Einstein College of Australia

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij Einstein College of Australia , gunstig gelegen in het hart van Melbourne. Ons doel is het leveren van hoogwaardige educatieve programma's, diensten en om studenten zinvolle leerervaringen te bieden. Als zodanig willen we ervoor zorgen dat onze onderwijs- en leermethoden innovatief, uitdagend en boeiend zijn.

Einstein College biedt een breed scala aan nationaal geaccrediteerde cursussen aan zowel lokale als internationale studenten, waaronder Engels, Business, Aged Care en Community Services. Onze programma's zijn ontworpen en geleverd om onze studenten te voorzien van de kennis en vaardigheden om hun leren toe te passen op nieuwe situaties, om samen te werken en om een ​​leven lang leren te ondersteunen.

Melbourne wordt beoordeeld als een van 's werelds meest leefbare steden in de categorieën onderwijs, cultuur, milieu, gezondheidszorg, stabiliteit en infrastructuur. Het is een stad die veel te bieden heeft aan iedereen die geïnteresseerd is in kwaliteit en diversiteit. Melburnians houden van de stadjes vol cafés, restaurants en ruime parken die meestal ontmoetingsplaatsen zijn voor de lokale bevolking en toeristen.

Doelen

"KANSEN VERSCHAFFEN DOOR ONDERWIJS"

Einstein College of Australia trots op het aanbieden van educatieve en leermogelijkheden voor studenten . '

Ons doel bij Einstein College of Australia is om kansen te bieden door middel van onderwijs; daarom willen we, door een reeks goed gestructureerde cursussen aan te bieden, Pathways openen die studenten zullen leiden tot verdere studie of verbeterde vooruitzichten op werk.

Onze belangrijkste doelstellingen zijn:

  • Om kwalitatief hoogstaand onderwijs te bieden aan elke student door middel van een klassensetting.
  • Om educatieve geest bij studenten op te roepen waardoor zij nieuwe kansen kunnen proberen.
  • Diversiteit en acceptatie stimuleren door middel van gemeenschappelijke doelen en leerresultaten.
  • Om ervoor te zorgen dat elke student zijn hoogste niveau van competentie bereikt.
  • Om ontwikkeling en vooruitgang op alle gebieden te ondersteunen.
  • Innovatieve oplossingen bieden voor uitdagende kansen op werk.
  • Moedig zowel groeps- als individueel leren aan.

Missie

Einstein College of Australia is toegewijd om individuele studenten van de nodige kwalificaties te voorzien en hen in staat te stellen hun educatieve en beroepsdoelstellingen te bereiken.

accreditatie

Einstein College of Australia is een geregistreerde trainingsorganisatie. Krachtens de Wet op de nationale beroepsonderwijs en -opleiding 2011 moeten we ervoor zorgen dat al onze studenten kwaliteitsvolle training en beoordeling krijgen. We zijn geregistreerd en gereguleerd door de Australian Skills Quality Authority (ASQA) en CRICOS (Commonwealth Register of Institutions and Courses for Overseas Students), daarom is het Einstein College of Australia goedgekeurd om cursussen te geven aan buitenlandse studenten.

Einstein College of Australia is geaccrediteerd door de Australian Skills Quality Authority (ASQA), de regelgevende instantie voor beroepsonderwijs en -opleiding in het kader van de National Vocational Education and Training Regulator Act 2011.

Einstein College of Australia is geaccrediteerd door het AUSTRALIAN Department of education employment and workplace relations DEEWR en is geregistreerd in deel 4.5.1 van de Education and Training Reform Act 2006 als een 'Provider to Overseas Students' in het 'Commonwealth Register of Institutions and Courses for Overseas Students "(CRICOS).

Als lid van ACPET (de Australische Raad voor privéonderwijs en -training) zorgen we ervoor dat onze beroepsopleidings- en opleidingsdiensten keuzevrijheid en diversiteit bieden, en doelgerichte, op de juiste manier aangeboden cursussen aanbieden die breed toegankelijk en van hoge kwaliteit zijn.

Einstein College of Australia is ook lid van Tuition Protection Service (TPS). De Tuition Protection Service (TPS) is een initiatief van de Australische overheid om internationale studenten bij te staan ​​van wie de onderwijsaanbieders niet in staat zijn hun studie volledig uit te voeren. De TPS zorgt ervoor dat internationale studenten in staat zijn om:

  • hun studie voltooien in een andere cursus of bij een andere onderwijsaanbieder of
  • ontvang een terugbetaling van hun ongebruikte collegegeld

uitrusting

Onze medewerkers van Einstein College of Australia zijn vriendelijk en professioneel met ervaring in het trainen en bedenken van innovatieve en opwindende lesmethoden die ervoor zorgen dat u de beste kwaliteit en begeleiding krijgt tijdens uw cursus.

Einstein College of Australia Learning Outcomes beschrijven de kennis en vaardigheden die studenten hebben verworven en kunnen toepassen en demonstreren bij het voltooien van hun cursus. Onze cursussen zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat studenten kennis en begrip van hun discipline ontwikkelen die past bij hun niveau van studie.

Einstein College of Australia heeft een breed scala aan faciliteiten en bronnen om te studeren, te ontspannen en te genieten, waaronder een studentenbibliotheek, een gemeenschappelijke ruimte, een computerlokaal met gratis toegang tot internet en gratis WiFi als je een laptop hebt of een smartphone.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Advanced Diploma's » Bekijk Diploma's » Bekijk cursussen » Bekijk Health Certificates »

Programma's

Deze school biedt ook:

Advanced Diploma

Advanced Diploma of Accounting

Campus Voltijd 64 weken January 2019 Australië Melbourne

Deze kwalificatie is ontworpen om de rol te weerspiegelen van personen die werken in de boekhouding en op zoek zijn naar professionele identificatie. Op dit niveau wordt van individuen verwacht dat ze in een aantal situaties theoretische en technische vaardigheden toepassen en initiatief en beoordelingsvermogen tonen bij planningsactiviteiten. Ze hebben autonomie bij het uitvoeren van complexe operaties en kunnen verantwoordelijk zijn voor het plannen, coördineren en evalueren van het werk van anderen binnen brede maar over het algemeen goed gedefinieerde parameters. [+]

Deze kwalificatie is ontworpen om de rol te weerspiegelen van personen die werken in de boekhouding en op zoek zijn naar professionele identificatie. Op dit niveau wordt van individuen verwacht dat ze in een aantal situaties theoretische en technische vaardigheden toepassen en initiatief en beoordelingsvermogen tonen bij planningsactiviteiten. Ze hebben autonomie bij het uitvoeren van complexe operaties en kunnen verantwoordelijk zijn voor het plannen, coördineren en evalueren van het werk van anderen binnen brede maar over het algemeen goed gedefinieerde parameters.

Licentieverlening / wettelijke informatie

Deze kwalificatie omvat eenheden die een goedgekeurde Tax Practitioner Board (TPB) -opleiding in de Australische belastingwetgeving en handelsrecht omvatten. Personen die zich bij de TPB willen laten registreren, dienen de huidige registratievereisten bij het bestuur te controleren.... [-]


Advanced Diploma of Business

Campus Voltijd 52 weken January 2019 Australië Melbourne

Deze kwalificatie weerspiegelt de rol van individuen met aanzienlijke expertise op gespecialiseerde of brede gebieden van vaardigheden en kennis, die op zoek zijn naar verdere ontwikkeling van expertise in een reeks van zakelijke functies. De kwalificatie is geschikt voor de behoeften van individuen die over aanzienlijke theoretische zakelijke vaardigheden en kennis beschikken die zij zouden willen ontwikkelen om verdere educatieve of werkgelegenheidskansen te creëren. [+]

Deze kwalificatie weerspiegelt de rol van individuen met aanzienlijke expertise op gespecialiseerde of brede gebieden van vaardigheden en kennis, die op zoek zijn naar verdere ontwikkeling van expertise in een reeks van zakelijke functies. De kwalificatie is geschikt voor de behoeften van individuen die over aanzienlijke theoretische zakelijke vaardigheden en kennis beschikken die zij zouden willen ontwikkelen om verdere educatieve of werkgelegenheidskansen te creëren.

Pathways

Pathways naar de kwalificatie

Kandidaten kunnen de kwalificatie betreden via een aantal toegangspunten die mogelijkheden aantonen om beroepsonderwijs en -opleiding te volgen op gevorderd diplomumniveau, waaronder:... [-]


Cursus

Algemeen Engels

Campus Voltijd 1 - 52 weken Open Inschrijving Australië Melbourne

Deze cursus is bedoeld om elk aspect van de Engelse taal te verbeteren en uw spreek-, luister-, lees- en schrijfvaardigheden en kennis te ontwikkelen. [+]

Beschrijving van de cursus

Deze cursus is bedoeld om elk aspect van de Engelse taal te verbeteren en uw spreek-, luister-, lees- en schrijfvaardigheden en kennis te ontwikkelen. Het behandelt een breed scala aan onderwerpen om u te helpen voldoen aan uw basiscommunicatiebehoeften in uw dagelijks leven, zodat u sociale vaardigheden kunt opdoen die nodig zijn om te voldoen aan communicatie- en culturele behoeften tijdens het reizen en deelnemen aan gemeenschapscontexten in Australië en andere Engels sprekende landen . Het legt de nadruk op praktisch gebruik van de Engelse taal.

Niveau

Elementair - Geavanceerd

Wijze van onderzoek en evaluatie

Deze cursus wordt gegeven in een klasomgeving met formatieve (wekelijkse tests) en summatieve (mid-level niveautest en einde van cursusniveau-test) beoordelingen... [-]


Engels voor academische doeleinden (EAP)

Campus Voltijd 5 - 20 weken Open Inschrijving Australië Melbourne

In deze cursus worden instructies gegeven over vaardigheden die vereist zijn om te kunnen presteren in een Engelssprekende academische context die zich uitstrekt over de belangrijkste vakgebieden die doorgaans voorkomen in een universitaire instelling of instelling voor beroepsonderwijs en -opleiding. [+]

Beschrijving van de cursus

In deze cursus worden instructies gegeven over vaardigheden die vereist zijn om te kunnen presteren in een Engelssprekende academische context die zich uitstrekt over de belangrijkste vakgebieden die doorgaans voorkomen in een universitaire instelling of instelling voor beroepsonderwijs en -opleiding. Het richt zich op vocabulaire, grammatica en de vier vaardigheden (lezen, schrijven, spreken, inclusief uitspraak en luisteren). Het omvat het spreken in zelfstudies, het geven van presentaties, het luisteren naar lezingen, het lezen van academische teksten en het schrijven van essays en rapporten. Deze cursus is bedoeld om u te helpen bij het bereiken van uw verdere studiedoelen. Deze cursus kan ook bedoeld zijn om de algemene Engelse niveaus van studenten te verhogen, zodat ze een universitaire of beroepsopleiding kunnen volgen.... [-]


Diploma

Diploma of Accounting

Campus Voltijd 52 weken January 2019 Australië Melbourne

Deze kwalificatie weerspiegelt professionele boekhoudkundige functies in financiële dienstverlening en andere sectoren. Individuen in deze rollen passen oplossingen toe voor een reeks vaak complexe problemen en analyseren en evalueren informatie uit verschillende bronnen. Ze passen initiatief toe om hun eigen werk en begeleiding te plannen, coördineren en evalueren aan anderen binnen gedefinieerde richtlijnen. [+]

Deze kwalificatie weerspiegelt professionele boekhoudkundige functies in financiële dienstverlening en andere sectoren. Individuen in deze rollen passen oplossingen toe voor een reeks vaak complexe problemen en analyseren en evalueren informatie uit verschillende bronnen. Ze passen initiatief toe om hun eigen werk en begeleiding te plannen, coördineren en evalueren aan anderen binnen gedefinieerde richtlijnen.

Licentieverlening / wettelijke informatie

Deze kwalificatie omvat eenheden die een goedgekeurde Tax Practitioner Board (TPB) -opleiding in de Australische belastingwetgeving en handelsrecht omvatten. Personen die zich bij de TPB willen laten registreren, dienen de huidige registratievereisten bij het bestuur te controleren.... [-]


Diploma of Business

Campus Voltijd 52 weken January 2019 Australië Melbourne

Deze kwalificatie weerspiegelt de rol van individuen met aanzienlijke ervaring in een reeks van instellingen die hun vaardigheden in een breed scala van zakelijke functies verder willen ontwikkelen. Deze kwalificatie is ook geschikt voor de behoeften van personen met weinig of geen beroepservaring, maar die over goede theoretische zakelijke vaardigheden en kennis beschikken die zij zouden willen ontwikkelen om verdere educatieve en werkgelegenheidskansen te creëren. [+]

Deze kwalificatie weerspiegelt de rol van individuen met aanzienlijke ervaring in een reeks van instellingen die hun vaardigheden in een breed scala van zakelijke functies verder willen ontwikkelen. Deze kwalificatie is ook geschikt voor de behoeften van personen met weinig of geen beroepservaring, maar die over goede theoretische zakelijke vaardigheden en kennis beschikken die zij zouden willen ontwikkelen om verdere educatieve en werkgelegenheidskansen te creëren.

Pathways

Pathways naar de kwalificatie

Preferred Pathways voor de kandidaten overwegen deze kwalificatie zijn onder meer:

BSB40207 Certificaat IV in het bedrijfsleven of een andere relevante kwalificatie

of... [-]


Contact

Adres Ground Floor, 313-315 Flinders Lane
3000 Melbourne, Victoria, Australië
Website https://www.einsteincollege.vic.edu.au/