Curtin College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Curtin College verzorgt diplomacursussen die leiden tot het tweede jaar van geselecteerde bacheloropleidingen aan de Curtin University. Deze diplomacursussen zijn gelijk aan het eerste jaar van de graad en volgen het universitaire curriculum en de structuur van de eenheid, zodat studenten na voltooiing van de cursus gegarandeerd toegang krijgen tot het tweede jaar van hun gekozen bachelordiploma.

Curtin College studenten bevinden zich op de campus en hebben ook toegang tot de faciliteiten van Curtin University en kunnen vanaf de eerste dag het universitaire leven ervaren. Met een ondersteunende leeromgeving en kleine klassen, zorgen we ervoor dat studenten extra hulp en ondersteuning krijgen wanneer dat nodig is.

www.curtincollege.edu.au

Wat maakt Curtin College uw beste keuze?

 1. Op de campus - Op de campus zijn betekent dat er weinig verschil is tussen een universiteit of een universiteitsstudent met toegang tot universitaire voorzieningen.
 2. Gegarandeerde toegang tot het tweede jaar van de Curtin University - Na het behalen van het diploma (fase 2) krijgen studenten directe toegang tot het tweede jaar van geselecteerde Curtin-bachelordiploma's.
 3. Gratis ondersteuningsprogramma's - Studenten krijgen zonder extra kosten toegang tot een aantal ondersteuningslessen om hen te helpen bij hun studie.
 4. Inzetbaarheid vaardigheden - Ingebedde inzetbaarheid vaardigheden binnen de cursussen zodat studenten hun potentieel kunnen bereiken en 'die baan krijgen'.
 5. Fast-track opties - Met een trimestersysteem hebben sommige cursussen intakegesprekken in februari, juni en oktober.

Begin bij Curtin College als je ...

 • een bachelordiploma van de Curtin University wilt behalen
 • voldoen niet aan de minimale toelatingseisen van Curtin University
 • jaar 12 of jaar 11 met succes hebben afgerond

Curtin University staat om vele redenen op de top 1% universiteiten wereldwijd. Hier zijn een paar.

 • Curtin is gerangschikt in de top 1% van universiteiten wereldwijd in de QS World University Ranking 2021.
 • Curtin is gerangschikt # 2 in de wereld voor minerale en mijnbouwtechniek in de QS World University Rankings 2020 per onderwerp.
 • Curtin klom 17 plaatsen om een rang van 217 ste in de wereld en blijft 9de in Australië in de 2019-2020 University Ranking door academische prestaties (URAP).
 • Bekroond met een 5-sterren algemene excellentiebeoordeling (van de vijf) in de internationale QS Stars-beoordeling 2019.
 • Bekroond met een 5-sterrenbeoordeling (van de vijf) voor salarissen voor afgestudeerden in de Good Universities Guide 2020.
 • Afgestudeerden van Curtin verdienen 14,9% boven het nationale gemiddelde van afgestudeerden in Architectuur & Bouw. (The Economic Global Liveability Ranking Londen, augustus 2016)
 • Curtin staat in de top 100 voor architectuur / gebouwde omgeving, civiele en structurele techniek, verpleegkunde, onderwijs en sportgerelateerde onderwerpen in de 2020 QS World University Rankings per onderwerp.

accreditatie

Curtin College is geregistreerd als aanbieder van hoger onderwijs onder het Tertiary Education Quality and Standards Agency (TEQSA). TESQA reguleert en waarborgt de kwaliteit van het hoger onderwijs in Australië (inclusief universiteiten). Als aanbieder van hoger onderwijs moet het Curtin College zich aan deze normen houden.

Het Australian Qualifications Framework (AQF) is het nationale beleid voor gereglementeerde kwalificaties in het Australische onderwijs en opleiding. Het omvat de kwalificaties van elke onderwijs- en opleidingssector in één enkel alomvattend nationaal kwalificatiekader. De AQF werd voor het eerst geïntroduceerd in 1995 om het nationale kwalificatiesysteem in Australië te ondersteunen, waaronder hoger onderwijs, beroepsonderwijs en -opleiding en scholen.

Lidmaatschap branchevereniging

Curtin College is lid van de Australian Council for Private Education and Training (ACPET). ACPET is een nationale branchevereniging voor onafhankelijke aanbieders van onderwijs en opleiding, voor Australische en internationale studenten.

Het College is ook lid van de Western Australian Private Education and Training Industry Association (WAPETIA) is een vereniging van scholen en hogescholen die zich allemaal toeleggen op eerlijk en ethisch gedrag en kwaliteitsonderwijs in West-Australië.

126729_pexels-photo-1595391.jpeg

Vos / Pexel

128309_pexels-photo-1438072.jpeg

Buro Millennial / Pexels

Locaties

Perth

Address
Building 205, Curtin Bentley Campus, Kent Street, Bentley
6102 Perth, West Australië, Australië

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden