Explore English

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

U hebt de eerste stap van uw reis naar de internationale grenzen om Engels te studeren steken genomen. Door het nemen van deze innovatieve stap, zul je merken dat je ondergedompeld in een spannende wereld van de taal met andere internationale studenten die binnenkort zal worden je vrienden.

Als één van onze Explorers, wordt u verwelkomd in onze lerende gemeenschap dat voorziet in interactief leren klaslokalen en leuke buitenschoolse activiteiten. Elke 5 weken, het hele centrum gaat op excursie naar de geneugten van Melbourne en de omliggende regio te verkennen. Op deze excursies, zult u een hebt kans om je Engels te oefenen in een echte sociale situatie. U kunt fouten maken en opnieuw en opnieuw te oefenen zonder oordeel, want wij bieden u blootstelling aan uw nieuwe taal te verkennen op een leuke en ontspannen omgeving.

In de klas, zal je de docenten ondersteunende en cultureel gevoelig te vinden. Velen van hen hebben de hele wereld gereisd (ze kunnen zelfs een leraar in uw eigen land zijn geweest!) En hebben dus de kennis van de werkelijk het maken van onze leerlingen zich veilig voelen terwijl ze leren Engels.

Er zijn tal van activiteiten buiten het klaslokaal ook en je leraren zal je uit en over als onderdeel van het curriculum, zodat u kunt andere manieren van het beoefenen van lezen, schrijven, spreken en luisteren in het Engels te verkennen.

in onze Student Recreatiegebied, Kunt u ontspannen, tv kijken, tafeltennissen of tafelvoetbal, gebruik maken van de computer of iPad en koffie te drinken. Er is een koelkast en magnetron en een barista koffiemachine - dit zal u in de buurt zijn, want we willen dat u zich thuis voelen!

Ons doel is om u te voorzien van een kwaliteit leerervaring. Ik kijk er naar uit u spoedig weer te zien, Explorers!

WAAROM ONTDEK ENGELS?

Wij maken de studenten onze prioriteit Gratis keuzevakken beschikbaar voor alle studenten flexibele Dienstregeling Ervaren en toegewijde docenten Award Winning Organisation leuke omgeving

OVER ONZE CAMPUS

Hart van CBD In het centrum van Melbourne Iconic Coffee Culture Gratis Wifi voor studenten Alle klaslokalen fitting met up-to-date technologie Grote student recreatiegebied Dedicated activiteiten officer School welafre op de site

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk cursussen »

Programma's

Deze school biedt ook:

Cursus

English for Academic Purposes

Campus Voltijd 10 weken January 2019 Australië Melbourne

[+]

Lina Marcela Monsalve Franco [-]

General English Course

Campus Voltijd 2 - 54 weken January 2019 Australië Melbourne

[+]

Academische en nuttig alledaags Engels Cultureel bewustzijn [-]

IELTS Preporatory Course

Campus Voltijd 2 - 54 weken January 2019 Australië Melbourne

[+]

[-]

PTE Academic Preporatory Course

Campus Voltijd 10 weken January 2019 Australië Melbourne

[+]

[-]

Videos

Melbourne: The City's Most Liveable City