Melbourne Language Centre

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Je bent een van de duizenden studenten uit vele landen die naar komen MLC Als eerste stap op je educatieve reis. Of het is Algemeen Engels, UNIVERSITY VOORBEREIDING of Voorbereiding van de middelbare school, MLC Is hier voor u, het verstrekken van professionele studentendiensten en counseling, zowel academisch als persoonlijk.

MLCDe studentendiensten zijn ongeëvenaard om uw aankomst in uw nieuwe land te helpen. Als toerist of werkvakantie student, zult u de rijke cultuur ervaren Melbourne Heeft u te bieden. Onze Algemeen Engels programma geeft u het vertrouwen dat u nodig heeft om in uw nieuwe taal te kunnen functioneren en u de mogelijkheid biedt om te werken en te spelen met competentie. Als een MLC Student, je zult het leuk vinden om in te studeren Melbourne Om vele redenen, waaronder het feit dat bij MLC Wij zijn gespecialiseerd in internationaal onderwijs en kruiskulturele begrippen. Uw keuze van studie is belangrijk, en het is onze opdracht om u te helpen op alle mogelijke manieren om de gewenste resultaten te bereiken.

Als u geïnteresseerd bent in toekomstige academische studies, bieden wij u zowel de Engels voor academische doeleinden en IELTS Voorbereidingsprogramma's, die u voorbereidt op de studie van de universiteit. Als u een internationaal gekwalificeerd gezondheidsprofessor bent, onze Engels voor Health Professionals programma (OET Preparation) is voor jou! Als u een toekomstige middelbare school bent, zullen wij u klaarmaken in onze Voorbereidingsprogramma voor de middelbare school Om je volgende stap met vertrouwen te beginnen, omdat je weet dat je de nodige vaardigheden hebt om succes te behalen. MLC Heeft 30 jaar ervaring in nauwe samenwerking met particuliere, onafhankelijke en publieke scholen netwerken. We zijn enorm trots op de 400.000 High School Preparation studenten die hun academische reis met ons hebben begonnen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk cursussen »

Programma's

Deze school biedt ook:

Cursus

Algemene Engelse cursus

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 52 weken January 2019 Australië Melbourne +1 more

Bij MLC leer je Engels in een leuke, ontspannen en multiculturele omgeving. U zult snel basale taalvaardigheden opvragen om u te helpen zich in het leven te vestigen in Australië en met gemak de dagelijkse situaties te behandelen. [+]

Bij MLC leer je Engels in een leuke, ontspannen en multiculturele omgeving. U zult snel basale taalvaardigheden opvragen om u te helpen zich in het leven te vestigen in Australië en met gemak de dagelijkse situaties te behandelen.

Onze studenten leren belangrijke communicatieve vaardigheden, waaronder grammatica, luisteren, lezen, spellen, woordenschat en schrijven. MLC-docenten gebruiken een breed scala aan onderwijsmaterialen zoals film, internet, tijdschriften, kranten, radio en televisie om de lessen interactief te maken.

Er zijn drie gratis middagsklassen, die extra ondersteuning bieden voor studenten met hun uitspraak, grammatica en woordenschat.

Algemeen Engels wordt aangeboden op pre-intermediate, intermediate and upper-intermediate levels en kan als de perfecte stap voor de studie van het Engels voor academische doeleinden dienen.... [-]


Engels voor academische doeleinden cursus

Campus Voltijd 1 - 52 weken January 2019 Australië Melbourne

Engels voor academische doeleinden is speciaal ontworpen om internationale studenten voor te bereiden op hun voortgezet tertiair onderwijs, op certificaat, diploma, basisstudie, voorgraadse en nagraadse niveaus. [+]

Engels voor academische doeleinden is speciaal ontworpen om internationale studenten voor te bereiden op hun voortgezet tertiair onderwijs, op certificaat, diploma, basisstudie, voorgraadse en nagraadse niveaus.

Studenten worden Engels vaardigheden geleerd die hen in staat stellen om in een academische omgeving te slagen. Presentatievaardigheden, essay schrijven en uitgebreide luistertakken geven MLC-studenten het beste voordeel wanneer ze aan een Australische universiteit studeren.

Studenten worden ook blootgesteld aan geavanceerde grammatica en taalvaardigheden, evenals academische gebieden, waaronder academische conventies in Footnoting en Referencing, The Art of Persuasion en Long Essay Writing.... [-]


Engels voor gezondheidswerkers cursus (oet voorbereiding)

Campus Voltijd 1 - 52 jaar January 2019 Australië Melbourne

De cursus richt zich op het verbeteren van de taalvaardigheden van de leerlingen (luisteren, lezen, schrijven en spreken), evenals subvaardigheden (uitspraak, woordenschat, grammatica, schrijfconventies en interpunctie) in hun specifieke professionele situaties en het vergroten van hun kans om de Beroeps-Engelse Test (OET). [+]

Deze cursus is bedoeld om de buitenlandse gezondheidswerkers te helpen voor te bereiden op de taal- en communicatievaardigheden die nodig zijn in een verscheidenheid aan klinische contexten.

De cursus richt zich op het verbeteren van de taalvaardigheden van de leerlingen (luisteren, lezen, schrijven en spreken), evenals subvaardigheden (uitspraak, woordenschat, grammatica, schrijfconventies en interpunctie) in hun specifieke professionele situaties en het vergroten van hun kans om de Beroeps-Engelse Test (OET). Hoewel oefentests van voordeel zijn, zijn ze niet voldoende om studenten voor te bereiden op het examen; Daarom ook de cursus:

Herstel een examenruimte omgeving om studenten te helpen aanpassen aan een testinstelling Helpt studenten zich voor te bereiden op een medische werkplaats in Australië Onderwijst examenvaardigheden en tips voor elk van de vier OET examens Geeft feedback en individueel trainingsplan van een getrainde OET-leraar Biedt veel oefenmaterialen ... [-]