Kangan Institute

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Met meer dan 40.000 inschrijvingen per jaar, Kangan Institute is een belangrijke aanbieder van opleidingen voor de automotive, gezondheidszorg en verpleging en inheemse onderwijs. We hebben ook een sterke aanwezigheid in een scala van industrieën zoals mode, zowel zakelijk als rechtvaardigheid en legaal.

Als een van de stand van de grootste aanbieders van het leerlingwezen en traineeship training, we hebben sterke relaties met veel bedrijven en de catering voor studenten op zoek naar de industrie-relevante opleiding in een breed scala aan disciplines en on-site training opties om de unieke behoeften van de individuele leerling aan te passen of organisatie.

Onze cursussen variëren van basic certificaat diploma en geavanceerde diploma niveau, met wegen naar meer dan 25 universitaire graden. Onze Skills Recognition programma beoordeelt voorafgaande kennis en ervaring, het uitreiken van onze studenten met de credits of kwalificatie voor hun bestaande vaardigheden te passen.

Met meer dan 80 jaar ervaring in het beroepsonderwijs en training, we zijn een flexibele, innovatieve en dynamische plek van het leren met een rijke multiculturele sfeer. Onze programma's worden geleverd in vijf campussen in Broadmeadows, Docklands, Essendon, Moonee Ponds en Richmond.

Locaties

Broadmeadows

Address
Pearcedale Parade
Broadmeadows VIC 3047

3047 Broadmeadows, Victoria, Australië

Melbourne

Address
1 Batmans Hill Drive
Docklands VIC 3008

3008 Melbourne, Victoria, Australië

Essendon

Address
38 Buckley Street
Essendon VIC 3040

3040 Essendon, Victoria, Australië

Moonee Vijvers

Address
Level 1
21-31 Hall Street
Moonee Ponds VIC 3039

3039 Moonee Vijvers, Victoria, Australië

Richmond

Address
85 Cremorne St
Richmond VIC 3121

3121 Richmond, Victoria, Australië