Cairns Business College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Cairns Business College

Een prestigieus instituut voor hoger onderwijs, de Cairns Business College biedt de hoogste normen van scholing en leren in een omgeving die zich inzet voor academische uitmuntendheid en technologische vooruitgang, evenals persoonlijke en professionele ontwikkeling. Een co-educatief college, het Cairns Business College, is ten voordele van studenten en niet voor een individu. Queensland's oudste business college, de Cairns Business College heeft sinds zijn oprichting duizenden succesvolle afgestudeerden geproduceerd.

De CBC Campus

De Cairns Business College campus, speciaal ontworpen voor onderwijs, is een esthetisch aangenaam, modern, complex dat past bij zijn natuurlijke omgeving. De faciliteiten omvatten onderwijskamers, computerlaboratoria, internet toegang, reiscentrum, hotel / gastvrijheid opleidingszalen (bar, front office), computer laboratorium van gastvrijheid, studenten recreatiegebieden, bibliotheek en self-access resource center - hands-on ervaring en technologie's beste.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Certificaten » Bekijk Diploma's »

Programma's

Deze school biedt ook:

Certificaat

Certificate III in Travel

Campus Voltijd 14 weken January 2019 Australië Cairns

[+]

Mobiele reisadviseur Operations Consultant Reserveringen Sales Agent Groothandel Consultant Binnenlandse Reisadviseur Call Center Sales Agent BSBITU302 ** Creëer elektronische presentaties [-]

Certificate IV in Business

Campus Voltijd Deeltijd 18 - 36 weken January 2019 Australië Cairns +1 more

[+]

Erkenning van voorkennis (RPL) BSBITU402 Ontwikkel en gebruik complexe spreadsheets [-]

Diploma

Diploma of Business

Campus Voltijd Deeltijd 16 - 32 weken January 2019 Australië Cairns +1 more

Individuen in de rollen voor deze kwalificatie kunnen aanzienlijke ervaring hebben in een reeks instellingen, maar trachten hun vaardigheden verder te ontwikkelen over een breed scala aan zakelijke functies. [+]

Individuen in de rollen voor deze kwalificatie kunnen aanzienlijke ervaring hebben in een reeks instellingen, maar trachten hun vaardigheden verder te ontwikkelen over een breed scala aan zakelijke functies.

Omgekeerd kan het ook van toepassing zijn op personen met weinig of geen beroepservaring, maar die over een goede theoretische bedrijfsvaardigheid en kennis beschikken die zij graag willen ontwikkelen om verdere educatieve en werkgelegenheidskansen te creëren.

Baan en kansen

Deze kwalificatie zou van toepassing zijn op individuen met verschillende baantitels, inclusief directieambtenaren, programmaconsultanten en programmacoördinatoren.

Toelatingseisen

Nil. Echter, roeping ervaring of een lagere kwalificatie wordt sterk aanbevolen.... [-]


Diploma of Leadership and Management

Campus Voltijd January 2019 Australië Cairns

[+]

Baanrollen en titels verschillen over verschillende sectoren. Een mogelijke beroepstitel die relevant is voor deze kwalificatie is:

Frontline Manager Branch Manager Middenkader Leidinggevende Bedrijf Operator Toelatingseisen

Voorkeursroutes in het diploma van management omvatten:

succesvolle afronding van het certificaat IV in het bedrijfsleven of andere relevante kwalificaties

OF

beroepservaring, maar zonder formeel toezicht of managementkwalificatie Cursus startdata

Ofwel in het begin of in het midden van een college termijn.

RPL erkent uw bestaande ervaring opgedaan via leven of werk waarvoor u geen formele kwalificatie heeft behaald. We zullen met u samenwerken om uw bestaande vaardigheden te identificeren en te beoordelen of u dan een volledige of een deel kwalificatie kan behalen. Dit helpt ook om onnodige duplicatie van de training te vermijden, waardoor u tijd en geld bespaart.... [-]