BCA National Training Group

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

geschiedenis

BCA National Training Group, opgericht in 1998, is een meermaals bekroonde geregistreerde trainingsorganisatie die de studentendoelstellingen centraal stelt. Met trainers in de industrie, persoonlijke ondersteuning, werkervaringsprogramma's en flexibele levering helpen we middelbare schoolverlaters om hun eerste loopbaanstap en volwassen studenten aan het werk te krijgen, promotie te maken of van carrière te veranderen.

We leveren nationaal erkende kwalificaties op het gebied van Business, Community Services, Education Support, Finance, Management en Training & Assessment en hebben expertise in het leveren van programma's voor Aboriginal en Torres Strait Islander.

BCA National zet zich in voor een visie dat "kennis een toekomst creëert voor individuen, gemeenschappen en organisaties."

We hebben campussen in Sydney en Darwin, trainen in alle hoofdsteden en grote regionale centra en hebben aanzienlijke ervaring met het leveren van trainingen in afgelegen en landelijke gemeenschappen in heel Australië.

Het bedrijf is trots op het werken met studenten om echte carrièreresultaten te leveren terwijl het hoogste voltooiingsniveau van Australië wordt bereikt.

Geregistreerd bij ASQA - National RTO ID: 91758

Het aanbieden van bekroonde training voor een diverse vergadering van studenten in klaslokalen in heel Australië, BCA National ontving de goedkeuring van de CRICOS in 2016 om internationale studenten te hosten op pas gerenoveerde campussen in Sydney en Darwin.

Geregistreerd bij ASQA - CRICOS Provider Code: 03419D

Missie

BCA National werkt samen met het bedrijfsleven, de industrie, de overheid en de non-profitsector om trainingsprogramma's te identificeren en uit te voeren die het personeel voorbereiden en machtigen voor de nieuwe uitdagingen van het werken in een mondiale omgeving. BCA National probeert leerlingen voor te bereiden op een wereldwijde competitie op het door hen gekozen vakgebied.

Visie

BCA National zal de nationale nationale privé-opleidingsaanbieder zijn in elk leerprogramma dat het bedrijf aanbiedt. De merkherkenning zal nummer één zijn voor kwaliteit en toegankelijkheid in relevante marktsegmenten.

Locaties

Darwin

Address
Darwin Office
37 Gregory Street
(Parap LPO, PO Box 91,Parap NT 0820)

NT 0820 Darwin, Noordelijk Territorium, Australië

Sydney

Address
York St Campus
Level 1, 65 York Street

NSW 2000 Sydney, Nieuw Zuid-Wales, Australië