Open Colleges

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Met meer dan 100 jaar ervaring en meer dan 700.000 studenten opgeleid, Open Colleges is Australië marktleider in online leren.

Over Open Colleges

We zijn toegewijd aan het verstrekken van een uitzonderlijke leerervaring voor studenten uit alle lagen van het leven en werk van de belemmeringen voor het onderwijs dat veel mensen worden geconfronteerd met het verstrekken van toegankelijke, betaalbare en flexibele studie opties.

Zetten onze studenten in het hart van alles wat we doen, we voortdurend aanpassen en onze unieke online learning model te ontwikkelen om ervoor te zorgen dat we bieden iedere student die zich inschrijft met ons de vaardigheden en ondersteuning die ze nodig hebben om te slagen.

Cursussen

Wij bieden meer dan 150 cursussen die u kunnen helpen een passie te volgen, je carrière te verbeteren of carrières volledig veranderen

Ermee beginnen

Ontdek alles wat u moet weten over het aan de slag op uw reis naar het creëren van een geheel nieuwe toekomst.

Hoe kan ik aan de slag?

Voor de meeste cursussen, alles wat je nodig hebt is een computer, een internetverbinding en een aantal fundamentele programma's die je waarschijnlijk al vertrouwd met, zoals Microsoft Word, en je kunt beginnen met studeren. Sommige cursussen kunnen ook andere programma's inhouden of apparatuur dus zorg ervoor dat uw cursus gids te controleren voor eventuele extra eisen.

Hoe Het Werkt

Niet helemaal zeker hoe het leren van online echt werkt? Maak je geen zorgen, uit het gebruik van uw online campus van de toegang tot alle steun die u nodig heeft - we zullen je praat er doorheen - online studeren.

student Succes

Studeren online kan echt de eerste stap naar het veranderen van je leven. Zie de verhalen van een aantal van onze studenten die werken aan hun dromen met een beetje hulp van Open Colleges.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Online Certificaten » Bekijk Online Diplomas »

Contact
Bezoekadres
12/300 Elizabeth St,
Sydney

Australia Online, NSW 2000 AU