Eynesbury

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Eynesbury @ een oogopslag

Wat

Eynesbury is een gespecialiseerde instelling die een reeks van pre-universitaire en Engels programma biedt, het verstrekken van trajecten in de Universiteit van Adelaide en de Universiteit van Zuid-Australië.

Waarom

Breed scala aan programma's en trajecten om de toegang tot de universiteit van Adelaide, de Universiteit van Zuid-Australië en andere Australische universiteiten krijgen. Houdt een indrukwekkend lange termijn record van studenten verwerven van binnenkomst in de universiteit. City-center studie locatie in Australië's meest betaalbare hoofdstad. Uitstekende studie locatie: state-of-the-art campus. Kleine klassen, gepersonaliseerde onderwijs en individuele aandacht.

Waar

Eynesbury heeft twee campussen beide gevestigd in het centrum van de stad Adelaide.

Wanneer

Eynesbury programma's draaien het hele jaar door.

Wie

Australische en internationale studenten van over de hele wereld.

Hoe

Solliciteer door een Eynesbury vertegenwoordiger in uw land. Solliciteer online via deze website. Maak een afspraak om binnen te komen en ons te zien. Nog steeds niet zeker - waarom niet e-mail ons uw vragen: eynesbury@navitas.com

Welkom bij Eynesbury!

Bij Eynesbury verwelkomen wij de kans om te helpen elke leerling te bereiken zijn of haar persoonlijke doelen en hun volledige potentieel in het leven lange reis van het onderwijs te realiseren.

Samen Eynesbury biedt een scala aan programma's en educatieve trajecten naar secundaire en tertiaire studies aan de Universiteit van Adelaide en de Universiteit van Zuid-Australië.

Opgericht in 1989, Eynesbury heeft een uitstekende staat van dienst academische prestaties en is zeer ervaren in de ontwikkeling en uitvoering van programma's op maat gemaakt voor internationale studenten.

Eynesbury biedt ook een uitgebreid scala aan ondersteunende diensten, met inbegrip van academische en het beroepsonderwijs counseling, homestay en accommodatie voor internationale studentenwoningen. Het personeel biedt persoonlijke aanmoediging, individuele begeleiding en hulp die nodig zijn door de meeste internationale studenten bij de eerste uitwonend.

Eynesbury zet zich in voor een gevarieerde en flexibele aanpak in het leveren van kwaliteit van het onderwijs en de route-opties. Ik kijk uit naar het vooruitzicht van bij te dragen aan uw levenslange reis van het onderwijs in Adelaide, Zuid-Australië.

De heer Peter Millen, Eynesbury College Director

Locaties

Adelaide

Eynesbury College, Franklin Street Address

Address
Eynesbury College
15-19 Franklin Street

5000 Adelaide, Zuid Australië, Australië
Telefoonnr.
+61 8 8216 9000

Adelaide

Eynesbury College, Coglin Street Address

Address
Eynesbury College
16-20 Coglin Street

5000 Adelaide, Zuid Australië, Australië
Telefoonnr.
+61 8 8216 9000