Lees de Officiële Beschrijving

Over

Bij LAB in Melbourne is je ervaring meer dan alleen Engels leren in een klaslokaal. Je zult de cultuur opnemen, nieuwe vrienden uit Australië en over de hele wereld ontmoeten en de mogelijkheid hebben om te werken en te reizen. Onze medewerkers zijn enthousiast en vriendelijk en staan altijd voor je klaar om je aan te passen aan een nieuwe en heel andere omgeving. We zijn trots om een reeks cursussen aan te bieden waaruit u kunt kiezen, waaronder mogelijkheden om stages te volgen in Hospitality and Tourism in prachtige regio's van dit land. Ik moedig je aan om het meeste te halen uit de tijd die je besteedt om Engels met ons te leren. Dit is een once-in-a-lifetime mogelijkheid en de herinneringen die u maakt zullen voor altijd bij u blijven. Welkom bij de LAB in Melbourne familie!

Onze geloofsbrieven

LAB in Melbourne werd in januari 2011 opgericht als Fusion English. In 2016 werden we trotse leden van het zeer gewaardeerde LCI Education Network , dat meer dan 22 onderwijsinstellingen over de hele wereld beheert. LAB in Melbourne is een modern, CRICOS-geregistreerd en NEAS-kwaliteit keurde het Engelse instituut goed.

'S Werelds meest leefbare stad

Melbourne is de culturele hoofdstad van Australië, waardoor het de perfecte locatie is van een van de toonaangevende Engelstalige scholen in het land. De stad is trots multicultureel, omarmt culturele diversiteit en veel van de schilderachtige bestemmingen van Victoria zijn opvallend uniek.

In het centrale zakelijke district van Melbourne (CBD) worden de kleine steegjes het canvas voor een scala aan street art-kunst van wereldklasse, gewaardeerd door de lokale bevolking en toeristen. Melbourne staat ook bekend om zijn koffiecultuur, wederom vanwege zijn rijke multiculturele geschiedenis. De stad heeft veel verschillende etnische zakken, die een cultureel authentiek aanbod van fantastisch eten bieden, waarvan een groot deel beschikbaar is op en rond de locatie van de campus, en die aan elke smaak voldoet.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

Languages Across Borders | Melbourne

Deze cursus kan ook een geweldig startpunt zijn voor studenten die graag tijd willen hebben om zich in het Australische leven te vestigen voordat ze de cursussen Engels v ... [+]

Perfecte klas voor het opbouwen van vertrouwen

De ideale cursus voor studenten die hun algehele Engelse taalvaardigheid voor algemene doeleinden willen verbeteren en vertrouwen willen krijgen om effectief te communiceren in praktijksituaties. Deze cursus is ook een goed startpunt voor studenten die tijd willen hebben om zich in het Australische leven te vestigen voordat ze de cursussen Engels voor academische doeleinden of IELTS Voorbereiding beginnen. Na een geïntegreerde aanpak van vaardigheden, doen studenten elke dag een scala aan spreek-, luister-, schrijf- en leestaken om hun mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden te ontwikkelen.

De lessen helpen studenten ook om hun bewustzijn en gebruik van grammatica, woordenschat en uitspraak te ontwikkelen om hen in staat te stellen zich met een steeds grotere mate van subtiliteit zelfverzekerd uit te drukken op een steeds groter aantal onderwerpen.... [-]

Australië Melbourne
Open Inschrijving
Engels
5 - 60 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Languages Across Borders | Melbourne

Deze cursus zal het vermogen van studenten om in het Engels te communiceren vergroten door activiteiten zo realistisch mogelijk te maken. Dit betekent dat studenten prakt ... [+]

Wees klaar voor zaken met deze cursus Engels

Business English ontwikkelt het vermogen van een student om in het Engels te communiceren in een bedrijfsomgeving. Studenten leren praktische taken zoals deelnemen aan vergaderingen, het leveren van presentaties, het verfijnen van telefoonvaardigheden, lezen en schrijven van e-mails en het opbouwen van zakelijke en financiële vocabulaire.

Docenten nemen strategisch multimedia en een reeks real-life materialen op om de leerervaring te verbeteren. Studenten worden wekelijks getest en om de vijf weken krijgen studenten gedetailleerde feedback over hun klasprestaties om ervoor te zorgen dat ze hun zakelijke taaldoelen halen.... [-]

Australië Melbourne
Open Inschrijving
Engels
5 - 22 weken
Campus
Lees meer in Nederlands

LAB Melbourne - New Name, New School / LAB 멜버른 - 새 이름, 새 캠퍼스

LAB Melbourne - New Name, New Campus / LAB Melbourne - novo nome, novo campus

LAB Melbourne - New Name, New Campus / LAB メルボルン - 新しい名前、新しいキャンパス

Languages Across Borders | Melbourne
Website
Telefoonnr.
+61 3 9654 7786