Collarts - Study Music, Arts & Entertainment Courses With Collarts

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Collarts (Australian College of the Arts Pty Ltd) is een dynamische, onafhankelijke universiteit voor tertiair onderwijs vol passie, individualiteit en kansen. Gericht op het creëren van echte carrièrepaden in de creatieve sector voor studenten, levert Collarts op de industrie gebaseerd leren in combinatie met een sterke persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Gedurende onze 30-jarige geschiedenis als een onderwijsaanbieder, heeft Collarts (voorheen AusMusic) een reputatie verworven voor het leveren van kwalitatief hoogstaand, tertiair onderwijs, met een duidelijk vermogen om altijd in de voorhoede van de hedendaagse cultuur te zijn. Onze toewijding aan de verbinding met de industrie, behendigheid en culturele relevantie maakt het een populaire keuze voor studenten die de beste start willen voor een echte carrière in de creatieve industrie.

We bieden volledig geaccrediteerde tweejarige bachelorgraden of diploma's aan in:

  • Muzikale Uitvoering
  • Audio Production
  • Entertainment Management
  • MUSIC PRODUCTION
  • Content Creation
  • Entertainmentjournalistiek (alleen diploma)

Als onafhankelijke tertiaire universiteit kan Collarts een meer gespecialiseerde ervaring bieden dan een traditionele universiteit. Studenten worden onderwezen door marktleiders die collectief hebben gewerkt met 's werelds beste muziekacts, geproduceerde en opgenomen bekroonde albums, enkele van de bekendste evenementen in Australië hebben beheerd en redactionele en creatieve inhoud hebben gemaakt voor enkele van' s werelds toonaangevende mediakanalen.

Door een hands-on, collaboratieve aanpak van leren aan te bieden, streeft onze universiteit ernaar om diegenen te ondersteunen die willen slagen in de creatieve en amusementsindustrie, zowel nationaal als internationaal. Tijdens hun opleiding krijgen studenten de kans om werkervaring op te doen bij muziekfestivals, uitgaansgelegenheden, opnamefaciliteiten, radiostations en met merken en organisaties die voorop lopen in de hedendaagse cultuur. Als onderdeel van elke graad, studenten ook ondernemen een uitgebreide stage.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Diploma's » Bekijk BA's » Bekijk Bachelors »

Programma's

Deze school biedt ook:

Diploma

Diploma Kunst In Het Maken Van Content

Campus Voltijd January 2019 Australië South Melbourne Fitzroy Melbourne +1 more

Het Diploma of Arts (Content Creation) is perfect voor studenten die meer willen leren over het maken van content en de basis willen leggen voor een carrière als contentmaker of -ontwerper in de creatieve industrie. [+]

Als je droomt van een carrière als Interactive Media Manager, Social Media Manager, Videographer, Online Publisher, Media Producer, Content Marketer of Digital Project Manager, dan is deze cursus iets voor jou.

Je wordt onderwezen en begeleid door experts uit de industrie die momenteel werkzaam zijn als producenten van inhoud, online mediaproducenten, mediaprojectmanagers en digitale leidinggevenden. Je neemt fundamentele eenheden op in webdesign, videografie, grafisch ontwerp, fotografie en copywriting, naast onderwerpen in merkstrategie en gebruikerservaring. Studenten werken met echte klanten in een studio-omgeving om industriële relaties en hun eigen werkportfolio te ontwikkelen.... [-]


Diploma Kunst In Muziekproductie

Campus Voltijd January 2019 Australië South Melbourne Fitzroy Melbourne +1 more

Het Diploma of Arts (Music Production) biedt je een fundamenteel begrip van muziekproductie, evenals een overzicht van de muziekindustrie en hoe je daarin gedijt. Het Diploma kan worden afgerond in twee trimesters van een voltijdstudie en je hebt de mogelijkheid om door te stromen naar de bacheloropleiding (afhankelijk van academische prestaties). [+]

De Bachelor of Arts (Music Production) combineert prestaties, technologie, compositie, audio en industriële vaardigheden om een ​​veelzijdige muziekopleiding te geven. Of je nu een ervaren producer, songwriter, DJ, performer, componist of ingenieur bent, of juist begint, deze cursus biedt je uitgebreide praktische vaardigheden en kennis.

Je wordt getraind en begeleid door experts uit de sector die momenteel werkzaam zijn als muziekproducenten, audioprofessionals, artiesten en makers van muziek, en ook leren van artiestenmanagers, studioingenieurs en live geluidstechnici. Je beheerst een verscheidenheid aan softwaretoepassingen en wordt mentored in kleine klasgroottes, met fundamentele eenheden voor audio-opname, digitale audio-werkstations, muziekprestaties, digitale en elektronische instrumenten, muziektechnologie en management van muziekzaken. Studenten krijgen ook een goed begrip van de muziekproductie-industrie in Australië en het buitenland.... [-]


Diploma Van Entertainmentjournalistiek

Campus Voltijd January 2019 Australië South Melbourne Fitzroy Melbourne +1 more

Het Diploma of Entertainment Journalism is ideaal voor studenten die willen werken in journalistiek en media voor de entertainmentindustrie. Het diploma kan worden voltooid in drie trimesters van een voltijdstudie en je hebt de mogelijkheid om door te stromen naar de Bachelor of Journalism aan het Macleay College (afhankelijk van academische prestaties). [+]

Als je droomt van een carrière als journalist, redacteur, socialemediamanager, copywriter, publicist of blogger, is het diploma van entertainmentjournalistiek iets voor jou.

Gedurende het Diploma wordt u les gegeven en begeleid door experts uit de industrie die momenteel werkzaam zijn als entertainmentjournalisten voor grote online en gedrukte media, socialemediamanagers voor grote merken en publicisten voor mode- en lifestylemerken. Je werkt met een reeks apparatuur, waaronder onze Melbourne CBD campus TV-studio, draagt ​​bij aan onze eigen entertainment online media-outlet, wordt mentored in kleine klasgroottes en zal worden voorgesteld aan een reeks van branchecontacten.

... [-]

Diploma Van Kunst In De Muziek

Campus Voltijd January 2019 Australië South Melbourne Fitzroy Melbourne +1 more

Het Diploma of Arts (Music) balanceert fundamentele creatieve, technische en branchegerelateerde vaardigheden, met een focus op hedendaagse muziekuitvoeringen en songwriting. Het diploma kan worden afgerond in twee trimesters van een voltijdstudie en je hebt de mogelijkheid om door te stromen naar de bacheloropleiding (afhankelijk van academische prestaties). [+]

Als je droomt van een carrière als songwriter, opnamepunstenaar, sessiemuzikant of als je wilt werken als muziekregisseur, componist, muziekdocent of muziekarrangement, dan is een cursus in muziek iets voor jou.

In samenwerking met onze ARIA-bekroonde docenten, zult u uw vermogen om solistische en samenwerkende muziekprestaties, muziekanalyse, songwriting, technisch muzikaal vakmanschap en uw samenwerking met professionals uit de industrie uit te breiden, intensief ontwikkelen.

Het Diploma of Arts (Music) balanceert fundamentele creatieve, technische en branchegerelateerde vaardigheden, met een focus op hedendaagse muziekuitvoeringen en songwriting. Het diploma kan worden afgerond in twee trimesters van een voltijdstudie en je hebt de mogelijkheid om door te stromen naar de bacheloropleiding (afhankelijk van academische prestaties).... [-]


Kunstdiploma In Amusementsmanagement

Campus Voltijd January 2019 Australië South Melbourne Fitzroy Melbourne +1 more

Het Diploma of Arts (Entertainment Management) biedt u een fundamenteel begrip van de zakelijke en managementkant van de muziek- en entertainmentindustrie. Het Diploma kan worden afgerond in twee trimesters van een voltijdstudie en je hebt de mogelijkheid om door te stromen naar de bacheloropleiding (afhankelijk van academische prestaties). [+]

Entertainment Management is ideaal voor studenten die willen werken in de bedrijfs- en managementkant van de muziek- en entertainmentindustrie. Dus als je droomt van een carrière als Artist Manager, Tour Manager, Event Manager, Festival Organizer, Booker, Agent, Publicist, Venue Manager, of als je in een A & R rol wilt werken of in een Marketing of Publiciteit rol, Entertainment Management is voor jou.

Je wordt onderwezen en begeleid door experts uit de sector die momenteel werken op muziekfestivals, touroperators en platenmaatschappijen. Je onderneemt fundamentele eenheden zoals marketing en bedrijfsstrategie, publiciteit, muziekuitgeverij en project- en evenementenbeheer.

... [-]

Kunstdiploma In Audioproductie

Campus Voltijd January 2019 Australië South Melbourne Fitzroy Melbourne +1 more

Als je droomt van een carrière als Audio Producer, Studio Engineer, Studio Manager, Mastering Engineer, Live Sound Technician, Radio Producer, Electronic Musician, of als je wilt werken als Stage Technician of als een Post-Production Specialist voor film en televisie en een audiocursus is iets voor jou. Tijdens dit Diploma wordt u onderwezen en begeleid door experts uit de sector die momenteel werken als live geluidstechnici, producenten en postproductiespecialisten. Je werkt met analoge en digitale apparatuur, gebruikt een verscheidenheid aan software, wordt mentored in kleine klasgroottes en wordt geïntroduceerd bij een scala aan branchecontacten. [+]

Als je droomt van een carrière als Audio Producer, Studio Engineer, Studio Manager, Mastering Engineer, Live Sound Technician, Radio Producer, Electronic Musician, of als je wilt werken als Stage Technician of als een Post-Production Specialist voor film en televisie en een audiocursus is iets voor jou.

Tijdens dit Diploma wordt u onderwezen en begeleid door experts uit de sector die momenteel werken als live geluidstechnici, producenten en postproductiespecialisten. Je werkt met analoge en digitale apparatuur, gebruikt een verscheidenheid aan software, wordt mentored in kleine klasgroottes en wordt geïntroduceerd bij een scala aan branchecontacten.

Het Diploma of Arts (Audio Production) leert je de fundamenten van audioproductie voor live-geluid, opnemen, produceren en post-productie. Het diploma kan worden afgerond in twee trimesters van een voltijdstudie en je hebt de mogelijkheid om door te stromen naar de bacheloropleiding (afhankelijk van academische prestaties).... [-]