New York Film Academy Australia

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De New York Film Academy is in 1992 opgericht door veteraan Jerry Sherlock en produceerde klassiekers als "The Hunt for the Red October". Aangemoedigd door vrienden van hem die hun kinderen naar de filmschool wilden sturen, maar de prijzen te duur vonden, ontwierp Sherlock een school die niet alleen betaalbaar was maar nog belangrijker, gebaseerd was op het principe van leren door te doen.

Geïnspireerd door het idee dat om films te leren maken, je echt films moet maken, hebben Sherlock en zijn collega's een echt uniek curriculum ontworpen. Door een mix van traditionele filmschoolinstructies te mixen met een nieuwe aanpak, legt de Academie de nadruk op cursussen gebaseerd op studenten die daadwerkelijk uitgaan en films opnemen als onderdeel van hun studie. Studenten schrijven, produceren, sturen en bewerken hun eigen originele films, terwijl ze ook als bemanningsleden fungeren in de films van hun medeklasgenoten om uitgebreide, opgezette ervaringen op te doen.

Deze toewijding aan leren door te doen is van toepassing op alle programma's die de Academie nu aanbiedt, met studenten die werken met standaardapparatuur in faciliteiten van wereldklasse. Op de Academie kunnen studenten kiezen uit een breed scala aan visuele en podiumkunstenprogramma's, waaronder Filmmaken, Acteren voor Film, 3D-animatie

De New York Film Academy breidt zijn curriculum uit evenals zijn wereldwijde aanwezigheid, met vijf gevestigde campussen en vele bestemmingsprogramma's wereldwijd. Op NYFA-campussen in New York en Gold Coast, Australië, studeren studenten in lange- en kortdurende conservatoriumprogramma's en workshops, terwijl de Los Angeles en South Beach, Miami, campussen ook graden aanbieden.

NYFA biedt studenten de tools en knowhow, en ze passen wat ze in de les leren in de echte wereld toe, wat zorgt voor een educatieve ervaring die anders is dan alle andere.

Locaties

Southport

Address
Lawson Street,5
4215 Southport, Queensland, Australië