Melbourne City Institute of Education

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Stad van Melbourne Institute of Education (MCIE) is een levendige en innovatieve geregistreerde training organisatie die landelijk erkende cursussen levert Melbourne. Een van de meest bejubelde industrie aanbieders van opleidingen in Victoria, MCIE levert wereldklasse, carrière gerichte training, ontworpen door professionals uit de industrie. Wij rusten leerlingen met de perfecte mix van kennis en praktische vaardigheden om uit te blinken in hun gekozen carrièrepad.

Industry Geprezen & Award Winning Onze opleidingen zijn de industrie bekend om hun uitmuntendheid. We hebben niet alleen zeggen dat we zijn geweldig, we worden opgenomen voor het.

Career Gericht Wij zijn gericht op het waarborgen van uw carrière doelen te bereiken en te helpen u elke stap van de weg. We werken samen met partners uit de industrie te helpen onze studenten werkgelegenheid te krijgen.

ervaren trainers We maken gebruik van ervaren opleiding van het personeel, die een sterke ervaring in de sector hebben laten zien en die zich inzetten voor het bevorderen van een cultuur van leren en prestatie.

Cutting Edge-voorzieningen Bij MCIE, bieden wij state of the art training faciliteiten, zoals Simulation Child Care / Ouderenzorg training en een moderne keuken training. Onze faciliteiten geven u de tools om aan de top van je spel.

dedicated Ondersteuning MCIE biedt ondersteuning voor studenten elke stap van de weg met een toegewijde Student Welfare Co-ordinator 24/7 beschikbaar. We hebben een bereik van de overheid gefinancierde cursussen beschikbaar, wat betekent dat u kunt beginnen met het bestuderen zonder op te slaan.

flexibel Leren Bij MCIE, werken wij met u om uw opleiding doelen te bereiken. Onze flexibele levering opties maken het mogelijk uw leren om uw levensstijl aan te passen.

Locaties

Melbourne

Melbourne City Institute of Education

Address
MCIE Head Office & Campus,
Level 2, 52-58 Chetwynd St

VIC 300 Melbourne, Victoria, Australië