Baxter Institute

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over Baxter

Baxter Institute is een geregistreerde trainingsorganisatie RTO 7030, gelegen in het hart van Melbourne. We zijn trots op onze reputatie als leider op het gebied van beroepsopleiding, met moderne faciliteiten, apparatuur en professionele medewerkers die blijk geven van een deskundigheidsniveau dat past bij hun vakgebied.

Alle trainingen zijn gericht op het voorbereiden van studenten op werk. Dit wordt bereikt door de uitgebreide trainingservaring die Baxter aan zijn trainingsafdelingen biedt te combineren met een indrukwekkend scala aan industriële trainingsomgevingen, waardoor studenten waardevolle ervaring in de industrie kunnen opdoen.

Baxter Institute studenten van het Baxter Institute zijn onder meer binnenlandse Australiërs en een diverse mix van internationale studenten uit vele regio's en culturen, waaronder Azië, Latijns-Amerika, Europa en het subcontinent. Baxter Institute trainingsmethoden van Baxter Institute worden verbeterd door de bevordering van culturele diversiteit, wederzijds begrip en internationale vriendschap binnen de studentenpopulatie.

Baxter Institute certificaten en diplomacursussen van het Baxter Institute zijn geaccrediteerd door de overheid en staan in het CRICOS-register, zodat internationale en binnenlandse studenten met een gerust hart kunnen studeren.

De excellentie en professionaliteit van de training van Baxter Institute , in combinatie met flexibele betalingsplannen, flexibele startdata en flexibele tijdschema's, zullen ervoor zorgen dat er een cursus is die geschikt is voor veel studenten met individuele behoeften. Dit maakt het ook gemakkelijker om te studeren voor studenten die kiezen voor een deeltijdbaan. Al deze factoren zijn bedoeld om de beste educatieve resultaten voor onze studenten te produceren.

Baxter Institute curriculum van het Baxter Institute is primair gericht op praktische toepassing. Het doel van alle trainingen is om studenten te ondersteunen om zo snel mogelijk bij het personeel te komen werken. Bij Baxter Institute bieden we u de grootste kansen voor een succesvolle carrière.120580_photo-1523240795612-9a054b0db644.jpg

Waarom studeren aan Baxter?

Bij Baxter streven we naar uitmuntendheid op een zorgzame en gerichte manier. We ondersteunen onze studenten om hun doelen te bereiken en afstuderen met de technische, zakelijke, ondernemers- en sociale vaardigheden, vereist door het bedrijfsleven en de gemeenschap door:

  • Ons curriculum richten op het beheersen van sleutelconcepten en praktische toepassing
  • Het bieden van uitgebreide studentenondersteuning via onze uitstekende onderwijsfaciliteiten en studentenservices
  • Regelen van speciale assistentie bij het omgaan met taal- en cultuurverschillen
  • De mogelijkheid bieden om studie uit te breiden met andere lokale en internationale providers
  • Het bedienen van flexibele cursus startdata en tijdschema's
  • Geweldige faciliteiten op onze CBD-campussen in Melbourne

Bovendien zijn we als geregistreerde trainingsorganisatie lid van OSTAS (Overseas Student Training Assurance Scheme) om een trainingsgarantie voor studentengeld te garanderen.

Locaties

Melbourne

Address
470 Bourke St - Baxter Institute
3000 Melbourne, Victoria, Australië