Job Training Institute

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over

Welkom bij het Job Training Institute (JTI) waar ons motto is: u altijd naar het volgende niveau tillen. JTI is een in Australië gevestigd instituut dat beroepsopleiding biedt. We streven ernaar om studenten de beste kans te geven op een baan door een kwalificatie te behalen die door Australië wordt erkend.

Waarom kiezen voor JTI

  • Flexibiliteit - Job Training Institute biedt studenten flexibiliteit door middel van blended learning, inclusief face-to-face en online-modi. Al onze studenten hebben de keuze om de twee wijzen van leren te combineren.
  • Stage - Job Training Institute faciliteert stage voor zijn studenten en een stagecoördinator is beschikbaar om studenten te helpen bij eventuele stageproblemen.
  • Ondersteuning voor studenten - Onze trainers zijn altijd beschikbaar en bereid om studenten te helpen bij hun studies en opdrachten via verschillende methoden, variërend van chatten, e-mailen, telefoongesprekken en walk-in-afspraken. Job Training Institute biedt studenten wekelijkse live online lessen gemodereerd door onze bekwame en ervaren trainers.

JTI-lidmaatschap

Job Training Institute is lid van ACPET en stemt ermee in zich te schikken naar de grondwet, het huishoudelijk reglement en de ethische code van de Australische Raad voor privéonderwijs en -opleiding (JTI-lid ID: 183094).

Onze cursussen

  • Face to Face Learning - Ons leren gebeurt ter plaatse bij de Dandenong (VIC) en Sunshine (VIC).
  • Online leren - We hebben gebruik gemaakt van technologie om leren naar het digitale tijdperk te brengen, waar het gemakkelijker en sneller is om te leren. Door gebruik te maken van door de overheid goedgekeurde software, die wordt gebruikt in de grote TAFES en Universiteiten, brengen wij u kennis bij waar u ook bent in de wereld. Inhoud en beoordelingen worden online afgeleverd, maar sommige beoordelingsobservaties moeten door onze getrainde beoordelaars face-to-face worden gedaan.

Locaties

Dandenong

Address
Level 5 Plaza Business Centre, 26 McCrae Street
VIC 3175 Dandenong, Victoria, Australië

Zonneschijn

Address
Sunshine Campus
Suite 4 Level 1
25-29 Devonshire Road Sunshine

VIC 3020 Zonneschijn, Victoria, Australië

Melbourne

Address
Melbourne City Campus
Level 4, 259 Collins Street

VIC 3000 Melbourne, Victoria, Australië