Curtin College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over Curtin College

Curtin College is jouw Pathway naar een bachelordiploma aan Curtin University, de grootste universiteit van West-Australië. Als u niet in aanmerking komt voor directe toegang tot Curtin University, helpt een Curtin College diploma u om toegang te krijgen.

We zijn op de campus aan de Curtin University in Perth, dus je zult het universitaire leven ervaren vanaf de eerste dag. Als Curtin College student kun je deelnemen aan universitaire evenementen, lid worden van clubs en genieten van andere Curtin-campusfaciliteiten.

Sinds 2000 heeft het Curtin College meer dan 10.000 studenten geholpen hun dromen van een Curtin University-bachelordiploma te realiseren.

Curtin University staat in de top 1% van universiteiten wereldwijd in de Academic Ranking of World Universities 2018 en is in de QS World University Ranking 2020 20 plaatsen gestegen naar 230e in de wereld.

Curtin College bevindt zich in gebouw 205 op de Bentley Campus van Curtin University.

Waarom Curtin College ?

 • Studenten die eerstejaars eenheden studeren, behalen een diploma kwalificatie, evenals toegang tot het tweede jaar van hun gekozen bachelor's degree aan Curtin University. Curtin College Diploma (Stage 2) = Jaar 1 van je Curtin bachelor's degree.
 • Er zijn fast-track-opties beschikbaar, waarbij het trimestersysteem voor sommige cursussen 3 innames per jaar biedt.
 • Kleine klassen (ongeveer 25 studenten), zodat u kunt rekenen op extra hulp en ondersteuning wanneer u het nodig hebt.
 • Culturele diversiteit - ongeveer 1.200 studenten uit 40 landen, aan de grootste universiteit van West-Australië.
 • Je bent al op de campus, op het goede spoor. Wij zijn hier om u te ondersteunen, helemaal.

Voor wie is Curtin College ?

Curtin College is voor studenten die:

 • een bachelordiploma van de Curtin University willen behalen;
 • voldoen niet aan de minimale toelatingseisen van Curtin University;
 • jaar 12 hebben voltooid maar geen diploma van middelbare school hebben behaald;
 • zijn van volwassen leeftijd en hebben een alternatieve Pathway naar de universiteit nodig.

Visie

Levens transformeren door op Curtin gericht leren.

“Onze visie is om toegang te bieden tot een uitgebreide reeks leermogelijkheden die voldoen aan de behoeften van onze studenten in een uitdagende wereldwijde onderwijsomgeving. Het College bereikt dit door een omgeving te bieden die studentgericht, ondersteunend en hoge ethische normen belichaamt.

Op Curtin College vind je een gepassioneerde gemeenschap van medewerkers die toegewijd zijn om je studentenervaring lonend en plezierig te maken. Ons doel is om u te voorzien van de kwalificaties en vaardigheden die u zullen voorbereiden op succes in de door u gekozen discipline aan de Curtin University ”.

- Andrew Crevald | College directeur

Missie

Curtin College levert toonaangevende leer- en onderwijsresultaten voor studenten die doorstromen naar Curtin University.

feiten

Sinds 2000 heeft het Curtin College meer dan 10.000 studenten geholpen om door te gaan naar jaar 2 aan de Curtin University.

Als de meest innovatieve universiteit van West-Australië, worden de sterke referenties van Curtin ook weerspiegeld in de hoge ratings, waaronder de prestigieuze QS World University Rankings:

 • Curtin University staat in de top 1 procent van universiteiten wereldwijd in de Academic Ranking of World Universities 2018 en is gestegen naar 230 wereldwijd in de QS World University Ranking 2020.
 • Curtin is gerangschikt als een van 's werelds meest internationale universiteiten met de derde grootste internationale studentenpopulatie van een Australische universiteit. Curtin werd 26e gerangschikt in de lijst van Times Higher Education van de top 200 van de meeste internationale universiteiten 2016.
 • Curtin University is de enige West-Australische universiteit die wordt gerangschikt in de top 50 onder de 50. Als de meest innovatieve universiteit van West-Australië, worden de sterke referenties van Curtin ook weerspiegeld in zijn hoge beoordelingen in de QS World University Rankings:
  • Gerangschikt 22e in de wereld voor universiteiten onder de leeftijd van 50, in de QS World University Rankings 2018 - de enige westerse Australische universiteit om de lijst te maken.
  • Bekroond met een algehele excellentiebeoordeling van vijf sterren (van de vijf sterren) in de QS Stars University-beoordelingen 2018.

126729_pexels-photo-1595391.jpeg

Vos / Pexel

accreditatie

Curtin College is geregistreerd als aanbieder van hoger onderwijs onder het Tertiary Education Quality and Standards Agency (TEQSA). TESQA reguleert en waarborgt de kwaliteit van het hoger onderwijs in Australië (inclusief universiteiten). Als aanbieder van hoger onderwijs moet het Curtin College zich aan deze normen houden.

Het Australian Qualifications Network (AQF) is het nationale beleid voor gereguleerde kwalificaties in onderwijs en opleiding in Australië. Het omvat de kwalificaties van elke onderwijs- en opleidingssector in één uitgebreid nationaal kwalificatiekader. Het AQF werd voor het eerst geïntroduceerd in 1995 om het nationale kwalificatiesysteem in Australië te ondersteunen dat hoger onderwijs, beroepsonderwijs en -opleiding en scholen omvat.

Lidmaatschap branchevereniging

Curtin College is lid van de Australian Council for Private Education and Training (ACPET). ACPET is een nationale branchevereniging voor onafhankelijke aanbieders van onderwijs en opleiding, voor Australische en internationale studenten.

Het College is ook lid van de Western Australian Private Education and Training Industry Association (WAPETIA) is een vereniging van scholen en hogescholen die zich allemaal toeleggen op eerlijk en ethisch gedrag en kwaliteitsonderwijs in West-Australië.

Onze gemeenschap

Curtin College zich in voor het cultiveren van een respectvolle, diverse en inclusieve gemeenschap.

Wij geloven dat iedereen in onze gemeenschap recht heeft op een veilige, beveiligde en comfortabele leer- en werkomgeving.

We tolereren geen seksuele intimidatie of mishandeling. Studenten of medewerkers die de Gedragscode schenden, worden geadviseerd, gewaarschuwd of gedisciplineerd. Dit kan formele discipline omvatten (zoals ontslag of uitsluiting).

Als onderdeel van onze toewijding aan de veiligheid van onze gemeenschap, creëren we een ruimte voor medewerkers en studenten om gesprekken te voeren zonder angst voor vernedering of slachtofferschap. Deze gesprekken worden vertrouwelijk gehouden vanwege hun persoonlijke en gevoelige aard.

We doen er alles aan om uw veiligheid te prioriteren.

 • Als u een incident of zorg aan ons bekendmaakt, zullen we u begeleiden naar passende, just-in-time ondersteuning.
 • We zullen continu middelen inzetten voor preventie, training en educatie.
 • We zullen ondersteuning, informatie, campagnes en of programma's controleren en beoordelen om ervoor te zorgen dat ze relevant zijn.
 • We zullen proberen dit programma continu te verbeteren op basis van feedback van onze studenten en medewerkers.
 • We bieden deze ruimte online, zodat u gemakkelijk toegang hebt tot informatie over onze toewijding aan Respect @ Curtin College

128309_pexels-photo-1438072.jpeg

Buro Millennial / Pexels

Locaties

Perth

Address
Building 205, Curtin Bentley Campus, Kent Street, Bentley
6102 Perth, West Australië, Australië