Karl Von Busse Institute of Design

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

KVBI_signs

…OVER ONS

De Karl von Busse Institute of Design is een exclusieve Boutique Design College gevestigd in Sydney's CBD is dat de industrie gedreven en internationaal-minded; een meer flexibele en echt uniek ontwerp onderwijs provider.

Focussen op de belangrijkste ontwerpende disciplines: Mode, grafisch en Interieur Design, Lokale en internationale professionals uit de industrie delen hun inzicht en ervaring met studenten in een studio omgeving op een dagelijkse basis.

Student inname is selectief en klassen zijn met opzet klein tot docent contact te maximaliseren, ervoor te zorgen dat de studenten, lokale en internationale, hun creatieve mogelijkheden kunnen vervullen en krijgen het mentorschap ze nodig hebben om de industrie-ready zijn.

KVBI_sewing_machine1

"Wat we hier doen is gebaseerd op mijn dertig jaar ervaring, en dat zegt voor mij om een ​​kleine groep van mensen en hen voorbereiden voor de werkgelegenheid ... Er moet een centrale mentorschap zijn. Er moet iemand zijn om hun studenten te leren kennen en zien hun zwakheden en ondersteuning, en hoe meer studenten je hebt, hoe moeilijker het wordt. Dat is waarom ik wil ons college om relatief klein blijven ... De nummers in ons college hebben een doel. We willen leren onze studenten te leren kennen en hen ondersteunen voor 1-2 jaar. "


Karl von Busse

KVBI_classes

... OVER ONZE LOCATIE

Karl Von Busse Institute of Design is centraal gelegen op slechts een korte wandeling naar Town Hall station en bushaltes die het centrum met alle grote voorsteden aan te sluiten. Ons gebouw is omgeven door die sprak over Sydney iconen waaronder de beroemde Opera House, Harbour Bridge en Hyde park. Als een prive-college met geaarde ervaring met internationale studenten, bieden wij ook hulp en ondersteuning bij het vinden van passende huisvesting voor die nieuw is voor Australië.

KVBI_distant_learning

... OVER ONZE CAMPUS en cursussen

Onze campus is modern en is ontworpen om de nieuwste "groene" milieu-principals zodat studenten de beste voorzieningen mogelijk te maken. Ze bevatten Mac-computer laboratoria en naaimachines industriële. Afstudeerders komen in aanmerking voor geavanceerde staan ​​tot 50% met Higher Education Providers ontvangen. Onze docenten blijven beoefenaars in hun vakgebied zijn. Lokale en internationale gastdocenten een aanvulling op de reguliere lezingen team. Het Instituut is een Registered Training Organisation (RTO) en heeft CRICOS goedkeuring aan internationale studenten zich inschrijven. Al onze Diploma en Advanced Diploma programma's zijn op nationaal niveau geaccrediteerd.

Alle programma's worden voortdurend geëvalueerd en verbeterd aan de veranderende eisen van de industrie te voldoen. De syllabus kunnen studenten, afhankelijk van de individuele vaardigheden, zich te specialiseren in een aantal gebieden in hun gekozen carrière. Individuele afspraken zijn gemaakt voor de aanvragers voorafgaand aan de inschrijving op de geschiktheid voor loopbaankeuzes, cursus details en overnachtingsmogelijkheden De Karl von Busse Institute of uiteindelijke doel Design is om de studenten voor te bereiden voor de werkgelegenheid in hun gekozen creatieve carrière met de industrie op basis van programma's en internationale design waardering bespreken .

KVBI_makeup2

... OVER ONZE STAGE en werkgelegenheid

Tijdens zijn studie bij ons, onze studenten hebben de mogelijkheid van één van de stages of betaalde banen geadverteerd van het College op een maandelijkse basis om uit te kiezen en te beheren om een ​​stage te voltooien vooraleer af te studeren. We zijn trots om samen met gerenommeerde Design Bedrijven en merken zoals Carla Zampatti, Marie Claire en Vogue zijn.

KVBI_adv_dipl

... OVER ONZE INTERNATIONAL LEREN

De huidige geglobaliseerde Ontwerp-industrie vraagt ​​om internationale inzage. Op de Karl von Busse Institute of Design, geven wij u de mogelijkheid om het te realiseren.

Want er zijn verwachtingen voor nieuwe ontwerpers om een ​​goed begrip van de internationale praktijk, bieden wij onze Diploma en Advanced Diploma studenten de mogelijkheid om een ​​aantal internationale leren opties, waaronder Europa, Azië en Australië voor internationale studenten nemen.Locaties

Sydney

Karl von Busse Institute of Design

Address
Level 2, 400 Kent Street
NSW 2000 Sydney, Nieuw Zuid-Wales, Australië
Telefoonnr.
+61 2 9261 1191