College Australia

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Opgericht in juni 2005, werd College Australia opgericht voor het leveren van hoogwaardige trainingen en diensten aan het beroepsonderwijs, naast oplossingen voor bedrijfsopleidingen.


Elk van onze cursussen vormt een springplank naar je carrière en vergroot je vaardigheden, kennis en vertrouwen om je toekomst te activeren. Variërend van certificaten tot afgestudeerde diploma's, bieden we nu een veelheid aan kwalificaties in de roeping van Business, Hospitality, Retail, Horticulture, Health en Support.


Waarom voor ons kiezen

  • Een reeks cursussen voor iedereen
  • Makkelijk online inschrijven, betalen
  • Flexibele
  • Deskundige trainers


We bieden een reeks cursussen die relevant zijn voor de echte wereld, voor echte werkresultaten.

Onze kwalificaties variëren van instapcursussen tot managementniveau, met studiekeuzes afgestemd op elke student. Dit zorgt ervoor dat we opties hebben om iedereen uit te rusten met de vaardigheden die ze nodig hebben om door te groeien in hun gekozen carrière.


Waar we zijn


Brisbane Office

Administratie

Het Brisbane Office is de thuisbasis van onze teams voor administratie en studentondersteuning. Vanuit ons kantoor in Brisbane coördineren we ook alle externe trainingen en trainingen op scholen en op de werkplek. Als je tijdens je studie hulp nodig hebt, kan het team van het kantoor in Brisbane alle vragen beantwoorden die je hebt en je in de richting van verdere assistentie wijzen als dat nodig is.


Gold Coast Campus

Internationale en leiderschapsstudenten

De Gold Coast Campus is de thuisbasis van zowel onze internationale als leiderschapsuniversiteiten. Het biedt een scala aan faciliteiten en middelen voor studenten. De hele campus is uitgerust met klaslokalen met airconditioning en overal gratis wifi.

Studenten hebben tijdens kantooruren toegang tot het computerlokaal, privé-studieruimten en onze studentenlounge. De studentenlounge is een ruimte voor studenten om te ontspannen, anderen te ontmoeten en toegang te krijgen tot informatie over sociale activiteiten. Het bevat een lunchroom voor studenten om samen met keukenfaciliteiten voedsel te koelen en op te warmen.

Locaties

Southport

Address
Suite 4G, 126 Scarborough St
4215 Southport, Queensland, Australië