Mercury Colleges

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Wij nemen veel plezier in u te verwelkomen in Mercury Hogescholen in Sydney, Australië.

Mercury Colleges is gastvrij studenten al meer dan 50 jaar. Het college heeft een lange geschiedenis in Australië, en door de jaren heen heeft een benijdenswaardige reputatie voor zijn kwaliteit van het onderwijs verdiend.

Bij Mercury Colleges, proberen we de belangen van onze studenten profiteren door middel van educatieve en culturele uitwisseling in een leeromgeving van onderscheid.

Missie

"Mercury Colleges bieden en overtreffen alle eisen voor de levering van de kwaliteit van het onderwijs. Wij bieden onze studenten met de nodige vaardigheden die nodig zijn op de arbeidsmarkt; we blijven in de voorhoede van de kwaliteit van het onderwijs en een hoog niveau van onderwijs, opleiding en faciliteiten "

Onze gekwalificeerde leraren

Mercury Colleges studenten kunnen profiteren van onze gekwalificeerde, enthousiaste en vriendelijke docenten. De docenten zijn gericht op het helpen studenten met hun individuele behoeften taal, en het bereiken van hun doelen in het leren van Engels.

onze klassen

Met studenten die afkomstig zijn uit een verscheidenheid aan nationaliteiten, onze klassen hebben een aangename leeromgeving voor studenten om deel te nemen en te communiceren comfortabel en productief zodat ze hun kennis van het Engels sneller te kunnen verbeteren.

Onze faciliteiten

Bij Mercury Colleges cursussen zijn ontworpen om een ​​intensieve training voor een succesvolle carrière in een professionele leeromgeving die zowel uitdagend en motiverend te bieden. Algemene voorzieningen voor studenten onder meer computers en gratis toegang tot internet, gratis draadloos internet, zorg en begeleiding, hulp bij huisvesting, en lunch gebieden.

Onze locatie

Mercury Colleges is gelegen in het hart van Sydney City dicht bij de belangrijkste bezienswaardigheden van Sydney, zoals het Opera House, de Harbour Bridge, het Sydney Royal Botanic Gardens, de Queen Victoria Building, en vele anderen. De campus is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Het is een perfecte locatie voor studenten die willen leven in deze stad Sydney!

Locaties

Sydney

Address
Level 1 & 2 Anzac House, 245 Castlereagh St.
NSW 2000 Sydney, Nieuw Zuid-Wales, Australië