankelijkheid en onder beperkte begeleiding en kunnen operationeel advies en ondersteuning aan teamleden.

CURSUS INFORMATIE... [-]

Australië Perth
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Perth College of Business and Technology

Deze kwalificatie is geschikt voor degenen die werkzaam zijn als beheerders en project officers. ... [+]

Deze kwalificatie is geschikt voor degenen die werkzaam zijn als beheerders en project officers. In deze rol, mensen gebruiken goed ontwikkelde vaardigheden en een brede kennisbasis om oplossingen toepassen op een bepaald bereik van onvoorspelbare problemen en informatie uit verschillende bronnen te analyseren. Zij kunnen leiderschap en begeleiding te bieden aan anderen met een beperkte verantwoordelijkheid voor de output van anderen.

cursusduur

Deze cursus wordt geleverd meer dan 26 weken in 2 termen inclusief 5 weken vakantie. De lessen zijn gepland voor 20 uur per week.

CARRIÈREMOGELIJKHEDEN

Deze cursus biedt u de mogelijkheid om te worden toegepast in de volgende baan rollen:... [-]

Australië Perth
Januari 2020
Engels
Voltijd
6 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

Diploma

Perth College of Business and Technology

Deze kwalificatie zou gelden voor personen met verschillende functiebenamingen waaronder executive officers, programma-adviseurs en programmacoördinatoren. ... [+]

Deze kwalificatie zou gelden voor personen met verschillende functiebenamingen waaronder executive officers, programma-adviseurs en programmacoördinatoren.

Individuen in deze rollen kunnen aanzienlijke ervaring hebben in een reeks van instellingen, maar proberen om hun vaardigheden verder te ontwikkelen in een breed scala van zakelijke functies.

Omgekeerd kan het ook gelden voor mensen met weinig of geen beroepservaring, maar die goede theoretische zakelijke vaardigheden en kennis die ze willen ontwikkelen om verdere onderwijs en werkgelegenheid te scheppen bezitten.

CURSUS INFORMATIE

NATIONAL CODE: BSB50215 CRICOS CODE: 087236E

cursusduur

Deze cursus wordt geleverd meer dan 26 weken in 2 termen inclusief 5 weken vakantie. De lessen zijn gepland voor 20 uur per week.... [-]

Australië Perth
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
6 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Perth College of Business and Technology

Deze kwalificatie weerspiegelt de rol van personen die senior of leidinggevende verantwoordelijkheden. Zij kunnen het werk van anderen te overzien of gespecialiseerde rol ... [+]

Deze kwalificatie weerspiegelt de rol van personen die gespecialiseerde kennis en vaardigheden toe te passen, samen met ervaring in leiderschap en management, een heel scala van ondernemingen en industrie contexten. Individuen op dit niveau gebruik initiatief en oordeel te plannen en implementeren van een scala aan leiderschap en management functies, met de verantwoording voor persoonlijke en team uitkomsten binnen ruime parameters. Zij maken gebruik van cognitieve en communicatieve vaardigheden te identificeren, analyseren en synthetiseren informatie uit verschillende bronnen en hun kennis over te dragen aan anderen, en creatieve of conceptuele vaardigheden om ideeën en standpunten te uiten of te reageren op complexe problemen.... [-]

Australië Perth
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands