Le Cordon Bleu Australia

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Join us!

Opgericht in Parijs in 1895, heeft Le Cordon Bleu uitgegroeid tot de meest gerespecteerde culinaire, hospitality en toerisme school in de wereld. Onze kwalificaties worden wereldwijd erkend.

Le Cordon Bleu Australia's worden internationaal erkend en zijn exclusief ontwikkeld door vooraanstaande experts. Met een diploma van Le Cordon Bleu zult u in de voorhoede van culinaire en gastvrijheid kennis. We noemen het graag uw paspoort aan de wereld.

Onze opleidingen

Le Cordon Bleu Australië biedt een breed scala aan beroepsopleidingen, undergraduate en postgraduate programma's in culinaire kunsten, gastvrijheid, ondernemerschap en toerisme.

Al onze programma's zijn ontworpen met inbreng van de industrie. Ze bieden een perfecte mix van theoretische en praktische opleiding. Werken op basis van Integrated Learning is een integraal onderdeel van alle programma's, dan heb je de mogelijkheid om je kennis en vaardigheden toe te passen, en het opbouwen van uw branche netwerken.

Een focus op loopbaanontwikkeling betekent dat, als je afgestudeerd bent, bent u volledig uitgerust met de vaardigheden en persoonlijke kwaliteiten om te slagen in een snel groeiende industrie.

Waarom Australië?

De studenten gaan studeren in Australië vanwege de heerlijk diverse cultuur, bevolking, klimaat, aardrijkskunde en geschiedenis. Ze kiezen ook Australië, want we zijn een van de beste landen in de wereld voor studenten op basis van student mix, betaalbaarheid, kwaliteit van leven en de werkgever activiteit.

Le Cordon Bleu heeft een geschiedenis van bijna 25 jaar in Australië. We hebben levendige, state-of-the-art campussen in Sydney, Melbourne, Adelaide en Perth.

Adelaide biedt een gevoel van ruimte en vrijheid. Het is een kleine, ontspannen en zeer betaalbare stad met een zeer beroemde eten, wijn, produceren en kunst cultuur.

Melbourne is zeer kosmopolitische en multiculturele. Het is uitgeroepen tot de meest leefbare stad in de wereld vanwege zijn dynamische levensstijl, en heerlijk eten en wijn.

Perth heeft rustige stranden, verse vis, warm weer en een overvloed aan ruimte en wilde dieren. Er is ook een kosmopolitische stad en cafe cultuur om elke honger te stillen.

Sydney is een stad die nooit slaapt. Met zijn achtergrond van de prachtige haven van Sydney, het is een parel van grote schoonheid. Sydney is een mekka van de fantastische cultuur, recreatie, eten, wijn en winkels ervaringen.

Campus Locaties - Levering Partners

Adelaide, Zuid-Australië: TAFE SA Regency Internationaal Centrum voor Toerisme, Hospitality and Food Studies, Dagen Road, Regency Park, Zuid-Australië.

Melbourne, Victoria: Holmesglen, Moorabbin Campus, 488 South Road, Moorabbin, Victoria 3189

Sydney, New South Wales: TAFE NSW, Noord-Sydney Institute, Ryde College, 250 Blaxland Road, Ryde, New South Wales.

Perth, West-Australië: North Metropolitan TAFE, 16 Aberdeen Street, Northbridge, WA 6003

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Advanced Diploma's » Bekijk Certificaten » Bekijk Diploma's » Bekijk Bachelors » Bekijk Masters »

Programma's

Deze school biedt ook:

Advanced Diploma

Diplôme avancé de gestion culinaire geavanceerde diploma van Hospitality Management (commerciële koken)

Campus Voltijd 2 jaar January 2019 Australië Adelaide Melbourne Sydney +2 more

De Advanced Diploma van Hospitality biedt een uitgebreide route voor studenten die de kennis en vaardigheden die nodig zijn om de toezicht- en managementniveaus in een heel scala van horeca beroepen te ontwikkelen. [+]

Diplôme Avancé De Gestion Culinaire Advanced Diploma van Hospitality Management (Commercial Cookery)

De Advanced Diploma van Hospitality biedt een uitgebreide route voor studenten die de kennis en vaardigheden die nodig zijn om de toezicht- en managementniveaus in een heel scala van horeca beroepen te ontwikkelen.

U krijgt de gelegenheid om verdere versterking van uw culinaire technieken in de keuken en de ontwikkeling van management en leiderschap vaardigheden op gebieden zoals marketing, human resources, business planning en financiële controle te hebben.

U zal zich verder ontwikkelen van uw vaardigheden in de hedendaagse technieken en trends gerechten met behulp van de nieuwste technische apparatuur. Je zal ook verfijnen van je vaardigheden in eten presentatie, verpakking en decoratie. Deze intensieve programma omvat het Certificaat III in Commercial Cookery, evenals de felbegeerde Advanced Diploma van Hospitality.... [-]


Diplôme avancé de gestion pâtisserie geavanceerde diploma van hospitality management (Pâtisserie)

Campus Voltijd 2 jaar January 2019 Australië Adelaide Melbourne Sydney +2 more

De Advanced Diploma van Hospitality biedt een uitgebreide route voor studenten die de kennis en vaardigheden die nodig zijn om de toezicht- en managementniveaus in een heel scala van horeca beroepen te ontwikkelen. [+]

Diplôme Avancé De Gestion Pâtisserie Advanced Diploma van Hospitality Management (Pâtisserie)

De Advanced Diploma van Hospitality biedt een uitgebreide route voor studenten die de kennis en vaardigheden die nodig zijn om de toezicht- en managementniveaus in een heel scala van horeca beroepen te ontwikkelen.

U krijgt de gelegenheid om verdere versterking van uw culinaire technieken in de patisserie en de ontwikkeling van management en leiderschap vaardigheden op gebieden zoals marketing, human resources, business planning en financiële controle te hebben.

U zal zich verder ontwikkelen van uw vaardigheden in de hedendaagse patisserie technieken en trends met behulp van de nieuwste technische apparatuur. Je zal ook verfijnen van je vaardigheden in eten presentatie, verpakking en decoratie. Deze intensieve programma omvat het Certificaat III en IV Certificaat in Pâtisserie, evenals de felbegeerde Advanced Diploma van Hospitality.... [-]


Certificaat

Certificat de Commis de cuisine (certificaat iii in de commerciële keuken)

Campus Voltijd 15 maanden January 2019 Australië Adelaide

Door het Certificat de Commis de Cuisine (Certificaat III in Commercial Cookery) vindt u de basis kennis en vaardigheden in de klassieke Franse culinaire technieken die de hedendaagse keuken ondersteunen leren. Franse studie modules worden gecombineerd met de Australische eenheden van competentie om een ​​unieke opleiding te creëren. Een industrie plaatsing stelt u in staat om in de praktijk de vaardigheden die je hebt geleerd tijdens uw on-campus studie in een echte horeca zetten. [+]

Certificat de Commis de Cuisine (Certificaat III in Commercial Cookery)

Door het Certificat de Commis de Cuisine (Certificaat III in Commercial Cookery) vindt u de basis kennis en vaardigheden in de klassieke Franse culinaire technieken die de hedendaagse keuken ondersteunen leren. Franse studie modules worden gecombineerd met de Australische eenheden van competentie om een ​​unieke opleiding te creëren. Een industrie plaatsing stelt u in staat om in de praktijk de vaardigheden die je hebt geleerd tijdens uw on-campus studie in een echte horeca zetten.

Aangeboden in: Adelaide

Loopbaantrajecten

Sous Chef, Executive Chef, Restaurant Manager, Banquet Manager, Food & Beverage Manager, Catering Manager.... [-]


Certificat de Commis de pâtisserie (certificaat iii in patisserie)

Campus Voltijd 12 maanden January 2019 Australië Adelaide

Onze Certificat de Commis de Pâtisserie (Certificaat III in Pâtisserie) vindt u uitgebreide kennis en solide vaardigheden in de deskundige voorbereiding van de patisserie geserveerd in restaurants, cafés en tearooms geven. Franse studie modules worden gecombineerd met de Australische eenheden van competentie om een ​​unieke opleiding te creëren. Industrie plaatsing is onderdeel van de cursus, zodat u de kans in een echte horeca te werken en in de praktijk de vaardigheden die je hebt geleerd tijdens uw on-campus studie. [+]

Certificat de Commis de Pâtisserie (Certificaat III in Pâtisserie)

Onze Certificat de Commis de Pâtisserie (Certificaat III in Pâtisserie) vindt u uitgebreide kennis en solide vaardigheden in de deskundige voorbereiding van de patisserie geserveerd in restaurants, cafés en tearooms geven. Franse studie modules worden gecombineerd met de Australische eenheden van competentie om een ​​unieke opleiding te creëren. Industrie plaatsing is onderdeel van de cursus, zodat u de kans in een echte horeca te werken en in de praktijk de vaardigheden die je hebt geleerd tijdens uw on-campus studie.

Aangeboden in: Adelaide

Loopbaantrajecten

Chef-kok, Executive Chef, Restaurant Manager, Pâtisserie eigenaar, Food & Beverage Manager, Horeca Manager, Cake ontwerper. ... [-]


Diplôme de Cuisine (Certificate III in Commercial Cookery)

Campus Voltijd 15 maanden January 2019 Australië Melbourne Sydney +1 more

Onze Dipl [+]

Diplôme de Cuisine (Certificate III in Commercial Cookery)

Ons Diplôme de Cuisine is het meest rigoureuze en uitgebreide programma in klassieke Franse culinaire technieken dat vandaag beschikbaar is. Naarmate je verder komt (Basic, Intermediate en Superior), zul je geleidelijk de technieken van de traditionele en hedendaagse Franse keuken leren en beheersen.

Plaatsing in de industrie geeft je de kans om in een echte horecazaak te werken en de vaardigheden in de praktijk te brengen die je hebt opgedaan tijdens je studie op de campus. In een branche die groeit, biedt dit programma u de vaardigheden en kennis om u een zeer aantrekkelijke kandidaat voor werkgevers te maken.

Aangeboden in: Melbourne of Sydney... [-]


Diplôme de Pâtisserie (Certificaat III in Pâtisserie)

Campus Voltijd 12 maanden January 2019 Australië Melbourne Sydney +1 more

Onze Diplôme de Pâtisserie is de meest strenge en uitgebreide programma in klassieke Franse patisserie technieken die vandaag beschikbaar zijn. Als u door de cursus (Basic, Intermediate en Superior) zul je geleidelijk aan te leren en te beheersen de technieken van de traditionele en hedendaagse Franse patisserie. [+]

Diplôme de Pâtisserie (Certificaat III in Pâtisserie)

Onze Diplôme de Pâtisserie is de meest strenge en uitgebreide programma in klassieke Franse patisserie technieken die vandaag beschikbaar zijn. Als u door de cursus (Basic, Intermediate en Superior) zul je geleidelijk aan te leren en te beheersen de technieken van de traditionele en hedendaagse Franse patisserie.

Industry plaatsing geeft je de kans in een echte horeca te werken en in de praktijk de vaardigheden die je hebt geleerd tijdens uw on-campus studie te geven. In een industrie die steeds groeit, dit programma geeft je de vaardigheden en kennis om u een zeer gewilde kandidaat voor werkgevers.

Aangeboden in: Sydney, Melbourne... [-]


Diploma

Grand diplôme

Campus Voltijd 2 jaar January 2019 Australië Melbourne Sydney +1 more

The Grand Diplôme wordt internationaal erkend als een van de meest prestigieuze culinaire kwalificaties Le Cordon Bleu's. Na het succesvol afronden van het basisonderwijs, voortgezet en superieure certificaten voor zowel de keuken en de patisserie, en een praktische industrie plaatsing component, wordt u beloond met de felbegeerde Le Cordon Bleu Grote Diplôme. [+]

grand diplôme

The Grand Diplôme wordt internationaal erkend als een van de meest prestigieuze culinaire kwalificaties Le Cordon Bleu's. Na het succesvol afronden van het basisonderwijs, voortgezet en superieure certificaten voor zowel de keuken en de patisserie, en een praktische industrie plaatsing component, wordt u beloond met de felbegeerde Le Cordon Bleu Grote Diplôme.

In aanvulling op Le Cordon Bleu's Classic Franse modules, krijgt u ook Australische kwalificaties door middel van een uitgebreide, landelijk erkende reeks van certificaten en diploma's.

Je wordt beoordeeld door middel van praktische en theorie examens, klas en schriftelijke huiswerk activiteiten, gesimuleerde oefeningen en werken uitgevoerd tijdens de formele industrie plaatsingen.... [-]


Contact

Le Cordon Bleu Australia (Adelaide)

Adres Le Cordon Bleu Adelaide Days Road Regency Park ,
5010 Adelaide, Zuid-Australië, Australië
Website https://www.cordonbleu.edu/adelaide/home/en
Telefoon +61 8 8348 3000

Le Cordon Bleu Australia (Melbourne)

Adres Le Cordon Bleu Melbourne 488 South Road Moorabbin , Victoria
3189 Melbourne, Victoria, Australië
Website http://www.cordonbleu.edu/melbourne/home/en
Telefoon +61 3 9209 5938

Le Cordon Bleu Perth Institute

Adres Le Cordon Bleu Perth 16 Aberdeen Street
6000 Perth, West-Australië, Australië
Website https://www.cordonbleu.edu/perth/home/en
Telefoon +61 1300 300 822

Le Cordon Bleu Australia (Sydney)

Adres Le Cordon Bleu Sydney 250 Blaxland Road Ryde , New South Wales
2112 Sydney, Nieuw-Zuid-Wales, Australië
Website http://www.cordonbleu.edu/sydney
Telefoon +61 1800 064 802