Gold Coast Learning Centre

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Gold Coast Learning Centre , Surfers Paradise

Studeer Engels, TESOL, Business, Management, Accounting, Marketing, Human Resources en Workplace Health

Gold Coast Learning Centre (GCLC) biedt innovatieve leerprogramma's, uitzonderlijke faciliteiten en hoogwaardige hulpmiddelen, op slechts een paar minuten lopen van het strand in Surfers Paradise.

Internationale en binnenlandse studenten kunnen kwaliteitsonderwijs combineren met de ontspannen levensstijl, strandcultuur en leuke, vriendelijke sfeer aan de Gold Coast van Queensland, een van de toonaangevende toeristische bestemmingen in Australië.

Gold Coast Learning Centre gebruikt technologieën en programma's die leren opwindend, leuk en lonend maken, terwijl echte onderwijsresultaten worden bereikt.

Binnenlandse studenten en studentenvisumhouders kunnen alle cursussen die we aanbieden bestuderen, van General English en IELTS examenvoorbereiding tot kwalificaties in Business, Management, Marketing, Accounting, Human Resources, WHS en TESOL.


Studeer Engels in Australië aan de beroemde Gold Coast van Queensland: innovatieve cursussen, uitstekende faciliteiten en een uitstekende levensstijl

Bestudeer Engels in Australië bij het Gold Coast Learning Centre in Surfers Paradise en geniet van een eersteklas levensstijl en kwaliteitsonderwijs.

Met een wijdverspreide reputatie voor internationale culturele diversiteit, betaalbare woonkosten en zeer redelijke onderwijskosten, is Surfers Paradise aan de Goudkust een geweldige bestemming voor studenten.


Over Gold Coast Learning Centre

Studeer Engels, TESOL, Zakelijk, Accounting, Management, Marketing, Gezondheid en veiligheid op het werk, en Human Resources in Surfers Paradise

Gold Coast Learning Centre (GCLC) in Surfers Paradise is opgericht in 2010 en beschikt over uitstekende faciliteiten, hoogwaardige lesprogramma's en toegewijde, vriendelijke en enthousiaste medewerkers.


Sun, Surf, Sand Study: de perfecte plek om te studeren

Het Gold Coast Learning Centre ligt op slechts een korte loopafstand van het strand en wordt omgeven door winkels en eetgelegenheden, bioscopen, het bruisende nachtleven en de ontspannen levensstijl en leuke, vriendelijke sfeer van de Gold Coast.


Uitstekende faciliteiten, op slechts een korte loopafstand van het strand

Gold Coast Learning Centre beschikt over volledig van airconditioning voorziene faciliteiten, met goed uitgeruste klaslokalen, een computerlokaal, snel WiFi-internet, ruime studentenruimtes en nog veel meer.

Maak je studie effectief en plezierig met GCLC.

 • Volledig van airconditioning voorziene campus, op slechts een korte loopafstand van het strand
 • Computerlab met 18 flatscreen-computers
 • Gratis wifi internettoegang voor studenten
 • Instellingsservice voor draadloos internet is beschikbaar
 • Schaduwrijke en populaire openlucht studentenbinnenplaats en BBQ gebied
 • Ruime en comfortabele overdekte studentenruimte en keuken, met een reeks tijdschriften en kranten om de praktijk aan te moedigen.


Hoogwaardige lesprogramma's en toegewijd personeel

Gold Coast Learning Centre is er op gericht om onze studenten te helpen slagen in hun studie en te genieten van hun vrije tijd met de allerbeste activiteiten die Surfers Paradise en de Gold Coast te bieden hebben.

Zorgvuldig toezicht door ervaren, toegewijde medewerkers zorgt ervoor dat u zo snel als u wilt kunt doorgaan.

Hoog gekwalificeerd en vriendelijk, de ervaren docenten en het personeel van het Gold Coast Learning Centre zijn altijd bereid om de tijd te nemen om studenten te helpen succesvol te zijn in hun studie.

Veel van onze medewerkers hebben ervaring met het lesgeven van Engels in andere landen en begrijpen de zorgen van internationale studenten.

Extra huiswerk, werkbladen en advies kunnen eenvoudig worden geregeld voor de hardwerkende student.

Student Support Services bij GCLC

Gold Coast Learning Centre biedt een breed scala aan ondersteunende diensten voor studenten om studenten de middelen te bieden die ze nodig hebben om het meeste uit hun ervaring met ons te halen.

Ons actieve, vriendelijke en toegewijde Student Support Services-team staat altijd voor je klaar als het officiële aanspreekpunt voor zowel nationale als internationale studenten.

We bieden ondersteuning op hoog niveau om u te helpen slagen en zijn altijd beschikbaar om u te helpen met eventuele problemen die zich tijdens uw verblijf bij ons kunnen voordoen.

Beschikbare services om u te helpen slagen en te genieten van uw studies zijn:

 • Cursusaanvragen, inschrijvingen en studieplannen
 • Betalingsplanhulp
 • Organisatie van Homestay-plaatsingen
 • Organisatie van luchthaventransfers
 • Appartementen en accommodatie
 • Counseling Services
 • Rondleidingen door het college en de stad voor nieuwe internationale studenten
 • Hervat hulp en ondersteuning bij het zoeken naar werk
 • Studentenactiviteiten en excursies
 • Afstudeerceremonie

Uw Student Contact Officer heeft toegang tot actuele informatie over het volledige scala aan beschikbare diensten voor studenten in het Gold Coast Learning Centre .

Locaties

Surfers paradijs

Address
Orchid Avenue,18-22
4217 Surfers paradijs, Queensland, Australië
Telefoonnr.
+61 (0) 7 5531 6788