Crown College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Crown College International biedt beroepsopleidingen aan die gespecialiseerd zijn in het leveren van kwalificaties in gastvrijheid, culinair, patisserie, en wordt erkend als een van de grootste en meest succesvolle geregistreerde trainingsorganisaties in Victoria. Professionele standaarden van presentatie, service en gastvrijheid zijn de belangrijkste aandachtspunten bij de training van Crown College .

Crown College is een moderne, lichte en volledig uitgeruste trainingsfaciliteit in Crown Metropol, een van de bekroonde hotels van Crown Resorts. Crown College is een speciaal gebouwde en toegewijde trainingsfaciliteit die een ontspannen en vriendelijke omgeving biedt voor iedereen, van break-outruimtes met gratis wifi tot de studentenkeuken.

Onze gepassioneerde en gekwalificeerde trainers hebben jarenlange ervaring in het geven van kwaliteitsonderwijs en zijn specialisten in culinair, patisserie, gastvrijheid en leiderschap. Dit betekent dat je leert van enthousiaste docenten die zowel over relevante vaardigheden in het onderwijs als over hun vakgebied beschikken. Uw trainers maken deel uit van een team dat zich richt op de beste leermethodes en leerstijlen die interessant en flexibel zijn.

Locaties

Southbank

Address
8 Haig St, Southbank VIC 3006, Australia
3006 Southbank, Victoria, Australië

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Geen programma's om te laten zien

Verfijn zoekopdracht hierboven, kijk op onze populaire categorieën hieronder of voer een trefwoord zoeken.


... or simply by choosing your degree: