Della International College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Della International College Pty Ltd. is een geregistreerde trainingsorganisatie en voldoet aan de administratieve, leverings-, personeels-, facilitaire, marketing-, financiële, kwaliteitsborgings- en beoordelingsnormen die zijn overeengekomen door federale, staats- en territoriumregeringen in Australië. De registrerende autoriteit van de deelstaatregering controleert en onderwerpt ons aan regelmatige externe audits om na te gaan of deze normen worden nageleefd.

Della International College onderwijzend personeel van Della International College is hooggekwalificeerd en heeft erkende onderwijskwalificaties en expertise in zowel het onderwijs als de industrie. We hebben alleen volledig gekwalificeerde en ervaren docenten in dienst. Al onze docenten hebben een passie voor lesgeven. Onze medewerkers beschikken over diversiteit en een schat aan ervaring, wat op zich al een kenmerk is. Studenten kunnen een zorgzame, ondersteunende omgeving verwachten, gestimuleerd door de ervaringen van onze medewerkers.

Onze carrièregerichte cursussen zijn nauw verbonden met het echte bedrijfsleven en reageren op de sterke groeisectoren en zijn gebaseerd op het bevorderen en ondersteunen van de economie en het vergroten van werkgelegenheid.

Locaties

Melbourne

Address
Beckett Street,150-154 A
3000 Melbourne, Victoria, Australië

Zonneschijn

Address
Anderson Road,149
3020 Zonneschijn, Victoria, Australië

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Geen programma's om te laten zien

Verfijn zoekopdracht hierboven, kijk op onze populaire categorieën hieronder of voer een trefwoord zoeken.


... or simply by choosing your degree: