Languages Across Borders | Melbourne

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over

Bij LAB in Melbourne is je ervaring meer dan alleen Engels leren in een klaslokaal. Je zult de cultuur opnemen, nieuwe vrienden uit Australië en over de hele wereld ontmoeten en de mogelijkheid hebben om te werken en te reizen. Onze medewerkers zijn enthousiast en vriendelijk en staan altijd voor je klaar om je aan te passen aan een nieuwe en heel andere omgeving. We zijn trots om een reeks cursussen aan te bieden waaruit u kunt kiezen, waaronder mogelijkheden om stages te volgen in Hospitality and Tourism in prachtige regio's van dit land. Ik moedig je aan om het meeste te halen uit de tijd die je besteedt om Engels met ons te leren. Dit is een once-in-a-lifetime mogelijkheid en de herinneringen die u maakt zullen voor altijd bij u blijven. Welkom bij de LAB in Melbourne familie!

Onze geloofsbrieven

LAB in Melbourne werd in januari 2011 opgericht als Fusion English. In 2016 werden we trotse leden van het zeer gewaardeerde LCI Education Network , dat meer dan 22 onderwijsinstellingen over de hele wereld beheert. LAB in Melbourne is een modern, CRICOS-geregistreerd en NEAS-kwaliteit keurde het Engelse instituut goed.

'S Werelds meest leefbare stad

Melbourne is de culturele hoofdstad van Australië, waardoor het de perfecte locatie is van een van de toonaangevende Engelstalige scholen in het land. De stad is trots multicultureel, omarmt culturele diversiteit en veel van de schilderachtige bestemmingen van Victoria zijn opvallend uniek.

In het centrale zakelijke district van Melbourne (CBD) worden de kleine steegjes het canvas voor een scala aan street art-kunst van wereldklasse, gewaardeerd door de lokale bevolking en toeristen. Melbourne staat ook bekend om zijn koffiecultuur, wederom vanwege zijn rijke multiculturele geschiedenis. De stad heeft veel verschillende etnische zakken, die een cultureel authentiek aanbod van fantastisch eten bieden, waarvan een groot deel beschikbaar is op en rond de locatie van de campus, en die aan elke smaak voldoet.

Locaties

Melbourne

Languages Across Borders | Melbourne

Telefoonnr.
+61 3 9654 7786

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden