Dolph Business School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over ons

Wil je dit jaar je langverwachte promotie veilig stellen? Wil je een loopbaanverandering om je passie na te streven? Wilt u opnieuw het personeelsbestand betreden en hoeft u zich geen zorgen te maken over wat u heeft gemist?

Bij Dolph Business School (RTO No. 41480 CRICOS No. 03642G) geloven we dat we u kunnen helpen een betere toekomst voor uzelf en uw gezin te creëren. Onze visie is om uw potentieel te ontsluiten door te leren en u uit te rusten met de vaardigheden die werkgevers echt willen!

Als een landelijk erkende onderwijsaanbieder zetten we ons in om u de juiste tools, vaardigheden en kennis te geven om meer te bereiken. We leren je om te denken, uit te dagen en vooral om excellentie te bereiken in je gekozen carrière!

We weten hoe belangrijk het is om niet alleen de juiste opleiding of kwalificatie te kiezen, maar ook de juiste instelling om uw opleiding mee te volgen. We hebben met de industrie samengewerkt om ervoor te zorgen dat onze trainingsmethoden, ons leermateriaal en onze beoordelingen u de vaardigheden en kennis verschaffen die nodig is om een ​​voordeel te behalen in uw toekomstige carrière. Onze toegewijde trainers en ons sterke netwerk voor studentenondersteuning zijn hier om u te helpen bij uw leertraject!

Met een breed scala aan nationaal erkende kwalificaties en niet-geaccrediteerde professionele ontwikkeling en korte cursussen die beschikbaar zijn, werken we er continu aan om ervoor te zorgen dat we in staat zijn om tegemoet te komen aan de steeds veranderende behoeften van de markt en uw grote ambities.

Dus waar wacht je op? Wordt het geen tijd dat je een stap zet in de richting van je toekomst en de kwalificatie krijgt die je nodig hebt voor de toekomst die je wilt?

Bel ons op 1300 2 DOLPH of stuur een e-mail naar concierge@dolph.edu.au om met een van onze vriendelijke teamleden te praten!

Magnitudo Vestra! Grootheid wacht op je!

Waarom studeren bij ons

De huidige omgeving is heel anders dan die van de ouders van 20-30 jaar geleden.

Verbeteringen in de industrie worden voortdurend onthuld; nieuwe technologieën worden voortdurend ontwikkeld; en processen, wet- en regelgeving worden regelmatig herzien. We geloven niet in stagnatie en het risico dat we achterblijven. We geloven niet dat je dat ook zou moeten doen.

Voortdurende educatie is de sleutel tot een betere toekomst, die je ongelimiteerde kansen kan bieden. Dit is waarom we je willen bekrachtigen en je kunnen voorzien van de vaardigheden die nodig zijn om een ​​betere toekomst voor jezelf en je gezin te creëren. Je bouwt onschatbare vaardigheden en vertrouwen in het weten dat je hebt wat nodig is om een ​​baan te krijgen in jouw vakgebied!

Dus waarom Dolph Business School ?

  • Uitstekende staat van dienst met ASQA - we hebben sinds de oprichting een perfect nalevingsrecord behouden. Dit verzekert onze studenten dat we een hoog niveau van training en beoordelingsservices bieden! Bekijk onze ASQA Auditrapporten voor meer informatie.
  • Studentengecentreerde focus in het hart van ons beleid en onze processen.
  • Onderhoudt een team van gekwalificeerde en toegewijde trainers met praktijkervaring in de sector.
  • Innovatieve en door de industrie goedgekeurde benadering van training.
  • Ondersteunende en bemoedigende omgeving waarin onze studenten kunnen floreren.
  • Geef aan onze gemeenschappen door middel van beurzen terug aan diegenen die het het meest nodig hebben. Wij zijn de enige geregistreerde trainingsorganisatie in Australië die voorziet in een speciaal beursprogramma voor alleenstaande moeders.

ASQA-compatibel

Op 6 en 7 april 2016 voerde ASQA een eerste registratie-audit uit in overeenstemming met de bepalingen van de Nationale Beroepsregulator voor Beroepsonderwijs en -training 2011. We zijn erg trots om aan te kondigen dat we voldeden aan alle aspecten van audits!

Op 15 en 16 augustus 2017 voerde ASQA een post-initiële compliance-audit uit in overeenstemming met de bepalingen van de National Vocational Education and Training Regulator Act 2011. We zijn erg trots om aan te kondigen dat we werden geconstateerd dat we compliant zijn op alle gebieden van opnieuw auditen!

Dit laat zien dat we op een zeer compliante manier werken, ons beleid en onze procedures zijn studentgericht en onze trainings- en beoordelingsdiensten zijn van een hoog niveau. Dit betekent ook dat u erop kunt vertrouwen dat we nog lang zullen werken!

Dolph Business School blijft ons best doen om onze naleving te handhaven om het welzijn van onze studenten en personeelsleden te waarborgen. Als u meent dat wij onze compliancy niet naleven op welke punten dan ook, verzoeken wij u ons onmiddellijk op de hoogte te stellen via e-mail op: concierge@dolph.edu.au .

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Diploma's »

Programma's

Deze school biedt ook:

Diploma

Diploma of Accounting

Online Campus Online en Campus gecombineerd Voltijd Deeltijd 12 - 24 maanden January 2019 Australië Reservoir +3 more

Onze nationaal erkende Diploma of Accounting cursus is ontwikkeld op basis van het Australian Quality Framework voor accounting. Je leert de basisvaardigheden en kennis die nodig is om te werken in de boekhouding op een gemiddeld niveau, zoals het voorbereiden van financiële rapporten en belastingdocumentatie en het beheren van budgetten en prognoses. Je leert ook over management accounting, financiële en zakelijke prestaties, financiële transacties en interne controleprocedures. [+]

Over de cursus

Onze nationaal erkende Diploma of Accounting cursus is ontwikkeld op basis van het Australian Quality Framework voor accounting.

Je leert de basisvaardigheden en kennis die nodig is om te werken in de boekhouding op een gemiddeld niveau, zoals het voorbereiden van financiële rapporten en belastingdocumentatie en het beheren van budgetten en prognoses. Je leert ook over management accounting, financiële en zakelijke prestaties, financiële transacties en interne controleprocedures.

Geleverd door onze deskundige trainers, biedt ons trainingsprogramma u toegang tot een ondersteunende en bemoedigende omgeving en een overvloed aan hulpmiddelen om u te helpen bij uw leerproces.... [-]


Diploma of Business

Online Campus Online en Campus gecombineerd Voltijd Deeltijd 12 - 24 maanden January 2019 Australië Reservoir +3 more

Onze nationaal erkende Diploma of Business cursus is ontwikkeld tegen het Australian Quality Framework voor business en management. Je leert de basisvaardigheden en kennis die nodig zijn om een ​​bedrijf te runnen, zoals het beheren van risico's en budgetten, het aantrekken en bouwen van een innovatieve werkomgeving, het beheren van projecten en het vermarkten van een product of dienst. Je leert hoe je goed ontwikkelde vaardigheden en een brede kennisbasis kunt toepassen op verschillende zakelijke contexten, en informatie uit verschillende bronnen kunt analyseren en evalueren. [+]

Over de cursus

Onze nationaal erkende Diploma of Business cursus is ontwikkeld tegen het Australian Quality Framework voor business en management.

Je leert de basisvaardigheden en kennis die nodig zijn om een ​​bedrijf te runnen, zoals het beheren van risico's en budgetten, het aantrekken en bouwen van een innovatieve werkomgeving, het beheren van projecten en het vermarkten van een product of dienst. Je leert hoe je goed ontwikkelde vaardigheden en een brede kennisbasis kunt toepassen op verschillende zakelijke contexten, en informatie uit verschillende bronnen kunt analyseren en evalueren.

Geleverd door onze deskundige trainers, biedt ons trainingsprogramma u toegang tot een ondersteunende en bemoedigende omgeving en een overvloed aan hulpmiddelen om u te helpen bij uw leerproces.... [-]


Contact

Dolph Business School

Website https://dolph.edu.au
Telefoon +61 3 8679 6558