ICAE: International College of Advanced Education

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Icae is een multi-bekroonde Registered Training Organisation gevestigd in Darwin, de hoofdstad van de Northern Territory Australië. Icae werd opgericht in 1997 en levert beroepsopleidingen aan Australische en internationale studenten. Darwin staat bekend om zijn tropische klimaat, verbazingwekkende natuurlijke schoonheid en ongerepte natuur. Als jongste hoofdstad van de Australische stad Darwin heeft een ongedwongen, gemoedelijke sfeer - de belichaming van Australië! Gastvrijheid personeel is altijd in zeer grote vraag, dus het verkrijgen van een baan is makkelijker in Darwin dan ergens anders in Australië.

42259_Introduction

Icae verzorgt onderwijs en opleidingsmogelijkheden die carrières van studenten te verbeteren. Op de arbeidsmarkten in de hele wereld is er geen substituut voor echte wereld ervaring wordt ondersteund door een grondige kennis van de belangrijkste concepten. Onze studenten ontwikkelen theoretische en praktische vaardigheden in het collegegeld semester, vervolgens toe te passen in de de werkplek, terwijl industrie Placement. Ons onderwijs wordt geleid door de meest actuele praktijk in de sector, door onze faculteit van experts uit de industrie geleverd, en ziet afgestudeerden te bereiken uitstekende resultaten werkgelegenheid zowel in Australië als in het buitenland.

42256_Introduction

internationale programma's Icae allemaal voorzien zijn van een gelijke mix van klassikale studie en betaald (of onbetaald indien gewenst) Industrie Placement. Indien de student wenst te worden betaald, terwijl industrie Plaatsing, zal Icae helpen bij het vinden van een geschikte werkgever dat de nodige milieu te ontwikkelen en aan te tonen over de nodige vaardigheden, zoals vereist door de cursus kan bieden. Studenten die betaalde Industrie Plaatsing ontvangen hetzelfde loon en dezelfde voorwaarden als Australische bewoners en kunnen verdienen tot $ 1.000 per week werken tot 45 uur per week.

internationale programma's Icae's bevatten dezelfde leermiddelen en -beoordeling als onze bekroonde binnenlandse programma, ervoor te zorgen dat al onze studenten krijgen dezelfde hoge kwaliteit van het onderwijs. Onze state of the art online leerplatform kunnen studenten toegang tot hun evaluaties en interactief leren materiaal overal en altijd toegang tot internet beschikbaar is. Studenten kunnen toegang krijgen tot draadloze breedband in de hele campus.

42257_Introduction

Internationale programma's hebben twee 20-weekse semesters per jaar, met intakes in januari en juli. eerste semester leerlingen wordt besteed bijwonen van lessen op onze campus voor een minimum van 20 uur per week. In deze lessen semester, studenten voeren theorie en praktische instructie en volledige kennis gebaseerde assessments. tweede semester leerlingen wordt doorgebracht in de industrie Placement, wanneer het werk in een erkende hospitality onderneming en geen lessen bij te wonen. Icae docenten een bezoek aan de student op de werkplek regelmatig, het bieden van ondersteuning en begeleiding, en op de werkplek evaluaties uit te voeren. Industrie Placement is gelegenheid van de student aan te tonen dat zij hun vaardigheden en kennis kunnen toepassen in een echte werkplek - een waardevolle aanvulling op elke hervatten, en een zeer belangrijk onderdeel van het opbouwen van een professioneel netwerk van werkgevers. Veel Icae internationale afgestudeerden zijn gesponsord door de industrie Placement werkgevers, een prachtige gelegenheid voor zowel afgestudeerden en werkgevers te blijven en te werken in Australië.

Alle internationale programma's zijn geaccrediteerd en door de Australische regering goedgekeurd en afgestudeerden ontvangen een nationaal erkende kwalificatie die wordt erkend in heel Australië en in het buitenland.

42258_Intrroduction

campus Icae is gevestigd bij Rapid Creek, ongeveer 15 minuten van het centrum van Darwin. De campus omvat klaslokalen, een volledig uitgeruste praktische hospitality service gebieden met bars, espressomachines, indoor en outdoor studentenvoorzieningen, waaronder een voetbalveld, en draadloze breedband beschikbaar in het hele faciliteit. Met ruime parkeergelegenheid, bushaltes in de buurt, wandel- en fietspaden die van de stad langs de waterkant recht op ons, vervoer van en naar de campus is eenvoudig. onze campus te midden van drie hectare koele lommerrijke terrein en op minder dan een kilometer van het Nightcliff waterkant, is een heerlijke, rustige plek om te studeren.

Locaties

Darwin

International College of Advanced Education

Address
ICAE: International College of Advanced Education
17 Chapman Road
Rapid Creek

NT 0810 Darwin, Noordelijk Territorium, Australië
Telefoonnr.
+61 8 8941 5959