Front Cooking School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

'Als je ooit een kookschool in Melbourne zou openen, waar beter dan Lygon Street - Melbourne's' Little Italy '!'

Front Cooking School heeft twee campussen in Carlton: op Lygon Street en op Brunswick Street. De faciliteiten zijn eerste klas, en onze trainers zijn ervaren in de industrie.

Stel jezelf voor in een keuken die warme, flauwe croissants bakt, de perfecte zoete en zoute gebak creëert, en avonden zorgvuldig decoreren voor speciale evenementen. Als deze stijl van speciaalbakken voor u is, dan is het voorgerechtskools certificaat III in Patisserie de juiste cursus. Deze kwalificatie zorgt ervoor dat u in diverse organisaties werkt waar patisserieproducten worden opgesteld en geserveerd. Plaatsen zoals cafés, horeca, clubs, cafés, hotels, patisserieën, pubs en restaurants als Pastry Chef.

Nu naar de keuken waar culinaire dromen uitkomen, en je toekomstige carrière wacht op te ontvouwen. Als u het certificaat III in commercieel koken invult, krijgt u de nodige ervaring in de keuken en verwerven u de fundamentele voedingsvaardigheden die u op het werk kunnen maken. Ga in de dynamische wereld van gastvrijheid en beleef alles wat het u te bieden heeft. Deze kwalificatie biedt een weg naar Cook of Commis Chef in een breed scala aan gastvrijheidsinstellingen, waaronder bistro's, cafés, ziekenhuizen, hotels en restaurants.

Als u altijd een restaurant wilt rennen en de vreugde voelen om uw handtekeningskoteletten aan tevreden klanten te laten zien, zult u weten dat het meer intensief onderwijs inhoudt. Het certificaat IV zal u trainen om zakelijke financiën te beheren, vaardigheden te ontwikkelen om gastvrijheid te coördineren en een team te leiden. Deze kwalificatie biedt een manier om als chef-kok te werken in organisaties zoals cafés, clubs, hotels, pubs en restaurants of om zelfstandig te werken.

Wat als je een geboren leider bent en je wilt de voorkant van het huis zijn - de maître? Ons Diploma van Gastvrijheid traint u om de leiding te nemen in de snelle, spannende wereld van gastvrijheid. U ontvangt een breed scala aan gastvrijheidsvaardigheden, waaronder training en ontwikkeling van een team om leidinggevende voedingsmiddelen- en dranketafeldiensten te leveren, gecombineerd met managementvaardigheden zoals roosterpersoneel en budgettaire voorbereiding en monitoring. U heeft de capaciteit om de rol van een hooggeschoolde senior medewerker in staat te stellen om operationele zakelijke beslissingen te nemen. Deze kwalificatie zorgt voor multiskilling en voor specialisatie in accommodatie diensten, koken, eten en drinken en gaming. Sterke frontlinksleiders zijn in de hot demand in gastvrijheid over de hele wereld.

Het Advanced Diploma of Hospitality Management zal uw passie vergroten om deel uit te maken van deze bruisende industrie en u te helpen bij uw opkomst door de rangen om uw plaats als Senior Manager te nemen. U ontwikkelt een grondig spectrum van vaardigheden op het gebied van bedrijfsplanning, financieel beheer, human resources, leiderschap en marketing, zodat u succesvol kunt werken in een breed scala aan sectoren, waaronder bars, speelplaatsen, resorts, restaurants of andere Drukke gastvrijheid omgevingen.

Word lid van het pad naar succes bij Front Cooking School en geniet van een felle toekomst in een carriere waar je vaardigheden in de vraag zijn.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Advanced Diploma's » Bekijk Diploma's »

Programma's

Deze school biedt ook:

Advanced Diploma

Geavanceerde Diploma Van Hospitality Management

Campus Voltijd 30 maanden January 2018 Australië Melbourne

Sterke frontlinksleiders staan ​​op het gebied van gastvrijheid over de hele wereld. De Advanced Diploma of Hospitality Management zal uw passie voor deze levendige industrie cultiveren en u helpen om door de gelederen te stijgen om u als Senior Manager te betreden. [+]

Geavanceerd Diploma Hospitality Management Vakcode: SIT60316 CRICOS code: 091141M Intakes: Januari / April / juli t / m september Duur van de cursus: 2,5 jaar Campus: Melbourne Studiemodus: Full-time INTERNATIONALE STUDENTEN Cursus overzicht: Sterke frontlinksleiders staan ​​op het gebied van gastvrijheid over de hele wereld. De Advanced Diploma of Hospitality Management zal uw passie voor deze levendige industrie cultiveren en u helpen om door de gelederen te stijgen om u als Senior Manager te betreden. U ontwikkelt een grondig scala aan vaardigheden op het gebied van bedrijfsplanning, financieel beheer, human resources, leiderschap en marketing, zodat u succesvol kunt werken in een brede waaier aan sectoren, waaronder bars, speelplekken, resorts, restaurants of Andere drukke gastvrijheid omgevingen. Natuurlijk Structuur: Om deze kwalificatie te ontvangen moet u 33 eenheden, 16 kernunits en 17 electieve eenheden voltooien. 26 van de eenheden zouden in het Certificaat III / IV in Commerciële Kook en Diploma van Gastvrijheid zijn afgerond. Studenten gaan 20 uur per week over 2-3 dagen aan het college. De cursus bestaat uit 10 fasen, elk bestaande uit 10 weken, met vakanties tussenin. De eerste 8 fasen worden afgerond in het certificaat III / IV en het diploma van gastvrijheid. Fase 9 en 10 bestaan ​​uit 10 weken, met vakanties tussenin. Op werk gebaseerde training (voltooid in het certificaat III) Als onderdeel van de cursus zijn de studenten verplicht om 48 keer werkgebaseerde training af te ronden. Wij helpen u bij het vinden van een geschikte locatie voor u om uw WBT te voltooien.... [-]

Diploma

Diploma Van Gastvrijheid Management - Commerciële Kookstroom

Campus Voltijd 2 jaar Open Inschrijving Australië Melbourne

Als u een geboren leider bent, zult u in uw carriere voor-huis willen zijn, en het Diploma van Gastvrijheid leert u hoe u in de snelle en spannende wereld van gastvrijheid moet zorgen. [+]

Diploma van gastvrijheid management - commerciële kookstroom Vakcode: SIT50416 CRICOS Code: 090983K Intakes: Januari / April / juli t / m september Duur van de cursus: 2 jaar Campus: Melbourne Studiemodus: Full-time INTERNATIONALE STUDENTEN Cursus overzicht: Als u een geboren leider bent, zult u in uw carriere voor-huis willen zijn, en het Diploma van Gastvrijheid leert u hoe u in de snelle en spannende wereld van gastvrijheid moet zorgen. U krijgt een breed scala aan gastvrijheidsvaardigheden, waaronder voedsel- en drankadvies en tafeldiens, gecombineerd met managementvaardigheden, zoals roosterpersoneel en budgettaire voorbereiding en monitoring. U krijgt een goede kennis van de industrie om de horeca-activiteiten te coördineren en de rol te spelen van een hooggeschoolde senior medewerker die operationele zakelijke beslissingen kan nemen. Deze kwalificatie biedt een weg naar werk in elke sector van de horeca sector als afdeling of bedrijfsleider. De diversiteit van werkgevers omvat onder andere cafes, horecabedrijven, clubs, hotels, motels, pubs en restaurants. Deze kwalificatie zorgt voor multiskilling en voor specialisatie in accommodatie diensten, koken, eten en drinken en gaming. Natuurlijk Structuur: Om deze kwalificatie te ontvangen moet u 28 eenheden, 13 kernunits en 15 electieve eenheden invullen. 21 van de eenheden zouden in het certificaat IV in Commercial Cookery zijn afgerond. Studenten gaan 20 uur per week over 2-3 dagen aan het college. De cursus bestaat uit 8 fasen, elk bestaande uit 10 weken, met vakanties in tussen. De eerste 6 fasen worden in het certificaat IV ingevuld. Stadium 7 en 8 bestaan ​​uit 10 weken, met vakanties... [-]

Diploma Van Gastvrijheid Management - Patisserie Stream

Campus Voltijd 2 jaar January 2018 Australië Melbourne

Als u een geboren leider bent, zult u in uw carriere voor-huis willen zijn, en het Diploma van Gastvrijheid leert u hoe u in de snelle en spannende wereld van gastvrijheid moet zorgen. [+]

Diploma Hospitality Management - Patisserie Stream Vakcode: SIT50416 CRICOS code: 090983K Intakes: Januari / April / juli t / m september Duur van de cursus: 2 jaar Campus: Melbourne Studiemodus: Full-time INTERNATIONALE STUDENTEN Cursus overzicht: Als u een geboren leider bent, zult u in uw carriere voor-huis willen zijn, en het Diploma van Gastvrijheid leert u hoe u in de snelle en spannende wereld van gastvrijheid moet zorgen. U krijgt een breed scala aan gastvrijheidsvaardigheden, waaronder voedsel- en drankadvies en tafeldiens, gecombineerd met managementvaardigheden, zoals roosterpersoneel en budgettaire voorbereiding en monitoring. U krijgt een goede kennis van de industrie om de horeca-activiteiten te coördineren en de rol te spelen van een hooggeschoolde senior medewerker die operationele zakelijke beslissingen kan nemen. Deze kwalificatie biedt een weg naar werk in elke sector van de horeca sector als afdeling of bedrijfsleider. De diversiteit van werkgevers omvat onder andere cafes, horecabedrijven, clubs, hotels, motels, pubs en restaurants. Deze kwalificatie zorgt voor multiskilling en voor specialisatie in accommodatie diensten, koken, eten en drinken en gaming. Natuurlijk Structuur: Om deze kwalificatie te ontvangen moet u 28 eenheden, 13 kernunits en 15 electieve eenheden invullen. Studenten gaan 20 uur per week over 2-3 dagen aan het college. De cursus bestaat uit 8 fasen, elk bestaande uit 10 weken, met vakanties in tussen. De eerste 4 fasen worden in het certificaat III ingevuld. Stages 5-8 elk bestaan ​​uit 10 weken, met vakanties tussenin. Op werk gebaseerde training (voltooid in het certificaat III) Als onderdeel van de cursus zijn... [-]

Contact
Bezoekadres
Head Office/Melbourne Campus: 168 Exhibition Street
Melbourne, Victoria, VIC 3000 AU
Bezoekadres
Sydney Campus: 60 Hickson Road
Sydney, New South Wales, NSW 2000 AU
Bezoekadres
Perth Campus: 1/647 Wellington Street
Perth, West-Australië, WA 6000 AU