Lees de Officiële Beschrijving

James Cook University (JCU) is de tweede oudste universiteit in Queensland en de toonaangevende universiteit van Australië in de tropen. JCU biedt excellentie op het gebied van onderwijs en onderzoek en is een levendige universiteit met meerdere campussen, met zijn belangrijkste locaties in de tropische Queensland-steden Townsville en Cairns, en moderne stadscampussen in Singapore en Brisbane.

JCU wordt over de hele wereld erkend vanwege zijn expertise in mariene biologie, milieustudies, tropische gezondheid en toerisme. Onze professionele cursussen zijn geaccrediteerd door de industrie en professionele verenigingen en veel professionals zijn gastdocenten voor onze postdoctorale programma's. In de afgelopen vijf jaar hebben JCU-wetenschappers 31 nationale prijzen gewonnen voor uitmuntend onderwijs van de Australische Onderwijs- en Leerraad, meer dan vele grotere universiteiten.

  • JCU is een leider in onderwijs en onderzoek dat zich richt op de kritieke uitdagingen waarmee de tropen worden geconfronteerd, wereldwijd.
  • JCU staat gerangschikt in de top 2% van de universiteiten in het bij uitstek internationale ranglijstensysteem, de Academic Ranking of World Universities (ARWU, 2017).
  • Onlangs gerangschikt door Times Higher Education (THE) in de 'Top 150 Universiteiten onder de 50' (2016).
  • Eerste in de wereld voor citaten op het gebied van koraalrif-ecologie en staat in de top drie op het gebied van onderzoekssterkte in ecologie en milieu, planten- en dierenwetenschappen en geowetenschappen.
  • JCU is internationaal erkend voor zijn leiderschap in toeristisch onderwijs en onderzoek.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Propedeuse

James Cook University Brisbane Campus

Ervaar een jaar in het prachtige Queensland en "Upgrade" uw kwalificatie tot een Bachelor of Business van een internationaal erkende top 2% universiteit. Betrek ... [+]

Ervaar een jaar in het prachtige Queensland en "Upgrade" uw kwalificatie tot een Bachelor of Business van een internationaal erkende top 2% universiteit. Betrek met het bedrijfsleven en de industrie door een professionele stage te ondernemen als onderdeel van je opleiding om de resultaten van afgestudeerden te verbeteren en je carrière te starten.

Het programma biedt majors aan in:

Internationale zakenGastvrijheid en ToerismebestuurBeheer

Duur: 1 jaar

Intakes: maart - juli - november

Prijs: $ 24,500 *

Verdien tot $ 3000 beurzen tegen je collegegeld4 weken gratis accommodatie of maximaal 8 weken als u zich voor een volledig jaar aanmeldt bij Student One. #

* De vermelde tarieven zijn Speciale prijzen voor het hele programma. SSAF of bronnen niet inbegrepen. Academische en Engelse subsidiabiliteitscriteria van toepassing. Aanvragen moeten worden voorzien van ondersteunende bewijsstukken (testamus en officiële transcripties) die in overeenstemming zijn met de officiële MINISTRE DE L'ENSEIGNMENT SUPERIEUR, DE LA RECHERCHE ET DE L'INNOVATION programmavereiste.... [-]

Australië Brisbane City
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Campus Tour - Welcome to James Cook Universtiy Brisbane