James Cook University Online

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

James Cook University is een toonaangevende universiteit gevestigd in het tropische Australië. Al meer dan 50 jaar helpen we onze studenten de vaardigheden te verwerven die ze nodig hebben om hun carrière voort te stuwen en een verschil te maken in hun gemeenschap.

Ons erfgoed

JCU, opgericht in 1961 en met campussen in Townsville, Cairns en Singapore, is de op een na oudste universiteit van Queensland. Gerangschikt in de top 2% van 's werelds tertiaire instellingen, is JCU's reputatie voor uitmuntendheid gebaseerd op ons onderzoek van wereldklasse en op de toonaangevende prestaties van onze afgestudeerden in alle sectoren. Het succes van onze studenten is onze eerste prioriteit.

Maak kennis met enkele academici die dat toonaangevende onderzoek en onderwijs binnen handbereik brengen:

  • Data Science
  • verpleging

Wat we aanbieden

Bij JCU Online combineren we het nieuwste op het gebied van lesgeven en leren met een diep begrip van online postgraduate cursuslevering .

Onze medewerkers behoren tot ' s werelds toonaangevende academici , bekend om hun studiebeurs, professionele discipline en ondersteunende benadering van online postdoctorale studie.

Onze ranglijst van 's werelds beste universiteiten betekent dat een diploma van JCU Online uw CV zal helpen schijnen . In feite heeft JCU de afgelopen zes jaar achter elkaar vijf sterren gekregen voor succes in de Gids voor goede universiteiten.

Het JCU Online verschil

Postgraduate degrees van JCU Online zijn innovatief, flexibel en op maat gemaakt om te voldoen aan de drukke realiteit van de hedendaagse werkende professionals. Toegankelijk op elk apparaat en ontworpen om 'altijd en overal' te leren, passen JCU Online-cursussen in uw leven en uw levensstijl.

Onze interactieve online omgeving maakt leren interessant. Video, audio, groepschats en meer zullen u helpen zich ondergedompeld te voelen in uw lessen en het meeste uit uw studie te halen. We faciliteren talloze mogelijkheden om contact te leggen met medestudenten , zodat je academische kwalificatie wordt aangevuld met een echt netwerk van professionele peers.

Maar toch, terwijl we de voordelen van online onderzoek verdedigen, erkennen we ook de waarde van persoonlijke verbindingen en individuele ondersteuning . Daarom, als JCU Online student, heb je je eigen persoonlijke Succes Adviseur om je te ondersteunen van inschrijving tot afstuderen, je te helpen en aan te moedigen tot de voltooiing van de cursus.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk MBA » Bekijk Graduate Certificaten » Bekijk Graduate Diploma's » Bekijk Masters » Bekijk Diploma's » Bekijk Certificates » Bekijk Master »