Perth College of Business and Technology

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Passie, Voorbereiding, Prestaties en Purpose - Onze vier pijlers voor het succes van Perth College of Business & Technology (PCBT) is één van de nationaal erkende en geregistreerde Hospitality, Management & Business Training providers, gelegen in het hart van de stad Perth, de hoofdstad en snel groeiende stad van West-Australië.

International en de Australische studenten hebben de mogelijkheid om te worden opgeleid en ervaren in een echte horeca Placement.

Aangename en levendige grote IT uitgeruste leslokalen in East Perth Campus evenals Platinum Restaurant & State-of-the-art faciliteiten Function Centre, gelegen op 13 kilometer van het noorden van de belangrijkste campus in één van de bruisende wijk van Westminster verzekeren studenten krijgen onschatbare kennis en ervaring.

geschiedenis

Snelgroeiende Toerisme & Horeca kon niet voldoen aan de vraag in 2008, toen PCBT werd opgericht om de vaardigheden te bieden aan werknemers; de opleiding en bijscholing personeelsbestand.

Registraties & Accreditaties

PCBT is een multiculturele college aanbod geaccrediteerde opleidingen in het kader van de Australian Qualifications Framework (AQF), een CRICOS geregistreerd provider (Code 03051J), een Registered Training Organisation (RTO 52014) onder de Australische Skills Quality Authority (ASQA) regelgevende instantie, evenals een actief lid van de Australische Raad voor Private Education & de Training (ACPET).

Wanneer u zich inschrijft bij de Perth College of Business and Technology u niet alleen deelnemen aan een Australische regering erkend en geregistreerd training provider u een deel van een dynamische gemeenschap die zal uitdagen en ondersteunen je in je zoektocht naar een sterkere leider te worden. Het college zet zich in voor het bevorderen van een divers nog inclusieve gemeenschap die alle leden aanmoedigt om hun volledige potentieel door leren, inzet en toewijding te bereiken.

We zien een school gemeenschap waar alle personen te omarmen en te bevorderen dat kader en geloof. Wij geloven dat dit ideaal is in het centrum van alles wat we doen.

Bij PCBT je bent nooit alleen maar een naam op een rooster. Dankzij de kleine klassen zorgen voor elke student krijgt persoonlijke aandacht en neemt deel in een levendige, gedacht veroorzakend groepsdiscussies met collega's en de faculteit.

Studenten profiteren van PCBT's sterke relatie met het lokale bedrijfsleven, die hen in staat stelt om een ​​interactief leren gelegenheid met een sterke focus op handen te creëren - on ervaring in een echte werkomgeving.

Onze visie

Om de meest geprefereerde geregistreerde training organisatie in Perth die de kwaliteit van beroepsonderwijs en opleiding voorziet in internationale en lokale studenten

Onze Missie

Het verstrekken van hoge kwaliteit van de opleiding in het bedrijfsleven, het beheer en de gastvrijheid voor de internationale en lokale studenten door het ontwikkelen van de inzetbaarheid vaardigheden en kennis door middel van het uitvoeren van een effectieve klas sessies, implementeren industrie blootstelling en voorlichtingsactiviteiten en het verstrekken van de industrie plaatsing kansen voor onze cursisten in staat zijn om de industrie te voldoen en standaarden.

Welcome To PCBT Waarom studeren aan PCBT Ons team Faciliteiten Galerij Events Promotions

Locaties

Perth

Address
110 Brown Street, East Perth
6004 Perth, West Australië, Australië