Lees de Officiële Beschrijving

Gold Coast Learning Centre , Surfers Paradise

Studeer Engels, TESOL, Business, Management, Accounting, Marketing, Human Resources en Workplace Health

Gold Coast Learning Centre (GCLC) biedt innovatieve leerprogramma's, uitzonderlijke faciliteiten en hoogwaardige hulpmiddelen, op slechts een paar minuten lopen van het strand in Surfers Paradise.

Internationale en binnenlandse studenten kunnen kwaliteitsonderwijs combineren met de ontspannen levensstijl, strandcultuur en leuke, vriendelijke sfeer aan de Gold Coast van Queensland, een van de toonaangevende toeristische bestemmingen in Australië.

Gold Coast Learning Centre gebruikt technologieën en programma's die leren opwindend, leuk en lonend maken, terwijl echte onderwijsresultaten worden bereikt.

Binnenlandse studenten en studentenvisumhouders kunnen alle cursussen die we aanbieden bestuderen, van General English en IELTS examenvoorbereiding tot kwalificaties in Business, Management, Marketing, Accounting, Human Resources, WHS en TESOL.


Studeer Engels in Australië aan de beroemde Gold Coast van Queensland: innovatieve cursussen, uitstekende faciliteiten en een uitstekende levensstijl

Bestudeer Engels in Australië bij het Gold Coast Learning Centre in Surfers Paradise en geniet van een eersteklas levensstijl en kwaliteitsonderwijs.

Met een wijdverspreide reputatie voor internationale culturele diversiteit, betaalbare woonkosten en zeer redelijke onderwijskosten, is Surfers Paradise aan de Goudkust een geweldige bestemming voor studenten.


Over Gold Coast Learning Centre

Studeer Engels, TESOL, Zakelijk, Accounting, Management, Marketing, Gezondheid en veiligheid op het werk, en Human Resources in Surfers Paradise

Gold Coast Learning Centre (GCLC) in Surfers Paradise is opgericht in 2010 en beschikt over uitstekende faciliteiten, hoogwaardige lesprogramma's en toegewijde, vriendelijke en enthousiaste medewerkers.


Sun, Surf, Sand Study: de perfecte plek om te studeren

Het Gold Coast Learning Centre ligt op slechts een korte loopafstand van het strand en wordt omgeven door winkels en eetgelegenheden, bioscopen, het bruisende nachtleven en de ontspannen levensstijl en leuke, vriendelijke sfeer van de Gold Coast.


Uitstekende faciliteiten, op slechts een korte loopafstand van het strand

Gold Coast Learning Centre beschikt over volledig van airconditioning voorziene faciliteiten, met goed uitgeruste klaslokalen, een computerlokaal, snel WiFi-internet, ruime studentenruimtes en nog veel meer.

Maak je studie effectief en plezierig met GCLC.

 • Volledig van airconditioning voorziene campus, op slechts een korte loopafstand van het strand
 • Computerlab met 18 flatscreen-computers
 • Gratis wifi internettoegang voor studenten
 • Instellingsservice voor draadloos internet is beschikbaar
 • Schaduwrijke en populaire openlucht studentenbinnenplaats en BBQ gebied
 • Ruime en comfortabele overdekte studentenruimte en keuken, met een reeks tijdschriften en kranten om de praktijk aan te moedigen.


Hoogwaardige lesprogramma's en toegewijd personeel

Gold Coast Learning Centre is er op gericht om onze studenten te helpen slagen in hun studie en te genieten van hun vrije tijd met de allerbeste activiteiten die Surfers Paradise en de Gold Coast te bieden hebben.

Zorgvuldig toezicht door ervaren, toegewijde medewerkers zorgt ervoor dat u zo snel als u wilt kunt doorgaan.

Hoog gekwalificeerd en vriendelijk, de ervaren docenten en het personeel van het Gold Coast Learning Centre zijn altijd bereid om de tijd te nemen om studenten te helpen succesvol te zijn in hun studie.

Veel van onze medewerkers hebben ervaring met het lesgeven van Engels in andere landen en begrijpen de zorgen van internationale studenten.

Extra huiswerk, werkbladen en advies kunnen eenvoudig worden geregeld voor de hardwerkende student.

Student Support Services bij GCLC

Gold Coast Learning Centre biedt een breed scala aan ondersteunende diensten voor studenten om studenten de middelen te bieden die ze nodig hebben om het meeste uit hun ervaring met ons te halen.

Ons actieve, vriendelijke en toegewijde Student Support Services-team staat altijd voor je klaar als het officiële aanspreekpunt voor zowel nationale als internationale studenten.

We bieden ondersteuning op hoog niveau om u te helpen slagen en zijn altijd beschikbaar om u te helpen met eventuele problemen die zich tijdens uw verblijf bij ons kunnen voordoen.

Beschikbare services om u te helpen slagen en te genieten van uw studies zijn:

 • Cursusaanvragen, inschrijvingen en studieplannen
 • Betalingsplanhulp
 • Organisatie van Homestay-plaatsingen
 • Organisatie van luchthaventransfers
 • Appartementen en accommodatie
 • Counseling Services
 • Rondleidingen door het college en de stad voor nieuwe internationale studenten
 • Hervat hulp en ondersteuning bij het zoeken naar werk
 • Studentenactiviteiten en excursies
 • Afstudeerceremonie

Uw Student Contact Officer heeft toegang tot actuele informatie over het volledige scala aan beschikbare diensten voor studenten in het Gold Coast Learning Centre .

Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

Certificaat

Gold Coast Learning Centre

Start een lonende carrière in de financiële sector met de dubbele kwalificatie Certificate IV in Accounting and Bookkeeping bij het Gold Coast Learning Centre . Deze curs ... [+]

Start een lonende carrière in de financiële sector met de dubbele kwalificatie Certificate IV in Accounting and Bookkeeping bij het Gold Coast Learning Centre .

Deze cursus biedt u een breed scala aan vaardigheden en kennis, zodat u de beste kans van slagen heeft in de financiële dienstverlening.

Met flexibele studiemogelijkheden, inclusief voltijdse, deeltijdse en afstandsopleidingsmogelijkheden, kan het Gold Coast Learning Centre u helpen uw carrièrevooruitzichten te verbeteren met essentiële boekhoudkundige kennis en echte boekhoudkundige vaardigheden.

Gekwalificeerde en ervaren trainers zullen uw kennis van de belangrijkste bedrijfspraktijken in de financiële dienstverlening ontwikkelen, inclusief financiële gegevens, budgetten, belastingvereisten, algemene zakelijke vaardigheden en effectieve communicatie.... [-]

Australië Surfers paradijs
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
52 weken
Campus
Lees meer in Nederlands

Cursus

Gold Coast Learning Centre

Leer Engels in Australië bij Gold Coast Learning Centre , op slechts enkele minuten van het strand in Surfers Paradise aan de beroemde Gold Coast van Australië. Gold Coas ... [+]

Leer Engels in Australië bij Gold Coast Learning Centre , op slechts enkele minuten van het strand in Surfers Paradise aan de beroemde Gold Coast van Australië.

Gold Coast Learning Centre biedt vier niveaus van General English-studie , waarbij een hoogwaardige instructie wordt gegeven in een vriendelijke omgeving. Ervaren medewerkers en praktische, flexibele cursussen ontwikkelen de kennis, vaardigheden en vloeiendheid die u nodig hebt.

Alle vier de General English-niveaus benadrukken de belangrijkste Engelse taalvaardigheid van spreken, luisteren, lezen en schrijven en zijn geschikt voor iedereen, van beginners tot gevorderden.

Cursussen zijn leuk en flexibel, ontworpen door ervaren docenten om je vocabulaire, uitspraak en grammatica te verbeteren.... [-]

Australië Surfers paradijs
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Gold Coast Learning Centre

Verbeter je Engels en bereid je voor op het examen International English Language Testing System (IELTS) in het Gold Coast Learning Centre , in het hart van Surfers Parad ... [+]

Verbeter je Engels en bereid je voor op het examen International English Language Testing System (IELTS) in het Gold Coast Learning Centre , in het hart van Surfers Paradise aan de Gold Coast van Queensland.

IELTS is een internationaal geaccrediteerd Engels taalvaardigheidsexamen dat het bewijs levert van het vermogen om Engels te gebruiken en te begrijpen.

Het wordt algemeen erkend en wordt door meer dan 6000 instellingen in meer dan 120 landen over de hele wereld geaccepteerd.

IELTS examenvoorbereiding: tussenniveau en hogerBegint: elke maandagGemiddelde studenten per klas: 10Maximale studenten per klas: 18Cursusduur: 1-70 wekenUren per week: 20-35 uurStart data en prijzen... [-]
Australië Surfers paradijs
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 70 weken
Campus
Lees meer in Nederlands

Diploma

Gold Coast Learning Centre

Neem je kennis van boekhouding en financiën naar het volgende niveau met het Diploma of Accounting bij het Gold Coast Learning Centre . Deze cursus is ideaal voor mensen ... [+]

Neem je kennis van boekhouding en financiën naar het volgende niveau met het Diploma of Accounting bij het Gold Coast Learning Centre .

Deze cursus is ideaal voor mensen die werk zoeken in de boekhoud-, bedrijfs- en financiële sector. Je krijgt fundamentele kennis en geavanceerde vaardigheden om te werken binnen het altijd veranderende vakgebied van zaken doen en accounting.

Met flexibele studiemogelijkheden, inclusief voltijdse, deeltijdse en afstandsopleidingsmogelijkheden, kan Gold Coast Learning Centre uw loopbaanperspectieven verbeteren met een geavanceerd inzicht in de financiële dienstensector.

Gekwalificeerde en ervaren trainers helpen u bij het ontwikkelen van een geavanceerd begrip van budgetbeheer en -prognoses, financiële rapportage, inkomstenbelastingaangifte en het verstrekken van management accountingadvies.... [-]

Australië Surfers paradijs
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
26 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Gold Coast Learning Centre

Het Diploma voor Human Resources Management bij GCLC helpt je bij het ontwikkelen van je vaardigheden en het versnellen van een senior rol in Human Resources. Deze cursus ... [+]

Het Diploma voor Human Resources Management bij GCLC helpt je bij het ontwikkelen van je vaardigheden en het versnellen van een senior rol in Human Resources.

Deze cursus biedt de kennis en managementvaardigheden die u nodig hebt om de prestaties van medewerkers te optimaliseren ten dienste van de strategische doelstellingen van een werkgever en ervoor te zorgen dat Human Resources-functies effectief worden uitgevoerd.

Het is een uitgebreide introductie tot Human Resource Management, waarbij een strategische benadering van personeelsbeheer wordt gehanteerd om uw organisatie te helpen een concurrentievoordeel te behalen. Het ontwikkelt essentiële vaardigheden en kennis, waaronder:... [-]

Australië Surfers paradijs
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
40 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Gold Coast Learning Centre

Het Diploma van Leiderschap en Management bij het Gold Coast Learning Centre is een flexibele, praktische en effectieve cursus die is ontworpen om uw leiderschaps- en man ... [+]

Het Diploma van Leiderschap en Management bij het Gold Coast Learning Centre is een flexibele, praktische en effectieve cursus die is ontworpen om uw leiderschaps- en managementvaardigheden te ontwikkelen en te verbeteren.

Deze door de overheid geaccrediteerde kwalificatie combineert een degelijke kennisbasis met de vaardigheden die je nodig hebt om anderen leiding te geven en richting te geven en om je eigen werk en het werk van een team te plannen, uit te voeren en te evalueren.

Het Diploma of Leadership and Management ontwikkelt de vaardigheden die je nodig hebt om kennis, praktisch leiderschap en managementvaardigheden en -ervaring toe te passen in een hele reeks bedrijfs- en industriële contexten, waaronder:... [-]

Australië Surfers paradijs
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
52 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Gold Coast Learning Centre

Het Diploma voor Marketing en Communicatie bij het Gold Coast Learning Centre biedt geavanceerde, praktische en boeiende trainingen op alle gebieden van de marketingindus ... [+]

Het Diploma voor Marketing en Communicatie bij het Gold Coast Learning Centre biedt geavanceerde, praktische en boeiende trainingen op alle gebieden van de marketingindustrie, inclusief internationale marketing en e-marketing.

Vestig uzelf in een dynamische, creatieve en zich steeds uitbreidende industrie met deze hoogwaardige marketing- en communicatiekwalificatie en ontwikkel de vaardigheden en kennis die u nodig hebt om te slagen, waaronder:

Interpreteren van markttrends om marketingkansen te identificeren en te evaluerenOntwerp en ontwikkeling van een geïntegreerd marketing- en communicatieplanToonaangevende teams voor het uitvoeren van effectieve marketingcampagnesPlanning van marktonderzoek en implementatie en monitoring van campagnesBeheer van budgetten en financiële plannenEen mediaplan ontwikkelen en de marketingmix aanpassen... [-]
Australië Surfers paradijs
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
52 weken
Campus
Lees meer in Nederlands

Welcome to Gold Coast Learning Centre