Nungalinya College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Nungalinya is het belangrijkste opleidingsinstituut voor gecombineerde kerken voor inheemse Australiërs. Het College wordt formeel ondersteund door de Anglicaanse, Verenigende en Katholieke kerken van de Northern Territory en is gelegen in Casuarina, een noordelijke buitenwijk van Darwin.

Sinds 1974 rust het Nungalinya College mannen en vrouwen uit voor leiderschapsrollen in kerken en gemeenschappen. Onze trainingsprogramma's verkennen het christelijk geloof contextueel door middel van cursussen in basisstudies, bijbeloverzicht, media, muziek en discipelschap, christelijke bediening en theologie en bijbelvertaling.

Elk jaar komen mannen en vrouwen uit meer dan 100 verschillende gemeenschappen in Australië studeren aan het Nungalinya College. Onze studenten komen uit zowel afgelegen als stedelijke gemeenschappen en hun verschillende culturele en taalachtergronden worden gerespecteerd en opgenomen in het leven op de campus. Veel studenten bekleden belangrijke gezagsposities in hun eigen gemeenschap. Het Nungalinya College respecteert deze ouderlingen en de traditionele wijsheid die ze bezitten. We erkennen dat ouderlingen de juiste leiders zijn om aan hun jonge mensen door te geven wat ze leren.

Locaties

Casuarina

Address
Dripstone Road,72
0811 Casuarina, Noordelijk Territorium, Australië

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Geen programma's om te laten zien

Verfijn zoekopdracht hierboven, kijk op onze populaire categorieën hieronder of voer een trefwoord zoeken.


... or simply by choosing your degree: