BCA National Training Group

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

geschiedenis

BCA National Training Group, opgericht in 1998, is een meermaals bekroonde geregistreerde trainingsorganisatie die de studentendoelstellingen centraal stelt. Met trainers in de industrie, persoonlijke ondersteuning, werkervaringsprogramma's en flexibele levering helpen we middelbare schoolverlaters om hun eerste loopbaanstap en volwassen studenten aan het werk te krijgen, promotie te maken of van carrière te veranderen.

We leveren nationaal erkende kwalificaties op het gebied van Business, Community Services, Education Support, Finance, Management en Training & Assessment en hebben expertise in het leveren van programma's voor Aboriginal en Torres Strait Islander.

BCA National zet zich in voor een visie dat "kennis een toekomst creëert voor individuen, gemeenschappen en organisaties."

We hebben campussen in Sydney en Darwin, trainen in alle hoofdsteden en grote regionale centra en hebben aanzienlijke ervaring met het leveren van trainingen in afgelegen en landelijke gemeenschappen in heel Australië.

Het bedrijf is trots op het werken met studenten om echte carrièreresultaten te leveren terwijl het hoogste voltooiingsniveau van Australië wordt bereikt.

Geregistreerd bij ASQA - National RTO ID: 91758

Het aanbieden van bekroonde training voor een diverse vergadering van studenten in klaslokalen in heel Australië, BCA National ontving de goedkeuring van de CRICOS in 2016 om internationale studenten te hosten op pas gerenoveerde campussen in Sydney en Darwin.

Geregistreerd bij ASQA - CRICOS Provider Code: 03419D

Missie

BCA National werkt samen met het bedrijfsleven, de industrie, de overheid en de non-profitsector om trainingsprogramma's te identificeren en uit te voeren die het personeel voorbereiden en machtigen voor de nieuwe uitdagingen van het werken in een mondiale omgeving. BCA National probeert leerlingen voor te bereiden op een wereldwijde competitie op het door hen gekozen vakgebied.

Visie

BCA National zal de nationale nationale privé-opleidingsaanbieder zijn in elk leerprogramma dat het bedrijf aanbiedt. De merkherkenning zal nummer één zijn voor kwaliteit en toegankelijkheid in relevante marktsegmenten.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Advanced Diploma's » Bekijk Diploma's » Bekijk Health Certificates »

Programma's

Deze school biedt ook:

Advanced Diploma

Advanced Diploma of Leadership and Management

Online en Campus gecombineerd Voltijd 4 semesters January 2019 Australië Darwin

[+]

Voor anderen kan het een manier zijn om een ​​filiaal of een eenheid binnen een grote organisatie te beheren.

Dit is een onmisbaar programma voor iemand die een klein bedrijf opzet of werkt aan bedrijfsbeheer.

.

Carrière resultaten

afdelingsmanager

[-]

Diploma

Diploma of Community Services

Campus Voltijd 4 semesters January 2019 Australië Darwin

[+]

Ons nationaal erkend Diploma van Community Services (Case Management) bereidt je voor op rollen in casuswerk, gezinsondersteuning, drugs- en alcoholwerk, geestelijke gezondheid, dakloosheid en huiselijk geweld.

Leer hoe u gemeenschapsontwikkelingsstrategieën kunt implementeren, uw casemanagementvaardigheden kunt verbeteren, de impact van sociologische factoren op klanten in gemeenschapswerk kunt analyseren en kunt nadenken over uw professionele praktijk en deze kunt verbeteren.

We proberen een stageplaatsing aan te bieden om uw studies te ondersteunen, zodat u uw leren kunt toepassen op een 'real-life' werkplek en de vereiste 200 uur (minimum) van industriële stages kunt behalen.... [-]


Diploma of Leadership and Management

Online en Campus gecombineerd Voltijd 4 semesters January 2019 Australië Darwin

[+]

Download voor meer informatie de volledige studiegids of neem contact met ons op.

Internationale Intakes

BCA National heeft vier innames per jaar:

De inleverdata voor 2018 zijn 29 januari, 23 april, 16 juli, 8 oktober.

Elke inname markeert het begin van een nieuwe termijn. Eén term is 10 weken studie, gevolgd door een pauze van 2 weken tussen de voorwaarden in met een extra pauze van 4 weken tijdens Kerstmis en Nieuwjaarsvakanties.

Tijdens de duur van de cursus komt elke cursus ten minste 20 uur per week samen. [-]

Diploma of Sport Development

Campus Voltijd 12 maanden January 2019 Australië Darwin Sydney +1 more

[+]

In een oogopslag:

Studiemodus: traditionele leerstrategieën gecombineerd met hands-on praktische lessen, off-site studiebezoekprogramma's voor elite sportclubs, organisaties en mentoring van professionals uit de industrie

[-]

Diploma van vroegschoolse educatie en zorg

Campus Voltijd 6 semesters January 2019 Australië Darwin Sydney +1 more

Het diploma van Early Childhood Education and Care is een ideale kwalificatie voor werknemers in kinderdiensten die de verantwoordelijkheid hebben om programma's rond jeugddiensten te plannen en te beheren, met inachtneming van de vereisten van de nationale voorschriften voor onderwijs en gezondheidszorg. [+]

Groepscoördinator Groepsleider Kinderontwikkelaar en teamcoördinator (kinderdiensten). [-]