Lees de Officiële Beschrijving

Over Imagine Education Australia

Imagine Education Australia is een centrum voor beroepsonderwijs en -opleiding en een privé Engels talencentrum met campussen in Brisbane en aan de Gold Coast.

Imagine Education Australia heeft vier campussen: onze hoofdcampus aan de Benowa Road; onze Southport Central Campus bij Scarborough Street; onze Ashmore Campus in Ashmore; en onze Brisbane Campus in het hart van Brisbane City.

Imagine Education heeft ook vier live trainingsomgevingen waar studenten hands-on ervaring opdoen in een echte wereld. Onze live trainingsomgevingen zijn bedoeld voor studenten die studeren aan onze faculteit Automotive, Faculteit Kindervoorzieningen en Faculteit Gastvrijheid.

Imagine Education biedt:

 • State of the art faciliteiten
 • Eersteklas cursussen voor studenten uit Australië en de rest van de wereld
 • Studentenvoorzieningen (inclusief Homestay en werkbijstand)
 • Ervaren en professionele medewerkers
 • Leuke en spannende lessen

Onze missie

De missie van Imagine Education Australia is om een ​​opleiding van wereldklasse te bieden voor alle studenten in een positieve en zorgzame leeromgeving. Dit wordt bereikt door:

 • Het maximaliseren van het internationale bewustzijn door studenten te integreren in de Australische samenleving en daardoor een dieper inzicht in de Australische cultuur te ontwikkelen.
 • Gebruik van nieuwe en innovatieve onderwijsmethoden.
 • Studenten helpen bij het ontwikkelen van competentie en vertrouwen in het gebruik van het Engels om te voldoen aan de academische eisen van de middelbare school en universiteit in Australië.
 • Pathways , diensten en kansen voor studenten creëren door middel van hoogwaardige studentgerichte programma's in een veilige en ondersteunende schoolomgeving van haar toegewijde leraren en ondersteunend personeel.

Stel je voor Onderwijs is synoniem voor kwaliteitsonderwijs en succes op de lange termijn.

Waarom studeren bij ons?

 1. Ervaring en faciliteiten: Imagine Education Australia een geregistreerde trainingsorganisatie is die sinds 2005 kwaliteitstrainingen levert die relevant zijn voor de industrie. We hebben speciaal gebouwde faciliteiten en ultramoderne leeromgevingen met interactieve whiteboardtechnologie.
 2. Geaccrediteerde cursussen: onze kwalificaties zijn gebouwd in overeenstemming met de nationale trainingspakketten en voldoen aan het kwaliteitskader voor beroepsonderwijs. Imagine Education Australia de trainingen van Imagine Education Australia gevalideerd zijn door de industrie om de meest actuele, relevante training voor de zakelijke omgeving van vandaag te garanderen.
 3. Professioneel personeel: met volledig gekwalificeerde, gepassioneerde docenten die jarenlange ervaring hebben met werken in hun respectievelijke sectoren en die inclusief leren ondersteunen, krijgen studenten training van de besten.
 4. Erkenning van voorafgaand leren en studiepuntenoverdracht: uw vroegere studies en werkervaringen kunnen worden erkend als krediet bij Imagine Education Australia .
 5. Stichting Pathways *: Studenten op zoek naar een Pathway toegang tot universitaire bacheloropleidingen kunnen profiteren van Imagine Education Australia 's Foundation Pathway programma. Pathways van onze beroepsopleidingen laten je toe om met bèta te doorstromen naar de bacheloropleidingen, wat betekent dat je je diploma nog sneller kunt voltooien!
 6. Live-trainingsomgevingen: leer niet alleen in een klaslokaal: studeer in een van de live trainingsomgevingen van Imagine, waar u praktische, hands-on training en ervaring krijgt die u nodig hebt om uw carrière te starten.
 7. Beoordeling op basis van vaardigheid: toon uw kennis op verschillende manieren, niet alleen examens. Bovendien worden praktijkleerlingen beoordeeld in combinatie met hun eigen werkcurriculum.
 8. Flexibele instapvereisten en meerdere innames: u mist nooit uw startdatum met Imagine's flexibele inschrijfopties en meerdere innames gedurende het jaar.
 9. Kostenopties: ontdek een kosteneffectieve manier om uw carrière-uitkomst of Pathway te bereiken om verder te studeren met onze concurrerende cursusprijzen en reputatie voor flexibele betalingsplannen.
 10. Beurzen: We erkennen de passie en het academische talent van onze kandidaten en we bieden een beursprogramma.
 11. Door de overheid gefinancierde plaatsen beschikbaar: door de overheid gefinancierde functies zijn beschikbaar voor binnenlandse inschrijvingen, stages en leerlingplaatsen.
 12. Universeel articuleren *: uw leren kan meetellen voor uw universitair diploma met onze universitaire articulatie voor Bond University en andere grote Australische universiteiten. We zijn altijd bezig je carrièremogelijkheden te verbreden!

* BELANGRIJKE OPMERKING: Dit impliceert op geen enkele manier een gegarandeerde plaats in een universitair of middelbare schoolprogramma. Individuele aanvragen moeten worden goedgekeurd door de toegepaste universiteit of school.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Certificaat

Imagine Education Australia

Stel je voor dat de Australische faculteit Automotive van Onderwijs de training levert in Certificaat III in Lichte Voertuig Mechanische Technologie en Certificaat IV in ... [+]

Bestuur jouw carrière in de goede richting bij Imagine

Stel je voor dat de Australische faculteit Automotive van Onderwijs de training levert in Certificaat III in Lichte Voertuig Mechanische Technologie en Certificaat IV in Automotive Mechanische Diagnose. We zijn een unieke trainingsorganisatie omdat we een commerciële werkplaats voor auto's ter plaatse hebben voor onze studenten om toegang te krijgen tot praktische training. Imagine's Faculty of Automotive zet zich in voor onderzoek en professionele ontwikkeling, die wordt doorgegeven via onze educatieve programma's.

AUTOMOTIVE CURSUSSEN: Certificaat III in mechanische techniek van lichte voert... [-]
Australië Gold Coast Brisbane
Januari 2020
Engels
Campus
Lees meer in Nederlands
Imagine Education Australia

certificaat iii in het bedrijfsleven Certificaat III in Business Administration Diploma in Business Diploma in Business Administration Diploma in Leiderschap en Manage ... [+]

certificaat iii in het bedrijfsleven Certificaat III in Business Administration Diploma in Business Diploma in Business Administration Diploma in Leiderschap en Management [-]
Australië Gold Coast Brisbane
Januari 2020
Engels
Campus
Lees meer in Nederlands
Imagine Education Australia

Onze boekhoudkundige kwalificaties zijn nationaal erkende kwalificaties op basis van het trainingspakket voor financiële dienstverlening. Dit specificeert de vaardigheden ... [+]

Stel je een carrière in financiën voor

Onze boekhoudkundige kwalificaties zijn nationaal erkende kwalificaties op basis van het trainingspakket voor financiële dienstverlening. Dit specificeert de vaardigheden en kennis die nodig zijn voor verschillende banen binnen de financiële dienstverlening in Australië. Dit programma is zodanig gestructureerd dat je geleidelijk kunt worden erkend voor het voltooide studieniveau. Deze opties om door kwalificatieniveaus te gaan, bieden je de mogelijkheid om zowel je kennis als je carrière op te bouwen. Onze financiële cursussen omvatten:

Certificate IV in AccountingDiploma in AccountingAdvanced Diploma in Accounting [-]
Australië Gold Coast Brisbane
Januari 2020
Engels
Campus
Lees meer in Nederlands
Imagine Education Australia

Stel je voor dat de Faculty of Fitness van Education Australia training biedt in Certificate III en Certificate IV in fitness. We zijn een unieke trainingsorganisatie omd ... [+]

Stel je een carrière in fitness voor

Stel je voor dat de Faculty of Fitness van Education Australia training biedt in Certificate III en Certificate IV in fitness. We zijn een unieke trainingsorganisatie omdat we worden geassocieerd met PCYC Ashmore voor onze studenten om toegang te krijgen tot praktische training. Imagine's Faculty of Fitness zet zich in voor onderzoek en professionele ontwikkeling die wordt doorgegeven via onze educatieve programma's. Onze fitnesscursussen omvatten:

Certificaat III in Fitness Certificaat IV in Fitness [-]
Australië Gold Coast Brisbane
Januari 2020
Engels
Campus
Lees meer in Nederlands

Cursus

Imagine Education Australia

Stel je voor dat het College of English van Education Australia studenten van over de hele wereld verwelkomt. Bij Imagine College of English volgen we het ERK-beoordeling ... [+]

Stel je voor dat je Engels leert in Australië

Stel je voor dat het College of English van Education Australia studenten van over de hele wereld verwelkomt. Bij Imagine College of English volgen we het ERK-beoordelingssysteem dat wereldwijd wordt gebruikt, zoals aanbevolen door NEAS. Docenten richten zich op het ontwikkelen van leervaardigheden en moedigen zelfstandig talen leren aan. Leerders leren met verschillende snelheden en op verschillende manieren, en leraren houden hiermee rekening bij het plannen van hun lessen. De leeromgeving is zorgzaam en ondersteunend en moedigt studenten aan hun taalvaardigheid in de echte wereld te oefenen.... [-]

Australië Gold Coast Brisbane
Januari 2020
Engels
Campus
Lees meer in Nederlands
Imagine Education Australia

Imagine Education Australia of Early Childhood Education van Imagine Education Australia een opleiding in Children's Services biedt. Wij zijn een unieke trainingsorga ... [+]

Stel je een carrière in kinderopvang voor

Imagine Education Australia of Early Childhood Education van Imagine Education Australia een opleiding in Children's Services biedt. Wij zijn een unieke trainingsorganisatie omdat we twee kinderopvangcentra ter plekke hebben voor onze studenten om toegang te krijgen tot praktische praktijktraining. De faculteit voor vroegschoolse educatie zet zich in voor onderzoek en professionele ontwikkeling die wordt doorgegeven via onze onderwijsprogramma's. Onze cursussen voor kinderopvang omvatten:

Certificate III in Early Childhood Education and CareDiploma in opvoeding en verzorging van jon... [-]
Australië Gold Coast Brisbane
Januari 2020
Engels
Campus
Lees meer in Nederlands

Diploma

Imagine Education Australia

Stel je voor dat de Education of Hospitality van Education Australia training biedt van Certificate II tot Diploma-kwalificaties in gastvrijheid en korte cursussen in Res ... [+]

Stel je een carrière in gastvrijheid voor

Stel je voor dat de Education of Hospitality van Education Australia training biedt van Certificate II tot Diploma-kwalificaties in gastvrijheid en korte cursussen in Responsible Service of Alcohol (RSA), voedselveiligheid en barista. Wij zijn een unieke trainingsorganisatie omdat we een commerciële kookkeukencampus en een coffeeshop ter plaatse hebben voor onze studenten om toegang te krijgen tot live praktijktraining. De Faculty of Hospitality zet zich in voor onderzoek en professionele ontwikkeling die wordt doorgegeven via onze educatieve programma's. Imagine Education's Faculty of Hospitality biedt flexibele trainingen die werkgevers inzicht geven in de manier waarop hun personeel wordt getraind door middel van onze goedgekeurde leerling- en stagecursussen in gastvrijheid. Onze gastvrijheidscursussen omvatten:... [-]

Australië Gold Coast Brisbane
Januari 2020
Engels
Campus
Lees meer in Nederlands